Bijles Huiswerkbegeleiding in Kinrooi

Krijg vandaag nog bijles huiswerkbegeleiding op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

huiswerkbegeleiding

Anke

Hasselt

Bachelor

UCLL

leerkracht basisonderwijs

Bijles huiswerkbegeleiding met Anke

Momenteel studeer ik de master Pedagogische Wetenschappen. Door het geven van bijles kan ik veel nieuwe kennis en inzichten opdoen die relevant zijn in het kader van mijn opleiding. Ik vind het ook een voordeel dat ik reeds in het bezit ben van een diploma leerkracht basisonderwijs. Ik kan goed omgaan met kinderen, probeer op hun behoeften en noden in te spelen en stel me graag open naar studenten en hun ouders.

10/10

Hasselt
leerkracht basisonderwijs
Bachelor, UCLL

huiswerkbegeleiding

Danny

Lanaken

Bachelor

UCLL

Leerkracht Secundair Onderwijs: Nederlands-PAV

Bijles huiswerkbegeleiding met Danny

Studenten motiveren en hen het belang van een goede leermentaliteit bijbrengen.

Lanaken
Leerkracht Secundair Onderwijs: Nederlands-PAV
Bachelor, UCLL

huiswerkbegeleiding

Kim

Kinrooi

Bachelor

UC Limburg

Orthopedagogie

Bijles huiswerkbegeleiding met Kim

Kinrooi
Orthopedagogie
Bachelor, UC Limburg

huiswerkbegeleiding

Ulrike

Oudsbergen

Bachelor

UCLL

Sociale readaptatiewetenschappen

Bijles huiswerkbegeleiding met Ulrike

In een klas heb je veel leerlingen, terwijl je bij bijles meer 1 op 1 kan werken. Door die 1 op 1 begeleiding kan je je als leerkracht beter aanpassen op de noden van de leerling. Daarom dat ik ook graag bijles geef. Ik heb in het verleden al bijles gegeven aan lagere schoolkinderen en ik kreeg van hen toch positieve reacties. Ook ikzelf had de smaak te pakken en wil dus meer bijles geven.

Oudsbergen
Sociale readaptatiewetenschappen
Bachelor, UCLL

huiswerkbegeleiding

Emma

Bree

Bachelor

Hogeschool PXL

Leerkracht kleuteronderwijs

Bijles huiswerkbegeleiding met Emma

Het geven van bijles sluit dicht aan bij dat wat ik het liefste doe, voor de klas staan. Ik help jou graag verder met de kennis en vaardigheden die ik al opdeed tijdens mijn opleiding alsook in de praktijk.

Bree
Leerkracht kleuteronderwijs
Bachelor, Hogeschool PXL

huiswerkbegeleiding

Aimée

Maaseik

Derde graad

Sint-Augustinus Bree

Economie

Bijles huiswerkbegeleiding met Aimée

Ik geef graag bijles omdat ik zelf heb ervaren hoe nuttig dit is. In het eerste middelbaar volgde ik regelmatig bijles. Ik zat toen in een enorm grote klas, waardoor het vaak moeilijk was om de leerstof allemaal te verwerken. Ik heb deze bijlessen als een heel goede ervaring beleefd. Daardoor bezorg ik anderen ook graag deze ervaring. Ik heb de voorbije maanden regelmatig bijles gegeven en dat vond ik heel fijn om te doen. Het is een goed gevoel als ze na je uitleg bepaalde onderdelen toch begrijpen.

Maaseik
Economie
Derde graad, Sint-Augustinus Bree

huiswerkbegeleiding

Maarten Verheyen

Oudsbergen

Master

Katholieke Universiteit Leuven

in het Management

Bijles huiswerkbegeleiding met Maarten Verheyen

Ik vind het heel leuk om andere mensen iets bij te brengen. Tijdens mijn studies gaf ik ook altijd bijles aan medestudenten die iets niet snapten.

Oudsbergen
in het Management
Master, Katholieke Universiteit Leuven

huiswerkbegeleiding

Astrid

Oudsbergen

Professioneel / Volwassen

UCLL

Postgraduaat oplossingsgericht werken

Bijles huiswerkbegeleiding met Astrid

Ik werk graag met kinderen en jongeren en wil graag de stap zetten naar het onderwijs. Ik heb al enkele jaren ervaring in de sociale sector en het lijkt mij heel waardevol om jongeren iets bij te leren en hier voldoening uit te krijgen. Ik heb een lerarendiploma behaald en heb ook stages gedaan als zorgjuf, bijles gever, leerkracht voor de klas, leefgroepen, gezinsbegeleider,..

Oudsbergen
Postgraduaat oplossingsgericht werken
Professioneel / Volwassen, UCLL

huiswerkbegeleiding

Rini

Maaseik

Tweede graad

Sint-Augustinusinstituut

humane wetenschappen

Bijles huiswerkbegeleiding met Rini

Aangezien ik studeer om leerkracht te worden, leek het me heel erg interessant om dit te doen zodat ik dingen bij kan leren en ervaring kan opdoen. Ik heb ook altijd heel graag mijn neefjes en nichtjes geholpen met hun huiswerk en bijles geven dus dit wou ik ook graag verder kunnen doen.

Maaseik
humane wetenschappen
Tweede graad, Sint-Augustinusinstituut

huiswerkbegeleiding

Chloë

Maasmechelen

Bachelor

PXL Hasselt

Ergotherapie

Bijles huiswerkbegeleiding met Chloë

Ik heb nu al een aantal jaren werkervaring. Ik heb een grote passie voor het werken met kinderen. Het geeft enorm veel voldoening om kinderen iets bij te brengen. Kinderen waarbij het ineens veel beter lukt, kinderen die aangeven dat ze weer een goede toets hadden, kinderen die ineens gaan rekenen of lezen met plezier... Daar doe ik het uiteindelijk voor.

Maasmechelen
Ergotherapie
Bachelor, PXL Hasselt

Veelgestelde vragen

Bijles huiswerkbegeleiding in Kinrooi verloopt via drie eenvoudige stappen. Eerst laat je je gegevens achter op onze website. Daarna bellen wij je op om te kijken waar je precies naar op zoek bent. Vervolgens selecteren we de docent huiswerkbegeleiding die het beste bij jou past, en in de buurt van Kinrooi woont. Eenmaal je akkoord gaat met het voorstel, kan de bijles huiswerkbegeleiding van start! Meer info over onze werkwijze lees je hier.
Ja hoor. Indien je liever bijles huiswerkbegeleiding achter je scherm volgt in plaats van met een docent bij jou in Kinrooi, selecteren wij een ervaren online bijlesgever. Online bijles vindt plaats via onze eigen leeromgeving die beschikt over verschillende snufjes. Een interactief whiteboard voor theorie en oefeningen, een opnamefunctie, schermdelen, videochat, de mogelijkheid om je schoolwerk te uploaden en te bewerken,... Lees deze pagina voor meer info over onze online bijles.
Voor bijles huiswerkbegeleiding in Kinrooi betaal je bij BijlesHuis een eerlijke prijs. Eerlijk omdat wij onze docenten vergoeden naargelang hun ervaring. Het hangt er dus van af of je bijles huiswerkbegeleiding volgt met een universiteitsstudent (met uitstekende punten) of bijvoorbeeld een gepensioneerde leerkracht met 40 jaar ervaring in het onderwijs. Ook het niveau en de gewenste duurtijd van je bijlessen hebben invloed op het tarief. Meer info lees je op onze prijzenpagina.

Top bijlesaanvragen

bijlesleerkracht, hulp in Huiswerkbegeleiding regio Kinrooi, bijles juf, privé bijles, bijlesdocent Huiswerkbegeleiding in Kinrooi, Huiswerkbegeleiding bijles gezocht in Kinrooi, bijles Huiswerkbegeleiding, ik zoek bijles, bijles Huiswerkbegeleiding in Kinrooi