Bijles Wiskunde in Oosterzele

Krijg vandaag nog bijles wiskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

wiskunde

Lissah

Gent

Master

KU Leuven

Industrieel ingenieur ICT

Bijles wiskunde met Lissah

Hallo, mijn naam is Lissah. Vier jaar geleden ben ik afgestudeerd als industrieel ingenieur informatica en sindsdien ben ik aan de slag als IT consultant. Ik heb een passie voor wiskunde en informatica en ik hou ervan om andere mensen hierbij te helpen en te laten groeien via bijles.

8,8/10

Gent
Industrieel ingenieur ICT
Master, KU Leuven

wiskunde

Elias

Aalst

Master

Universteit Gent

Biochemistry & Biotechnology

Bijles wiskunde met Elias

Ik wil andere, jongere studenten helpen zich intellectueel te ontwikkelen, de studenten helpen waar de leerstof soms niet duidelijk is. Ik wil studenten stimuleren om wetenschappen te studeren.

8,7/10

Aalst
Biochemistry & Biotechnology
Master, Universteit Gent

wiskunde

Annelies

Deinze

Master

UGent

Toegepaste ingenieurswetenschappen: bouwkunde

Bijles wiskunde met Annelies

Omdat ik momenteel in Mexico woon kan ik uiteraard geen les meer geven in België. Dankzij digitale bijlessen hoop ik om mijn passie van hieruit toch te kunnen verderzetten!

9/10

Deinze
Toegepaste ingenieurswetenschappen: bouwkunde
Master, UGent

wiskunde

Elke

De Pinte

Bachelor

Hogeschool Gent

farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologiën

Bijles wiskunde met Elke

Ik heb mijn diploma specifieke leerkrachtenopleiding behaald in avondschool terwijl ik aan het werk was in het labo van de Universiteit Gent. Gezien ik mijn huidige job nog steeds graag doe maar eveneens graag lesgeef, is bijles geven een ideale manier om beiden te combineren. Door bijles te geven hoop ik dat ik studenten kan helpen bij het verwerken van de leerstof, het behalen van diploma's en hen kan motiveren om te blijven studeren/ verder te studeren.

10/10

De Pinte
farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologiën
Bachelor, Hogeschool Gent

wiskunde

Bernard

Gent

PhD

Rijksuniversiteit Gent

burgerlijk ingenieur

Bijles wiskunde met Bernard

Passie voor en 12 jaar ervaring in de opgegeven vakken, ervaring in privé-opleiding en praktische invulling van studiemethode

9,2/10

Gent
burgerlijk ingenieur
PhD, Rijksuniversiteit Gent

wiskunde

Sophie

Gent

Master

Ugent

Farmacie

Bijles wiskunde met Sophie

Ik geef ontzettend graag les op een gestructureerde, maar ook boeiende en gevarieerde manier. Ik hou ervan de progressie te zien bij kinderen en ben niet bang om de handen uit de mouwen te steken.

9,3/10

Gent
Farmacie
Master, Ugent

wiskunde

Marc

Gent

Master

KU Leuven

Wiskunde

Bijles wiskunde met Marc

Ik ben bereid jou te helpen in de problemen die je hebt met de vakken Wiskunde of Statistiek. Heb je interesse in mijn aanbod, contacteer me dan gerust. Ik stel voor dat we eerst jouw probleem bekijken en nagaan in welke mate ik je kan helpen ( theorie, oefeningen en/of manier van aanpak). Tgv Corona verloopt de les evenwel enkel via een on-line platform.

8,5/10

Gent
Wiskunde
Master, KU Leuven

wiskunde

Bart

Gent

Master

UGent

farmacie + geologie + leraar

Bijles wiskunde met Bart

Elke dag kom ik fluitend de klas binnen, en 's avonds ga ik fluitend naar huis: er is niets verslavender dan de glimlach op het gezicht van een leerling op het moment waarop alles duidelijk wordt. Ik heb al een groot aantal vakken gegeven, dus verbanden tussen de verschillende wetenschappen leggen kan ik moeiteloos. Ik blijf kalm en kan goed relativeren.

8,8/10

Gent
farmacie + geologie + leraar
Master, UGent

wiskunde

Leen

Gent

Master

Universiteit Antwerpen

Sociaal-Economische Wetenschappen

Bijles wiskunde met Leen

Ik help graag jongeren bij het verkrijgen van kennis, het verbeteren van hun zelfvertrouwen en hun zelfontwikkeling. Elke jongere is voor mij belangrijk en ik wil bijdragen tot het optimaal benutten van hun kansen en mogelijkheden.

9,7/10

Gent
Sociaal-Economische Wetenschappen
Master, Universiteit Antwerpen

wiskunde

Siska

Gent

Master

UGent

geneeskunde

Bijles wiskunde met Siska

Ik ben een enthousiaste lesgever die geduldig de moeilijkste materie op een duidelijke manier probeert over te brengen! Ik heb ervaring met inhoudelijke lessen voor wiskunde & wetenschappen en help bv. ook regelmatig bij de voorbereiding van de toelatingsproef geneeskunde. Daarnaast ondersteun ik leerlingen uit het middelbaar onderwijs bij hun algemene studiehouding en geef leren leren.

9/10

Gent
geneeskunde
Master, UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Gabi uit Oosterzele

  Twee zonen uit het 4e middelbaar zoeken begeleiding bij wiskunde, fysica en chemie. De ene student volgt Wiskunde-Wetenschappen en de andere student volgt Humane Wetenschappen. Zowel in… Lees meer

 • Maarten uit Oosterzele

  Student uit het 5e jaar TSO multimedia wenst begeleiding bij wiskunde en natuurwetenschappen.

 • Alexandra uit Oosterzele

  Studente in de bachelor Handelswetenschappen heeft hulp nodig bij wiskunde en rekenkunde. Ze heeft het vooral moeilijk bij de hoofdstukken differentieelvergelijkingen, eigenwaarden en e… Lees meer

 • Lisa uit Oosterzele

  Student gaat volgend jaar naar het 4de middelbaar (Humane Wetenschappen) en had deze zomer graag al wat opfrissing gehad van wiskunde. Door het afstandsonderwijs heeft ze bepaalde zaken… Lees meer

 • Desiree uit Sint-Lievens-Houtem

  Student uit het 1e jaar bio-ingenieur wil ondersteuning bij wiskunde en fysica n.a.v. de herexamens. Het gaat o.a. over differentialen en integraalrekenen, en over elektriciteit en magn… Lees meer

 • Henri uit Oosterzele

  Henri zit in twee middelbaar ASO en heeft problemen met wiskunde. Volgens de moeder heeft hij het moeilijk met oefeningen en rekenregels.

 • Rudi uit Oosterzele

  Student in het 4e middelbaar Sportwetenschappen wil graag extra ondersteuning bij wiskunde. Tot nu ging het altijd vlot, maar nu er meer inspanning wordt gevraagd, lukt het niet. Hij he… Lees meer

 • Thijs uit Sint-Lievens-Houtem

  Student derde middelbaar Wetenschappen (5u wiskunde) is op zoek naar persoonlijke begeleiding om het tegenvallende kerstexamen op te halen en zijn plezier in Wiskunde terug te vinden.

 • Thomas uit Sint-Lievens-Houtem

  Thomas zit in het 2e middelbaar STEM (Sint Barbara te Gent) en is op zoek naar begeleiding bij wiskunde. Graag een wekelijkse opvolging van de geziene leerstof.

 • Kees uit Melle

  Leerling uit het 3e middelbaar wetenschappen zoekt hulp bij wiskunde. Het gaat om onderwerpen die vorig jaar vanwege corona niet aan bod zijn gekomen, maar nu wel als gekend beschouwd w… Lees meer

 • Desiree uit Oosterzele

  Een leerling uit het 4e middelbaar wetenschappen heeft ondersteuning nodig voor wiskunde. Hij beheerst de basis niet: bij elementaire en kwadratische functies maakt hij nog te vaak fout… Lees meer

 • Basem uit Sint-Lievens-Houtem

  Leerling 2e middelbaar (A-stroom) heeft een studiebegeleiding nodig en begeleiding bij wiskunde, o.a. studiemethode en plannen.

 • Jerome uit Wetteren

  Student uit het 3e middelbaar Handel zoekt ondersteuning bij wiskunde.

 • Tom uit Melle

  Leerlinge in het 5e middelbaar Wetenschappen-Wiskunde (8u) heeft extra hulp nodig bij wiskunde, meer bepaald bij het hoofdstuk rond goniometrie. Wegens ziekte heeft ze deze leerstof gem… Lees meer

 • Isabel uit Wetteren

  Student 1ste middelbaar Economie-moderne talen (4u wiskunde) zoekt hulp bij het vak wiskunde. Ze is een goeie student, maar op wiskunde scoort ze onvoldoende.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.