Bijles Huiswerkbegeleiding in Poperinge

Krijg vandaag nog bijles huiswerkbegeleiding op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

huiswerkbegeleiding

Sieglinde

Middelkerke

Bachelor

TU Delft

Aerospace Engineering

Bijles huiswerkbegeleiding met Sieglinde

Ik wil graag bijles geven om mijn vrije tijd wat flexibeler te kunnen invullen met een fijne bijverdienste waarvoor ik mijn studie kan gebruiken, ipv afhankelijk van horeca mijn studie te blijven betalen. Ik heb BijlesHuis leren kennen via Google.

9/10

Middelkerke
Aerospace Engineering
Bachelor, TU Delft

huiswerkbegeleiding

Elise

Harelbeke

Bachelor

Howest

Journalistiek

Bijles huiswerkbegeleiding met Elise

Mijn liefde voor de Nederlandse taal is altijd groot geweest! Dat wil ik graag overbrengen op leerlingen met moeilijkheden.

Harelbeke
Journalistiek
Bachelor, Howest

huiswerkbegeleiding

Lisa

Kortrijk

Bachelor

Global Business Management

Bijles huiswerkbegeleiding met Lisa

Ik geef bijles omdat ik ervan houd om mensen dingen aan te leren. Ik heb dan ook heel erg veel geduld waardoor ik alle tijd van de wereld neem om iets uit te leggen. Ik geef bijles in de volgende vakken: wiskunde, economie en ICT-tools.

9/10

Kortrijk
Global Business Management
Bachelor,

huiswerkbegeleiding

Kim

Kortrijk

Bijles huiswerkbegeleiding met Kim

Ik ben een zorgzaam persoon en help graag anderen. Bijles geven geeft mij dan ook voldoening.

Kortrijk

huiswerkbegeleiding

Keshia

Zonnebeke

Bachelor

Katho

in het Sociaal Werk

Bijles huiswerkbegeleiding met Keshia

Keshia behaalde een bachelor in het Sociaal Werk en is momenteel aan de slag als klastitularis in het bijzonder (lager) onderwijs (type 3). Hierdoor heeft ze veel ervaring met leerstoornissen (ADHD, ASS), leren leren, faalangst en leermotivatie.

Zonnebeke
in het Sociaal Werk
Bachelor, Katho

huiswerkbegeleiding

Loes

Menen

Master

KU Leuven

in de farmaceutische zorg + opleiding educatieve in de gezondheidswetenschappen

Bijles huiswerkbegeleiding met Loes

Loes is afgestudeerd met een master in de Farmaceutische Zorg en volgde nadien nog een educatieve master in de Gezondheidswetenschappen. Momenteel (22-23) is ze aan de slag in het secundair onderwijs als interim-leerkracht waar ze wiskunde, biologie en PAV geeft.

Menen
in de farmaceutische zorg + opleiding educatieve in de gezondheidswetenschappen
Master, KU Leuven

huiswerkbegeleiding

Heike

Izegem

Bachelor

UCLL

Secundair Onderwijs (Wiskunde - Geschiedenis)

Bijles huiswerkbegeleiding met Heike

Momenteel volg ik de opleiding Secundair Onderwijs: Geschiedenis en Wiskunde. Ik heb ervaring met jongeren doordat ik leiding ben in de jeugdbeweging en ik heb ook ervaring met speelpleinwerking. Leerlingen helpen met hun moeilijkheden bij een vak en daar dan ook in slagen geeft me veel voldoening!

Izegem
Secundair Onderwijs (Wiskunde - Geschiedenis)
Bachelor, UCLL

huiswerkbegeleiding

Femke

Gistel

Bachelor

Arteveldehogeschool

Sociaal Werk

Bijles huiswerkbegeleiding met Femke

Tijdens mijn studie Sociaal Werk gaf ik even huiswerkbegeleiding aan een anderstalig gezin. Het is niet voor iedereen even makkelijk om leerstof te begrijpen en te verwerken. Iedereen moet op zoek gaan naar een manier van leren die voor hem of haar werkt. In het middelbaar had ik het hier soms ook moeilijk mee. Ik motiveer graag anderen door dat extra duwtje te geven!

Gistel
Sociaal Werk
Bachelor, Arteveldehogeschool

huiswerkbegeleiding

Elisa

Poperinge

Bachelor

VUB

Biologie

Bijles huiswerkbegeleiding met Elisa

Ik heb een Bachelor in Biologie behaald en ik studeer momenteel Ecology and Biodiversity. Ik heb altijd graag bijles gegeven in mijn vorige ervaringen. Werken via BijlesHuis lijkt me een meerwaarde dankzij de flexibiliteit.

Poperinge
Biologie
Bachelor, VUB

huiswerkbegeleiding

Liesbet

Heuvelland

Professioneel / Volwassen

Bijles huiswerkbegeleiding met Liesbet

Als mama van 2 kinderen heb ik wel wat ervaring in het begeleiden bij huiswerk en studeren. Ik heb dit steeds heel graag gedaan. Onze zoon is een echte wiskunde-krak, maar had soms ondersteuning nodig bij Nederlands en Frans. Onze dochter had dan eerder ondersteuning nodig bij WERO en wiskunde. Mijn eigen kinderen zitten ondertussen al in de middelbare school, dus heb ik een beetje ruimte vrij voor het geven van bijles.

Heuvelland
Professioneel / Volwassen,

Veelgestelde vragen

BijlesHuis bestaat uit een enthousiast team met onder meer een groep didactisch onderlegde accountmanagers. Zij kennen ons netwerk van bijlesdocenten vanbinnen en vanbuiten, en selecteren voor jou dan ook de beste bijlesdocent in de buurt van Poperinge. Jouw persoonlijke accountmanager vormt je aanspreekpunt binnen BijlesHuis, en je kan erbij terecht voor elke vraag rond je bijles huiswerkbegeleiding. De persoonlijke info over BijlesHuis vind je uitgebreid op deze pagina.
Iedereen uit Poperinge kan bij BijlesHuis terecht, van bijles voor de kleuterklas tot het lager onderwijs, middelbaar onderwijs en hoger onderwijs. Ook voor professionals selecteren we een geschikte docent op niveau. Omdat ons netwerk zo uitgebreid is, kunnen we helpen bij elke materie, hoe complex ook.
Een persoonlijke aanpak staat bij BijlesHuis voorop, om zo de mooiste resultaten te boeken. Met 1-op-1 bijles huiswerkbegeleiding kan er veel meer aandacht worden besteed aan de individuele knelpunten dan bij bijles in groep in Poperinge. Omdat elke persoon en diens pedagogische noden uniek zijn, is elke bijles huiswerkbegeleiding dat ook.

Top bijlesaanvragen

privéles Huiswerkbegeleiding, bijles Huiswerkbegeleiding geven in Poperinge, Huiswerkbegeleiding bijles gezocht in Poperinge, bijles door studenten, bijles krijgen, privé bijles, bijles Huiswerkbegeleiding in de buurt van Poperinge, bijlesleerkracht, bijles Huiswerkbegeleiding middelbaar in Poperinge