Bijles Management en organisatie in Gent

Krijg vandaag nog bijles management en organisatie op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

management en organisatie

Laurens

Gent

Master

Universiteit Gent

Toegepaste economische wetenschappen

Bijles management en organisatie met Laurens

Ik wil bijles geven, omdat ik mijn kennis wil delen met andere studenten zodat zij ook slagen voor hun opleiding.

Gent
Toegepaste economische wetenschappen
Master, Universiteit Gent

management en organisatie

Astrid

Gent

Bachelor

Universiteit Gent (UGent)

Handelsingenieur

Bijles management en organisatie met Astrid

Ik ben een eerste master studente Handelsingenieur aan de Universiteit van Gent. Ik geef graag bijles omdat het een mooie manier is om anderen dingen bij te leren en tegelijk mijn eigen kennis bij te houden. Ik ben een persoon die veel geduld heeft. Dat is een belangrijke eigenschap van een bijlesdocent.

Gent
Handelsingenieur
Bachelor, Universiteit Gent (UGent)

management en organisatie

Reinhard

Gent

Master

Universiteit Gent (UGent)

in de criminologie

Bijles management en organisatie met Reinhard

Ik wil graag bijlessen geven om de eigen kennis te onderhouden en om bij te leren. Zo doe ik ook vaardigheden op in het lesgeven.

Gent
in de criminologie
Master, Universiteit Gent (UGent)

management en organisatie

Veronique

Gent

Master

Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB)

Internationaal recht

Bijles management en organisatie met Veronique

Ik help graag studenten met hun leerstof en studiebegeleiding want het is vaak een worsteling voor hen. Motivatie is mijn specialisatie en vooral wanneer het gaat over complexe leerinhoud en leerlingen/studenten met conflicten in leren. Ik heb een groot inlevingsvermogen en werk samen met de leerling/student om een gepaste studiemethode te zoeken. Leerlingen Examencommissie zijn zeker ook welkom!

Gent
Internationaal recht
Master, Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB)

management en organisatie

Marita

Gent

Master

Antwerp management school

Toegepaste Economische Wetenschappen en Business Administration

Bijles management en organisatie met Marita

Ik wil bijles geven omdat ik studenten wil helpen het beste uit zichzelf te halen, net zoals ik dat bij mijn eigen kinderen heb gedaan. Gezien mijn eigen kinderen afgestudeerd zijn heb ik nu ook de benodigde tijd beschikbaar om andere studenten individueel te begeleiden in een succesvol verloop van hun opleiding.

Gent
Toegepaste Economische Wetenschappen en Business Administration
Master, Antwerp management school

management en organisatie

Silvia

Merelbeke

Derde graad

Sint-Jozefinstituut

A2 verkoop, bedrijfsbeheer

Bijles management en organisatie met Silvia

Ik hou ervan om andere mensen iets bij te leren, te begeleiden, te helpen. Ik kan naast de vakken die ik heb aangeduid ook goede verkoopstechnieken aanleren.

Merelbeke
A2 verkoop, bedrijfsbeheer
Derde graad, Sint-Jozefinstituut

management en organisatie

Ranjith

Destelbergen

Bijles management en organisatie met Ranjith

Ik ben een persoon die met veel plezier en motivatie kennis wil overdragen naar anderen! Als geduldig en communicatief iemand, met een goede kennis van management & MS Office, kan ik zeker mijn steentje bijdragen.

Destelbergen

management en organisatie

Jens

Gent

Master

Universiteit Gent

Rechtsgeleerdheid

Bijles management en organisatie met Jens

Ik ben zelf terug student! En zoek dus een manier om ook voor mezelf het recht levendig te houden, mijn kennis en ervaring te blijven delen. Ik gaf al eerder huiswerkbegeleiding aan kinderen uit de lagere school - met veel toewijding, geduld en plezier.

Gent
Rechtsgeleerdheid
Master, Universiteit Gent

management en organisatie

Jolien

Gent

Bijles management en organisatie met Jolien

Ik zit momenteel in de laatste fase van mijn master in general management aan Vlerick Business School. Aangezien ik in de komende maanden opnieuw meer vrije tijd heb, wil ik graag mijn vergaarde kennis delen met jongeren die een helpende hand kunnen gebruiken.

Gent

management en organisatie

Harnold

Gent

Bijles management en organisatie met Harnold

Met het geven van bijles tracht ik enerzijds bij de leerling het welbekende kwartje te laten vallen. Anderzijds biedt het mij ook de mogelijkheid om vanuit een ander daglicht de leerstof te bekijken. Deze omschakeling naar het perspectief van de lesgevende stelt mij in staat de leerstof van ‘boven’ te zien en de leerling stap-voor-stap te begeleiden naar een steeds grondigere kennis van het geheel. Door zijn of haar vragen (en de stimulatie van een proactieve houding) wil ik streven naar een optimale kennisoverdracht met behulp van eventuele praktijkvoorbeelden en toegespitste antwoorden. Ik hoop met mijn afgeronde BBA en mijn ervaring als startend professional een goede dienst te kunnen bewijzen aan leerlingen die moeite hebben met bepaalde vakken die liggen in mijn kennisgebied.

Gent

Veelgestelde vragen

Jij beslist zelf op welke momenten de bijles management en organisatie plaatsvindt. Zowel na school tijdens de week, als in het weekend of in de vakantie zijn mogelijkheden. Je spreekt zelf af met jouw docent uit Gent die matcht met jouw beschikbaarheden.
BijlesHuis biedt enkel individuele bijles aan, zodat je kind samen met de docent uit Gent op zijn of haar persoonlijke leerdoelen kan focussen. Dankzij een 1-op-1 aanpak kan je al je vragen kwijt aan je docent management en organisatie en werk je aan jouw knelpunten. Indien je graag bijles volgt met een klasgenootje, kunnen jullie natuurlijk samen een aanvraag indienen.
De accountmanagers bij BijlesHuis zijn een enthousiast team dat het netwerk van bijlesdocenten kent als hun broekzak. Een van hen zal jou koppelen aan de geschikte bijlesdocent uit regio Gent voor je bijlessen management en organisatie. Op deze pagina kan je alvast kennismaken met onze accountmanagers!

Top bijlesaanvragen

bijles Management en organisatie, bijles krijgen, bijlesdocent Management en organisatie in Gent, bijles gevraagd, privéles Management en organisatie, Management en organisatie bijles gezocht in Gent, betaalbare bijles, Management en organisatie bijles in Gent, bijles krijgen