Bijles Wiskunde in Gent

Krijg vandaag nog bijles wiskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

wiskunde

Jesse

Gent

Master

UGent

Bedrijfseconomie

Bijles wiskunde met Jesse

Ik ben een leergierig persoon. 'Waarom is dat zo? Daarom!' is voor mij niet voldoende, ik wil begrijpen. Bijles geven geeft me de kans om mezelf constant te blijven uitdagen en bovendien kan ik alle inzichten en kennis delen met anderen. Een win-win situatie. Ik heb nog geen ervaring met bijles geven. BijlesHuis leerde ik kennen via een vriend.

10/10

Gent
Bedrijfseconomie
Master, UGent

wiskunde

Lissah

Merelbeke

Master

KU Leuven

Industrieel ingenieur ICT

Bijles wiskunde met Lissah

Hallo, mijn naam is Lissah. Vier jaar geleden ben ik afgestudeerd als industrieel ingenieur informatica en sindsdien ben ik aan de slag als IT consultant. Ik heb een passie voor wiskunde en informatica en ik hou ervan om andere mensen hierbij te helpen en te laten groeien via bijles.

9/10

Merelbeke
Industrieel ingenieur ICT
Master, KU Leuven

wiskunde

Maxim

Lievegem

Master

Universiteit Gent

Bio-Ingenieur

Bijles wiskunde met Maxim

Ik ben al bijlesgever en heb ondertussen al een stuk of 60 opdrachten gehad en bijna 900 uur bijles gegeven. Ik doe het enorm graag en altijd met veel plezier. Ik zou graag wat meer les geven in de regio Eeklo en Gent.

10/10

Lievegem
Bio-Ingenieur
Master, Universiteit Gent

wiskunde

Elke

De Pinte

Bachelor

Hogeschool Gent

farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologiën

Bijles wiskunde met Elke

Ik heb mijn diploma specifieke leerkrachtenopleiding behaald in avondschool terwijl ik aan het werk was in het labo van de Universiteit Gent. Gezien ik mijn huidige job nog steeds graag doe maar eveneens graag lesgeef, is bijles geven een ideale manier om beiden te combineren. Door bijles te geven hoop ik dat ik studenten kan helpen bij het verwerken van de leerstof, het behalen van diploma's en hen kan motiveren om te blijven studeren/ verder te studeren.

10/10

De Pinte
farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologiën
Bachelor, Hogeschool Gent

wiskunde

Annelies

Deinze

Master

UGent

Toegepaste ingenieurswetenschappen: bouwkunde

Bijles wiskunde met Annelies

Omdat ik momenteel in Mexico woon kan ik uiteraard geen les meer geven in België. Dankzij digitale bijlessen hoop ik om mijn passie van hieruit toch te kunnen verderzetten!

9,3/10

Deinze
Toegepaste ingenieurswetenschappen: bouwkunde
Master, UGent

wiskunde

Alexander

Gent

Master

UGent

of Science in de industriële wetenschappen: informatica

Bijles wiskunde met Alexander

Ik ben gemotiveerd om elke student te ondersteunen in een succesvol schooltraject.

8/10

Gent
of Science in de industriële wetenschappen: informatica
Master, UGent

wiskunde

Siska

Gent

Master

UGent

geneeskunde

Bijles wiskunde met Siska

Ik ben een enthousiaste lesgever die geduldig de moeilijkste materie op een duidelijke manier probeert over te brengen! Ik heb ervaring met inhoudelijke lessen voor wiskunde & wetenschappen en help bv. ook regelmatig bij de voorbereiding van de toelatingsproef geneeskunde. Daarnaast ondersteun ik leerlingen uit het middelbaar onderwijs bij hun algemene studiehouding en geef leren leren.

9/10

Gent
geneeskunde
Master, UGent

wiskunde

Leen

Gent

Master

Universiteit Antwerpen

Sociaal-Economische Wetenschappen

Bijles wiskunde met Leen

Ik help graag jongeren bij het verkrijgen van kennis, het verbeteren van hun zelfvertrouwen en hun zelfontwikkeling. Elke jongere is voor mij belangrijk en ik wil bijdragen tot het optimaal benutten van hun kansen en mogelijkheden.

9,7/10

Gent
Sociaal-Economische Wetenschappen
Master, Universiteit Antwerpen

wiskunde

Marc

Gent

Master

KU Leuven

Wiskunde

Bijles wiskunde met Marc

Ik ben bereid jou te helpen in de problemen die je hebt met de vakken Wiskunde of Statistiek. Heb je interesse in mijn aanbod, contacteer me dan gerust. Ik stel voor dat we eerst jouw probleem bekijken en nagaan in welke mate ik je kan helpen ( theorie, oefeningen en/of manier van aanpak). Tgv Corona verloopt de les evenwel enkel via een on-line platform.

8,4/10

Gent
Wiskunde
Master, KU Leuven

wiskunde

Bart

Gent

Master

UGent

farmacie + geologie + leraar

Bijles wiskunde met Bart

Elke dag kom ik fluitend de klas binnen, en 's avonds ga ik fluitend naar huis: er is niets verslavender dan de glimlach op het gezicht van een leerling op het moment waarop alles duidelijk wordt. Ik heb al een groot aantal vakken gegeven, dus verbanden tussen de verschillende wetenschappen leggen kan ik moeiteloos. Ik blijf kalm en kan goed relativeren.

9/10

Gent
farmacie + geologie + leraar
Master, UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Marieke uit Gent

  Student uit het 2e middelbaar Latijn wil graag ondersteuning bij wiskunde. Zijn resultaten met Kerst waren nogal onverwacht minder goed. Hij heeft wat moeite met grote hoeveelheden verw… Lees meer

 • Jessy uit Gent

  Leerling uit het 4de jaar ASO Latijn-Wiskunde(4u), zoekt begeleiding voor wiskunde omdat zijn resultaten voor dat vak ondermaats zijn. Leerstof: functies, telproblemen en rekenen met ka… Lees meer

 • Ela uit Gent

  Leerling uit het 2e middelbaar ASO (5u wiskunde) wil hulp bij wiskunde. Het gaat zowel om meetkunde als om getallenleer. De materie is moeilijk voor de hele klas, maar de leerling moet… Lees meer

 • Wafika uit Gent

  Leerlinge heeft begeleiding nodig bij het examen wiskunde (30 april) van de Examencommissie (3e graad TSO Fotografie).

 • Yana uit Gent

  Student uit het 2e middelbaar (STEM met 6u wiskunde) heeft een achterstand bij wiskunde opgebouwd. Ze wil daarom hulp bij de materie. Vanaf volgend jaar kiest ze voor een richting met m… Lees meer

 • Katrien uit Gent

  Student uit het volwassenonderwijs (boekhouden) wil ondersteuning bij financiële algebra. Het gaat o.a. om intrestrekenen, annuïteiten en leningen.

 • Luna uit Gent

  Een leerling uit het 3e middelbaar ASO heeft op wekelijkse basis ondersteuning nodig voor wiskunde en fysica.

 • Maud uit Gent

  Leerlinge 1e middelbaar (Moderne) heeft begeleiding nodig bij wiskunde, o.a. bewerkingen en getallenkennis, op het examen had ze 45% gehaald.

 • Emma uit Gent

  Leerlinge uit het tweede middelbaar heeft het moeilijk met wiskunde (in het algemeen). De ouders denken dat ze een onvoldoende basis heeft meegekregen in de lagere school (Freinet).

 • Melissa uit Gent

  1e BA studente Industrieel ingenieur: Biowetenschappen (UGent) heeft extra ondersteuning nodig bij calculus.

 • Yves uit Gent

  Leerling uit het 3e middelbaar humane wetenschappen wil ondersteuning bij wiskunde. Het gaat vooral om opvolging van de materie uit de klas. De leerling heeft wat achterstand opgelopen … Lees meer

 • Yvana uit Gent

  Student uit het 3e middelbaar humane wetenschappen wil ondersteuning bij wiskunde. Het gaat vooral om grafieken en gelijkvormige figuren.

 • Maxime uit Gent

  Een studente uit het 1e middelbaar Moderne heeft begeleiding nodig bij haar wiskunde. Focus op concentratie en aandacht en het herwinnen van haar zelfvertrouwen.

 • Yvonne uit Gent

  Leerlinge 3e middelbaar (Sint-Janscollege) heeft begeleiding nodig bij wiskunde en fysica. Ze is snel onzeker en heeft o.a. begeleiding nodig bij de studiemethode.

 • Beatrice uit Gent

  Een leerling uit de derde graad heeft hulp nodig bij de vakken wiskunde en fysica. Ze heeft een semester in Duitsland doorgebracht en heeft nu een achterstand voor deze vakken. Vorig ja… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

BijlesHuis speelt als het ware 'matchmaker' voor je bijles. We luisteren telefonisch naar je hulpvraag, zoeken de beste docent uit regio Gent en stellen die aan je voor. Voor, tijdens en na je bijles wiskunde blijven we uiteraard bereikbaar voor elke vraag. Alles begint met een vrijblijvende aanvraag indienen. Lees hier in detail onze werkwijze!
Als jullie dat wensen, is de bijles wiskunde aan huis. Vaak verkiezen leerlingen thuis omdat ze zich daar het comfortabelst voelen. Maar indien bijles aan huis geen optie is, zoeken we een andere locatie in Gent. Bijvoorbeeld bij de bijlesdocent thuis, op school, of in een bibliotheek. Online is uiteraard ook een optie. Jij kiest!
Iedereen kan bijles wiskunde volgen in Gent! De moeilijkheidsgraad van het vak maakt niet uit. Ons uitgebreide en lokaal verankerde netwerk van bijlesdocenten zorgt ervoor dat er iemand beschikbaar is voor elk niveau van elk vak. BijlesHuis biedt dan ook bijles aan voor elke leeftijd.

Top bijlesaanvragen

Wiskunde bijles in Gent, bijles juf, bijles in de zomervakantie, bijles Wiskunde middelbaar in Gent, privé leraar, bijlesdocent Wiskunde in Gent, zomer bijles, bijles Wiskunde prijs, bijles Wiskunde middelbaar