Bijles Accounting & finance in Houthulst

Krijg vandaag nog bijles accounting & finance op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Studenten die we al konden helpen

 • Farah uit Oud-Turnhout

  Masterstudente Handelswetenschappen (avondonderwijs) zoekt ondersteuning bij het vak Geavanceerde jaarrekeninganalyse. Ze moet een waarderingsopdracht van een beursgenoteerd bedrijf doe… Lees meer

 • Karima uit Koksijde

  Studente 1e bachelor Business Administration heeft begeleiding nodig bij het vak "financial accounting".

 • Viktoria uit Wevelgem

  Student uit het 1e jaar toegepaste economische wetenschappen aan de Kulak zoekt ondersteuning bij het vak boekhouden.

 • Ellen uit Ingelmunster

  Studente in de bachelor Marketingcommunicatie heeft ondersteuning nodig bij fiscaliteit, meer bepaald bij het hoofdstuk rond beroepsinkomen (bespreking BBI en BBI naar NBI).

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Ja hoor. Indien je liever bijles accounting & finance achter je scherm volgt in plaats van met een docent bij jou in Houthulst, selecteren wij een ervaren online bijlesgever. Online bijles vindt plaats via onze eigen leeromgeving die beschikt over verschillende snufjes. Een interactief whiteboard voor theorie en oefeningen, een opnamefunctie, schermdelen, videochat, de mogelijkheid om je schoolwerk te uploaden en te bewerken,... Lees deze pagina voor meer info over onze online bijles.
Een persoonlijke klik met je docent is minstens even belangrijk als zijn/haar ervaring en expertise. Zeker omdat het een 1-op-1-begeleiding betreft. Indien het niet klikt, breng je BijlesHuis op de hoogte en wij zoeken meteen naar een oplossing (een andere docent accounting & finance in de buurt van Houthulst) tot jij tevreden bent. Beloofd.
BijlesHuis vindt het belangrijk dat onze lesgevers in Houthulst aan enkele standaarden voldoen. We peilen tijdens een intakegesprek naar hun motivatie, ervaring en vakkennis accounting & finance en communicatieve, pedagogische en interpersoonlijke vaardigheden. Daarnaast vragen we een diploma en uittreksel uit het strafregister op. Tijdens hun parcours als docent accounting & finance bij BijlesHuis blijven we hen opvolgen om zeker te zijn dat ze aan de standaarden blijven voldoen.

Top bijlesaanvragen

privé leraar, bijles Accounting & finance in de buurt van Houthulst, bijles Accounting & finance middelbaar in Houthulst, bijles Accounting & finance in Houthulst, Accounting & finance leren, privé leerkracht, bijlessen aan huis, bijlesleraar gezocht, privéles Accounting & finance