Bijles Huiswerkbegeleiding in Kortenberg

Krijg vandaag nog bijles huiswerkbegeleiding op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

huiswerkbegeleiding

Jeffrey

Herent

Bachelor

Odisee Brussel

leerkracht lager onderwijs

Bijles huiswerkbegeleiding met Jeffrey

Ik vind het leuk om met kinderen te werken. Het één-op-één werken geeft heel veel voldoening. In het verleden gaf ik bijles aan een meisje in het 5e en 6e leerjaar, waarbij we ook gefocust hebben op leren leren i.f.v. het middelbaar. Ik studeer ook samen met de dochter (5e middelbaar) van een collega, een leerling die iets moeilijker studeert omwille van ADHD.

9/10

Herent
leerkracht lager onderwijs
Bachelor, Odisee Brussel

huiswerkbegeleiding

Katleen

Tervuren

Master

Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Business Economics

Bijles huiswerkbegeleiding met Katleen

Ik geef ondertussen al meer dan 10 jaar les aan zowel kinderen als volwassen. Ik doe dit ontzettend graag en haal hier veel energie uit. Door mijn jarenlange ervaring zie ik vaak heel snel hoe ik de situatie kan verbeteren en de leerling opnieuw kan motiveren.

9/10

Tervuren
Business Economics
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

huiswerkbegeleiding

Willem

Herent

Master

KU Leuven

Geschiedenis

Bijles huiswerkbegeleiding met Willem

Bijles geven is misschien wel de vorm van lesgeven die mij het meeste voldoening schenkt. Ik vind het heel fijn om als leraar iemand persoonlijk te leren kennen om zo een grotere rol te kunnen spelen in het leerproces. Daarnaast kan ik verschillende kwaliteiten als lesgever hier optimaal inzetten: met een open en nieuwsgierige blik luisteren en geduldig samen met de leerling zoeken naar oplossingen.

Herent
Geschiedenis
Master, KU Leuven

huiswerkbegeleiding

Tanne

Brussel

Master

Bedrijfeconomie

Bijles huiswerkbegeleiding met Tanne

9/10

Brussel
Bedrijfeconomie
Master,

huiswerkbegeleiding

Ilse

Steenokkerzeel

Bachelor

Thomas More Hogeschool Mechelen

Leerkracht Lager Onderwijs

Bijles huiswerkbegeleiding met Ilse

Ouders kunnen niet altijd hun kinderen begeleiden bij hun leermoeilijkheden. Door de rare periode vorig schooljaar (cfr. Covid-19) hebben sommige kinderen extra zorg en ondersteuning nodig. Hier wil ik graag bij helpen. Ik gaf reeds bijles rekenen, niveau 6de leerjaar en 1ste middelbaar. Zowel voor mij als de student was dit een positieve ervaring!

Steenokkerzeel
Leerkracht Lager Onderwijs
Bachelor, Thomas More Hogeschool Mechelen

huiswerkbegeleiding

Anaïs

Kraainem

Bachelor

Universiteit Gent

Oosterse Talen en Cultuur: arabistiek en islamkunde

Bijles huiswerkbegeleiding met Anaïs

Zelf heb ik daar niet veel last van gehad, maar ik weet hoe lastig school soms kan zijn. Ik vind het dan ook onrechtvaardig dat veel jongeren moeten afzien van school (terwijl dat hun belangrijkste bezigheid is) alleen omdat de leermethodes niet aangepast zijn aan hun profiel, of dat ze niet weten hoe ze een leerstof moeten aanpakken. Toch ben ik ervan overtuigd dat je wonderen kan verrichten met de juiste motivatie en vooral de nodige hulp. Voor mij was het ook altijd een logische stap geweest tussen zelf iets beheersen en het willen doorgeven, vooral als ik daar mijn klasgenoten mee kon helpen. Dan hebben mijn leerkrachten dat gemerkt en aangemoedigd, tot het secretariaat van mijn school mij vroeg om een jongere studente wekelijks bijles te geven en haar te helpen voor haar examens. Dat bleek moeilijker dan met klasgenoten, omdat ik zelf niet in de klas was én dat ze niet bepaald gemotiveerd was (het was een vraag van haar moeder). Maar ik houd van uitdagingen, dus ik heb geprobeerd creatief te zijn en telkens weer nieuwe uitleg, oefeningen en leermethodes toe te passen. Uiteindelijk veranderde ze toch van school na slechts een paar maanden, maar haar cijfers waren al verbeterd en we hadden een vertrouwensrelatie opgebouwd. Sindsdien is mijn motivatie alleen maar gestegen omdat ik weet dat ik het kan en mijn pedagogie nog wil verbeteren.

Kraainem
Oosterse Talen en Cultuur: arabistiek en islamkunde
Bachelor, Universiteit Gent

huiswerkbegeleiding

Miel

Leuven

Bachelor

Thomas More en KULeuven

biochemie

Bijles huiswerkbegeleiding met Miel

Tijdens men opleiding heb ik veel moeite gehad bij bepaalde vakken. Door bijles te krijgen van mensen die een passie voor deze vakken hadden ben ik er op door geraakt. Nu wil ik met mijn passie voor wetenschap en techniek mensen helpen met bijlessen. Informatie doorgeven en deze zo interessant en begrijpbaar mogelijk te maken is een grote drive voor mij. Andere mensen helpen is een groot deel van mijn persoonlijkheid.

Leuven
biochemie
Bachelor, Thomas More en KULeuven

huiswerkbegeleiding

Jetske

Leuven

Master

Koninklijke Militaire School

of Science in de ingenieurswetenschappen

Bijles huiswerkbegeleiding met Jetske

Ik heb de voorbije jaren al bijlessen wiskunde en fysica gegeven, aan leerlingen tussen de 14 en 17 jaar oud. Ik ben zelf heel graag bezig met wetenschap en wiskunde en ik vind het leuk om mijn interesses te delen met anderen en hen te helpen om beter te worden. Ik haal er dan ook telkens heel veel voldoening uit als ik zie dat de leerlingen een goed rapport hebben op het einde van het schooljaar. Ik wil graag deze passie voor kennis delen verderzetten.

Leuven
of Science in de ingenieurswetenschappen
Master, Koninklijke Militaire School

huiswerkbegeleiding

Shona

Herent

Bachelor

Groep-T Leuven

Lerarenopleiding kleuteronderwijs

Bijles huiswerkbegeleiding met Shona

Ik heb tijdens mijn lerarenopleiding huiswerkbegeleiding gegeven in Leuven aan kinderen van de lagere school. Vroeger hielp ik ook kinderen van buren met hun huiswerk. Ik vind het heel aangenaam om anderen te kunnen helpen.

Herent
Lerarenopleiding kleuteronderwijs
Bachelor, Groep-T Leuven

huiswerkbegeleiding

Tina

Evere

Master

VUB

Bestuurswetenschappen

Bijles huiswerkbegeleiding met Tina

Over het algemeen geef ik graag les, ik vind er plezier in om de leerlingen mee te nemen op ontdekkingstocht; ik pas mijn pedagogie aan aan de leerling. De bijlessen die ik reeds gaf, waren zeer motiverend, want de leerlingen die ik begeleidde slaagden allen. Ik ben zelfs ooit, toen ik 30 was, nog terug opgebeld door ouders, voor de begeleiding van een "achterkomer", terwijl ik de 2 dochters 10 jaar tevoren les had gegeven in het Nederlands!

10/10

Evere
Bestuurswetenschappen
Master, VUB

Studenten die we al konden helpen

  • Nele uit Tervuren

    Leerling lager onderwijs 4e leerjaar wenst vanaf september 1 uur per week begeleiding bij wiskunde. Graag hulp en ondersteuning bij het huiswerk van rekenen.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Omdat je leerdoelen helpen behalen het allerbelangrijkste is voor ons. We screenen en selecteren de beste bijlesdocent uit regio Kortenberg, regelen de opstart, admnistratie en opvolging, en blijven bereikbaar. Voor eender welke vraag rond je bijles huiswerkbegeleiding, of zelfs een docentenwissel, kan je bij ons terecht. Dien een vrijblijvende aanvraag in en wij helpen je zo snel mogelijk verder!
BijlesHuis werkt altijd op dezelfde manier: via de website dien je vrijblijvend een aanvraag in voor bijles huiswerkbegeleiding, wij bellen jou telefonisch op om je hulpvraag te concretiseren en koppelen je daarna aan de gepaste bijlesdocent uit regio Kortenberg. Als je ons voorstel goedkeurt, kan je met je bijlesdocent huiswerkbegeleiding aan de slag! Hier kan je alles in detail lezen over onze werkwijze.
Een persoonlijke aanpak staat bij BijlesHuis voorop, om zo de mooiste resultaten te boeken. Met 1-op-1 bijles huiswerkbegeleiding kan er veel meer aandacht worden besteed aan de individuele knelpunten dan bij bijles in groep in Kortenberg. Omdat elke persoon en diens pedagogische noden uniek zijn, is elke bijles huiswerkbegeleiding dat ook.

Top bijlesaanvragen

bijles Huiswerkbegeleiding in Kortenberg, bijles krijgen, privé leraar, bijles secundair onderwijs, Huiswerkbegeleiding bijles aan huis in Kortenberg, bijles Huiswerkbegeleiding, bijlesdocent Huiswerkbegeleiding in Kortenberg, bijles Huiswerkbegeleiding prijs, beste bijles