Bijles Huiswerkbegeleiding in Tervuren

Krijg vandaag nog bijles huiswerkbegeleiding op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

huiswerkbegeleiding

Katleen

Tervuren

Master

Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Business Economics

Bijles huiswerkbegeleiding met Katleen

Ik geef ondertussen al meer dan 10 jaar les aan zowel kinderen als volwassen. Ik doe dit ontzettend graag en haal hier veel energie uit. Door mijn jarenlange ervaring zie ik vaak heel snel hoe ik de situatie kan verbeteren en de leerling opnieuw kan motiveren.

9/10

Tervuren
Business Economics
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

huiswerkbegeleiding

Mana

Elsene

Bachelor

VUB

of Social Sciences

Bijles huiswerkbegeleiding met Mana

Al van kleins af aan zie ik mijzelf als leerkracht in de letterlijke zin van het woord. Een kracht zijn voor kinderen die willen bijleren. Omdat ik daarnaast een passie heb ontwikkeld voor groepsdynamieken, maatschappijen en culturen, ben ik toch de richting van sociologie ingeslagen voor mijn studies. Toch voel ik het regelmatig kriebelen om les te geven wanneer ik mijn jongere zus help met haar huiswerk en toetsvoorbereidingen. Ik vind het heel erg fijn om les te geven en vele kindjes te helpen die het moeilijk hebben.

Elsene
of Social Sciences
Bachelor, VUB

huiswerkbegeleiding

Ilse

Steenokkerzeel

Bachelor

Thomas More Hogeschool Mechelen

Leerkracht Lager Onderwijs

Bijles huiswerkbegeleiding met Ilse

Ouders kunnen niet altijd hun kinderen begeleiden bij hun leermoeilijkheden. Door de rare periode vorig schooljaar (cfr. Covid-19) hebben sommige kinderen extra zorg en ondersteuning nodig. Hier wil ik graag bij helpen. Ik gaf reeds bijles rekenen, niveau 6de leerjaar en 1ste middelbaar. Zowel voor mij als de student was dit een positieve ervaring!

Steenokkerzeel
Leerkracht Lager Onderwijs
Bachelor, Thomas More Hogeschool Mechelen

huiswerkbegeleiding

Julien

Hoeilaart

Bachelor

VUB

in de Bio-Ingenieurswetenschappen

Bijles huiswerkbegeleiding met Julien

Studeren is leuk, maar ik heb iets meer uitdaging nodig. Ik gebruik mijn vrije tijd liever om mijn kennis over te brengen om zo mensen/ studenten te helpen. Ik heb al bijles wiskunde gegeven, maar ik heb ook al ervaring in het bijles geven van Frans en chemie.

Hoeilaart
in de Bio-Ingenieurswetenschappen
Bachelor, VUB

huiswerkbegeleiding

Anaïs

Kraainem

Bachelor

Universiteit Gent

Oosterse Talen en Cultuur: arabistiek en islamkunde

Bijles huiswerkbegeleiding met Anaïs

Zelf heb ik daar niet veel last van gehad, maar ik weet hoe lastig school soms kan zijn. Ik vind het dan ook onrechtvaardig dat veel jongeren moeten afzien van school (terwijl dat hun belangrijkste bezigheid is) alleen omdat de leermethodes niet aangepast zijn aan hun profiel, of dat ze niet weten hoe ze een leerstof moeten aanpakken. Toch ben ik ervan overtuigd dat je wonderen kan verrichten met de juiste motivatie en vooral de nodige hulp. Voor mij was het ook altijd een logische stap geweest tussen zelf iets beheersen en het willen doorgeven, vooral als ik daar mijn klasgenoten mee kon helpen. Dan hebben mijn leerkrachten dat gemerkt en aangemoedigd, tot het secretariaat van mijn school mij vroeg om een jongere studente wekelijks bijles te geven en haar te helpen voor haar examens. Dat bleek moeilijker dan met klasgenoten, omdat ik zelf niet in de klas was én dat ze niet bepaald gemotiveerd was (het was een vraag van haar moeder). Maar ik houd van uitdagingen, dus ik heb geprobeerd creatief te zijn en telkens weer nieuwe uitleg, oefeningen en leermethodes toe te passen. Uiteindelijk veranderde ze toch van school na slechts een paar maanden, maar haar cijfers waren al verbeterd en we hadden een vertrouwensrelatie opgebouwd. Sindsdien is mijn motivatie alleen maar gestegen omdat ik weet dat ik het kan en mijn pedagogie nog wil verbeteren.

Kraainem
Oosterse Talen en Cultuur: arabistiek en islamkunde
Bachelor, Universiteit Gent

huiswerkbegeleiding

Juliette

Overijse

Bachelor

UCLL

Sociaal Werk

Bijles huiswerkbegeleiding met Juliette

Ik werk graag met kinderen en jongeren en vind het belangrijk dat zij hun opleiding zo leuk en makkelijk mogelijk kunnen doorlopen. Als ik hier een klein handje in kan helpen, doe ik dat graag! Momenteel zit ik in mijn masterjaar van mijn tweede opleiding, Journalistiek, aan de Vrije Universiteit van Brussel.

Overijse
Sociaal Werk
Bachelor, UCLL

huiswerkbegeleiding

Sarah

Elsene

Bachelor

Erasmus Hogeschool

Maatschappelijk assistent

Bijles huiswerkbegeleiding met Sarah

Elsene
Maatschappelijk assistent
Bachelor, Erasmus Hogeschool

huiswerkbegeleiding

Yoline

Schaarbeek

Master

KUL Campus Brussel

Meertalige Communicatie

Bijles huiswerkbegeleiding met Yoline

Ik geef al drie jaar bijles en ik vind het erg leuk om te doen! Vooral het individueel contact met de leerling vind ik verrijkend. Ik hou ervan mijn passie voor talen aan kinderen en jongeren over te brengen.

Schaarbeek
Meertalige Communicatie
Master, KUL Campus Brussel

huiswerkbegeleiding

Nina

Elsene

Master

Vrije Universiteit Brussel

Communicatiewetenschappen

Bijles huiswerkbegeleiding met Nina

Als ik mijn jongere nichtjes en neefjes kan helpen met schoolwerk doe ik dat graag. Ik vind het een boeiende uitdaging om de leerstof op een begrijpelijke manier aan hen over te brengen, zodat ze dieper inzicht verwerven en de materie onder de knie krijgen. Ik geloof dat bijles een grote meerwaarde kan betekenen voor het welbevinden van leerlingen. Daarom zet ik me hier graag voor in!

Elsene
Communicatiewetenschappen
Master, Vrije Universiteit Brussel

huiswerkbegeleiding

Erika

Huldenberg

Bachelor

Odisee

Gezinswetenschappen

Bijles huiswerkbegeleiding met Erika

Bijles geven is een nieuwe uitdaging voor mij! Aangezien ik iemand ben die het enorm belangrijk vind om voorbereid en op maat te werken, is dit voor mij de meest geschikte vorm van lesgeven. Op gezinsniveau vind ik het ideaal om een extra ondersteuning te zijn voor de ouders en een veilig aanspreekpunt voor het kind!

Huldenberg
Gezinswetenschappen
Bachelor, Odisee

Veelgestelde vragen

De meeste bijlessen huiswerkbegeleiding worden opgestart via een vast proces. Je dient via de website een aanvraag in voor bijles aan huis in Tervuren of online. Daarna nemen wij contact op om de hulpvraag in kaart te brengen en de meest geschikte docent huiswerkbegeleiding te selecteren. Als je met het voorstel akkoord bent, gaat de bijles meteen van start! Meer details en een video met uitleg vind je op deze pagina.
Iedereen kan bijles huiswerkbegeleiding volgen in Tervuren! De moeilijkheidsgraad van het vak maakt niet uit. Ons uitgebreide en lokaal verankerde netwerk van bijlesdocenten zorgt ervoor dat er iemand beschikbaar is voor elk niveau van elk vak. BijlesHuis biedt dan ook bijles aan voor elke leeftijd.
Een persoonlijke klik met je docent is minstens even belangrijk als zijn/haar ervaring en expertise. Zeker omdat het een 1-op-1-begeleiding betreft. Indien het niet klikt, breng je BijlesHuis op de hoogte en wij zoeken meteen naar een oplossing (een andere docent huiswerkbegeleiding in de buurt van Tervuren) tot jij tevreden bent. Beloofd.

Top bijlesaanvragen

privéles Huiswerkbegeleiding, Huiswerkbegeleiding bijles aan huis in Tervuren, privé cursus, bijles Huiswerkbegeleiding in de buurt van Tervuren, bijles Huiswerkbegeleiding middelbaar, bijles krijgen, studiebegeleiding middelbaar, Huiswerkbegeleiding bijles in Tervuren, bijles in het Engels