Bijles Toelatingsproef‑geneeskunde in Maldegem

Krijg vandaag nog bijles toelatingsproef-geneeskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

toelatingsproef-geneeskunde

Tom

Maldegem

Master

UGent

MaNaMa, drs.

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Tom

Ik heb ervaring als praktijkassistent en lesgever aan de UGent, mijn vakken/specialismen: kwantitatieve onderzoeksmethoden, toegepaste statistiek, SPSS, begeleiding bachelor- en masterproeven. Mijn opleidingen: master na master politieke wetenschappen, ontwikkelingssamenwerking economie en een aanvullende lerarenopleiding Ik ben een ervaren lesgever van zowel middelbaar als hoger onderwijs.

Maldegem
MaNaMa, drs.
Master, UGent

toelatingsproef-geneeskunde

Wouter

Damme

Master

Uantwerpen

Opleidings- en onderwijswetenschappen

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Wouter

Als leerkracht wiskunde/informatica besloot ik mijn kennis nog verder uit te breiden door een master Opleidings- en Onderwijswetenschappen te gaan studeren. Daarna koos ik ervoor om mijn skills in te zetten in het bedrijfsleven, om zo een brede ervaring op te doen. Aangezien ik de voeling met het lesgeven niet wil verliezen, is bijlessen geven ideaal om mijn passie te onderhouden.

9,5/10

Damme
Opleidings- en onderwijswetenschappen
Master, Uantwerpen

toelatingsproef-geneeskunde

Seppe

Sint-Laureins

Bachelor

Arteveldehogeschool Campus Kattenberg

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Seppe

Als leerkracht Latijn-wiskunde help ik ook graag individueel leerlingen met specifieke problemen of moeilijkheden. Graag zou ik bijles geven om bovendien nog meer ervaring op te doen binnen mijn vakgebieden.

Sint-Laureins
Bachelor, Arteveldehogeschool Campus Kattenberg

toelatingsproef-geneeskunde

Chelsea

Damme

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Chelsea

Ik heb een hart voor kinderen. Ik zorg graag voor mensen en wil iedereen helpen waar ik kan.

Damme

toelatingsproef-geneeskunde

Joylien

Eeklo

Bachelor

Arteveldehogeschool Gent

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Joylien

Ik ben gepassioneerd om leerlingen te begeleiden in het leren leren en de kennis die ik reeds heb naar hen over te brengen. Ik geef al enkele jaren bijles en haal daar veel voldoening uit. Zelf heb ik ook bijles gehad gedurende mijn opleiding om grote pakketten leerstof te verwerken en heb daar veel hulp aan gehad. Daarom dat ik dit nu wil verder zetten.

Eeklo
Bachelor, Arteveldehogeschool Gent

toelatingsproef-geneeskunde

Joeri

Damme

Master

CVO VIVO Kortrijk

Industrieel Ing EM - automatisering + SLO

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Joeri

Ik ben momenteel werkzaam in de privésector en behaalde recent mijn diploma van leerkracht voor het secundair onderwijs. Door mijn opleiding tot industrieel ingenieur en mijn opgebouwde werkervaring kan ik de leerlingen heel wat praktische zaken bijbrengen.

Damme
Industrieel Ing EM - automatisering + SLO
Master, CVO VIVO Kortrijk

toelatingsproef-geneeskunde

Mieke

Eeklo

Bachelor

Artevelde hogeschool in gent

leerkracht geschiedenis en project kunstvakken

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Mieke

Ik geef bijles uit liefde voor het vak geschiedenis. Ik heb al eerder kunnen werken als leerkracht, maar gezien de weinige vraag heb ik tot nu nog niet de kans gekregen en mijn eigen vak, geschiedenis, te kunnen geven. Ik vind het fantastisch om een-op-een met een leerling te kunnen werken en hem/haar te motiveren voor het vak.

Eeklo
leerkracht geschiedenis en project kunstvakken
Bachelor, Artevelde hogeschool in gent

toelatingsproef-geneeskunde

Ruth

Eeklo

Master

Universiteit Gent

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Ruth

Ik heb het voorbije jaar huiswerkbegeleiding gegeven op een secundaire school en ik merk dat ik dat erg graag doe én dat ik veel voldoening haal uit het individueel ondersteunen van leerlingen. Zeker wanneer je samen met die leerling naar iets toe werkt, namelijk het onder de knie krijgen van een bepaald onderdeel leerstof.

Eeklo
Master, Universiteit Gent

toelatingsproef-geneeskunde

Patrice

Maldegem

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Patrice

Ik geef graag in mijn vrije tijd bijles over de vakken die ik professioneel doceer.

Maldegem

toelatingsproef-geneeskunde

Daisy

Maldegem

Tweede graad

nihil

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Daisy

Ikzelf twijfel heel hard om een lerarenopleiding te doen, maar mijn werkkansen zijn zo klein dat ik het wat heb uitgesteld. Nu merk ik wel in het dagelijkse leven dat het lesgeven mij altijd al aangetrokken heeft, want de zaterdagochtend help ik ook met het aanleren van kleine danspasjes aan kinderen. Boekhouden vind ik een vak dat heel leuk is om te geven. Op school deed ik dit vak altijd heel graag.

Maldegem
Tweede graad, nihil

Veelgestelde vragen

BijlesHuis biedt enkel individuele bijles aan, zodat je kind samen met de docent uit Maldegem op zijn of haar persoonlijke leerdoelen kan focussen. Dankzij een 1-op-1 aanpak kan je al je vragen kwijt aan je docent toelatingsproef-geneeskunde en werk je aan jouw knelpunten. Indien je graag bijles volgt met een klasgenootje, kunnen jullie natuurlijk samen een aanvraag indienen.
De meeste bijlessen in Maldegem vinden gewoon plaats aan huis, omdat de meeste leerlingen zich daar het meest op hun gemak bij voelen. Maar wie zich thuis niet kan concentreren voor bijles toelatingsproef-geneeskunde, kan indien gewenst bij de docent thuis langsgaan. Bijles op school of in een nabije bib gebeurt ook soms. De keuze is volledig aan jou.
BijlesHuis vindt het belangrijk dat onze lesgevers in Maldegem aan enkele standaarden voldoen. We peilen tijdens een intakegesprek naar hun motivatie, ervaring en vakkennis toelatingsproef-geneeskunde en communicatieve, pedagogische en interpersoonlijke vaardigheden. Daarnaast vragen we een diploma en uittreksel uit het strafregister op. Tijdens hun parcours als docent toelatingsproef-geneeskunde bij BijlesHuis blijven we hen opvolgen om zeker te zijn dat ze aan de standaarden blijven voldoen.

Top bijlesaanvragen

bijlesdocent Toelatingsproef-geneeskunde in Maldegem, bijles volgen, bijles Toelatingsproef-geneeskunde middelbaar in Maldegem, Toelatingsproef-geneeskunde bijles gezocht in Maldegem, bijles Toelatingsproef-geneeskunde tarief, Toelatingsproef-geneeskunde bijles aan huis in Maldegem, studiebegeleiding middelbaar, bijles leraar, bijlessen aan huis