Bijles Toelatingsproef‑geneeskunde in Eeklo

Krijg vandaag nog bijles toelatingsproef-geneeskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

toelatingsproef-geneeskunde

Tom

Eeklo

Master

UGent

MaNaMa, drs.

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Tom

Ik heb ervaring als praktijkassistent en lesgever aan de UGent, mijn vakken/specialismen: kwantitatieve onderzoeksmethoden, toegepaste statistiek, SPSS, begeleiding bachelor- en masterproeven. Mijn opleidingen: master na master politieke wetenschappen, ontwikkelingssamenwerking economie en een aanvullende lerarenopleiding Ik ben een ervaren lesgever van zowel middelbaar als hoger onderwijs.

Eeklo
MaNaMa, drs.
Master, UGent

toelatingsproef-geneeskunde

Seppe

Sint-Laureins

Bachelor

Arteveldehogeschool Campus Kattenberg

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Seppe

Als leerkracht Latijn-wiskunde help ik ook graag individueel leerlingen met specifieke problemen of moeilijkheden. Graag zou ik bijles geven om bovendien nog meer ervaring op te doen binnen mijn vakgebieden.

Sint-Laureins
Bachelor, Arteveldehogeschool Campus Kattenberg

toelatingsproef-geneeskunde

Jeroen

Evergem

Bachelor

Arteveldehogeschool Gent

in het onderwijs: secundair onderwijs

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Jeroen

Al van jongs af aan heb ik een passie voor het overdragen van leerstof. Ik help, begeleid en coach ook graag mensen.

Evergem
in het onderwijs: secundair onderwijs
Bachelor, Arteveldehogeschool Gent

toelatingsproef-geneeskunde

Freya

Zomergem

Bachelor

Artevelde Hogeschool

in het onderwijs: secundair onderwijs

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Freya

Ik ben een enthousiaste leerkracht die geniet van het lesgeven, maar ook van het zien groeien van leerlingen. Het geeft mij voldoening om kinderenen jongeren iets bij te leren.

Zomergem
in het onderwijs: secundair onderwijs
Bachelor, Artevelde Hogeschool

toelatingsproef-geneeskunde

Joylien

Eeklo

Bachelor

Arteveldehogeschool Gent

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Joylien

Ik ben gepassioneerd om leerlingen te begeleiden in het leren leren en de kennis die ik reeds heb naar hen over te brengen. Ik geef al enkele jaren bijles en haal daar veel voldoening uit. Zelf heb ik ook bijles gehad gedurende mijn opleiding om grote pakketten leerstof te verwerken en heb daar veel hulp aan gehad. Daarom dat ik dit nu wil verder zetten.

Eeklo
Bachelor, Arteveldehogeschool Gent

toelatingsproef-geneeskunde

Evi

Evergem

Master

Universiteit Gent (Letteren en Wijsbegeerte)

Taal- en Letterkunde Nederlands-Duits

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Evi

Binnenkort behaal ik mijn master Taal- en Letterkunde Nederlands-Duits en begin ik met de lerarenopleiding aan 'Het Perspectief'. Heel graag geef ik de kennis die ik de voorbije vier jaren aan de universiteit mocht opdoen, door aan anderen. Iemand iets bijbrengen, geeft me echt voldoening. Dat mocht ik o.a. ook al ervaren tijdens mijn vrijwilligerswerk als animator 'Nederlands voor Anderstalige Nieuwkomers'. Ook als medewerker bij BijlesHuis wil ik mijn steentje bijdragen en scholieren bij hun moeilijkheden met Duits en Nederlands - mijn twee grote passies - helpen!

Evergem
Taal- en Letterkunde Nederlands-Duits
Master, Universiteit Gent (Letteren en Wijsbegeerte)

toelatingsproef-geneeskunde

Mieke

Eeklo

Bachelor

Artevelde hogeschool in gent

leerkracht geschiedenis en project kunstvakken

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Mieke

Ik geef bijles uit liefde voor het vak geschiedenis. Ik heb al eerder kunnen werken als leerkracht, maar gezien de weinige vraag heb ik tot nu nog niet de kans gekregen en mijn eigen vak, geschiedenis, te kunnen geven. Ik vind het fantastisch om een-op-een met een leerling te kunnen werken en hem/haar te motiveren voor het vak.

Eeklo
leerkracht geschiedenis en project kunstvakken
Bachelor, Artevelde hogeschool in gent

toelatingsproef-geneeskunde

Ruth

Eeklo

Master

Universiteit Gent

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Ruth

Ik heb het voorbije jaar huiswerkbegeleiding gegeven op een secundaire school en ik merk dat ik dat erg graag doe én dat ik veel voldoening haal uit het individueel ondersteunen van leerlingen. Zeker wanneer je samen met die leerling naar iets toe werkt, namelijk het onder de knie krijgen van een bepaald onderdeel leerstof.

Eeklo
Master, Universiteit Gent

toelatingsproef-geneeskunde

Thomas

Eeklo

Eerste graad

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Thomas

In september 2015 ben ik met onderscheiding geslaagd als leerkracht biologie-fysica waarna ik een schakeljaar begon in de sociologie. Als bijna afgestudeerde master, enkel nog de masterthesis ontbreekt, zoek ik naar werkervaring waarbij ik kan omgaan met mensen en tevens ook mijn opgedane kennis als leerkracht en socioloog kan overbrengen. Afgelopen academiejaar heb ik één semester stage gelopen in het abortuscentrum te Gent waar een collega en ik de huidige regelgeving omtrent de abortuswet hebben onderzocht. Daarbij hebben we een beleidsdocument opgesteld om de sterktes en zwaktes van het huidige beleid in kaart te brengen die een aanzet gaven om de huidige regelgeving te herzien. Tijdens deze stage heb ik hecht samengewerkt met verschillende teamspelers zowel intern als extern. Deze stage heeft alsook bijgedragen tot het beter analyseren van problemen net als mijn stages in het secundair onderwijs waar ik met vrucht voor geslaagd ben. Daarnaast moet men in het onderwijs ook vaak planmatig te werk gaan aangezien er telkens doelstellingen worden nagestreefd in verband met de leerplannen en individuele ontwikkeling van de persoon. Ik volgde leerlingen consequent op in hun prestaties en groei. Als leerkracht heb ik voldoende ervaring in het opstellen van voorbereidingen en examens/proefwerken die het niveau van de leerling in kwestie kan testen. Mijn jarenlange inzet als vrijwilliger bij Kazou (zowel als animator, vakantieverantwoordelijke en instructeur) heeft er voor gezorgd dat het mogelijk is om een creatieve insteek te zoeken in mijn werk.

Eeklo
Eerste graad,

toelatingsproef-geneeskunde

Eline

Eeklo

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Eline

Ik wil kinderen/jongeren die het moeilijk hebben om te volgen op school de kans geven zich toch voldoende bij te scholen om door hun jaar te geraken. Sommige kinderen hebben een beetje hulp of een duwtje in de rug nodig om te slagen, en ik wil hen hierbij helpen.

Eeklo

Veelgestelde vragen

Onze werkwijze is eenvoudig: jij laat ons via de website weten waar je naar op zoek bent, wij bellen je op en vinden de meest gepaste lesgever toelatingsproef-geneeskunde in de buurt van Eeklo. Helemaal vrijblijvend, tot jij akkoord gaat met ons voorstel. In ons uitgebreide netwerk zit sowieso de perfecte docent toelatingsproef-geneeskunde voor jou! Onze werkwijze in detail in een video horen? Dat kan op deze pagina.
Al onze bijlesgevers, dus ook die in Eeklo, worden zorgvuldig gescreend voor ze bijles toelatingsproef-geneeskunde kunnen geven. We houden een persoonlijk intakegesprek met hen, waarin we peilen naar hun didactische ervaring, aanpak, vakkennis toelatingsproef-geneeskunde,... We vragen een kopie van het diploma (of meest recente puntenlijst, indien de docent nog aan de universiteit studeert) en een uittreksel uit het strafregister, model 596.2. Op die manier zijn we zeker dat we enkel de beste docenten toelatingsproef-geneeskunde aanbieden!
BijlesHuis vindt het belangrijk om eerlijke tarieven te rekenen. Daarom betaal je voor bijles toelatingsproef-geneeskunde in Eeklo een prijs die afhankelijk is van de docent waarmee je in zee gaat: een junior, senior of professionele docent. Daarnaast bepalen het aantal bijlessen en de moeilijkheidsgraad van de begeleiding mee het tarief. Zo houden we bijles toelatingsproef-geneeskunde zo toegankelijk mogelijk! Graag meer info? Bekijk onze tarieven hier.

Top bijlesaanvragen

Toelatingsproef-geneeskunde bijles gezocht in Eeklo, bijles juf, bijles Toelatingsproef-geneeskunde middelbaar, bijles door studenten, bijles instituut, bijlesleraar gezocht, bijles Toelatingsproef-geneeskunde middelbaar in Eeklo, bijlesdocent Toelatingsproef-geneeskunde in Eeklo, privéles Toelatingsproef-geneeskunde