Bijles Studiebegeleiding in Oosterzele

Krijg vandaag nog bijles studiebegeleiding op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

studiebegeleiding

Stefanie

Gent

Bachelor

Universiteit Gent

Taal- en Letterkunde

Bijles studiebegeleiding met Stefanie

Ik geef al sinds jaar en dag bijles aan zowel kinderen als volwassenen. Ik kan me aanpassen aan allerlei leeftijden, sociale situaties, thuis situaties, leerstoornissen, persoonlijkheden,... Bijles geven is echt een van mijn passies en voelt voor mij meer aan als een echte roeping dan als een gewone bijverdienste.

9,7/10

Gent
Taal- en Letterkunde
Bachelor, Universiteit Gent

studiebegeleiding

Eva

Oosterzele

PhD

Universiteit Gent

Doctor in de Gezondheidswetenschappen

Bijles studiebegeleiding met Eva

Eva is doctor in de biomedische (gezondheids-)wetenschappen en heeft veel ervaring met bijlessen wetenschappen (biologie & chemie) op hoog niveau. Daarnaast heeft ze zowel vanuit haar doctoraat als als privé-docent ervaring met scriptiebegeleidingen.

Oosterzele
Doctor in de Gezondheidswetenschappen
PhD, Universiteit Gent

studiebegeleiding

Pauline

Merelbeke

Master

UGent

Educatieve in de talen

Bijles studiebegeleiding met Pauline

Ik ben een 23-jarige leerkracht Nederlands met een diploma in Taal- en Letterkunde: Nederlands en Spaans en een bijkomend educatief masterdiploma. Ik heb al heel wat ervaring met bijles en doe dit met enorm veel plezier. Ik heb enerzijds de ervaring van binnen mijn stages als leerkracht en anderzijds als bijlesgever (op niveau lagere school, studiebegeleiding, thesisbegeleiding en bijles Nederlands aan anderstaligen).

9,7/10

Merelbeke
Educatieve in de talen
Master, UGent

studiebegeleiding

Ellen

Denderleeuw

Master

Vrije Universiteit Brussel

Onderwijskunde

Bijles studiebegeleiding met Ellen

Reeds meer dan 4 jaar werk ik als studietrajectbegeleider op de universiteit. Voordien was ik ook studiebegeleider als studentenjob.

9/10

Denderleeuw
Onderwijskunde
Master, Vrije Universiteit Brussel

studiebegeleiding

Elke

De Pinte

Bachelor

Hogeschool Gent

farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologiën

Bijles studiebegeleiding met Elke

Ik heb mijn diploma specifieke leerkrachtenopleiding behaald in avondschool terwijl ik aan het werk was in het labo van de Universiteit Gent. Gezien ik mijn huidige job nog steeds graag doe maar eveneens graag lesgeef, is bijles geven een ideale manier om beiden te combineren. Door bijles te geven hoop ik dat ik studenten kan helpen bij het verwerken van de leerstof, het behalen van diploma's en hen kan motiveren om te blijven studeren/ verder te studeren.

10/10

De Pinte
farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologiën
Bachelor, Hogeschool Gent

studiebegeleiding

Febe

Denderleeuw

Bachelor

Arteveldehogeschool

Leerkracht lager onderwijs

Bijles studiebegeleiding met Febe

Ik wil graag bijles geven omdat ik heel graag met kinderen bezig ben. Ik volg de hogere opleiding lager onderwijs en dit zou een mooie aanvulling zijn op mijn studie. Ik heb ook tijdens mijn studie orthopedagogie 10 weken huiswerkbegeleiding gegeven en ik vond dit zeer fijn om te doen.

8,7/10

Denderleeuw
Leerkracht lager onderwijs
Bachelor, Arteveldehogeschool

studiebegeleiding

Joyce

Gent

Bachelor

Secundair Onderwijs: Biologie & Bio-esthetiek

Bijles studiebegeleiding met Joyce

Mijn job als leerkracht voer ik met hart en ziel uit. We zijn leer-krachten betreft het overbrengen van informatie maar ook betreft het bijleren van waarden en normen. Hun welbevinden staat bovenop want enkel als ze zich goed voelen, volgt de rest meestal vanzelf. Zich gesteund voelen is belangrijk en zorgt voor motivatie. Een van mijn taken is om die motivatie naar boven te brengen en hen te tonen dat we geen pure informatie-overdragers zijn maar ook als persoon er zijn voor hen.

10/10

Gent
Secundair Onderwijs: Biologie & Bio-esthetiek
Bachelor,

studiebegeleiding

Lore

Gent

Professioneel / Volwassen

Kisp

specifieke lerarenopleiding

Bijles studiebegeleiding met Lore

Ik ben een enthousiaste pedagoge die steeds op zoek is naar nieuwe uitdagingen. Ik haal er enorm veel energie uit om samen met kinderen, jongeren en volwassenen te zoeken naar manieren om hen verder te brengen in hun groeiproces. Ik ga hierbij telkens uit van de talenten en sterktes van mensen! Ik doe mijn job als beleidsmedewerker in een scholengroep in mijn buurt dan ook zeer graag! Ik start volgend academiejaar met een opleiding Integratieve Therapie om mijn kennis en vaardigheden nog verder uit te breiden en mensen nog beter te kunnen coachen en begeleiden.

10/10

Gent
specifieke lerarenopleiding
Professioneel / Volwassen, Kisp

studiebegeleiding

Siska

Gent

Master

UGent

geneeskunde

Bijles studiebegeleiding met Siska

Ik ben een enthousiaste lesgever die geduldig de moeilijkste materie op een duidelijke manier probeert over te brengen! Ik heb ervaring met inhoudelijke lessen voor wiskunde & wetenschappen en help bv. ook regelmatig bij de voorbereiding van de toelatingsproef geneeskunde. Daarnaast ondersteun ik leerlingen uit het middelbaar onderwijs bij hun algemene studiehouding en geef leren leren.

9/10

Gent
geneeskunde
Master, UGent

studiebegeleiding

Natalie

Gent

Master

UGent

Lerarenopleiding

Bijles studiebegeleiding met Natalie

ik geef graag bijles om leerlingen opnieuw zelfvertrouwen te geven en hen te laten slagen in een opleiding volgens hun bekwaamheden. Om hen het plezier te kunnen overbrengen van zaken te ontdekken, te weten en zelf verbanden te kunnen leggen. Bovendien is het belangrijk dat studenten een getuigschrift of diploma halen waardoor hun kansen voor de toekomst beter zullen zijn. Op die manier kunnen ze later iets doen waar ze goed in zijn en dat ze graag doen.

8,3/10

Gent
Lerarenopleiding
Master, UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Filip uit Oosterzele

  Student 1ste middelbaar (Twin Don Bosco Zwijnaarde) wenst begeleiding bij zijn studiemethode. Hij is intelligent genoeg maar heeft vooral problemen met concentratie, zowel tijdens de le… Lees meer

 • Matthijs uit Oosterzele

  Student 3de middelbaar natuurwetenschappen zoekt hulp bij haar studieplanning. Haar studiemethode is al ietwat verbeterd ten opzichte van het eerste middelbaar. Als ze studeert, gaat he… Lees meer

 • Angelique uit Sint-Lievens-Houtem

  Leerling in het 2de middelbaar richting Moderne Talen-Wetenschappen heeft nood aan algemene studiebegeleiding. Hij heeft nog niet de juiste aanpak of systeem gevonden, waardoor alle vak… Lees meer

 • Dominiek uit Melle

  Leerlinge 5e middelbaar (Jeugd- en Gehandicaptenzorg, Mariagaard Wetteren) heeft begeleiding nodig bij het verwerken van de leerstof, o.a. voor de studeervakken. Het gaat dus echt om he… Lees meer

 • Pilar uit Melle

  Student 3de middelbaar TSO tuinbouwschool zoekt hulp bij zijn studiemethode. Vorig jaar volgde hij nog een richting in het ASO. Het vele afstandsonderwijs tijdens corona heeft de studen… Lees meer

 • Elisa uit Melle

  1e BA studente Vroedkunde heeft moeite om de juiste studiemethode te vinden. Graag zou ze hier op regelmatige basis hulp bij krijgen.

 • Gautier uit Merelbeke

  Gautier heeft zijn middelbaar 'ondernemen & marketing' gedaan en zou naar hoger onderwijs toe graag hulp hebben met studiebegeleiding.

 • Raf uit Herzele

  Student Bio- en Agrotechnologie wenst studiebegeleiding. Vorig jaar was ze reeds gestart aan de opleiding, maar haar examens zijn toen niet goed gegaan. Tot en met het middelbaar heeft … Lees meer

 • Liesbeth uit Merelbeke

  Student 1ste bachelor Sociaal Werk zoekt hulp bij haar studiebegeleiding. Ze vindt het moeilijk om grotere pakken leerstof op een handige manier te verwerken, ze verliest veel tijd door… Lees meer

 • Ine uit Wetteren

  Student 5de middelbaar electromechanica moet zijn jaar opnieuw doen en zou graag hulp hebben bij studiecoaching. Student heeft ADHD en autisme. Hij neemt relatine, maar lijkt toch nog p… Lees meer

 • Rigouts uit Merelbeke

  Leerlinge met autisme die naar het 5e middelbaar gaat (Steinerschool), heeft studiebegeleiding nodig, o.a. leermethode. Ze mist logica en studeert zonder inzicht.

 • Rune uit Merelbeke

  Rune start volgend jaar in de tweede graad natuurwetenschappen en heeft hulp nodig bij algemene studiebegeleiding: planning, opvolgen van lessen en efficiënt studeren van grotere hoevee… Lees meer

 • Verbiest uit Gent

  Leerlinge 3e middelbaar (KSO) heeft studiebegeleiding nodig.

 • Robbe uit Merelbeke

  Leerlinge 4e middelbaar (STW) heeft studiebegeleiding nodig, o.a. studiemethode.

 • Ann uit Merelbeke

  Leerling uit het 4e middelbaar LO/sport zoekt hulp bij zijn algemene studiemethode. Hij heeft vorig jaar het 4e middelbaar afgelegd in het BSO (na 3 jaar ASO), maar die richting lag hem… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.