Bijles Engels in Sint‑Katelijne‑Waver

Krijg vandaag nog bijles Engels op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Engels

Sandra

Ranst

Bachelor

Karel de Grote Hogeschool Antwerpen

Zakelijk vertalen en Tolken

Bijles Engels met Sandra

Ik hou van het persoonlijk contact met de student en de aangepaste begeleiding die ik kan bieden.

9,3/10

Ranst
Zakelijk vertalen en Tolken
Bachelor, Karel de Grote Hogeschool Antwerpen

Engels

Jana

Mortsel

Professioneel / Volwassen

Universiteit Antwerpen

Farmaceutische wetenschappen (Geneesmiddelenontwikkeling)

Bijles Engels met Jana

Het leukste aspect van bijlessen is wanneer de student zelf de leerstof leuker vindt doordat hij/zij de stof beter begrijpt. Inmiddels heb ik reeds ervaring in de vakken wiskunde, fysica, chemie en Engels. Ook algemene huiswerkbegeleiding en biologie is reeds aan bod gekomen.

7/10

Mortsel
Farmaceutische wetenschappen (Geneesmiddelenontwikkeling)
Professioneel / Volwassen, Universiteit Antwerpen

Engels

Kyana

Antwerpen

Bachelor

PXL

Leerkracht secundair onderwijs Engels/Nederlands

Bijles Engels met Kyana

Al jaren vind ik het fijn om kinderen te begeleiden en te helpen met studeren. Als ik zelf bijles geef, zorg ik ervoor dat ik een goede band heb met de student en een gepaste methode vind om met hem/haar te werken.

Antwerpen
Leerkracht secundair onderwijs Engels/Nederlands
Bachelor, PXL

Engels

Laura

Antwerpen

Bachelor

AP Hogeschool Antwerpen

Lerarenopleiding: Secundair Onderwijs: Muzikale Opvoeding (Verkort traject)

Bijles Engels met Laura

Ik help graag ook individueel jongeren verder. Als leerkracht weet ik dat je klassikaal niet altijd iedereen mee hebt en jongeren niet altijd durven toegeven dat ze iets niet helemaal begrijpen. Vanaf je apart gerichte vragen kan beantwoorden en alles rustig kan overlopen en uitleggen lukt dit al beter, vind ik. Ik heb ooit als student tijdens mijn lerarenopleiding een meisje, die ik begeleid heb op een kamp tijdens de zomer, bijles gegeven in Engels. Ze zei dat ze aan mij meer vragen durfde stellen en zich meer op haar gemak voelde bij mij dan bij haar leerkracht Engels op school.

8/10

Antwerpen
Lerarenopleiding: Secundair Onderwijs: Muzikale Opvoeding (Verkort traject)
Bachelor, AP Hogeschool Antwerpen

Engels

Misala

Borsbeek

Master

Horito CVO

Lerarenopleiding

Bijles Engels met Misala

Ik ben geboren om les te geven - zo voel ik me. Het geeft me veel voldoening om leerlingen te helpen groeien in het Engels. Ik sta graag voor de klas maar hou ook van bijles omwille van de gerichte 1 op 1 aanpak.

Borsbeek
Lerarenopleiding
Master, Horito CVO

Engels

Michaël

Antwerpen

Master

Universiteit (UA)

Handelsingenieur optie Informatica

Bijles Engels met Michaël

Ik doe dit al meer dan 15 jaar, en het geeft voldoening dat de cursisten verbeteren en resultaten halen. Er is veel waar ik vertrouwd mee ben, en het is fijn om kennis door te geven, en tips te geven qua studiemethode.

6,7/10

Antwerpen
Handelsingenieur optie Informatica
Master, Universiteit (UA)

Engels

Grâce

Heist-op-den-Berg

Bachelor

Lerarenopleiding middelbaar onderwijs

Bijles Engels met Grâce

Grâce heeft de lerarenopleiding gevolgd aan de Universiteit in Brussel en is een echte talenknobbel. Ze heeft reeds enkele jaren voor de klas gestaan als leerkracht Engels op de middelbare school en momenteel geeft ze nog privéles in Engels, Frans, Spaans en Nederlands. Naast haar passie voor lesgeven heeft ze een grote passie voor reizen. Ze combineert het lesgeven met haar job als flight attendant. Bovendien heeft ze onder andere al in Lyon, Malaga en Tenerife gewoond maar heeft nu haar vaste stekje in Maastricht gevonden. Ook in Tenerife heeft ze lesgegeven in Spaans en Engels aan kleine groepjes leerlingen van 4 tot 12 jaar.

10/10

Heist-op-den-Berg
Lerarenopleiding middelbaar onderwijs
Bachelor,

Engels

Margo

Ranst

Bachelor

AP Hogeschool

Leerkracht secundair onderwijs

Bijles Engels met Margo

Ik heb de opleiding Leerkracht Secundair Onderwijs gevolgd. Daar ontdekte ik de passie die ik heb voor Engels en Geschiedenis! Er werd veel nadruk gezet op praktijk, waardoor ik al wel wat ervaring heb opgedaan tijdens mijn stageweken. Lesgeven in kleine groepen of één-op-één lijkt mij ideaal.

Ranst
Leerkracht secundair onderwijs
Bachelor, AP Hogeschool

Engels

Elsie

Mechelen

Professioneel / Volwassen

CLT

4 de jaar Engels

Bijles Engels met Elsie

Hoe meer talen je kan hoe beter. Het is zo leuk om in Brussel te gaan winkelen of op reis te gaan in het buitenland en daar je mannetje te kunnen staan in het Frans. Er worden nieuwe deuren geopend en je leert nieuwe mensen kennen. Ik wil studenten en volwassenen motiveren om de Franse taal te leren. Het zal hen later steeds van pas komen in verschillende situaties.

Mechelen
4 de jaar Engels
Professioneel / Volwassen, CLT

Studenten die we al konden helpen

 • Eline uit Rumst

  Eline werkt als kapster, maar op het werk wordt er veel Engels gesproken. Haar opleiding was beperkt qua Engels dus ze zou beter willen leren communiceren in Engels met klanten, collega… Lees meer

 • Miro uit Wommelgem

  Student in de bachelor financiën en verzekeringswezen (KdG) heeft ondersteuning nodig bij Engels ter voorbereiding van een herexamen. Hij heeft vooral moeite met het gebruiken van de ju… Lees meer

 • Lara uit Antwerpen

  Volwassene wenst begeleiding bij Engels.

 • Quinten uit Antwerpen

  Leerling 2e middelbaar (Moderne) heeft begeleiding nodig bij Engels, Frans en Nederlands, o.a. studiemethode.

 • Sabine uit Putte

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Engels. Hij wil vlotter kunnen communiceren, zich kunnen voorstellen en een gesprek aangaan.

 • Ophélia uit Antwerpen

  Leerlinge 3e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Engels. Ze heeft in het tweede jaar geen Engels gehad, omdat haar school geen vervanger kon vinden voor een leerkracht die op zwanger… Lees meer

 • Kristin uit Niel

  Moeder wenst ondersteuning voor haar twee zonen bij Engels. De ene zoon zit in het 4de leerjaar, de andere zoon in het 2de middelbaar ASO STEM. Graag een docent die beide zonen extra on… Lees meer

 • Liëselothe uit Antwerpen

  Liëselothe doet volwassenonderwijs en zou graag hulp hebben bij Engels. Ze heeft BSO gedaan en zou graag hulp hebben met de basis, vervoegingen, schrijven en begrijpen. De lessen gaan o… Lees meer

 • Gijs uit Antwerpen

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Engels in het kader van een nieuwe functie, o.a. zinsbouw en communicatie.

 • Ann uit Kontich

  Leerling uit 4de middelbaar heeft nood aan bijles Engels. Focus op luisteroefeningen en schrijven.

 • Ophélia uit Boechout

  Student 4de middelbaar office-kantoor zoekt hulp bij het vak Engels. Haar punten dit jaar zijn niet goed. Ze begrijpt (auditief) de taal wel, maar heeft moeite met spreken en schrijven.

 • Dinah uit Berchem

  Student is afgestudeerd en maakt kans om te doctoreren. Engels moet hiervoor verbeteren. Zowel spreken als schrijven is onvoldoende hoog niveau en moet verbeterd worden.

 • Japke uit Antwerpen

  Leerlinge 5e middelbaar (ASO Steiner) heeft begeleiding nodig bij Engels.

 • Yasmine uit Schilde

  Studente in het 3e middelbaar Latijn-Wiskunde heeft moeite met de taalvakken: Frans, Engels en Nederlands. Geen specifieke onderwerpen, het gaat over de hele lijn niet zo goed.

 • Lyanne uit Antwerpen

  Docent aan het conservatorium (heeft veel studenten van andere landen) zoekt bijlessen Engels. Zijn taalkennis is redelijk goed maar hij wil vooral focussen op de uitspraak. Graag dus e… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Wij luisteren eigenlijk vooral naar jouw noden. Zijn jullie op zoek naar bijles Engels aan huis? Dan regelen wij een docent uit regio Sint-katelijne-waver die aan huis komt. Wil je liever online bijles volgen, of op een neutrale locatie in Sint-katelijne-waver? Dat is evengoed een optie.
Dan laat je ons dat weten, en dan zorgen wij zo snel mogelijk voor een nieuwe bijlesdocent Engels in regio Sint-katelijne-waver. Een persoonlijke klik vinden wij een van de belangrijkste bouwstenen tijdens de bijles. Alleen zo kan je voldoende vertrouwen opbouwen, en een plan van aanpak opmaken waar jij helemaal achter staat.
We beoordelen onze docenten via een intakegesprek op verschillende gebieden. Pedagogisch uiteraard: aanpak, didactische skills, eventuele ervaring. Maar ook de vakkennis Engels is belangrijk voor ons. Elke bijlesdocent uit regio Sint-katelijne-waver moet ook een uittreksel uit het strafregister model 596.2 voorleggen, samen met hun diploma('s). We houden de kwaliteit van onze docenten steevast in de gaten.

Top bijlesaanvragen

bijles Engels middelbaar, bijlesgever gezocht, bijles Engels middelbaar in Sint-Katelijne-Waver, bijles hoger onderwijs, bijlessen aan huis, bijlesdocent Engels in Sint-Katelijne-Waver, bijles Engels in de buurt van Sint-Katelijne-Waver, bijles Engels geven in Sint-Katelijne-Waver, bijles krijgen