Bijles Studiebegeleiding in Oosterzele

Krijg vandaag nog bijles studiebegeleiding op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

studiebegeleiding

Sarah

Gent

Master

Universiteit Gent

Criminologie

Bijles studiebegeleiding met Sarah

Ik werkte jaren als justitieassistent. Onderwijs was steeds een kinderdroom van me en ik besloot op latere leeftijd in het onderwijs te stappen. Ik heb er nog steeds geen spijt van. Ik haal veel voldoening uit het werken met jongeren, om ze iets bij te leren en er te zijn voor hen. Ik sta al 9 jaar voor de klas (3de graad) en werkte ook een jaar op het monitoraat faculteit rechtsgeleerdheid. Sinds 2020 begeleid ik ook leerlingen op school die specifieke hulp vragen bij studie- en examenplanning, studiemethodes,.... Ik geef dit vak ook aan 1 klas gedurende het hele schooljaar. Werken voor en met jongeren, daarvoor spring ik elke dag blij mijn fiets op.

9,3/10

Gent
Criminologie
Master, Universiteit Gent

studiebegeleiding

Julie

Gent

Master

Universiteit Gent

Rechten

Bijles studiebegeleiding met Julie

Ik geef graag bijles omdat ik het leuk vind om one-on-one een student of leerling aan te moedigen en te helpen om geslaagd door diens cursus te geraken en een efficiënte studiemethode te vinden die op lange termijn kan gehanteerd worden. Ik gaf reeds verscheidene keren bijles of studiebegeleiding. Door ervaring leerde ik dat iedere student anders is en vaak een heel persoonsgerichte aanpak nodig heeft die voor hem/haar werk. Hier draag ik aan bij. Het geeft me energie als ik de progressie zie bij een student of leerling en dit verder op te bouwen om zo sneller en efficiënter door een cursus te geraken.

8,5/10

Gent
Rechten
Master, Universiteit Gent

studiebegeleiding

Lien

Brakel

Bachelor

Vives Torhout

Voeding-verzorging & aardrijkskunde

Bijles studiebegeleiding met Lien

Studeren is iets zeer complex, we leven in een maatschappij waar trajecten uitgeschreven op maat van 'de middenmoot'. Sterkere of net iets zwakkere leerlingen worden onvoldoende uitgedaagd, gemotiveerd of bijgestaan om successen te boeken. Tijdens mijn bijlessen probeer ik in te spelen op je persoonlijke noden en zo jouw en mijn manier van werken optimaliseren. Mijn grootste sterktes als leerkracht zijn visualiseren en schematiseren van leerstof. Mijn grootste doel?! Jou laten slagen én skills voor de toekomst bijbrengen.

9,3/10

Brakel
Voeding-verzorging & aardrijkskunde
Bachelor, Vives Torhout

studiebegeleiding

Eva

Oosterzele

PhD

Universiteit Gent

Doctor in de Gezondheidswetenschappen

Bijles studiebegeleiding met Eva

Oosterzele
Doctor in de Gezondheidswetenschappen
PhD, Universiteit Gent

studiebegeleiding

Jolien

Gent

Master

Universiteit Gent

Ergotherapeutische wetenschap

Bijles studiebegeleiding met Jolien

Ik ben een enthousiaste therapeut die graag in haar vrije tijd kinderen helpt in het terugvinden van plezier in het leren. Ik gaf vroeger op school ook bijles aan kinderen in jongere jaren. Ondertussen heb ik werkervaring met lagereschoolkinderen met leermoeilijkheden. (Denk aan ADHD, autisme, dyslexie, dyscalculie,..).

9/10

Gent
Ergotherapeutische wetenschap
Master, Universiteit Gent

studiebegeleiding

Stefanie

Ninove

Master

UGent

Psychologie

Bijles studiebegeleiding met Stefanie

Ik beschik over een Master Psychologie. Ik heb ook ervaring met studiebegeleiding en thesisbegeleiding. Het is enorm fijn om samen te werken met studenten. Het luisteren, samen zoeken en groeien in studeren geeft me telkens energie. Iedere student heeft zijn eigen krachten en vragen en die afwisseling zorgt er ook voor dat ik telkens blijf bijleren.

9,3/10

Ninove
Psychologie
Master, UGent

studiebegeleiding

Ellen

Denderleeuw

Master

Vrije Universiteit Brussel

Onderwijskunde

Bijles studiebegeleiding met Ellen

Reeds meer dan 4 jaar werk ik als studietrajectbegeleider op de universiteit. Voordien was ik ook studiebegeleider als studentenjob.

9/10

Denderleeuw
Onderwijskunde
Master, Vrije Universiteit Brussel

studiebegeleiding

Natasja

Gent

Bachelor

Hogeschool Gent

Lerarenopleiding Engels & Techniek

Bijles studiebegeleiding met Natasja

Ik wil leerlingen begeleiden waar het net iets moeilijker gaat.

10/10

Gent
Lerarenopleiding Engels & Techniek
Bachelor, Hogeschool Gent

studiebegeleiding

Natalie

Gent

Master

UGent

Criminologie

Bijles studiebegeleiding met Natalie

ik geef graag bijles om leerlingen opnieuw zelfvertrouwen te geven en hen te laten slagen in een opleiding volgens hun bekwaamheden. Om hen het plezier te kunnen overbrengen van zaken te ontdekken, te weten en zelf verbanden te kunnen leggen. Bovendien is het belangrijk dat studenten een getuigschrift of diploma halen waardoor hun kansen voor de toekomst beter zullen zijn. Op die manier kunnen ze later iets doen waar ze goed in zijn en dat ze graag doen.

8,3/10

Gent
Criminologie
Master, UGent

studiebegeleiding

Siska

Gent

Master

UGent

geneeskunde

Bijles studiebegeleiding met Siska

9/10

Gent
geneeskunde
Master, UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Eula uit Gent

  Leerlinge 3e middelbaar (KSO) heeft studiebegeleiding nodig.

 • Alexander uit Herzele

  Studente 1e bachelor Toerisme heeft studiebegeleiding nodig, o.a. studiemethode, naar aanleiding van de herexamens.

 • Tim uit Gent

  Leerling 1e leerjaar heeft studiebegeleiding nodig.

 • Anissa uit Gent

  Leerling 2e middelbaar TSO met DCD, ADD en ASS heeft studiebegeleiding nodig.

 • Aniek uit Merelbeke

  Leerlinge 4e middelbaar (STW) heeft studiebegeleiding nodig, o.a. studiemethode.

 • Malory uit Melle

  1e BA studente Vroedkunde heeft moeite om de juiste studiemethode te vinden. Graag zou ze hier op regelmatige basis hulp bij krijgen.

 • Océane uit Melle

  Leerlinge 5e middelbaar (Jeugd- en Gehandicaptenzorg, Mariagaard Wetteren) heeft begeleiding nodig bij het verwerken van de leerstof, o.a. voor de studeervakken. Het gaat dus echt om he… Lees meer

 • Taha uit Merelbeke

  Leerlinge met autisme die naar het 5e middelbaar gaat (Steinerschool), heeft studiebegeleiding nodig, o.a. leermethode. Ze mist logica en studeert zonder inzicht.

 • Sam uit Zottegem

  Leerling (ADD) uit het 5e middelbaar wetenschappen-wiskunde (7 uur) wil hulp bij zijn studiemethode voor de vakken wiskunde & wetenschappen. Het tempo in de klas ligt zeer hoog en de le… Lees meer

 • James uit Erpe-Mere

  Studente in het 5e middelbaar Sportwetenschappen heeft nood aan algemene studiebegeleiding. Ze maakt prachtige samenvattingen en houdt vast aan deze studiemethode, maar op examens gaat … Lees meer

 • Filip uit Zottegem

  Student 3e middelbaar in STEM-richting heeft nood aan studiebegeleiding om beter te leren plannen en om de studiemethode te herzien.

 • Manon uit Herzele

  VERVANGING: Leerling uit het 4de middelbaar STEM heeft nood aan algemene studiebegeleiding: hij verstaat de leerstof wel maar leert te oppervlakkig. Er wordt gezocht naar iemand die hem… Lees meer

 • Valesca uit Gent

  Student 1e middelbaar A-stroom heeft nood aan begeleiding rond 'leren leren': hoe verwerk ik grote pakketten leerstof, hoe onderscheid ik hoofdzaken van bijzaken, welke studiemethode pa… Lees meer

 • Luzia uit Melle

  Student 4de middelbaar Industriële Wetenschappen zoekt hulp bij de vakken fysica, wiskunde en Frans. Focus op een algemene studiebegeleiding/studiemethode/leren plannen en structuren va… Lees meer

 • Marie-Claire uit Merelbeke

  Student 1ste bachelor Sociaal Werk zoekt hulp bij haar studiebegeleiding. Ze vindt het moeilijk om grotere pakken leerstof op een handige manier te verwerken, ze verliest veel tijd door… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Als jullie dat wensen, is de bijles studiebegeleiding aan huis. Vaak verkiezen leerlingen thuis omdat ze zich daar het comfortabelst voelen. Maar indien bijles aan huis geen optie is, zoeken we een andere locatie in Oosterzele. Bijvoorbeeld bij de bijlesdocent thuis, op school, of in een bibliotheek. Online is uiteraard ook een optie. Jij kiest!
Iedereen kan bijles studiebegeleiding volgen in Oosterzele! De moeilijkheidsgraad van het vak maakt niet uit. Ons uitgebreide en lokaal verankerde netwerk van bijlesdocenten zorgt ervoor dat er iemand beschikbaar is voor elk niveau van elk vak. BijlesHuis biedt dan ook bijles aan voor elke leeftijd.
De prijs van bijles studiebegeleiding in Oosterzele ligt tussen de €25 en €40 per lesuur. Waarom zo'n brede range? BijlesHuis werkt met zowel junior, senior als professionele docenten. Die zijn ingedeeld en worden eerlijk vergoed op basis van diploma en didactische ervaring. Daarnaast speelt ook de duur van je bijlesreeks studiebegeleiding een rol, net als de inhoud van het vak waarvoor je bijles nodig hebt. We hebben hier alle informatie over onze tarieven duidelijk opgelijst.

Top bijlesaanvragen

bijlessen aan huis, bijles Studiebegeleiding, individuele bijles, examen bijles, bijles Studiebegeleiding prijs, Studiebegeleiding leren, bijlesdocent Studiebegeleiding in Oosterzele, Studiebegeleiding bijles aan huis in Oosterzele, bijles door studenten