Bijles in Kuurne

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Lien

Harelbeke

Bachelor

Katholieke Hogeschool Vives Brugge

secundair onderwijs met als vakken Frans en Engels

Bijles met Lien

Ik geef bijles, omdat het een mooie bezigheid is. Ik beleef er veel voldoening aan leerlingen te kunnen helpen, en deze voldoening is des te groter wanneer je de leerling vorderingen ziet maken. Ikzelf had in het middelbaar ook nood aan extra bijlessen voor chemie en heb daar veel steun aan gehad. Ik wil nu hetzelfde doen voor leerlingen die het moeilijk hebben met Frans of Engels en hen de steun geven die ze nodig hebben.

Harelbeke
secundair onderwijs met als vakken Frans en Engels
Bachelor, Katholieke Hogeschool Vives Brugge

Naomi

Kortrijk

Bachelor

Arteveldehogeschool Gent

in het onderwijs: secundair onderwijs

Bijles met Naomi

Als toekomstige leerkracht heb ik al enige ervaring op zak. Zo werkte ik tijdens mijn buitenlandse stage in Valencia met kinderen die een leerachterstand hadden en zo bij het reguliere lesgebeuren vaak moeilijkheden ondervonden. Na een paar weken kreeg ik feedback van de leerlingen dat ze de zaken in de lessen beter begrepen en ook kwamen ze graag naar mijn lessen. Ik probeerde die zo creatief mogelijk aan te passen. Het deed mij dan ook plezier als ik mijn leerlingen met een glimlach zag toekomen en vertrekken.

Kortrijk
in het onderwijs: secundair onderwijs
Bachelor, Arteveldehogeschool Gent

Aline

Kuurne

Bachelor

Katholieke Hogeschool Vives Tielt

in het onderwijs: leerkracht lager onderwijs

Bijles met Aline

Ik heb de opleiding leerkracht lager onderwijs gevolgd en werk dus heel graag met kinderen. Het geeft een enorme voldoening om kinderen iets bij te brengen en het is leuk om samen iets te bereiken.

Kuurne
in het onderwijs: leerkracht lager onderwijs
Bachelor, Katholieke Hogeschool Vives Tielt

Alice

Izegem

Bachelor

Katholieke Hogeschool Vives Brugge

Bijles met Alice

Ik ben in juni afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs en op dit moment deeltijds aan het werk. Verder volg ik nog een banaba zorgverbreding en remediërend leren. Kinderen ondersteunen in hun leerproces vind ik een interessante uitdaging!

Izegem
Bachelor, Katholieke Hogeschool Vives Brugge

Ella

Vichte

Bijles met Ella

Ik ben afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs en heb al enkele kinderen bijles gegeven, vooral studiehulp en huiswerkbegeleiding. Ik werk vooral ervaringsgericht, wat betekent dat we de leerstof herhalen of inoefenen aan de hand van ervaringsgerichte situaties of spelletjes. Mijn hobby's zijn dansen, tekenen, de jeugdbeweging en bijles geven. Ik ben een erg creatief persoon die kinderen iets wil bijleren.

Vichte

Julie

Deerlijk

Bachelor

Artevelde hogeschool Gent

Lager onderwijs, logopedie

Bijles met Julie

Ik werk heel graag met kinderen. Door mijn ervaring als leerkracht heb ik ervaren hoe belangrijk extra begeleiding kan zijn. Ik heb geleerd hoe ik met minder sterke leerlingen moet omgaan en weet zeker dat ik hen vooruit kan helpen. Binnenkort rond ik ook mijn studie logopedie af. Ik houd zoveel mogelijk rekening met de individuele eigenschappen van mijn studenten. Door 1 op 1 te werken, bereiken we veel meer!

Deerlijk
Lager onderwijs, logopedie
Bachelor, Artevelde hogeschool Gent

Sharon

Kortrijk

Master

Universiteit Gent

Specifieke lerarenopleiding

Bijles met Sharon

De combinatie van mijn twee diploma's is voor mij de ideale job. Studenten bijstaan bij de vakken die ik zelf goed beheers en graag doe, is hierbij een ideale combinatie van mijn capaciteiten en interesses.

Kortrijk
Specifieke lerarenopleiding
Master, Universiteit Gent

Daphne

Wielsbeke

Basisschool

VIVES Tielt

Bijles met Daphne

Kinderen iets bijbrengen blijft iets wat ik heel graag doe, als dit nu in een klas of apart met een leerling is. Ook in het bijles geven, kan ik groeien en ervaring opdoen om dan later in mijn eigen klas te gaan gebruiken.

Wielsbeke
Basisschool, VIVES Tielt

Arne

Anzegem

Bachelor

Universiteit Gent

master Biomedische wetenschappen-major Educatie en Communicatie

Bijles met Arne

Ik ben masterstudent Biomedische wetenschappen met als major Educatie en Communicatie. Daarnaast volg ik de Specifieke Lerarenopleiding. Ik ben altijd sociaal geëngageerd geweest, van allerlei taken binnen de jeugdbeweging tot het geven van rugbytrainingen aan dames en junioren. Het geven van bijles en het verder op weg helpen van leerlingen met studiemoeilijkheden zie ik dan ook als een leuke uitdaging.

Anzegem
master Biomedische wetenschappen-major Educatie en Communicatie
Bachelor, Universiteit Gent

Bart

Izegem

Master

Howest Kortijk

Elektriciteit - optie Electronica

Bijles met Bart

Na meer dan 15 jaar actief te zijn in de verkoop van elektronica, heb ik het gevoel dat ik het maximum bereikt heb in dit soort job. Bij mijn afstuderen in 1997 kreeg ik onmiddellijk een aanbod van HoWest Kortrijk om assistent-docent te worden, en een mogelijkheid om als verkoopingenieur te beginnen. De verloning en het avontuurlijke spraken me in de job als technisch verkoper toen meer aan, en ik ben nog steeds tevreden over mijn toenmalige keuze. Maar nu ik sinds 2 jaar rij-instructeur ben, merk ik hoe graag ik eigenlijk dingen bijbreng aan leerlingen/studenten. En omdat ik het graag doe, merk ik ook respect en erkenning van de leerling/student.

Izegem
Elektriciteit - optie Electronica
Master, Howest Kortijk

Studenten die we al konden helpen

 • Priscilla uit Kuurne

  Student heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. grammatica en conversaties.

 • Wout uit Kuurne

  Een studente die start aan de opleiding Toegepaste Informatica (HoGent) zoekt begeleiding bij wiskunde. De studente heeft in het middelbaar niet veel wiskunde gehad. Ze wil haar achters… Lees meer

 • Isabel uit Kuurne

  Leerling die het 2de middelbaar start in PTI Kortrijk, zoekt begeleiding voor het vak Techniek. Hij heeft mogen overgaan met een waarschuwing voor het vak.

 • Gerriëtte uit Kuurne

  Leerlinge 5e middelbaar (economie - moderne talen) heeft begeleiding nodig bij wiskunde. Ze heeft 2 jaar in de VS gewoond en heeft daardoor een achterstand.

 • Lauren uit Kuurne

  Leerlinge 3e middelbaar heeft begeleiding nodig bij wiskunde. Ze is na een verblijf van 3 jaar in de VS terug naar België gekomen en wil haar achterstand wegwerken.

 • Jesse uit Kuurne

  2 leerlingen (10 en 13 jaar) hebben individuele begeleiding nodig bij Engels, in het kader van het vertrek naar de VS in juli.

 • Taniya uit Kuurne

  Student uit het 1e jaar LO & bewegingswetenschappen zoekt hulp bij fysica. In het secundair onderwijs heeft ze sportwetenschappen gevolgd en ook daar liep fysica soms wat moeilijk. Door… Lees meer

 • Merve uit Kuurne

  Leerling in het 5de middelbaar richting Economie - Moderne Talen heeft ondersteuning nodig bij Frans. Hij heeft vorig jaar ook al bijles gevolgd, maar hij blijft het moeilijk hebben met… Lees meer

 • Kimberly uit Kuurne

  Leerling 4e middelbaar (Economie-Moderne Talen) heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. werkwoordsvervoegingen en woordenschat. Hij heeft momenteel een jaartekort, en heeft moeite om hu… Lees meer

 • Joëlle uit Kuurne

  Studente 1e bachelor Accountancy en Fiscaliteit met leermoeilijkheden heeft begeleiding nodig bij Frans. Momenteel heeft ze 3u Frans per week (5 studiepunten) en ze ondervindt problemen… Lees meer

 • Sophia uit Kuurne

  Student uit de opleiding orthopedagogie zoekt hulp bij haar time management. Het gaat vooral om de combinatie van haar stage en enkele taken die ze nog moet maken. Bij de taken zou ook … Lees meer

 • Neda uit Kuurne

  Leerling in het 6e middelbaar TSO heeft extra hulp nodig bij wiskunde. De cursus omvat weinig uitleg en voor de oefeningen wordt er veel zelfstudie en zelfstandigheid verwacht. Op dit m… Lees meer

 • Roberta uit Kuurne

  Masterstudent Handelswetenschappen (Personeelsbeleid) zoekt hulp bij haar masterproef, zowel inhoudelijk als structureel. Het onderwerp gaat over de impact van het leiderschap/de relati… Lees meer

 • Deborah uit Kuurne

  Student 1ste jaar bio-ingenieur (KULAK) zou graag hulp hebben bij statistiek.

 • Margo uit Kuurne

  Margo studente 3de bachelor in de richting 'Logopedische wetenschappen' aan de UGent. Ze zou graag hulp krijgen bij statistiek en SPSS.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.