Bijles Wiskunde in Damme

Krijg vandaag nog bijles wiskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

wiskunde

Gunther

Zedelgem

Bachelor

Katholieke Hogeschool Leuven

Regentaat wiskunde

Bijles wiskunde met Gunther

Ik ben al 15 jaar leerkracht wiskunde in de eerste en tweede graad. Het individueel karakter van het bijles geven spreekt mij zeer sterk aan. De bijlessen die ik reeds gegeven heb, waren leuk om te doen.

10/10

Zedelgem
Regentaat wiskunde
Bachelor, Katholieke Hogeschool Leuven

wiskunde

Glenn

Brugge

Master

KHBO

Ingenieur Bouwkunde

Bijles wiskunde met Glenn

Glenn is afgestudeerd als Industrieel Ingenieur Bouwkunde en is momenteel werkzaam als betontechnoloog. In deze job volgt hij de kwaliteit van betoncentrales op, conform alle wetgevingen en brengt hij bij grootschalige renovaties de betonstructuur in kaart. Door zijn eerdere ervaringen als werfleider heeft hij ook ervaring met bouwplannen, risicoanalyses en andere bouwkundige administratie. Hij geeft momenteel bijles rekenen aan zijn 2 nichtjes van 6 en 11 jaar. Door bijles wiskunde te geven, wil hij zijn kennis actief houden en er anderen mee verder helpen.

9/10

Brugge
Ingenieur Bouwkunde
Master, KHBO

wiskunde

Lotte

Maldegem

Master

Group T, KUL

in de Industriële Wetenschappen (Biochemie)

Bijles wiskunde met Lotte

De bijlessen die ik al heb gegeven, vond ik heel leuk. Het gaf me enorm veel voldoening als de kinderen iets begrijpen wat ze ervoor niet begrepen, of als ze oefeningen kunnen oplossen. Het allerleukste vond ik dat ik kon merken dat de kinderen/jongeren het ook steeds leuker begonnen vinden als het hun beter lukte. Zelf ga ik graag naar school en studeer ik graag, ik vind het dan ook leuk om dat plezier een beetje te kunnen overbrengen naar kinderen die niet hetzelfde gevoel hebben.

10/10

Maldegem
in de Industriële Wetenschappen (Biochemie)
Master, Group T, KUL

wiskunde

Sander

Oostkamp

Master

Universiteit Gent

Bio-ingenieurswetenschappen: levensmiddelenwetenschappen en voeding

Bijles wiskunde met Sander

Voor mij is opleiding een rugzak die een persoon zijn hele leven met zich meedraagt. School en onderwijs maken dat jongeren worden voorbereid op allerlei situaties, uitdagingen en problemen die zij dagdagelijks zullen tegenkomen. Ikzelf heb de luxe gehad om tijdens mijn opleiding veel steun te ontvangen vanuit verschillende hoeken. Ik geef dan ook graag iets terug aan kinderen/jongeren van nu en help met hun lessen, huiswerk of opleiding.

9/10

Oostkamp
Bio-ingenieurswetenschappen: levensmiddelenwetenschappen en voeding
Master, Universiteit Gent

wiskunde

Jentel

Aalter

Master

KU Leuven

of Civil Engineering Technology

Bijles wiskunde met Jentel

Ik geef bijles om de studenten te helpen hun inzicht in een bepaald onderwerp te verbeteren. Ik ben er namelijk van overtuigd dat elke student met voldoende hulp, uitleg en tijd kan slagen voor een vak.

10/10

Aalter
of Civil Engineering Technology
Master, KU Leuven

wiskunde

Gauthier

Eeklo

Master

Universiteit Gent

Handelsingenieur - Operations Research

Bijles wiskunde met Gauthier

Talent voor coaching is een must-have in mijn ogen. Ik wil kennis en succes heel intuïtief kunnen overbrengen op studenten, collega's of hele bedrijven. Telkens deze overdracht goed verloopt, word ik ook overspoeld met een gevoel van voldoening!

10/10

Eeklo
Handelsingenieur - Operations Research
Master, Universiteit Gent

wiskunde

Lara

Zedelgem

Bachelor

UGent

Burgerlijke Ingenieurswetenschappen

Bijles wiskunde met Lara

Ik wil studenten helpen om leerstof te begrijpen en motiveren om progressie te maken op zijn/haar/hun eigen niveau.

Zedelgem
Burgerlijke Ingenieurswetenschappen
Bachelor, UGent

wiskunde

Wouter

Sint-Kruis

Master

Uantwerpen

Opleidings- en onderwijswetenschappen

Bijles wiskunde met Wouter

Als leerkracht wiskunde/informatica besloot ik mijn kennis nog verder uit te breiden door een master Opleidings- en Onderwijswetenschappen te gaan studeren. Daarna koos ik ervoor om mijn skills in te zetten in het bedrijfsleven, om zo een brede ervaring op te doen. Aangezien ik de voeling met het lesgeven niet wil verliezen, is bijlessen geven ideaal om mijn passie te onderhouden.

9,5/10

Sint-Kruis
Opleidings- en onderwijswetenschappen
Master, Uantwerpen

wiskunde

Sarah

Damme

Bachelor

Secondair Onderwijs PAV

Bijles wiskunde met Sarah

Sarah behaalde haar bachelor als leerkracht lager onderwijs en volgt momenteel een extra opleiding als studiecoach in het avondonderwijs. Naast begeleiding van leerlingen in het lager onderwijs, voorziet Sarah bijlessen wiskunde voor de 1ste graad middelbaar onderwijs.

8/10

Damme
Secondair Onderwijs PAV
Bachelor,

wiskunde

Bart

Brugge

Master

UGent

farmacie + geologie + leraar

Bijles wiskunde met Bart

Elke dag kom ik fluitend de klas binnen, en 's avonds ga ik fluitend naar huis: er is niets verslavender dan de glimlach op het gezicht van een leerling op het moment waarop alles duidelijk wordt. Ik heb al een groot aantal vakken gegeven, dus verbanden tussen de verschillende wetenschappen leggen kan ik moeiteloos. Ik blijf kalm en kan goed relativeren.

9/10

Brugge
farmacie + geologie + leraar
Master, UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Maxim uit Brugge

  Een studente uit het 5e middelbaar Architecturale Vormgeving zoekt begeleiding bij wiskunde (6u wiskunde/week).

 • Mitsy uit Brugge

  Een student uit het 3e middelbaar economie (4u wiskunde/week) zoekt begeleiding bij wiskunde. Na de kerstperiode zal hij schakelen naar het 3e middelbaar techniek-wetenschappen.

 • Virginie uit Brugge

  Leerling uit het 6e middelbaar Wetenschappen-Wiskunde (6 uu) heeft nood aan bijlessen wiskunde. Hij heeft moeite me zelfstudie en heeft door de coronacrisis een achterstand opgelopen.

 • Zuzana uit Damme

  Leerlinge 2e middelbaar (Wetenschappen-Moderne Talen) heeft begeleiding nodig bij natuurwetenschappen en wiskunde. Ze lag 7 maanden in het ziekenhuis, waar ze wel de leerstof heeft gezi… Lees meer

 • Thomas uit Brugge

  Leerlinge 3e middelbaar heeft begeleiding nodig bij wiskunde.

 • Anne-Laure uit Brugge

  Student 3de middelbaar Wiskunde-Wetenschappen zoekt hulp bij het vak wiskunde. Vorig jaar lukte alles nog goed, maar met de kerstexamens had ze een onvoldoende. Vooral de leerstof rond … Lees meer

 • Saskia uit Damme

  Leerlinge 3e middelbaar (Latijn-Wiskunde) heeft begeleiding nodig bij wiskunde, o.a. goniometrie.

 • Mieke uit Brugge

  Student tweede middelbaar ASO volgt richting wetenschappen-moderne talen zoek iemand die hem 1-2 uur per week bijles wiskunde kan geven. Naast herhaling en uitleg van de leerstof zou hi… Lees meer

 • Jonathan uit Brugge

  Leerling uit het 6e middelbaar sportwetenschappen zoekt hulp bij wiskunde. Het gaat voor het komende examen vooral om logaritmische en exponentiële functies.

 • Victor uit Brugge

  Victor zit in het 4e middelbaar Latijn en heeft moeite met wiskunde. Graag kreeg hij wekelijkse opvolging van de geziene leerstof.

 • Anouck uit Brugge

  Leerling uit het 5e leerjaar wil hulp bij rekenen. Het gaat o.a. om breuken, kommagetallen en hoofdrekenen. Hij heeft vrij weinig wiskundig inzicht en vindt wiskunde intussen geen leuk … Lees meer

 • Emilie uit Brugge

  Twee kinderen hebben begeleiding nodig bij wiskunde; de ene zit in het 2de middelbaar en de andere in het 4de middelbaar richting Natuurwetenschappen (5u wiskunde). De basis van het 3de… Lees meer

 • Alexis uit Brugge

  Leerlinge uit het 4de middelbaar Economie-Moderne Talen zou 2 jaar op internaat gaan in Engeland (voor haar 3de graad). Haar ingangsexamen voor wiskunde viel tegen. Daarom heeft ze nood… Lees meer

 • Martha uit Brugge

  Martha uit het zesde middelbaar Kunsthumaniora is op zoek naar bijles wiskunde, algemene studiebegeleiding en eventueel geschiedenis. Ze heeft het zesde middelbaar gedubbeld en haar ker… Lees meer

 • Nina uit Brugge

  Studente 6de middelbaar Techniek-Wetenschappen wenst ondersteuning voor fysica en wiskunde. Ze merkt dat ze er dit jaar wat moeite mee heeft en kan over de hele lijn wel wat extra uitle… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Het netwerk van BijlesHuis is zo uitgebreid dat we in regio Damme voor elk niveau, elk vak en elke leeftijd kunnen helpen. We begeleiden zowel leerlingen uit het lager en middelbaar als het hoger onderwijs en afgestudeerden. De complexheid van materie speelt geen rol. Vertel ons waar je naar op zoek bent, en wij stellen vrijblijvend een gepaste docent wiskunde voor!
Al onze bijlesgevers, dus ook die in Damme, worden zorgvuldig gescreend voor ze bijles wiskunde kunnen geven. We houden een persoonlijk intakegesprek met hen, waarin we peilen naar hun didactische ervaring, aanpak, vakkennis wiskunde,... We vragen een kopie van het diploma (of meest recente puntenlijst, indien de docent nog aan de universiteit studeert) en een uittreksel uit het strafregister, model 596.2. Op die manier zijn we zeker dat we enkel de beste docenten wiskunde aanbieden!
BijlesHuis vindt het belangrijk om eerlijke tarieven te rekenen. Daarom betaal je voor bijles wiskunde in Damme een prijs die afhankelijk is van de docent waarmee je in zee gaat: een junior, senior of professionele docent. Daarnaast bepalen het aantal bijlessen en de moeilijkheidsgraad van de begeleiding mee het tarief. Zo houden we bijles wiskunde zo toegankelijk mogelijk! Graag meer info? Bekijk onze tarieven hier.

Top bijlesaanvragen

bijles leraar, bijlesdocent Wiskunde in Damme, privé leerkracht, bijles Wiskunde prijs, bijlesleerkracht, bijles Wiskunde geven in Damme, Wiskunde bijles aan huis in Damme, bijles hoger onderwijs, bijles Wiskunde middelbaar in Damme