Bijles Powerpoint in Ledegem

Krijg vandaag nog bijles Powerpoint op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Powerpoint

Aline

Ledegem

Bachelor

Vives Torhout

PBA - Secundair onderwijs - Wiskunde en Informatica

Bijles Powerpoint met Aline

Ik heb zelf al enkele keren bijles gegeven aan mijn broers, neven en nichten en enkele vrienden. Het 1-op-1 werken heeft me altijd al meer aangesproken dan een volledige groep leerlingen begeleiden omdat je persoonlijker kan werken. Tijdens mijn stages heb ik uiteraard ook lesgegeven voor een klas, de ene keer klikt dat al beter dan de andere keer, maar de persoonlijke ervaringen met de leerlingen, zeker als je ze bij problemen kan helpen, gaf me altijd die extra energie.

7/10

Ledegem
PBA - Secundair onderwijs - Wiskunde en Informatica
Bachelor, Vives Torhout

Powerpoint

Thibaut

Roeselare

Bachelor

Université Grenoble Alpes (UGA)

2de wiskunde (L2 MAT)

Bijles Powerpoint met Thibaut

Ik geef graag bijles geven omdat het mij gelukkig maakt als ik anderen iets kan bijbrengen. Het is ook een troef voor op mijn cv. Het lijkt mij een nuttigere invulling dan een reguliere studentenjob. Ik zou ook graag in onderzoek gaan en daar hoort bijna altijd lesgeven bij en dan is het dus een ideale voorbereiding daarop. Ik heb al wat bijles gegeven. Het is tof en het voelt niet als zwaar werken. Het is ook leuk om dan andere vakken te geven die ik niet (meer) krijg aan de universiteit en dat zorgt voor een goede afwisseling. Ik heb BijlesHuis leren kennen via mijn broer die het dan op zijn beurt heeft leren kennen via VTK, studentenvereniging burgelijk ingenieur UGent.

8,7/10

Roeselare
2de wiskunde (L2 MAT)
Bachelor, Université Grenoble Alpes (UGA)

Powerpoint

Maxim

Wevelgem

Master

KU Leuven

Industrieel Ingenieur Kunststofverwerking

Bijles Powerpoint met Maxim

De 1-op-1-interactie met de student en hem/haar verder op weg helpen tot hij/zij de leerstof volledig onder de knie heeft, geeft me heel veel voldoening.

Wevelgem
Industrieel Ingenieur Kunststofverwerking
Master, KU Leuven

Powerpoint

Laura

Menen

Master

Trinity College Dublin

MSc Management

Bijles Powerpoint met Laura

In het dagelijkse leven sta ik steeds paraat om mensen te helpen. Als medestudenten vragen hebben over verschillende topics, geef ik hun graag extra uitleg in de hoop hen verder te helpen!

10/10

Menen
MSc Management
Master, Trinity College Dublin

Powerpoint

Hannelore

Roeselare

Master

UGent

Farmaceutische Zorg

Bijles Powerpoint met Hannelore

Ik ben geduldig en in staat om me op het niveau van de leerling te stellen om de leerstof op een aangepast niveau uit te leggen. Ook werk ik graag structureel. Ik ben sociaal aangelegd en sta er altijd voor open om kennis te delen.

Roeselare
Farmaceutische Zorg
Master, UGent

Powerpoint

Tamica

Wervik

Bachelor

Vives Kortrijk

lager onderwijs

Bijles Powerpoint met Tamica

Ik heb reeds een diploma secretariaat-talen van het secundair onderwijs. Over een attest bedrijfsbeheer en Office beschik ik ook. In september studeer ik af als leerkracht lager onderwijs. Ondertussen ben ik ook nog bezig met de opleiding secundair onderwijs (bio-esthetiek).

Wervik
lager onderwijs
Bachelor, Vives Kortrijk

Powerpoint

Eva

Ledegem

Bachelor

Arteveldehogeschool

in de logopedie en de audiologie - Logopedie

Bijles Powerpoint met Eva

Kinderen en jongeren motiveren om iets bij te leren, zaken die ze moeilijk vinden toch leuk aanbrengen, is waar ik mijn motivatie uit puur.

Ledegem
in de logopedie en de audiologie - Logopedie
Bachelor, Arteveldehogeschool

Powerpoint

Wouter

Wervik

Bachelor

Katho Reno Torhout

GLSO optie Engels - geschiedenis - Duits

Bijles Powerpoint met Wouter

Ik ben Wouter, ex-leerkracht in het secundair onderwijs, maar intussen reeds 4 jaar zelfstandig in hoofdberoep.

Wervik
GLSO optie Engels - geschiedenis - Duits
Bachelor, Katho Reno Torhout

Powerpoint

Paul

Kortrijk

Bijles Powerpoint met Paul

Ik ben zeer geïnteresseerd om bijles te geven aan jongeren en/of volwassenen. De redenen waarom zijn o.a. mensen te begeleiden voor hun examens om hierdoor extra kansen te hebben op de arbeidsmarkt, ook mijn kennis van economie/boekhouden en informatica over te brengen naar anderen toe, ... De kans om bij te dragen aan de maatschappij heeft mij enorm veel voldoening en dat is de voornaamste reden waarom ik mij kandidaat stel voor het geven van bijlessen.

Kortrijk

Powerpoint

Timothy

Ledegem

Bachelor

VHTI (Vives) Kortrijk

Toegepaste Informatica

Bijles Powerpoint met Timothy

Ik vind het leukste dat ik mensen kan helpen. Hen bijstaan om op een belangrijke moment meer kans op een succesvolle stap te bieden. En een opleiding geven is ook steeds een persoonlijke kennismaking en geeft ook voldoening en biedt mezelf ook de mogelijkheid me verder te ontwikkelen op dat vlak.

Ledegem
Toegepaste Informatica
Bachelor, VHTI (Vives) Kortrijk

Veelgestelde vragen

Wanneer jij dat wil! Of je nu op zoek bent naar een wekelijkse begeleiding Powerpoint of een intensieve bijles in een korte periode, wij vinden een docent uit Ledegem die je op je vrije momenten kan helpen. We werken met pakketten van lesuren: 8, 16, 24 of 48 uur, en die plan je helemaal flexibel in.
BijlesHuis werkt altijd op dezelfde manier: via de website dien je vrijblijvend een aanvraag in voor bijles Powerpoint, wij bellen jou telefonisch op om je hulpvraag te concretiseren en koppelen je daarna aan de gepaste bijlesdocent uit regio Ledegem. Als je ons voorstel goedkeurt, kan je met je bijlesdocent Powerpoint aan de slag! Hier kan je alles in detail lezen over onze werkwijze.
Iedereen kan bijles Powerpoint volgen in Ledegem! De moeilijkheidsgraad van het vak maakt niet uit. Ons uitgebreide en lokaal verankerde netwerk van bijlesdocenten zorgt ervoor dat er iemand beschikbaar is voor elk niveau van elk vak. BijlesHuis biedt dan ook bijles aan voor elke leeftijd.

Top bijlesaanvragen

privéles Powerpoint, Powerpoint bijles aan huis in Ledegem, bijles Powerpoint tarief, bijles Powerpoint middelbaar, beste bijles, bijles volgen, hulp in Powerpoint regio Ledegem, privé bijles, betaalbare bijles