Bijles Ontwerpleer in Maldegem

Krijg vandaag nog bijles ontwerpleer op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

ontwerpleer

Tom

Maldegem

Master

UGent

MaNaMa, drs.

Bijles ontwerpleer met Tom

Ik heb ervaring als praktijkassistent en lesgever aan de UGent, mijn vakken/specialismen: kwantitatieve onderzoeksmethoden, toegepaste statistiek, SPSS, begeleiding bachelor- en masterproeven. Mijn opleidingen: master na master politieke wetenschappen, ontwikkelingssamenwerking economie en een aanvullende lerarenopleiding Ik ben een ervaren lesgever van zowel middelbaar als hoger onderwijs.

Maldegem
MaNaMa, drs.
Master, UGent

ontwerpleer

Wouter

Damme

Master

Uantwerpen

Opleidings- en onderwijswetenschappen

Bijles ontwerpleer met Wouter

Als leerkracht wiskunde/informatica besloot ik mijn kennis nog verder uit te breiden door een master Opleidings- en Onderwijswetenschappen te gaan studeren. Daarna koos ik ervoor om mijn skills in te zetten in het bedrijfsleven, om zo een brede ervaring op te doen. Aangezien ik de voeling met het lesgeven niet wil verliezen, is bijlessen geven ideaal om mijn passie te onderhouden.

9,5/10

Damme
Opleidings- en onderwijswetenschappen
Master, Uantwerpen

ontwerpleer

Seppe

Sint-Laureins

Bachelor

Arteveldehogeschool Campus Kattenberg

Bijles ontwerpleer met Seppe

Als leerkracht Latijn-wiskunde help ik ook graag individueel leerlingen met specifieke problemen of moeilijkheden. Graag zou ik bijles geven om bovendien nog meer ervaring op te doen binnen mijn vakgebieden.

Sint-Laureins
Bachelor, Arteveldehogeschool Campus Kattenberg

ontwerpleer

Chelsea

Damme

Bijles ontwerpleer met Chelsea

Ik heb een hart voor kinderen. Ik zorg graag voor mensen en wil iedereen helpen waar ik kan.

Damme

ontwerpleer

Joylien

Eeklo

Bachelor

Arteveldehogeschool Gent

Bijles ontwerpleer met Joylien

Ik ben gepassioneerd om leerlingen te begeleiden in het leren leren en de kennis die ik reeds heb naar hen over te brengen. Ik geef al enkele jaren bijles en haal daar veel voldoening uit. Zelf heb ik ook bijles gehad gedurende mijn opleiding om grote pakketten leerstof te verwerken en heb daar veel hulp aan gehad. Daarom dat ik dit nu wil verder zetten.

Eeklo
Bachelor, Arteveldehogeschool Gent

ontwerpleer

Joeri

Damme

Master

CVO VIVO Kortrijk

Industrieel Ing EM - automatisering + SLO

Bijles ontwerpleer met Joeri

Ik ben momenteel werkzaam in de privésector en behaalde recent mijn diploma van leerkracht voor het secundair onderwijs. Door mijn opleiding tot industrieel ingenieur en mijn opgebouwde werkervaring kan ik de leerlingen heel wat praktische zaken bijbrengen.

Damme
Industrieel Ing EM - automatisering + SLO
Master, CVO VIVO Kortrijk

ontwerpleer

Mieke

Eeklo

Bachelor

Artevelde hogeschool in gent

leerkracht geschiedenis en project kunstvakken

Bijles ontwerpleer met Mieke

Ik geef bijles uit liefde voor het vak geschiedenis. Ik heb al eerder kunnen werken als leerkracht, maar gezien de weinige vraag heb ik tot nu nog niet de kans gekregen en mijn eigen vak, geschiedenis, te kunnen geven. Ik vind het fantastisch om een-op-een met een leerling te kunnen werken en hem/haar te motiveren voor het vak.

Eeklo
leerkracht geschiedenis en project kunstvakken
Bachelor, Artevelde hogeschool in gent

ontwerpleer

Ruth

Eeklo

Master

Universiteit Gent

Bijles ontwerpleer met Ruth

Ik heb het voorbije jaar huiswerkbegeleiding gegeven op een secundaire school en ik merk dat ik dat erg graag doe én dat ik veel voldoening haal uit het individueel ondersteunen van leerlingen. Zeker wanneer je samen met die leerling naar iets toe werkt, namelijk het onder de knie krijgen van een bepaald onderdeel leerstof.

Eeklo
Master, Universiteit Gent

ontwerpleer

Patrice

Maldegem

Bijles ontwerpleer met Patrice

Ik geef graag in mijn vrije tijd bijles over de vakken die ik professioneel doceer.

Maldegem

ontwerpleer

Daisy

Maldegem

Tweede graad

nihil

Bijles ontwerpleer met Daisy

Ikzelf twijfel heel hard om een lerarenopleiding te doen, maar mijn werkkansen zijn zo klein dat ik het wat heb uitgesteld. Nu merk ik wel in het dagelijkse leven dat het lesgeven mij altijd al aangetrokken heeft, want de zaterdagochtend help ik ook met het aanleren van kleine danspasjes aan kinderen. Boekhouden vind ik een vak dat heel leuk is om te geven. Op school deed ik dit vak altijd heel graag.

Maldegem
Tweede graad, nihil

Veelgestelde vragen

Omdat BijlesHuis de beste service biedt, in combinatie met de beste docenten. Wij zoeken voor jou de meest geschikte docent in de buurt van Maldegem, bundelen alle informatie, regelen alle betalingen en administratie en stoppen niet tot jij tevreden bent. Wens je een andere bijlesdocent ontwerpleer? Geen probleem. Je kan ons op elk moment telefonisch en per mail bereiken met je vragen. Laat hier je gegevens achter om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen.

Je kiest helemaal zelf op welke dagen en tijdstippen je bijles ontwerpleer in Maldegem doorgaat. 's Avonds tijdens de werkweek, in het weekend, in vakantieperiodes,... Wij zoeken een docent in de buurt van Maldegem wiens schema bij dat van jou past.
Eén gemiddelde prijs per uur voor bijles ontwerpleer bestaat eigenlijk niet, omdat de tarieven afhankelijk zijn van een aantal factoren. Bijvoorbeeld de ervaring en de achtergrond van de bijlesdocent uit Maldegem, het aantal uur dat je graag bijles ontwerpleer wil, en het niveau van de begeleiding. Je vindt alle informatie over de tarieven op onze tarievenpagina.

Top bijlesaanvragen

bijles Ontwerpleer, privéles Ontwerpleer, bijles gevraagd, bijles Ontwerpleer middelbaar in Maldegem, hulp in Ontwerpleer regio Maldegem, bijlesleraar gezocht, privé cursus, bijles Ontwerpleer middelbaar, studiebegeleiding middelbaar