Bijles Wiskunde in Overijse

Krijg vandaag nog bijles wiskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

wiskunde

Davy

Leuven

Professioneel / Volwassen

Mobyus

Boekhouden

Bijles wiskunde met Davy

Ik help graag studenten in nood. We werken samen hun problemen weg, zodat ze hiervoor slagen en het een positief werkresultaat oplevert.

7,3/10

Leuven
Boekhouden
Professioneel / Volwassen, Mobyus

wiskunde

Filip

Leuven

Master

KU Leuven

Handelsingenieur

Bijles wiskunde met Filip

Ik ben begonnen als docent en het "virus" van lesgeven heeft mij nooit meer verlaten. Ik geef dan ook met heel veel plezier bijlessen in wiskunde en statistiek aan zij die het nodig hebben.

8,5/10

Leuven
Handelsingenieur
Master, KU Leuven

wiskunde

Jeroen

Oud-Heverlee

PhD

Universiteit Gent

Wiskunde

Bijles wiskunde met Jeroen

Ik geef heel graag les in de wiskunde. Tijdens mijn periode als bachelor en masterstudent wiskunde heb lesgegeven als tutor wiskunde aan 1ste jaar bachelorstudenten wiskunde. Daarnaast heb ik tijdens mijn doctoraat de oefeningenlessen gegeven van verscheidene vakken. Momenteel geef ik vrijwillig 1 tot 2 dagen per maand les in middelbare scholen om de scholieren financiële basiskennis bij te brengen. Ik was al een tijdje aan het uitzoeken hoe ik mijn passie van lesgeven kon aanwenden om bijles te geven en ik denk dat BijlesHuis daarvoor ideaal is!

9,6/10

Oud-Heverlee
Wiskunde
PhD, Universiteit Gent

wiskunde

Katleen

Tervuren

Master

Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Business Economics

Bijles wiskunde met Katleen

Ik geef ondertussen al meer dan 10 jaar les aan zowel kinderen als volwassen. Ik doe dit ontzettend graag en haal hier veel energie uit. Door mijn jarenlange ervaring zie ik vaak heel snel hoe ik de situatie kan verbeteren en de leerling opnieuw kan motiveren.

9/10

Tervuren
Business Economics
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

wiskunde

Barbara

Leuven

Master

KU Leuven

Informatiemanagement

Bijles wiskunde met Barbara

Sinds enkele jaren geef ik bijles wiskunde. De leerling helpen waar problemen optreden en op deze manier kennis verruimen en punten verhogen. Dat maakt zowel de leerling als de docent blij.

8,7/10

Leuven
Informatiemanagement
Master, KU Leuven

wiskunde

Christine

Beersel

Bachelor

Hogeschool Gent

Logopedie

Bijles wiskunde met Christine

Bijles geven is ideaal voor mij omdat ik heel graag werk in een 1/1-relatie of in kleine groepjes om zo kinderen, jongeren en volwassen te helpen bij het verwerken van de leerstof. Bovendien heb ik door als logopediste vele jaren kinderen en jongeren te begeleiden al heel wat ervaring opgedaan. Verder ben ik ook de kennis m.b.t. wetenschappelijke vakken zoals wiskunde en fysica, die ik in mijn studiejaren en beroepsleven burgerlijk ingenieur heb opgedaan, niet verloren, dit mede dankzij het opvolgen en begeleiden van mijn eigen kinderen in het secundair en hoger onderwijs. Deze vroegere kennis verder op niveau te kunnen brengen, maakt me nog enthousiaster voor het geven van bijles. Ik kan een aantal uren per week besteden aan het voorbereiden en het geven van bijles. Ik heb wel nog steeds een bloeiende logopediepraktijk, maar gezien ik vooral met kinderen uit het basisonderwijs en scholieren uit het secundair onderwijs werk, ben ik vooral bezig na schooltijd, op woensdagnamiddag en op zaterdag. Overdag en in de latere avonduren kan ik mij dus zonder problemen wijden aan het geven van bijles (i.h.b. aan studenten en volwassenen).

Beersel
Logopedie
Bachelor, Hogeschool Gent

wiskunde

Tim

Leuven

Master

KU Leuven

bio-ingenieurswetenschappen

Bijles wiskunde met Tim

Al enkele goede ervaringen met bijles geven. Wil nog graag bijles geven voor de uitdaging om mensen nieuwe dingen bij te leren en om mijn eigen kennis te onderhouden en op te frissen waar nodig.

10/10

Leuven
bio-ingenieurswetenschappen
Master, KU Leuven

wiskunde

Ferdy

Ville de Bruxelles - Stad Brussel

Bachelor

Gent

Regentaat

Bijles wiskunde met Ferdy

Geeft me zeer veel voldoening

10/10

Ville de Bruxelles - Stad Brussel
Regentaat
Bachelor, Gent

wiskunde

Kurt

Beersel

Master

Hogeschool Gent

Industrieel Ingenieur

Bijles wiskunde met Kurt

Iets uitleggen aan iemand is een passie van mij. Gedurende mijn hele hogeschool carrière (Industriële ingenieur) had ik tijdens het studeren een misschien vreemde maar leuke studiemethode. Ik las alles eerst zeer goed en nadien trachtte ik dit uit te leggen aan een imaginair publiek, alsof ik aan het lesgeven was. Toen wist ik al dat ik echt les wou geven.

8,3/10

Beersel
Industrieel Ingenieur
Master, Hogeschool Gent

wiskunde

Robin

Leuven

Master

KU Leuven

fysica - optie onderzoek: theoretische fysica

Bijles wiskunde met Robin

Ik heb voor de opleiding fysica gekozen omdat dit mij sterk interesseert. De kennis die ik in deze opleiding opdoe, wil ik graag delen. Het weten dat iemand met mijn hulp mijn vakgebied beheerst, vind ik een geweldige ervaring. Dit heb ik ook reeds gemerkt bij hulp aan familie of kennissen. Ik zou hier dus graag een vastere bezigheid van willen maken.

10/10

Leuven
fysica - optie onderzoek: theoretische fysica
Master, KU Leuven

Studenten die we al konden helpen

 • Esmee uit Antwerpen

  Leerling uit het 2e middelbaar ASO (Steiner) wil algemene studiebegeleiding. Ze begint vaak te laat met studeren en herhaalt de materie te weinig. Ze heeft vooral problemen met 'blokvak… Lees meer

 • Mieke uit Antwerpen

  Leerling 1e middelbaar heeft begeleiding nodig bij wiskunde.

 • Kris uit Antwerpen

  Leerling uit het 2e leerjaar wil ondersteuning bij rekenen. De leerling is afwezig geweest door ziekte en ervaart een achterstand.

 • Mohamed uit Antwerpen

  Leerling uit het 3e middelbaar economie wil ondersteuning bij wiskunde. Er is vooral weinig inzicht in de materie en de leerling weet bij toetsen niet goed hoe aan een oefening te begin… Lees meer

 • Sofie uit Antwerpen

  Een leerling uit het 2e middelbaar heeft ondersteuning nodig op wekelijkse basis bij wiskunde. Ze heeft al langer problemen met wiskunde, maar nu worden de problemen groter. Daarom wil … Lees meer

 • Melissa uit Antwerpen

  Een leerling uit het 4e middelbaar in de richting Latijn-wiskunde heeft ondersteuning nodig bij wiskunde. Ze heeft vooral problemen met het inzichtelijke gedeelte bij meetkunde.

 • Elisabeth uit Antwerpen

  Leerling 2e middelbaar met dyscalculie heeft begeleiding nodig bij wiskunde.

 • Jate uit Antwerpen

  De student is een werkende man die zich momenteel voorbereid op het toelatingsexamen MBA (Master Business Administration). In dit opzicht zoekt hij een docent die hem ondersteuning bij … Lees meer

 • Gabriel uit Antwerpen

  Leerlinge uit het tweede middelbaar heeft ondersteuning nodig bij wiskunde. Ze heeft autisme en krijgt veel begeleiding, maar nu heeft ze inhoudelijke hulp nodig bij wiskunde. Ze heeft … Lees meer

 • Lieven uit Antwerpen

  Student Handelswetenschappen (UGent) zoekt bijles Wiskunde II en Financiële rekenkunde ter voorbereiding van de herexamens.

 • Ranchun uit Antwerpen

  Leerling uit het 6e middelbaar wetenschappen-wiskunde wil hulp bij wiskunde. Het gaat daarbij vooral om afgeleiden en logaritmische & exponentiële functies.

 • Valérie uit Antwerpen

  Student eerste Bachelor Bio-ingenieur zoekt hulp bij het vak wiskunde. In het middelbaar studeerde hij Latijn-Wetenschappen (4u wiskunde). Op zich lukt de materie wel nog, maar het is e… Lees meer

 • Henk uit Antwerpen

  Student 4de middelbaar ASO Latijn-Wetenschappen (5u wiskunde) zoekt hulp bij het vak wiskunde. Het niveau dit jaar ligt hoger en vorig jaar door Corona heeft ze minder les gekregen.

 • Diana uit Antwerpen

  Leerlinge uit het 4de middelbaar Woordkunst-Drama heeft nood aan bijles wiskunde. Ze heeft moeite om te volgen in de les.

 • Arend Jan uit Antwerpen

  Leerling in het 3e middelbaar richting Handel heeft extra hulp nodig bij wiskunde. Momenteel gaat het over veeltermen en meetkunde.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

De meeste bijlessen in Overijse vinden gewoon plaats aan huis, omdat de meeste leerlingen zich daar het meest op hun gemak bij voelen. Maar wie zich thuis niet kan concentreren voor bijles wiskunde, kan indien gewenst bij de docent thuis langsgaan. Bijles op school of in een nabije bib gebeurt ook soms. De keuze is volledig aan jou.
Dan laat je ons dat weten, en dan zorgen wij zo snel mogelijk voor een nieuwe bijlesdocent wiskunde in regio Overijse. Een persoonlijke klik vinden wij een van de belangrijkste bouwstenen tijdens de bijles. Alleen zo kan je voldoende vertrouwen opbouwen, en een plan van aanpak opmaken waar jij helemaal achter staat.
Een persoonlijke aanpak staat bij BijlesHuis voorop, om zo de mooiste resultaten te boeken. Met 1-op-1 bijles wiskunde kan er veel meer aandacht worden besteed aan de individuele knelpunten dan bij bijles in groep in Overijse. Omdat elke persoon en diens pedagogische noden uniek zijn, is elke bijles wiskunde dat ook.

Top bijlesaanvragen

Wiskunde leren, bijles instituut, bijles Wiskunde in Overijse, bijles Wiskunde middelbaar, hulp in Wiskunde regio Overijse, privé bijles, bijles leraar, Wiskunde bijles aan huis in Overijse, zomer bijles