Bijles Nederlands in Herentals

Krijg vandaag nog bijles Nederlands op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Nederlands

Petra

Laakdal

Bachelor

Petra Wils

Leerkracht lager onderwijs

Bijles Nederlands met Petra

Ik ben een zeer gedreven en gemotiveerd iemand en vind dat ik ook voor kinderen in het lager onderwijs het verschil kan maken. Vanuit deze gedrevenheid startte ik de opleiding bachelor in het lager Onderwijs en ging nadien met enthousiasme en veel goesting van start in het onderwijs.

8/10

Laakdal
Leerkracht lager onderwijs
Bachelor, Petra Wils

Nederlands

Liliane

Herenthout

Bachelor

Onze Lieve Vrouwinstituut Berchem

Lerarenopleiding

Bijles Nederlands met Liliane

Na vele jaren voor de klas te staan, ben ik gemotiveerd om opnieuw les te geven. Uit ervaring weet ik dat Frans en geschiedenis knelpunten zijn in de lagere school en de eerste jaren van het secundair onderwijs. Ik voel mij geroepen om kinderen en jongeren bij te staan bij moeilijkheden en te motiveren om beter te scoren bij deze vakken.

9,4/10

Herenthout
Lerarenopleiding
Bachelor, Onze Lieve Vrouwinstituut Berchem

Nederlands

Sandra

Ranst

Bachelor

Karel de Grote Hogeschool Antwerpen

Zakelijk vertalen en Tolken

Bijles Nederlands met Sandra

Ik hou van het persoonlijk contact met de student en de aangepaste begeleiding die ik kan bieden.

9,3/10

Ranst
Zakelijk vertalen en Tolken
Bachelor, Karel de Grote Hogeschool Antwerpen

Nederlands

Mieke

Rijkevorsel

Bachelor

Thomas More Kempen

Lager Onderwijs

Bijles Nederlands met Mieke

Ik wil graag bijles geven omdat ik het fijn vind om een-op-een te kunnen werken met een kind. Kinderen actief en op eigen niveau bijles geven om zo het kind tot leren te brengen, geeft ontzettend veel voldoening. Ik ben sinds 2016 actief als leerkracht lager onderwijs en dit als klasleerkracht in de tweede graad.

9/10

Rijkevorsel
Lager Onderwijs
Bachelor, Thomas More Kempen

Nederlands

Lotte

Berlaar

Bachelor

Thomas More Vorselaar

Lerarenopleiding secundair onderwijs: Vakken geschiedenis en Nederlands

Bijles Nederlands met Lotte

Ik vind leren studeren erg belangrijk en heb al zulke sessies zelf gegeven op onze school voor onze leerlingen. (Sinds 2013 ben ik leerkracht secundair onderwijs eerste en tweede graad.) Ik ben ook leercoach geweest op school, waarbij ik leerlingen begeleid die het moeilijk vinden om leerstof te verwerken.

8/10

Berlaar
Lerarenopleiding secundair onderwijs: Vakken geschiedenis en Nederlands
Bachelor, Thomas More Vorselaar

Nederlands

Kristien

Geel

Professioneel / Volwassen

PVK/IOK

Diploma Hoger Opvoedkundige Studiën

Bijles Nederlands met Kristien

Ik vind het fijn om kinderen zichzelf te laten verbazen in wat ze allemaal kennen/kunnen. Ik heb heel veel geduld en leg bepaalde dingen zoveel keer uit totdat ze het begrijpen. Ik heb ooit bijles Nederlands gegeven aan studenten bachelor Lager Onderwijs. Dat vond ik zelf zeer leerrijk en boeiend. Natuurlijk is het ook fijn als je resultaat ziet en de student/leerling uiteindelijk door mijn hulp wél slagen.

Geel
Diploma Hoger Opvoedkundige Studiën
Professioneel / Volwassen, PVK/IOK

Nederlands

Meggie

Kasterlee

Bachelor

Thomas More Kempen

Biotechnologie

Bijles Nederlands met Meggie

Naast mijn huidige job als wetenschappelijk onderzoeker ben ik op zoek naar extra uitdagingen waarbij ik mijn kennis kan delen met anderen. Persoonlijk haal ik voldoening uit het helpen van mensen. Het geven van bijles is voor mij de perfecte manier om deze doelstellingen te combineren.

Kasterlee
Biotechnologie
Bachelor, Thomas More Kempen

Nederlands

Natasja

Grobbendonk

Bachelor

Karel de Groote Hogeschool

Zorgverbreding en remediërend leren

Bijles Nederlands met Natasja

Het leuke aan bijles geven, vind ik dat je de evolutie kan zien en samen kan toewerken naar een doel dat je zelf voor ogen stelt.

Grobbendonk
Zorgverbreding en remediërend leren
Bachelor, Karel de Groote Hogeschool

Nederlands

Nathascha

Westerlo

Bijles Nederlands met Nathascha

Ik geef bijles omdat ik veel voldoening haal uit leerlingen helpen. Het is fantastisch om hen vorderingen te zien maken. Ik kreeg in het middelbaar ook bijles en heb daar veel steun uit gehaald. Nu doe ik graag hetzelfde voor andere studenten en leerlingen.

Westerlo

Nederlands

Najoua

Geel

Bachelor

Karel de grote Hogeschool Antwerpen

Orthopedagogie

Bijles Nederlands met Najoua

Ik vind het fijn om kinderen/jongeren te ondersteunen. Mijn ervaring met huiswerkbegeleiding was een fijne ervaring, maar omwille van mijn vorige job in de jeugdpsychiatrie (onregelmatige uren) en verhuis was het niet meer mogelijk om dit te blijven doen. Sinds kort heb ik opnieuw tijd gevonden om bijles te geven.

Geel
Orthopedagogie
Bachelor, Karel de grote Hogeschool Antwerpen

Studenten die we al konden helpen

 • Valentina uit Rotterdam

  Bijles Nederlands voor 8-jarig jongetje. Nederlands is niet zijn moedertaal, maar hij gaat wel naar een Nederlandstalige school.

 • Fleur uit Gent

  Leerling uit het eerste jaar HBO Juridische Dienstverlening te Rotterdam heeft hulp nodig met een Nederlandse taaltoets. Vooral met basisaspecten zoals zinsbouw e.d.

 • Femke uit Nieuwerkerk aan den IJssel

  Professional heeft bijles zakelijk Nederlands nodig. Nederlands is haar moedertaal maar tijdens het solliciteren merkt ze dat haar niveau is blijven steken. Ze wil beschaafd Nederlands … Lees meer

 • Alexandra uit Leeuw-Saint-Pierre

  Man van 45 jaar wenst ondersteuning voor Nederlands. Hij spreekt Turks en Duits en zou graag Nederlands leren voor zijn job. Hij dient van nul te beginnen.

 • Bob uit Brussel

  Student tweede middelbaar (Moderne) zoekt hulp bij het vak Nederlands. Ze spreekt zelf Frans thuis. Vooral focus op spelling en uitspraak.

 • Annemarie uit Waterloo

  Student (13 jaar) die in Australië woont zoekt ondersteuning bij Nederlands. Ze woont al sinds haar 1 jaar in Australië, haar eerste taal is Engels. Thuis spreekt het gezin wel Vlaams, … Lees meer

 • Alexandra uit Evere

  Leerlinge 3e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Nederlands.

 • Josephine (Josie) uit Wahroonga

  Josephine (josie) is 8 jaar en woont in Australië. Graag verkreeg zij online begeleiding Nederlands. Haar niveau is redelijk goed, ze zit op leesniveau AVI M5. Thuis wordt er Nederlands… Lees meer

 • Priscilla uit Dordrecht

  Priscilla heeft een vak 'Nederlands' op HBO-niveau waarvoor ze begin september examen moet doen. Het bestaat uit meerdere onderdelen, zoals grammatica, een artikel schrijven en stijlfou… Lees meer

 • Alexander uit Sint-Jans-Molenbeek

  Leerling in het 4e middelbaar richting Humane Wetenschappen heeft ondersteuning nodig bij Nederlands. Hij heeft dyslexie, waardoor er nood is om alles duidelijk en stapsgewijs uit te le… Lees meer

 • Elias uit Brussel

  Leerling uit het 2e middelbaar wil ondersteuning bij lezen en schrijven. Hij heeft moeite met de Nederlandse taal.

 • Santiago uit Anderlecht

  Student 2de middelbaar (A-stroom) zoekt hulp bij het vak Nederlands. Hij heeft hiervoor een onvoldoende. Vooral door de coronasituatie vorig jaar en het moeilijk verlopen van de online … Lees meer

 • Valentina uit Bratislava

  Leerlinge woont met haar gezin in Bratislava en zoekt bijles Nederlands zodat de taal onderhouden kan worden.

 • Valentina uit Ukkel

  Leerling uit 2de middelbaar zoekt hulp bij Nederlands. Ze spreekt thuis Frans en heeft moeilijkheden met zich uit te drukken in het Nederlands.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

BijlesHuis stopt niet met de geschikte bijlesgever uit Herentals te selecteren tot jij tevreden bent. We regelen alle administratie en betalingen, bundelen alle nodige informatie op één plek en bieden een 100% klikgarantie met je bijlesdocent Nederlands. Bovendien kan je ons constant bereiken in geval van eender welke vraag. Jouw leerdoelen behalen is onze grootste prioriteit. Laat hier je gegevens achter en we zoeken vrijblijvend de beste docent uit Herentals voor jou!
BijlesHuis werkt altijd op dezelfde manier: via de website dien je vrijblijvend een aanvraag in voor bijles Nederlands, wij bellen jou telefonisch op om je hulpvraag te concretiseren en koppelen je daarna aan de gepaste bijlesdocent uit regio Herentals. Als je ons voorstel goedkeurt, kan je met je bijlesdocent Nederlands aan de slag! Hier kan je alles in detail lezen over onze werkwijze.
De meeste bijlessen in Herentals vinden gewoon plaats aan huis, omdat de meeste leerlingen zich daar het meest op hun gemak bij voelen. Maar wie zich thuis niet kan concentreren voor bijles Nederlands, kan indien gewenst bij de docent thuis langsgaan. Bijles op school of in een nabije bib gebeurt ook soms. De keuze is volledig aan jou.

Top bijlesaanvragen

Nederlands bijles gezocht in Herentals, bijles Nederlands middelbaar, Nederlands bijles aan huis in Herentals, bijles krijgen, bijles Nederlands, betaalbare bijles, extra bijles, bijles juf, Nederlands leren