Bijles Wiskunde in Kapellen

Krijg vandaag nog bijles wiskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

wiskunde

Thomas

Mortsel

Master

UAntwerpen

Fysica

Bijles wiskunde met Thomas

Er is niets wat mij meer voldoening geeft dan het gevoel hebben dat je iemand goed hebt kunnen helpen. Daarbij vind ik dat dingen uitleggen aan anderen enorm leerrijk is. Niet alleen voor diegene waar je je uitleg aan geeft, maar eveneens voor jezelf. Pas wanneer je iets goed aan iemand anders kan uitleggen, kan je zeggen dat je de stof zelf volledig begrijpt. Je leert er dan ook zelf de vaardigheid van een duidelijke uitleg geven mee. Zoals ik eerder al zei, heb ik al bijles gegeven. Dat was telkens een zeer aangename ervaring. Zeker wanneer je niet alleen mondeling bevestiging krijgt dat je uitleg heeft geholpen, maar dat ook aan de lichaamstaal ziet. Als mensen je dan later nog eens vragen om een bijles, dan besef je dat je goed bezig bent. Het is ook prachtig om te zien hoe dankbaar sommigen zijn en dat geeft een geweldig gevoel.

10/10

Mortsel
Fysica
Master, UAntwerpen

wiskunde

Tom

Antwerpen

Master

KU Leuven

Chemical engineering

Bijles wiskunde met Tom

Ik ben zelf een leergierig persoon en haal veel voldoening uit mensen helpen. Door judo training te geven heb ik ontdekt dat ik een passie heb om mensen nieuwe dingen aan te leren en zelf heel veel voldoening haal uit leerlingen te zien vorderen. Bijles geven is voor mij een ideale manier om dit verder te zetten en tegelijkertijd mijn eigen kennis op punt te houden.

10/10

Antwerpen
Chemical engineering
Master, KU Leuven

wiskunde

Jana

Mortsel

Professioneel / Volwassen

Universiteit Antwerpen

Farmaceutische wetenschappen (Geneesmiddelenontwikkeling)

Bijles wiskunde met Jana

Het leukste aspect van bijlessen is wanneer de student zelf de leerstof leuker vindt doordat hij/zij de stof beter begrijpt. Inmiddels heb ik reeds ervaring in de vakken wiskunde, fysica, chemie en Engels. Ook algemene huiswerkbegeleiding en biologie is reeds aan bod gekomen.

7/10

Mortsel
Farmaceutische wetenschappen (Geneesmiddelenontwikkeling)
Professioneel / Volwassen, Universiteit Antwerpen

wiskunde

Joren

Mortsel

Professioneel / Volwassen

KAVO

Instructeur in het jeugdwerk

Bijles wiskunde met Joren

Ik geloof dat leren in twee richtingen werkt. Ik help jou bij het oefenen van een nieuwe vaardigheid en jij helpt mij met het niet vergeten van die kennis waar ik zelf ook best mee geworsteld heb. Win-win!

7/10

Mortsel
Instructeur in het jeugdwerk
Professioneel / Volwassen, KAVO

wiskunde

Choi Ying

Beveren

Bachelor

KDG

Biochemie

Bijles wiskunde met Choi Ying

Bijles geven is voor mijn passie in de wetenschap delen en de leerstof op een andere manier presenteren waardoor de student een beter inzicht krijgt

9,3/10

Beveren
Biochemie
Bachelor, KDG

wiskunde

Michiel

Antwerpen

Master

Universiteit Gent

Fysica en sterrenkunde

Bijles wiskunde met Michiel

Ik hou ervan om mensen te motiveren en helpen. Als ik mijn kennis kan gebruiken om andere mensen verder te helpen zou me dat veel voldoening geven. Ik heb fysica gestudeerd dus bijles wiskunde (of andere wetenschappen) geven lijkt mij ideaal en een leuke job en bezigheid om te doen. Ik heb ook al een klein beetje ervaring met bijles geven in mijn vrije tijd en toen vond ik het een leuke en leerrijke ervaring.

9/10

Antwerpen
Fysica en sterrenkunde
Master, Universiteit Gent

wiskunde

Timothy

Antwerpen

Bachelor

Universiteit Antwerpen

Wiskunde

Bijles wiskunde met Timothy

Ik ben zeer gepassioneerd door wiskunde en deel dit graag met anderen. Ik haal er voldoening uit om te zien hoe een student na een verloop van tijd zelfzekerder wordt in zijn/haar kunnen in de desbetreffende materie.

9/10

Antwerpen
Wiskunde
Bachelor, Universiteit Antwerpen

wiskunde

Jeroen

Wijnegem

Master

UAntwerpen

Architectuur

Bijles wiskunde met Jeroen

9/10

Wijnegem
Architectuur
Master, UAntwerpen

wiskunde

Joost

Boechout

Master

KU Leuven

Pedagogische Wetenschappen

Bijles wiskunde met Joost

Ik hou ervan om te coachen, om 1-op-1 te werken. Ik vind het leuk om al mijn aandacht te richten op één leerling, om samen met deze leerling te achterhalen waar het vlot gaat en waar het misloopt, en om dit dan stap voor stap aan te pakken. Ik krijg het gevoel dat ik echt een verschil kan maken. Bovendien krijg ik toffe feedback van de leerlingen en van hun ouders, en vaak de vraag om terug te keren.

10/10

Boechout
Pedagogische Wetenschappen
Master, KU Leuven

wiskunde

Thorvald

Schoten

Bachelor

Universiteit Antwerpen

Fysica

Bijles wiskunde met Thorvald

Uit ervaring heb ik gemerkt dat het voldoening geeft om anderen iets bij te brengen en hen langzaam te zien groeien in hun kennis.

Schoten
Fysica
Bachelor, Universiteit Antwerpen

Studenten die we al konden helpen

  • Fernando uit Rotterdam

    Noah uit 1 Gymnasium heeft nood aan begeleiding bij Nederlands. Hij heeft moeite met basis grammatica, spelling en begrijpend lezen.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Je kiest helemaal zelf op welke dagen en tijdstippen je bijles wiskunde in Kapellen doorgaat. 's Avonds tijdens de werkweek, in het weekend, in vakantieperiodes,... Wij zoeken een docent in de buurt van Kapellen wiens schema bij dat van jou past.
Het is jouw bijles, dus jij kiest! Om ervoor te zorgen dat online bijles wiskunde van dezelfde kwaliteit is als bijles aan huis in Kapellen, werken we met een speciaal platform (dus niet gewoon Skype of Zoom). Het is een privéomgeving tussen jou en je bijlesdocent wiskunde waar jullie beiden jullie scherm kunnen delen, bestanden uploaden en aantekeningen maken. Lees hier meer over online bijles!
Een persoonlijke aanpak staat bij BijlesHuis voorop, om zo de mooiste resultaten te boeken. Met 1-op-1 bijles wiskunde kan er veel meer aandacht worden besteed aan de individuele knelpunten dan bij bijles in groep in Kapellen. Omdat elke persoon en diens pedagogische noden uniek zijn, is elke bijles wiskunde dat ook.

Top bijlesaanvragen

bijles Wiskunde prijs, bijles hoger onderwijs, Wiskunde bijles gezocht in Kapellen, bijles coach, privé lessen, bijles Wiskunde middelbaar, bijles Wiskunde middelbaar in Kapellen, studiebegeleiding middelbaar, bijles Wiskunde in de buurt van Kapellen