Bijles Geografie in Herenthout

Krijg vandaag nog bijles geografie op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

geografie

Lieselot

Nijlen

Bijles geografie met Lieselot

Ik behaalde de specifieke lerarenopleiding die ik volg aan de UA. Het lijkt me nuttig om mijn ervaring te delen en in de vakken waarin ik me gespecialiseerd heb, namelijk: Nederlands, NT2 en Duits. Op die manier kan ik als lesgever iets betekenen voor anderen.

Nijlen

geografie

Esther

Heist-op-den-Berg

Bijles geografie met Esther

Ik ben in juni afgestudeerd als klinisch psychologe aan de universiteit Gent. Hierna startte ik meteen in het werkveld met een tijdelijke opdracht bij het stedelijk CLB Antwerpen. Hier deed ik ook mijn zeven maand durende stage in het kader van mijn studies. Momenteel werk ik bij het CAW Mechelen in het vluchthuis voor vrouwen en kinderen die slachtoffer zijn van intrafamiliaal geweld. Tijdens mijn studie en werk bij het CLB viel het me op hoeveel kinderen/studenten moeilijkheden ondervinden met de leerstof te beheersen. Door deze moeilijkheden daalt vaak ook hun motivatie en gevoel van eigenwaarde. Ik ben van mening dat als we hen individueel kunnen ondersteunen met een uniek aanbod op maat van elke leerling, we heel wat leerlingen kunnen vooruithelpen.

Heist-op-den-Berg

geografie

Tobias

Herentals

Bachelor

KDG Hogeschool

Zorgverbreding en remediërend leren

Bijles geografie met Tobias

Begeleiden/helpen van kinderen, jongeren, vrienden en collega's is altijd al iets geweest dat ik graag doe. Vooral na mijn keuzestage (GON-begeleiding/huiswerkbegeleiding) sprak het begeleiden van leerlingen mij aan, maar toen heb ik het niet verder uitgebouwd. In het kader van mijn huidige studies (zorgverbreding en remediërend leren) ben ik me actief aan het verdiepen in helpen, begeleiden, coachen,... van leerlingen. Bijles geven is iets dat hier perfect op aansluit.

Herentals
Zorgverbreding en remediërend leren
Bachelor, KDG Hogeschool

geografie

Maarten

Berlaar

Bijles geografie met Maarten

Als student sociologie heb ik een grote interesse in mens en maatschappij en besef ik dat de studie ervan niet altijd even makkelijk is. Vakken als gedragswetenschappen en cultuurwetenschappen gebruiken vaak concepten die de werkelijkheid in abstracte termen willen vatten. Zo raak je als student snel verward. Door samen naar voorbeelden te zoeken, worden deze abstracte termen concreet en begrijpbaar.

Berlaar

geografie

Natania

Westerlo

Bijles geografie met Natania

Zelf deed ik de vakken wiskunde, chemie, fysica en biologie erg graag in het middelbaar. Aan de universiteit heb ik deze vakken dan ook beter onder de knie gekregen. Momenteel twijfel ik om avondschool te volgen om les te gaan geven in het middelbaar onderwijs, maar eerst zou ik willen kijken of bijles geven me ligt.

Westerlo

geografie

Quinten

Heist-op-den-Berg

Bijles geografie met Quinten

Ik kan niet wachten om mijn reeds vergaarde talenkennis over te dragen op studenten die moeilijkheden ondervinden met vreemde talen of het Nederlands zelf!

Heist-op-den-Berg

geografie

Ruben

Grobbendonk

Master

Katholieke Universiteit Leuven

2de Ingenieurswetenschappen bouwkunde

Bijles geografie met Ruben

Het overbrengen van kennis aan anderen is voor mij een uitdaging. Samen met de bijlesnemer doelen opstellen en deze vervolgens te bereiken geeft mij veel voldoening. Daar bovenop is het ook een ideale mogelijkheid om mijn soft skills te trainen. Ideeën kunnen overbrengen naar anderen is een belangrijke eigenschap en dit kan enkel geleerd worden door praktijk. Het is dus niet enkel de bijlesnemer die bijleert in het proces.

Grobbendonk
2de Ingenieurswetenschappen bouwkunde
Master, Katholieke Universiteit Leuven

geografie

Eva

Heist-op-den-Berg

Bachelor

KHLeuven

Bijles geografie met Eva

Ik geef reeds enkele jaren les in het secundair onderwijs, maar geef hiernaast graag nog bijles. Uit ervaring weet ik dat Frans niet altijd een gemakkelijk en geliefd vak is, maar door de persoonlijke, rustige en individuele aanpak probeer ik er samen met jou voor te zorgen dat je alle grammaticaregeltjes onder de knie krijgt.

Heist-op-den-Berg
Bachelor, KHLeuven

geografie

Gert

Heist-op-den-Berg

Master

KU Leuven

Eerste

Bijles geografie met Gert

Ik geef bijles omdat ik anderen wil helpen met problemen. Ik zou graag iedereen warm willen maken voor wetenschappen, aangezien het vaak niet de meest geliefde vakken zijn op school. Door een interessante en ludieke aanpak hoop ik studenten te overtuigen dat wetenschappen zowel leuk als interessant kunnen zijn.

Heist-op-den-Berg
Eerste
Master, KU Leuven

geografie

Nathascha

Westerlo

Bijles geografie met Nathascha

Ik geef bijles omdat ik veel voldoening haal uit leerlingen helpen. Het is fantastisch om hen vorderingen te zien maken. Ik kreeg in het middelbaar ook bijles en heb daar veel steun uit gehaald. Nu doe ik graag hetzelfde voor andere studenten en leerlingen.

Westerlo

Veelgestelde vragen

De meeste bijlessen geografie worden opgestart via een vast proces. Je dient via de website een aanvraag in voor bijles aan huis in Herenthout of online. Daarna nemen wij contact op om de hulpvraag in kaart te brengen en de meest geschikte docent geografie te selecteren. Als je met het voorstel akkoord bent, gaat de bijles meteen van start! Meer details en een video met uitleg vind je op deze pagina.
Het is jouw bijles, dus jij kiest! Om ervoor te zorgen dat online bijles geografie van dezelfde kwaliteit is als bijles aan huis in Herenthout, werken we met een speciaal platform (dus niet gewoon Skype of Zoom). Het is een privéomgeving tussen jou en je bijlesdocent geografie waar jullie beiden jullie scherm kunnen delen, bestanden uploaden en aantekeningen maken. Lees hier meer over online bijles!
Bijlessen geografie worden gegeven door drie verschillende types bijlesdocenten uit regio Herenthout: junior, senior en professionele docenten. Die indeling maakt BijlesHuis op basis van bijleservaring, vakkennis geografie, en algemene werkervaring. Maar of je nu een bijlesdocent kiest die nog aan de universiteit studeert, een leerkracht die na zijn werkdag nog enkele bijlessen geeft, of een gepensioneerde rot in het vak: bij eender welke BijlesHuisdocent geografie ben je in goede handen.

Top bijlesaanvragen

bijlesdocent Geografie in Herenthout, studiebegeleiding middelbaar, bijles Geografie middelbaar in Herenthout, examen bijles, Geografie bijles aan huis in Herenthout, bijles Geografie tarief, privé leerkracht, dyscalculie bijles, bijles Geografie in Herenthout