Bijles Economie in Oosterzele

Krijg vandaag nog bijles economie op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

economie

Peter

Gent

Professioneel / Volwassen

Vlekho-Brussel

Licentiaat Handels-en Financiële wetenschappen, oriëntatierichting Bedrijfseconomische Informatica

Bijles economie met Peter

De voldoening leerling/cursist te kunnen verder helpen. Afwisseling in bijles aan leerlingen versus hogeschool en universiteitsstudenten zorgen voor leuke afwisseling.

9/10

Gent
Licentiaat Handels-en Financiële wetenschappen, oriëntatierichting Bedrijfseconomische Informatica
Professioneel / Volwassen, Vlekho-Brussel

economie

Isabelle

Laarne

Master

Odysee Brussel

Geaggregeerde secundair onderwijs - groep 2

Bijles economie met Isabelle

Ik ben gemotiveerd om leerlingen/studenten/volwassen te helpen om meer inzicht te geven in economische vakken en/of toegepaste informatica. Momenteel geef ik aan enkele leerlingen secundair onderwijs bijles en het is fijn om te zien dat ze vooruitgang boeken en slagen in hun examens.

10/10

Laarne
Geaggregeerde secundair onderwijs - groep 2
Master, Odysee Brussel

economie

Edgard

Gent

Master

Handelshogeschool Antwerpen, thans Lessius Hogeschool

GHSO Handelswetenschappen

Bijles economie met Edgard

Door de coronacrisis hebben de studenten het niet gemakkelijk, daarom wil ik hen helpen de leerachterstand weg te werken. Ik heb 20 jaar ervaring opgedaan in het onderwijs en heb ook al ervaring met het geven van bijles aan studenten.

9/10

Gent
GHSO Handelswetenschappen
Master, Handelshogeschool Antwerpen, thans Lessius Hogeschool

economie

Sophie

Gent

Master

Ugent

Farmacie

Bijles economie met Sophie

Ik geef ontzettend graag les op een gestructureerde, maar ook boeiende en gevarieerde manier. Ik hou ervan de progressie te zien bij kinderen en ben niet bang om de handen uit de mouwen te steken.

9,3/10

Gent
Farmacie
Master, Ugent

economie

Sander

Gavere

Bijles economie met Sander

Ik krijg van veel mensen complimenten over mijn studiemethode en resultaten, daarom wil ik zeker in die vakken die me enorm interesseren mensen helpen om het beter en sneller te kunnen studeren en verstaan.

Gavere

economie

Anne-Lore

Gent

Master

Hogeschool Gent

Handelswetenschappen

Bijles economie met Anne-Lore

Enkele jaren geleden ben ik gestart met bijles boekhouding te geven aan de zoon van een vriendin. Het gaf mij veel voldoening om hem te kunnen helpen. Zeker toen ik hoorde dat hij van een onvoldoende naar een goed resultaat gegaan is. Daarom heb ik mij ingeschreven bij Bijleshuis om nog meer studenten te kunnen helpen.

Gent
Handelswetenschappen
Master, Hogeschool Gent

economie

Emmanuel

Haaltert

Professioneel / Volwassen

Universiteit Gent

Specifieke lerarenopleiding: economische en toegepaste economische wetenschappen.

Bijles economie met Emmanuel

Sommige leerlingen/studenten hebben het moeilijk om bij te blijven bij alles wat er tijdens de lessen en binnen de leerstof gebeurt. Soms snappen ze het hele plaatje niet, op andere momenten maken ze op een cruciaal punt de klik niet waardoor ze vast komen te zitten. Ik wil mij daarbij inzetten om studenten en leerlingen die klik te laten maken en alles te laten snappen. Ik denk dat een individuele en persoonlijke aanpak een goede aanvulling kan zijn op de schoolpraktijken. Daarnaast wil ik ook trachten om de best mogelijke studiemethode voor elke leerling/student te ontdekken.

Haaltert
Specifieke lerarenopleiding: economische en toegepaste economische wetenschappen.
Professioneel / Volwassen, Universiteit Gent

economie

Jasper

Gent

Master

Universiteit Gent

geschiedenis + leraar economie/geschiedenis

Bijles economie met Jasper

Ik geef nu vijf jaar les en ik hou ervan om jongeren te activeren en enthousiast te maken. Dat is zeker een sterkte van mij. Ik kan jongeren motiveren door in dialoog te gaan. Ik kan als bijlesleerkracht net daar nog een beetje meer betekenen. Daarnaast heb ik nu een deeltijdse job en ik wil mijn vrije tijd besteden aan jongeren helpen.

Gent
geschiedenis + leraar economie/geschiedenis
Master, Universiteit Gent

economie

Leen

Gent

Master

Universiteit Antwerpen

Sociaal-Economische Wetenschappen

Bijles economie met Leen

Ik help graag jongeren bij het verkrijgen van kennis, het verbeteren van hun zelfvertrouwen en hun zelfontwikkeling. Elke jongere is voor mij belangrijk en ik wil bijdragen tot het optimaal benutten van hun kansen en mogelijkheden.

9,7/10

Gent
Sociaal-Economische Wetenschappen
Master, Universiteit Antwerpen

economie

Jasper

Gent

Master

UGent

Handelsingenieur (operations management)

Bijles economie met Jasper

Doorheen mijn studies zie ik dat mits een kleine ondersteuning, mooie resultaten kunnen geboekt worden. Dit geldt voor elke student. Ik wil mensen helpen die dat kleine duwtje kunnen gebruiken om mooie resultaten te behalen. Dit geeft voldoening. Uit ervaring weet ik dat een inspirerende leraar een wereld van verschil kan zijn.

Gent
Handelsingenieur (operations management)
Master, UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Marlou uit Sint-Lievens-Houtem

  Een student uit het 3e middelbaar Wetenschappen start in september in het 4e middelbaar Economie. Als voorbereiding op dit 4e jaar, zoekt de student begeleiding bij economie. In de scho… Lees meer

 • Elin uit Melle

  Elin zit in derde graad middelbaar economie-moderne talen en zou graag hulp hebben bij economie.

 • Rishana uit Wetteren

  Student uit het schakeljaar Handelswetenschappen zoekt hulp bij micro-economie. Voor micro-economie gaat het vooral om de wiskundige kant van het vak.

 • Emma uit Destelbergen

  Leerling uit het 6e middelbaar economie-talen zoekt hulp bij economie. Het gaat o.a. over inflatie, deflatie, obligaties, rente, rendement. De leerling schrijft: "Mijn leerkracht econo… Lees meer

 • Bob uit Gent

  Leerling uit het 4de middelbaar Economie-Talen heeft bijles economie nodig ter voorbereiding van de herexamens. Eventueel ook voor Frans.

 • Paul uit De Pinte

  Leerling in het 3de middelbaar richting Economie-Wiskunde (5u) heeft ondersteuning nodig bij economie en wiskunde. Zijn studiemethode zit niet helemaal juist, net zoals de basiskennis. … Lees meer

 • Fleur uit De Pinte

  Studente uit het 3e middelbaar economie-talen zoekt ondersteuning bij economie. De studente heeft het in het algemeen wat moeilijker met economie (en boekhouden). Er is ook een kleine a… Lees meer

 • Arnaud uit Lede

  Arnaud zit momenteel in haar 1e bachelor rechten aan KU Leuven. Graag kreeg zij wekelijks begeleiding bij het vak economie. Vooral de algebraïsche kant van economie, vraag en aanbod, pu… Lees meer

 • Yousif uit Gent

  Leerling in het 5de middelbaar Economie - Moderne Talen heeft extra hulp nodig bij economie, ter voorbereiding van een herexamen. Hij veranderde na de paasvakantie van school, waardoor … Lees meer

 • Xander uit Zingem

  Een studente uit het 5e middelbaar Economie-Moderne Talen zoekt begeleiding bij economie. Ze weet niet goed hoe ze grote gehelen moet instuderen.

 • Nicky uit Gent

  Studente in de eerste bachelor Sociaal Werk heeft ondersteuning nodig bij publieke economie. De studente heeft in het middelbaar geen economie gevolgd, waardoor ze weinig tot geen voork… Lees meer

 • Alev uit Gent

  Een studente handelswetenschappen aan UGent heeft bijles nodig voor het vak Economie B. De onderwerpen die worden behandeld zijn publieke economie en macro-economie. Ze heeft de lessen … Lees meer

 • Martine uit Gent

  Leerlinge in het 5e middelbaar Economie-Moderne Talen heeft extra hulp nodig bij economie. Het gaat momenteel over oligopolies en antitrustbeleid. Ze studeert voor dit vak, maar het ont… Lees meer

 • Jens uit Gent

  Leerlinge in het 5e middelbaar richting Economie-Moderne Talen heeft begeleiding nodig bij economie. Tot vorig jaar zat ze nog in een wetenschappelijke richting, waardoor de basis van e… Lees meer

 • Lena uit Gent

  Bachelorstudente heeft begeleiding nodig bij het vak "Markten en prijzen" (micro-economie, UGent), in het kader van een herexamen op 22 augustus.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.