Bijles Huiswerkbegeleiding in Rhode‑Saint‑Genèse

Krijg vandaag nog bijles huiswerkbegeleiding op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

huiswerkbegeleiding

Jeffrey

Halle

Bachelor

Odisee Brussel

leerkracht lager onderwijs

Bijles huiswerkbegeleiding met Jeffrey

Ik vind het leuk om met kinderen te werken. Het één-op-één werken geeft heel veel voldoening. In het verleden gaf ik bijles aan een meisje in het 5e en 6e leerjaar, waarbij we ook gefocust hebben op leren leren i.f.v. het middelbaar. Ik studeer ook samen met de dochter (5e middelbaar) van een collega, een leerling die iets moeilijker studeert omwille van ADHD.

9/10

Halle
leerkracht lager onderwijs
Bachelor, Odisee Brussel

huiswerkbegeleiding

Anne

Anderlecht

Master

Erasmushogeschool Brussel

Juridisch en Administratief vertalen in de Belgische context

Bijles huiswerkbegeleiding met Anne

Wat me vooral boeit, is het doorgeven van informatie, de sociale interactie met de leerling en de geboekte vooruitgang zien. Toen mijn student NT2 voor haar examen slaagde en mocht overgaan naar het volgende niveau gaf het mij veel voldoening.

Anderlecht
Juridisch en Administratief vertalen in de Belgische context
Master, Erasmushogeschool Brussel

huiswerkbegeleiding

Marie

Sint-Pieters-Leeuw

Derde graad

Sint Godelieve Instituut Lennik

Latijn & moderne talen

Bijles huiswerkbegeleiding met Marie

Ik ben erg gemotiveerd kinderen en jongeren bijles te geven. Uit eigen ervaring weet ik dat deze persoonlijke aanpak effectiever werkt, mijn bijlesgevers ben ik zelf immers nooit vergeten.

Sint-Pieters-Leeuw
Latijn & moderne talen
Derde graad, Sint Godelieve Instituut Lennik

huiswerkbegeleiding

Mana

Elsene

Bachelor

VUB

of Social Sciences

Bijles huiswerkbegeleiding met Mana

Al van kleins af aan zie ik mijzelf als leerkracht in de letterlijke zin van het woord. Een kracht zijn voor kinderen die willen bijleren. Omdat ik daarnaast een passie heb ontwikkeld voor groepsdynamieken, maatschappijen en culturen, ben ik toch de richting van sociologie ingeslagen voor mijn studies. Toch voel ik het regelmatig kriebelen om les te geven wanneer ik mijn jongere zus help met haar huiswerk en toetsvoorbereidingen. Ik vind het heel erg fijn om les te geven en vele kindjes te helpen die het moeilijk hebben.

Elsene
of Social Sciences
Bachelor, VUB

huiswerkbegeleiding

Tanne

Brussel

Master

Bedrijfeconomie

Bijles huiswerkbegeleiding met Tanne

Tanne is afgestudeerd met een master in de toegespaste economische wetenschappen (corporate finance, accountancy en tax) en is werkzaam als financieel adviseur. Zij helpt leerlingen uit het lager, secundair en hoger onderwijs graag verder bij economie, wiskunde, Frans en studiebegeleiding. Bovendien is zij tweetalig, waardoor de lessen zowel in het Nederlands als in het Frans kunnen doorgaan. / Tanne a obtenu un master en Gestion d'entreprise, elle travaille actuellement en tant que conseiller financier dans le secteur bancaire. Elle aide des élèves avec des cours d'économie, de mathématiques, de français et du soutien scolaire. Elle est bilingue néerlandais-français.

Brussel
Bedrijfeconomie
Master,

huiswerkbegeleiding

Julien

Hoeilaart

Bachelor

VUB

in de Bio-Ingenieurswetenschappen

Bijles huiswerkbegeleiding met Julien

Studeren is leuk, maar ik heb iets meer uitdaging nodig. Ik gebruik mijn vrije tijd liever om mijn kennis over te brengen om zo mensen/ studenten te helpen. Ik heb al bijles wiskunde gegeven, maar ik heb ook al ervaring in het bijles geven van Frans en chemie.

Hoeilaart
in de Bio-Ingenieurswetenschappen
Bachelor, VUB

huiswerkbegeleiding

Priscilla

Sint-Gillis

Derde graad

Sociale en Technische Wetenschappen

Internationaal Verpleegkundige

Bijles huiswerkbegeleiding met Priscilla

Ik ben op dit moment bezig met mijn opleiding aan Odisee Campus Brussel. Als laatstejaars verpleegkundige student ambieer ik een functie waarin ik de mogelijkheid krijg om de theorie in de praktijk te brengen om zo mijn leerproces voort te kunnen zetten. In eerdere stage-ervaringen waren samenwerken en adequaat handelen een belangrijk onderdeel. Daarnaast ben ik iemand die hoge eisen aan zichzelf stelt en kwalitatief goed werk wil leveren. In mijn opleiding als verpleegkundige gaat mijn interesse uit naar de patiënteducatie waarin hoog complexe zorg behandeld en uitgediept wordt. De werkzaamheden van deze programma past goed in mijn ogen & aan bij mijn interesses en studies. Graag wil ik les geven omdat ik geïnteresseerd ben in het leren. Ik zie er erg naar uit om de kennis en vaardigheden die ik de afgelopen jaren tijdens mijn stages heb opgedaan in de praktijk toe te passen.

Sint-Gillis
Internationaal Verpleegkundige
Derde graad, Sociale en Technische Wetenschappen

huiswerkbegeleiding

Sarah

Elsene

Bachelor

Erasmus Hogeschool

Maatschappelijk assistent

Bijles huiswerkbegeleiding met Sarah

Ik ben afgestudeerd in het secundair onderwijs in de richting Economie-Talen. Daarna heb ik in het hoger onderwijs Maatschappelijk Assistent gestudeerd. Ik heb vooral werkervaring in de sociale sector, als leefgroepbegeleider en thuisbegeleider. Daarnaast was ik als student enkele jaren animatrice voor kinderen.

Elsene
Maatschappelijk assistent
Bachelor, Erasmus Hogeschool

huiswerkbegeleiding

Nina

Elsene

Master

Universiteit Gent

Conflict & Development

Bijles huiswerkbegeleiding met Nina

Als ik mijn jongere nichtjes en neefjes kan helpen met schoolwerk doe ik dat graag. Ik vind het een boeiende uitdaging om de leerstof op een begrijpelijke manier aan hen over te brengen, zodat ze dieper inzicht verwerven en de materie onder de knie krijgen. Ik geloof dat bijles een grote meerwaarde kan betekenen voor het welbevinden van leerlingen. Daarom zet ik me hier graag voor in!

Elsene
Conflict & Development
Master, Universiteit Gent

huiswerkbegeleiding

Wout

Halle

Bachelor

Odisee: dé co-hogeschool

Leerkracht secundair onderwijs (geschiedenis - aardrijkskunde)

Bijles huiswerkbegeleiding met Wout

Wout heeft een bachelor leerkracht secundair onderwijs: geschiedenis en aardrijkskunde, en geeft al enkele jaren les. Hij heeft ook met jongeren gewerkt als leider van de jeugdbeweging.

Halle
Leerkracht secundair onderwijs (geschiedenis - aardrijkskunde)
Bachelor, Odisee: dé co-hogeschool

Veelgestelde vragen

Wij luisteren eigenlijk vooral naar jouw noden. Zijn jullie op zoek naar bijles huiswerkbegeleiding aan huis? Dan regelen wij een docent uit regio Rhode-saint-genèse die aan huis komt. Wil je liever online bijles volgen, of op een neutrale locatie in Rhode-saint-genèse? Dat is evengoed een optie.
Iedereen kan bijles huiswerkbegeleiding volgen in Rhode-saint-genèse! De moeilijkheidsgraad van het vak maakt niet uit. Ons uitgebreide en lokaal verankerde netwerk van bijlesdocenten zorgt ervoor dat er iemand beschikbaar is voor elk niveau van elk vak. BijlesHuis biedt dan ook bijles aan voor elke leeftijd.
Het netwerk van BijlesHuis strekt zich uit over het hele land. Ook in de buurt van Rhode-saint-genèse hebben we een aantal kanjers beschikbaar voor bijles huiswerkbegeleiding! De profielen van onze bijlesgevers zijn gevarieerd; van studenten aan de universiteit tot leerkrachten die zelf al jaren voor de klas staan. Sowieso is elke docent huiswerkbegeleiding grondig gescreend en beschikt over de nodige didactische ervaring.

Top bijlesaanvragen

bijles gevraagd, bijles thuis, zomer bijles, bijlesdocent Huiswerkbegeleiding in Rhode-Saint-Genèse, privéles Huiswerkbegeleiding, Huiswerkbegeleiding bijles gezocht in Rhode-Saint-Genèse, privé bijles, Huiswerkbegeleiding bijles aan huis in Rhode-Saint-Genèse, bijles Huiswerkbegeleiding prijs