Bijles Aardrijkskunde in Kapellen

Krijg vandaag nog bijles aardrijkskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

aardrijkskunde

Kevin

Brasschaat

Master

Universiteit Antwerpen

in de rechten - specialisatie rechtshandhaving

Bijles aardrijkskunde met Kevin

Ik wil graag bijles geven omdat ik weet dat niet iedereen altijd alles even goed begrijpt en dat, met de juiste begeleiding, kennis kan worden bijgebracht. Door het lerarentekort en de beperkte tijd die leerkrachten hebben, is het vaak moeilijk voor studenten om de leerstof te begrijpen en de juiste verbanden te zien. Een extra 'les' waarbij op maat van de student wordt gewerkt, is dan nuttig of noodzakelijk. Ik wil bijles geven omdat ik wil dat iedere persoon zijn potentieel waar kan maken.

Brasschaat
in de rechten - specialisatie rechtshandhaving
Master, Universiteit Antwerpen

aardrijkskunde

Michiel

Antwerpen

Master

Universiteit Gent

Fysica en sterrenkunde

Bijles aardrijkskunde met Michiel

Ik hou ervan om mensen te motiveren en helpen. Als ik mijn kennis kan gebruiken om andere mensen verder te helpen zou me dat veel voldoening geven. Ik heb fysica gestudeerd dus bijles wiskunde (of andere wetenschappen) geven lijkt mij ideaal en een leuke job en bezigheid om te doen. Ik heb ook al een klein beetje ervaring met bijles geven in mijn vrije tijd en toen vond ik het een leuke en leerrijke ervaring.

9/10

Antwerpen
Fysica en sterrenkunde
Master, Universiteit Gent

aardrijkskunde

Evelyn

Brasschaat

Bachelor

Hogeschool Gent

Kleuteronderwijs

Bijles aardrijkskunde met Evelyn

Ik heb zelf, vroeger als leerling en later als student, ervaren dat het soms heel moeilijk is om bepaalde leerstof onder de knie te krijgen. Dit kan vele oorzaken hebben: leerstoornis, gebrek aan zelfvertrouwen, nood aan meer tussenstappen of kapstokken, niet de juiste klik met de leerkracht of de manier hoe de leerstof wordt aangebracht, verkeerde studiehouding, te snel afgeleid door externe prikkels,... Zeker als de klassikale introductie in de klas van nieuwe leerstof te snel gaat of dat er te weinig tijd in de klas is om meer individuele begeleiding te krijgen (door een te grote klasgroep of schrik om hulp te vragen omwille van de reactie van de medeleerlingen/studenten). In een individuele bijles kan je je meer toelichten op de problematiek of studiemoeilijkheden van de leerling/student. Een aanpak opstellen waardoor het memoriseren vlotter gaat, kan door gebruik te maken van tussenstappen, kapstokken, en ook niet te vergeten de rustige gemoedelijke sfeer waarin dit gebeurt, bevordert ook vaak de studiehouding.

9,2/10

Brasschaat
Kleuteronderwijs
Bachelor, Hogeschool Gent

aardrijkskunde

Liesje

Brasschaat

Bachelor

Thomas More Hogeschool Mechelen

Toegepaste Audiovisuele Communicatie (radio)

Bijles aardrijkskunde met Liesje

Ik ben studente communicatiemanagement en heb een voorliefde voor de Franse taal. Ik wil kinderen die hier wel problemen mee hebben, helpen. Niet alleen Frans, maar ook Engels of andere vakken!

Brasschaat
Toegepaste Audiovisuele Communicatie (radio)
Bachelor, Thomas More Hogeschool Mechelen

aardrijkskunde

Chelsy

Brasschaat

Master

Universiteit Antwerpen

Rechten

Bijles aardrijkskunde met Chelsy

Ik weet vanop de eerste rij wat het is om vast te zitten met bepaalde vakken. Toen ik van de middelbare school kwam, was ik een doorsnee student die eigenlijk geen echte leermethode had. Ik was bang dat ik geen universiteit zou kunnen doen, dus besloot ik naar de hogeschool te gaan. Dit was voor mij de tijd van mijn leven. Ik heb mezelf leren kennen en ook de beste leermethode gevonden. Ik ben gegroeid en deze groei zorgde dat ik zelfzekerder kon omgaan met mijn leerstof waardoor leren geen geheimen meer had voor mij. Ik ben met onderscheiding afgestudeerd, daar waar ik in het middelbaar middelmatig was. Nu ik eindelijk mijn droom om aan de universiteit te studeren heb kunnen waarmaken, wil ik graag andere studenten bijstaan om te leren 'leren'.

Brasschaat
Rechten
Master, Universiteit Antwerpen

aardrijkskunde

Kim

Kapellen

Bachelor

AP Hogeschool

Lerarenopleiding

Bijles aardrijkskunde met Kim

Ik vind het heel fijn kinderen en jongeren extra te begeleiden in hun schoolproces met doel om de student te motiveren en te doen slagen.

Kapellen
Lerarenopleiding
Bachelor, AP Hogeschool

aardrijkskunde

Eva

Kapellen

Master

Architectuur

Bijles aardrijkskunde met Eva

Als kind heb ik zelf leerproblemen gehad en heb ik veel gehad aan een bijlesleerkracht. Hierdoor weet ik ook hoe belangrijk het is.

Kapellen
Architectuur
Master,

aardrijkskunde

Mikey

Antwerpen

Derde graad

Economie wetenschappen

Bijles aardrijkskunde met Mikey

Ik studeer Ergotherapie waarbij werken met kinderen en personen met een fysieke/mentale beperking centraal staat.

Antwerpen
Economie wetenschappen
Derde graad,

aardrijkskunde

Lennard

Wuustwezel

Bachelor

Lichamelijk opvoeding en bewegingsrecreatie

Bijles aardrijkskunde met Lennard

Door mijn huidige job zie ik dat er ook veel nood is aan hulp bij kinderen buiten de school. Hier wil ik mij ook voor inzitten. Door mijn opleiding en werkervaring mag ik wel zeggen dat ik reeds een zeer brede basis heb. Ook kan ik mij op andere zaken inzetten dan enkel het cognitieve. Grove en fijne motoriek schrikken mij zeker niet af.

Wuustwezel
Lichamelijk opvoeding en bewegingsrecreatie
Bachelor,

aardrijkskunde

Sofie

Antwerpen

Master

K.U.Leuven

Geografie

Bijles aardrijkskunde met Sofie

Ik heb al wat ervaring opgedaan bij het geven van thuisonderwijs. Een leerling individueel begeleiden en ervoor trachten te zorgen dat zijn slaagkansen vergroten, bevordert het zelfvertrouwen van de leerling. Ik ben graag bereid leerlingen/studenten hierbij op weg te helpen.

Antwerpen
Geografie
Master, K.U.Leuven

Veelgestelde vragen

BijlesHuis biedt enkel individuele bijles aan, zodat je kind samen met de docent uit Kapellen op zijn of haar persoonlijke leerdoelen kan focussen. Dankzij een 1-op-1 aanpak kan je al je vragen kwijt aan je docent aardrijkskunde en werk je aan jouw knelpunten. Indien je graag bijles volgt met een klasgenootje, kunnen jullie natuurlijk samen een aanvraag indienen.
De accountmanagers bij BijlesHuis zijn een enthousiast team dat het netwerk van bijlesdocenten kent als hun broekzak. Een van hen zal jou koppelen aan de geschikte bijlesdocent uit regio Kapellen voor je bijlessen aardrijkskunde. Op deze pagina kan je alvast kennismaken met onze accountmanagers!
Iedereen uit Kapellen kan bij BijlesHuis terecht, van bijles voor de kleuterklas tot het lager onderwijs, middelbaar onderwijs en hoger onderwijs. Ook voor professionals selecteren we een geschikte docent op niveau. Omdat ons netwerk zo uitgebreid is, kunnen we helpen bij elke materie, hoe complex ook.

Top bijlesaanvragen

bijles volgen, bijles Aardrijkskunde in Kapellen, bijles in de zomervakantie, privé lessen, bijles tarieven, Aardrijkskunde leren, privéles Aardrijkskunde, bijles Aardrijkskunde in de buurt van Kapellen, hulp in Aardrijkskunde regio Kapellen