Bijles Huiswerkbegeleiding in Overijse

Krijg vandaag nog bijles huiswerkbegeleiding op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

huiswerkbegeleiding

Lotte

Leuven

Bachelor

ThomasMore

Logopedie

Bijles huiswerkbegeleiding met Lotte

Ik werk enorm graag met kinderen en jongeren. En ik heb een passie voor lesgeven.

Leuven
Logopedie
Bachelor, ThomasMore

huiswerkbegeleiding

Katleen

Tervuren

Master

Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Business Economics

Bijles huiswerkbegeleiding met Katleen

Ik geef ondertussen al meer dan 10 jaar les aan zowel kinderen als volwassen. Ik doe dit ontzettend graag en haal hier veel energie uit. Door mijn jarenlange ervaring zie ik vaak heel snel hoe ik de situatie kan verbeteren en de leerling opnieuw kan motiveren.

9/10

Tervuren
Business Economics
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

huiswerkbegeleiding

Waut

Leuven

Bachelor

Katholieke Universiteit Leuven

in de ingenieurswetenschappen

Bijles huiswerkbegeleiding met Waut

Je zou kunnen zeggen dat ik al jarenlange ervaring heb in het bijlesgeven. Mijn twee jongere zussen leggen in het middelbaar hetzelfde traject af als ik. Ik sta wekelijks in voor extra uitleg bij zaken die wat moeilijker waren. Ik haal enorm veel voldoening uit het bijbrengen van kennis aan anderen en dat is de reden dat ik nu bijles geef bij BijlesHuis.

Leuven
in de ingenieurswetenschappen
Bachelor, Katholieke Universiteit Leuven

huiswerkbegeleiding

Ilse

Steenokkerzeel

Bachelor

Thomas More Hogeschool Mechelen

Leerkracht Lager Onderwijs

Bijles huiswerkbegeleiding met Ilse

Ouders kunnen niet altijd hun kinderen begeleiden bij hun leermoeilijkheden. Door de rare periode vorig schooljaar (cfr. Covid-19) hebben sommige kinderen extra zorg en ondersteuning nodig. Hier wil ik graag bij helpen. Ik gaf reeds bijles rekenen, niveau 6de leerjaar en 1ste middelbaar. Zowel voor mij als de student was dit een positieve ervaring!

Steenokkerzeel
Leerkracht Lager Onderwijs
Bachelor, Thomas More Hogeschool Mechelen

huiswerkbegeleiding

Julien

Hoeilaart

Bachelor

VUB

in de Bio-Ingenieurswetenschappen

Bijles huiswerkbegeleiding met Julien

Studeren is leuk, maar ik heb iets meer uitdaging nodig. Ik gebruik mijn vrije tijd liever om mijn kennis over te brengen om zo mensen/ studenten te helpen. Ik heb al bijles wiskunde gegeven, maar ik heb ook al ervaring in het bijles geven van Frans en chemie.

Hoeilaart
in de Bio-Ingenieurswetenschappen
Bachelor, VUB

huiswerkbegeleiding

Anaïs

Kraainem

Bachelor

Universiteit Gent

Oosterse Talen en Cultuur: arabistiek en islamkunde

Bijles huiswerkbegeleiding met Anaïs

Zelf heb ik daar niet veel last van gehad, maar ik weet hoe lastig school soms kan zijn. Ik vind het dan ook onrechtvaardig dat veel jongeren moeten afzien van school (terwijl dat hun belangrijkste bezigheid is) alleen omdat de leermethodes niet aangepast zijn aan hun profiel, of dat ze niet weten hoe ze een leerstof moeten aanpakken. Toch ben ik ervan overtuigd dat je wonderen kan verrichten met de juiste motivatie en vooral de nodige hulp. Voor mij was het ook altijd een logische stap geweest tussen zelf iets beheersen en het willen doorgeven, vooral als ik daar mijn klasgenoten mee kon helpen. Dan hebben mijn leerkrachten dat gemerkt en aangemoedigd, tot het secretariaat van mijn school mij vroeg om een jongere studente wekelijks bijles te geven en haar te helpen voor haar examens. Dat bleek moeilijker dan met klasgenoten, omdat ik zelf niet in de klas was én dat ze niet bepaald gemotiveerd was (het was een vraag van haar moeder). Maar ik houd van uitdagingen, dus ik heb geprobeerd creatief te zijn en telkens weer nieuwe uitleg, oefeningen en leermethodes toe te passen. Uiteindelijk veranderde ze toch van school na slechts een paar maanden, maar haar cijfers waren al verbeterd en we hadden een vertrouwensrelatie opgebouwd. Sindsdien is mijn motivatie alleen maar gestegen omdat ik weet dat ik het kan en mijn pedagogie nog wil verbeteren.

Kraainem
Oosterse Talen en Cultuur: arabistiek en islamkunde
Bachelor, Universiteit Gent

huiswerkbegeleiding

Juliette

Overijse

Bachelor

UCLL

Sociaal Werk

Bijles huiswerkbegeleiding met Juliette

Ik werk graag met kinderen en jongeren en vind het belangrijk dat zij hun opleiding zo leuk en makkelijk mogelijk kunnen doorlopen. Als ik hier een klein handje in kan helpen, doe ik dat graag! Momenteel zit ik in mijn masterjaar van mijn tweede opleiding, Journalistiek, aan de Vrije Universiteit van Brussel.

Overijse
Sociaal Werk
Bachelor, UCLL

huiswerkbegeleiding

Abdulkadir

Koekelberg

Master

VUB

in de Klinische Psychologie

Bijles huiswerkbegeleiding met Abdulkadir

Koekelberg
in de Klinische Psychologie
Master, VUB

huiswerkbegeleiding

Erika

Huldenberg

Bachelor

Odisee

Gezinswetenschappen

Bijles huiswerkbegeleiding met Erika

Bijles geven is een nieuwe uitdaging voor mij! Aangezien ik iemand ben die het enorm belangrijk vind om voorbereid en op maat te werken, is dit voor mij de meest geschikte vorm van lesgeven. Op gezinsniveau vind ik het ideaal om een extra ondersteuning te zijn voor de ouders en een veilig aanspreekpunt voor het kind!

Huldenberg
Gezinswetenschappen
Bachelor, Odisee

huiswerkbegeleiding

Felicie

Brussel

Master

Universiteit Gent

Handelswetenschappen

Bijles huiswerkbegeleiding met Felicie

Ik haal enorm veel voldoening uit het helpen van anderen, zeker als we merken dat we samen vooruitgang kunnen boeken. Ik begeleid al jaren mijn jongere zus bij complexe taken, vakken en theorie.

Brussel
Handelswetenschappen
Master, Universiteit Gent

Veelgestelde vragen

Je kiest helemaal zelf op welke dagen en tijdstippen je bijles huiswerkbegeleiding in Overijse doorgaat. 's Avonds tijdens de werkweek, in het weekend, in vakantieperiodes,... Wij zoeken een docent in de buurt van Overijse wiens schema bij dat van jou past.
Het is jouw bijles, dus jij kiest! Om ervoor te zorgen dat online bijles huiswerkbegeleiding van dezelfde kwaliteit is als bijles aan huis in Overijse, werken we met een speciaal platform (dus niet gewoon Skype of Zoom). Het is een privéomgeving tussen jou en je bijlesdocent huiswerkbegeleiding waar jullie beiden jullie scherm kunnen delen, bestanden uploaden en aantekeningen maken. Lees hier meer over online bijles!
BijlesHuis vindt het belangrijk om eerlijke tarieven te rekenen. Daarom betaal je voor bijles huiswerkbegeleiding in Overijse een prijs die afhankelijk is van de docent waarmee je in zee gaat: een junior, senior of professionele docent. Daarnaast bepalen het aantal bijlessen en de moeilijkheidsgraad van de begeleiding mee het tarief. Zo houden we bijles huiswerkbegeleiding zo toegankelijk mogelijk! Graag meer info? Bekijk onze tarieven hier.

Top bijlesaanvragen

bijles prijs per uur, bijlesdocent Huiswerkbegeleiding in Overijse, privéles Huiswerkbegeleiding, bijles Huiswerkbegeleiding, Huiswerkbegeleiding leren, bijles Huiswerkbegeleiding prijs, bijles in het Engels, privé bijles, bijles dyslexie