Bijles Frans in Overijse

Krijg vandaag nog bijles Frans op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Frans

Muriel

Overijse

Master

ICHEC

agrégé de l'enseignement secondaire supérieur pour les sciences commerciales

Bijles Frans met Muriel

Muriel behaalde een master in de Handelswetenschappen en volgde nadien een lerarenopleiding. Momenteel is zij werkzaam als zelfstandig docent in het avondonderwijs en als coach. Bovendien is zij tweetalig.

Overijse
agrégé de l'enseignement secondaire supérieur pour les sciences commerciales
Master, ICHEC

Frans

Marisa

Etterbeek

Master

Universiteit Gent

Psychologie

Bijles Frans met Marisa

Ik geef graag les. Ik combineer graag het werken als psycholoog met het geven van leerbegeleiding. Ik heb jaren terug taalkamp gegeven en dat beviel me heel goed. Door tijdgebrek en verdere studies heb ik dit echter niet verder gedaan.

9/10

Etterbeek
Psychologie
Master, Universiteit Gent

Frans

Lucille

Leuven

Bachelor

HoGent

in de Biomedische Laboratoriumtechnologie

Bijles Frans met Lucille

Ik help graag studenten die het moeilijker hebben met een bepaald vak om het beter te begrijpen en hun hierdoor meer zelfvertrouwen te geven.

8/10

Leuven
in de Biomedische Laboratoriumtechnologie
Bachelor, HoGent

Frans

Katleen

Tervuren

Master

Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Business Economics

Bijles Frans met Katleen

Ik geef ondertussen al meer dan 10 jaar les aan zowel kinderen als volwassen. Ik doe dit ontzettend graag en haal hier veel energie uit. Door mijn jarenlange ervaring zie ik vaak heel snel hoe ik de situatie kan verbeteren en de leerling opnieuw kan motiveren.

9/10

Tervuren
Business Economics
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Frans

Alexandra

Leuven

Master

Vrije Universiteit Brussel

Taal- en Letterkunde: Frans-Nederlands

Bijles Frans met Alexandra

Ik leer zelf enorm graag. Ook vind ik het uitdagend om complexe informatie te vereenvoudigen. Ik lees veel over psychologie, leermethoden en ADHD. Ik geef naast de taalvakken ook piano- en muziekles. Mijn opa begreep 21 talen, vandaar dat ik zoveel mogelijk talen wil leren!

9/10

Leuven
Taal- en Letterkunde: Frans-Nederlands
Master, Vrije Universiteit Brussel

Frans

Anne

Anderlecht

Master

Erasmushogeschool Brussel

Juridisch en Administratief vertalen in de Belgische context

Bijles Frans met Anne

Wat me vooral boeit, is het doorgeven van informatie, de sociale interactie met de leerling en de geboekte vooruitgang zien. Toen mijn student NT2 voor haar examen slaagde en mocht overgaan naar het volgende niveau gaf het mij veel voldoening.

Anderlecht
Juridisch en Administratief vertalen in de Belgische context
Master, Erasmushogeschool Brussel

Frans

Thomas

Etterbeek

Master

KU Leuven, Sint-Andriescampus te Antwerpen.

Meertalige communicatie Frans-Engels

Bijles Frans met Thomas

Als taalkundige ben ik dol op alles wat met talen te maken heeft, maar ik begrijp dat taal leren soms erg lastig kan zijn. Via bijles geven hoop ik mijn enthousiasme voor talen aan mijn studenten mee te geven. Dankzij mijn ervaring als taalleerkracht (zowel op individuele basis als op taalkampen) weet ik studenten op een effectieve maar aangename manier te helpen, zodat ze zich kunnen verbeteren en beter in hun vel voelen.

9/10

Etterbeek
Meertalige communicatie Frans-Engels
Master, KU Leuven, Sint-Andriescampus te Antwerpen.

Frans

Muriel

Ukkel

Master

EHSAL

Handelswetenschappen

Bijles Frans met Muriel

Het feit dat ik de studenten vooruit kan helpen met studeren vind ik heel fijn. Ik vind het ook mooi meegenomen dat ze hierdoor meer zelfvertrouwen krijgen, waardoor de resultaten vaak ook een boost krijgen.

Ukkel
Handelswetenschappen
Master, EHSAL

Frans

Charlotte

Leuven

Bachelor

Katholieke Universiteit Leuven

Bijles Frans met Charlotte

Door anderen te helpen kan ik mijn vrije tijd nuttig besteden. Mijn passie voor de Franse taal is heel groot en die wil ik doorgeven!

Leuven
Bachelor, Katholieke Universiteit Leuven

Frans

Tina

Evere

Master

VUB

Bestuurswetenschappen

Bijles Frans met Tina

Over het algemeen geef ik graag les, ik vind er plezier in om de leerlingen mee te nemen op ontdekkingstocht; ik pas mijn pedagogie aan aan de leerling. De bijlessen die ik reeds gaf, waren zeer motiverend, want de leerlingen die ik begeleidde slaagden allen. Ik ben zelfs ooit, toen ik 30 was, nog terug opgebeld door ouders, voor de begeleiding van een "achterkomer", terwijl ik de 2 dochters 10 jaar tevoren les had gegeven in het Nederlands!

10/10

Evere
Bestuurswetenschappen
Master, VUB

Studenten die we al konden helpen

 • Bram uit Kampenhout

  Student uit het 2e middelbaar ASO wil ondersteuning bij Frans.

 • Nicole uit Herent

  Leerlinge 5e middelbaar (Humane Wetenschappen) heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. werkwoordstijden.

 • Lotte uit Herent

  Leerling 4de middelbaar (dubbele finaliteit Grafische wetenschappen, Redingenhof Leuven) met autisme heeft begeleiding nodig bij Frans. Hij is in het 6e leerjaar vanuit Nederland gekome… Lees meer

 • Gamze uit Steenokkerzeel

  Een leerling uit het 3e middelbaar ASO STEM heeft hulp nodig bij Frans. Hij heeft hulp nodig tijdens deze lesvrije tijden met de taken die hij krijgt van school.

 • Lotte uit Linden

  Leerlinge 4e middelbaar (Economie-Wiskunde) heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. luisteren en spreken.

 • Steven uit Linden

  Leerlinge 5e middelbaar (Economie-Wiskunde) heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. luisteren en spreken.

 • Allis uit Kampenhout

  Student 1ste middelbaar A-stroom wenst ondersteuning voor Frans. Hij heeft niet veel voeling met de taal waardoor het studeren moeilijk verloopt. De begeleiding is vooral nodig om hem m… Lees meer

 • Simone uit Herent

  Leerlinge 2e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Frans.

 • Raoul uit Herent

  Douanebeambte heeft begeleiding nodig bij een examen Frans op 8 februari.

 • Gamze uit Haacht

  Leerling 2e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Frans. Het gaat om een algemene ondersteuning, o.a. bij de zinsvorming en de werkwoorden.

 • Wilfried uit Wemmel

  Leerling 5e middelbaar (Economie-Moderne Talen) heeft begeleiding nodig bij Frans, met een klemtoon op vlot spreken, zinsbouw, uitspraak, en lezen van teksten.

 • Bram uit Holsbeek

  Leerlinge 3e middelbaar (Natuurwetenschappen) heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. spelling. Momenteel zijn ze bezig met de tijden. Invuloefeningen gaan moeilijk, en vaak begrijpt ze… Lees meer

 • Aleyna uit Herent

  Moeder wenst begeleiding Frans voor haar twee zonen. Ze komen vanuit het Nederlandstalige onderwijs en zitten sinds einde lagere school in het Vlaamse schoolsysteem. Door de coronaperio… Lees meer

 • Mandy uit Herent

  2 leerlingen (meisje 3e middelbaar en jongen 5e middelbaar) hebben een individuele begeleiding nodig bij Frans. Ze hebben de afgelopen 3 jaar in het buitenland gewoond en dus geen lesse… Lees meer

 • Laurens uit Herent

  Leerling 3e middelbaar (Technische Wetenschappen) met ASS heeft begeleiding nodig bij Frans. Hij komt uit Nederland en heeft zeer weinig Frans gehad op school. Hij wil volgend jaar over… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Iedere leerling is anders, verwerkt leerstof op een andere manier, en heeft andere knelpunten. Daarom staat een aanpak op maat bij ons op nummer 1. Of het nu gaat om specifieke bijles Frans, leren leren of zelfvertrouwen verbeteren: je docent uit regio Overijse maakt samen met jou een persoonlijk leerplan op je eigen tempo.
BijlesHuis werkt altijd op dezelfde manier: via de website dien je vrijblijvend een aanvraag in voor bijles Frans, wij bellen jou telefonisch op om je hulpvraag te concretiseren en koppelen je daarna aan de gepaste bijlesdocent uit regio Overijse. Als je ons voorstel goedkeurt, kan je met je bijlesdocent Frans aan de slag! Hier kan je alles in detail lezen over onze werkwijze.
De prijs van bijles Frans in Overijse ligt tussen de €25 en €40 per lesuur. Waarom zo'n brede range? BijlesHuis werkt met zowel junior, senior als professionele docenten. Die zijn ingedeeld en worden eerlijk vergoed op basis van diploma en didactische ervaring. Daarnaast speelt ook de duur van je bijlesreeks Frans een rol, net als de inhoud van het vak waarvoor je bijles nodig hebt. We hebben hier alle informatie over onze tarieven duidelijk opgelijst.

Top bijlesaanvragen

bijles Frans, individuele bijles, bijles Frans tarief, bijles Frans in Overijse, bijles secundair onderwijs, bijles Frans middelbaar in Overijse, bijles instituut, bijles Frans prijs, bijles coach