Bijles Engels in Overijse

Krijg vandaag nog bijles Engels op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Engels

Tanne

Brussel

Master

Bedrijfeconomie

Bijles Engels met Tanne

Tanne is afgestudeerd met een master in de toegespaste economische wetenschappen (corporate finance, accountancy en tax) en is werkzaam als financieel adviseur. Zij helpt leerlingen uit het lager, secundair en hoger onderwijs graag verder bij economie, wiskunde, Frans en studiebegeleiding. Bovendien is zij tweetalig, waardoor de lessen zowel in het Nederlands als in het Frans kunnen doorgaan. / Tanne a obtenu un master en Gestion d'entreprise, elle travaille actuellement en tant que conseiller financier dans le secteur bancaire. Elle aide des élèves avec des cours d'économie, de mathématiques, de français et du soutien scolaire. Elle est bilingue néerlandais-français.

Brussel
Bedrijfeconomie
Master,

Engels

Jordy

Kortenberg

Master

KU Leuven

Vertalen: Nederlands, Engels en Russisch

Bijles Engels met Jordy

Ik geef graag bijles omdat ik graag nieuwe mensen leer kennen, mijn kennis graag doorgeef en andere mensen heel graag help. De ervaringen bij het bijles geven zijn steeds positief geweest voor mij.

9/10

Kortenberg
Vertalen: Nederlands, Engels en Russisch
Master, KU Leuven

Engels

Alexandra

Leuven

Master

Vrije Universiteit Brussel

Taal- en Letterkunde: Frans-Nederlands

Bijles Engels met Alexandra

Ik leer zelf enorm graag. Ook vind ik het uitdagend om complexe informatie te vereenvoudigen. Ik lees veel over psychologie, leermethoden en ADHD. Ik geef naast de taalvakken ook piano- en muziekles. Mijn opa begreep 21 talen, vandaar dat ik zoveel mogelijk talen wil leren!

9/10

Leuven
Taal- en Letterkunde: Frans-Nederlands
Master, Vrije Universiteit Brussel

Engels

Kristof

Leuven

Master

KU Leuven

in de Vergelijkende Politiek

Bijles Engels met Kristof

Mensen helpen is mijn passie. Vanuit die passie heb ik enige tijd geleden besloten om mijn eigen zaak te beginnen waarbij ik inzichten vanuit de lerarenopleiding en sociaal werk combineer. Ik heb mij ingeschreven bij BijlesHuis, omdat ik graag mensen wil helpen/ondersteunen bij hun leernoden.

8/10

Leuven
in de Vergelijkende Politiek
Master, KU Leuven

Engels

Janna

Leuven

Derde graad

Karel de Grote College

Economie en Maatschappij

Bijles Engels met Janna

Ik hoop dat ik leerlingen kan helpen het beste uit zichzelf te halen. Door mijn lessen op een leuke en effectieve manier te geven hoop ik dat ik leerlingen een eind op weg kan helpen.

Leuven
Economie en Maatschappij
Derde graad, Karel de Grote College

Engels

Natalie

Leuven

PhD

Peace and Conflict Studies - University of Bradford (UK)

Peace and Conflict Studies

Bijles Engels met Natalie

Ik heb in het verleden altijd graag les gegeven (vooral individuele, one-on-one lessen) en zou graag naast mijn andere bezigheden dit graag opnieuw doen. Ik ben vooral gepassioneerd door talen, en dan vooral het Engels, Spaans, Nederlands en ook Duits. Maar ik heb zelf ook drie thesissen/eindwerken geschreven dus ik heb ook wel wat kennis en ervaring hierin die ik kan delen met studenten.

10/10

Leuven
Peace and Conflict Studies
PhD, Peace and Conflict Studies - University of Bradford (UK)

Engels

Erin

Leuven

Bachelor

kuleuven

Bijles Engels met Erin

Van kleins af aan heb ik altijd gezegd dat ik leraar wilde worden. Ik koos dan ook voor de lerarenopleiding. Bijles geven vind ik een mooie manier om nog meer ervaring op te doen met het begeleiden van leerlingen.

9/10

Leuven
Bachelor, kuleuven

Engels

Steven

Oud-Heverlee

Master

UGent

Postgraduaat Conferentietolken

Bijles Engels met Steven

Al van jongs af aan was taal mijn ding. Mijn ervaringen met internationale vrienden hebben me getoond dat het altijd de moeite loont meerdere talen te beheersen. Dit, gepaard met mijn natuurlijke neiging mijn kennis door te willen geven, vormen samen mijn motivatie om taallessen te geven aan wie dat wil.

Oud-Heverlee
Postgraduaat Conferentietolken
Master, UGent

Engels

Lien

Leuven

Master

KU Leuven

Westerse Literatuur

Bijles Engels met Lien

Ik startte een specifieke lerarenopleiding voor de talen Spaans en Engels, omdat ik geïnteresseerd ben in studiebegeleiding, voor zowel mezelf als anderen. Binnen de opleiding focuste ik dan ook het meest op de individuele begeleiding. Daarnaast heb ik persoonlijk altijd graag vrienden en andere leerlingen hulp geboden op vlak van studies. Zowel op vlak van studies als op persoonlijk vlak ben ik dagelijks bezig met de Engelse cultuur. Met een passie voor populaire Britse en Amerikaanse cultuur, denk ik ook dat ik de leerling beter zal begrijpen en ik ze geïnteresseerd en gemotiveerd kan maken om de taal beter te begrijpen.

Leuven
Westerse Literatuur
Master, KU Leuven

Engels

Charlotte

Leuven

Master

KU Leuven

Bijles Engels met Charlotte

Na mijn lerarenopleiding wist ik het zeker: ik hou van lesgeven. In januari studeerde ik af als master in talen en culturele studies, en vertrok voor vijf maanden naar Mexico. Daar organiseerde ik spel-, sport-, en knutselactiviteiten voor kinderen in kansarmoede. Ook gaf ik Engelse les. Ik wil heel graag leerkracht worden, maar wil ook in de socio-culturele sector ervaring opdoen. Als bijlesleraar kan ik beide jobs combineren, en zo kwam ik bij BijlesHuis terecht. Dankzij mijn stage als leerkracht in secundaire scholen en CVO's, een taalkamp aan kinderen, en vrijwilligerswerk in Mexico, heb ik ruime en gevarieerde ervaringen opgelopen met het lesgeven, telkens aan verschillende doelgroepen. Ik kijk er naar uit om mijn liefde voor het lesgeven verder te zetten!

Leuven
Master, KU Leuven

Studenten die we al konden helpen

 • Matthijs uit Hoeilaart

  Student 4de middelbaar Bedrijfseconomie-Natuurwetenschappen wenst ondersteuning bij Engels. Hij heeft de neurologische aandoening verbale dyspraxie, hierdoor zijn talen heel moeilijk vo… Lees meer

 • Elke uit Tervuren

  Leerling 6e leerjaar heeft begeleiding nodig bij Engels in het kader van het gaan naar een Engelse school volgend schooljaar. Hij kan het Engels al verstaan, maar nog niet goed schrijve… Lees meer

 • Wisse uit Wavre

  Leerling 2e middelbaar met lichte vorm van dyslexie heeft begeleiding nodig bij het studeren, en bij Frans, Engels en Nederlands. In eerste instantie heeft hij ondersteuning nodig bij E… Lees meer

 • Cedric uit Oud-Heverlee

  Leerling STW 3de graad zoekt bijles voor Engels ter voorbereiding op zijn examens via de examencommissie.

 • Sarah uit Oud-Heverlee

  Leerlinge 4e middelbaar (BSO Voeding-Verzorging) heeft begeleiding nodig bij Engels. Ze heeft erg weinig kennis van de taal (heeft 5 lessen gevolgd bij een kennis) en krijgt het vak nie… Lees meer

 • Ellen uit Etterbeek

  2 leerlingen (7 en 9 jaar, 3e en 4e leerjaar) hebben een begeleiding nodig bij Engels. Ze gaan naar een Nederlandstalige school, maar worden Engelstalig opgevoed. Ze kunnen dus reeds sp… Lees meer

 • Stephanie uit Kortenberg

  2e Bachelorstudent Marketing heeft begeleiding nodig bij Engels, o.a. de werkwoordstijden, naar aanleiding van een herexamen.

 • Matthijs uit Leuven

  Leerlinge die naar 3e middelbaar (Maatschappij en Welzijn) gaat, heeft begeleiding nodig bij Engels en Frans, o.a. toepassen van theorie en zinnen vertalen. Vorig jaar volgde ze de stud… Lees meer

 • Steef uit Ukkel

  Leerlinge zit in het 4e middelbaar Humane Wetenschappen. Ze heeft problemen met Engels omdat ze een jaar minder Engels kreeg dan haar medeleerlingen. Ze heeft ook een zekere dysorthogra… Lees meer

 • Demi uit Kortenberg

  Leerlinge 2e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Engels.

 • Icram uit Oud-Heverlee

  Student 2de middelbaar STEM (ASO) zoekt hulp bij het vak Engels, ze heeft dit twee uren per week. Het is het eerste jaar dat ze Engels krijgt, en ze mist een basis. Het gaat zowel om vo… Lees meer

 • Laurence uit Evere

  Leerlinge 3e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Engels.

 • Tanja uit Oud-Heverlee

  Student 5de middelbaar Sociaal-Technische Wetenschappen zoekt hulp bij het vak Engels. Hij had hiervoor deze zomer een vakantietaak, en daarnaast ook een schriftelijke proef. Voor de sc… Lees meer

 • Ellen uit Oud-Heverlee

  Leerling (7 jaar) heeft begeleiding nodig bij Engels. De leerling beschikt over een beperkte basis, en spreekt Nederlands.

 • Annick uit Brussel

  Leerling 3e middelbaar (Economie) heeft begeleiding nodig bij Engels, o.a. de tijden.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.