Bijles Taalkunde in Stabroek

Krijg vandaag nog bijles taalkunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

taalkunde

Tim

Kapellen

Master

UAntwerpen

Natuurkunde

Bijles taalkunde met Tim

Het individueel lesgeven in bijlessen vind ik een aangename afwisseling met het lesgeven voor een klas. Ik vind het fijn om leerlingen één-op-één iets bij te brengen en te zien hoe ze de materie geleidelijk aan onder de knie krijgen.

Kapellen
Natuurkunde
Master, UAntwerpen

taalkunde

Naïma-Joanna

Antwerpen

Bachelor

UAntwerpen

Theater -en filmwetenschap

Bijles taalkunde met Naïma-Joanna

Als talenliefhebber geef ik erg graag mijn passie door. De mensen interactief onderwijzen op een manier die het voor hen aangenaam maakt, geeft mij voldoening. Tevreden ben ik pas als ik het leren van vervelende leerstof kan transformeren tot een plezierige activiteit.

Antwerpen
Theater -en filmwetenschap
Bachelor, UAntwerpen

taalkunde

Jasmine

Ekeren

Master

VUB

Moraalwetenschappen en wijsbegeerte

Bijles taalkunde met Jasmine

Mijn passie is lesgeven. Sinds 2015 heb ik 3x per week huiswerkbegeleiding gegeven aan een meisje van het Vita et Pax-college. Zij is ondertussen afgestudeerd en gaat naar King College te London. Ondertussen geef ik ook huiswerkbegeleiding en heb ik een OKAN-leerling uit het eerste jaar.

Ekeren
Moraalwetenschappen en wijsbegeerte
Master, VUB

taalkunde

Anouk

Stabroek

Bachelor

Karel de Grote Hogeschool

Bijles taalkunde met Anouk

Ik ben Anouk en studeer in juni af als leerkracht lager onderwijs. Ik heb in België ervaring in het eerste, tweede, vijfde en zesde leerjaar. In India heb ik lesgegeven aan kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Graag wil ik mij ook tijdens de zomermaanden, weekends en vakanties inzetten om leerlingen verder op weg te helpen. Heeft uw kind problemen of moeilijkheden met de geziene leerstof van het voorbije schooljaar? Wilt uw kind zich goed voorbereiden op volgend schooljaar? Is uw kind ziek geweest en heeft het inhaallessen nodig? Aarzel dan niet om me te contacteren!

Stabroek
Bachelor, Karel de Grote Hogeschool

taalkunde

Sam

Kapellen

Master

Universiteit Antwerpen

Bijles taalkunde met Sam

Momenteel werk ik als vertaler en ik beschik ook over een masterdiploma in dit veld (Nederlands-Engels-Italiaans). Naast mijn academische opleiding en taalkundige ervaring, kan ik ook meegeven dat ik reeds een viertal maanden ervaring heb opgedaan met het doceren van Engels in Italië. Verder was Amerikaans Engels meer dan drie jaar lang mijn primaire taal toen ik in het buitenland woonde.

Kapellen
Master, Universiteit Antwerpen

taalkunde

Wouter

Brasschaat

Professioneel / Volwassen

Opleiding 7e jaar interieurinrichting + lerarenopleiding

7e specialisatiejaar Interieurinrichting (1998) + Lerarenopleiding (2011)

Bijles taalkunde met Wouter

Heeft u problemen met AutoCAD-gerelateerde zaken, zoals een schoolopdracht, een eindwerk of bijvoorbeeld een éénmalig project? De kans is groot dat ik jou hiermee kan verder helpen. Dit zowel voor het tekenen in 2D als 3D. Mijn doel is om jou met een persoonlijke aanpak te begeleiden tot het gewenste resultaat wordt behaald. Intussen heb ik meer dan 12 jaar ervaring met deze tekensoftware. Als technisch leerkracht ben ik wekelijks bezig met het aanleren van dit programma aan mijn leerlingen. Daarnaast maakte ik voor mijn vroegere job als interieurinrichter al vele jaren gebruik van AutoCAD voor het uitwerken van ontwerptekeningen en de bijhorende plannen / technische tekeningen. Naast AutoCAD heeft SketchUp weinig geheimen voor mij. Ook met dit programma kan ik u dus goed op weg helpen.

Brasschaat
7e specialisatiejaar Interieurinrichting (1998) + Lerarenopleiding (2011)
Professioneel / Volwassen, Opleiding 7e jaar interieurinrichting + lerarenopleiding

taalkunde

Kato

Brasschaat

Master

Bijles taalkunde met Kato

Ik heb reeds via kennissen en als vrijwilliger bijles gegeven aan anderstalige gezinnen. Graag wil ik bijles blijven geven en meer ervaring opdoen. Bijles geven blijft een interessante bezigheid: je helpt de persoon die je bijles geeft, je breidt je kennis van het vakgebied uit en leert meer over lesgeven in het algemeen. Met het oog op de toekomst (en eventueel een job in het onderwijs) is BijlesHuis zeker en vast een mooie leerschool.

Brasschaat
Master,

taalkunde

Daan

Stabroek

Bachelor

Universiteit Antwerpen

Toegepaste Economische Wetenschappen: Bedrijfskunde

Bijles taalkunde met Daan

Ik ben momenteel nog tewerkgesteld als jobstudent bij een bedrijf. Na 2 jaar werken ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Een aantal jaar geleden heb ik als studiebegeleidings- en bijlescoach gewerkt in mijn buurt, wat me steeds bevallen is.

Stabroek
Toegepaste Economische Wetenschappen: Bedrijfskunde
Bachelor, Universiteit Antwerpen

taalkunde

Walter

Antwerpen

Master

UA Antwerpen

in de wetenschappen (Biologie)

Bijles taalkunde met Walter

Ik hou ervan om kennis bij te brengen en enthousiasme door te geven. Het geeft me voldoening om een leerling die in de klas niet kon volgen door individueel bijles te geven tot inzicht te doen komen.

Antwerpen
in de wetenschappen (Biologie)
Master, UA Antwerpen

taalkunde

Sofie

Antwerpen

Master

K.U.Leuven

Geografie

Bijles taalkunde met Sofie

Ik heb al wat ervaring opgedaan bij het geven van thuisonderwijs. Een leerling individueel begeleiden en ervoor trachten te zorgen dat zijn slaagkansen vergroten, bevordert het zelfvertrouwen van de leerling. Ik ben graag bereid leerlingen/studenten hierbij op weg te helpen.

Antwerpen
Geografie
Master, K.U.Leuven

Veelgestelde vragen

BijlesHuis werkt altijd op dezelfde manier: via de website dien je vrijblijvend een aanvraag in voor bijles taalkunde, wij bellen jou telefonisch op om je hulpvraag te concretiseren en koppelen je daarna aan de gepaste bijlesdocent uit regio Stabroek. Als je ons voorstel goedkeurt, kan je met je bijlesdocent taalkunde aan de slag! Hier kan je alles in detail lezen over onze werkwijze.
De meeste bijlessen in Stabroek vinden gewoon plaats aan huis, omdat de meeste leerlingen zich daar het meest op hun gemak bij voelen. Maar wie zich thuis niet kan concentreren voor bijles taalkunde, kan indien gewenst bij de docent thuis langsgaan. Bijles op school of in een nabije bib gebeurt ook soms. De keuze is volledig aan jou.
Voor iedereen! BijlesHuis heeft een uitgebreid netwerk van bijlesdocenten waardoor we zowel aan jonge kinderen, leerlingen, studenten en volwassenen bijles taalkunde kunnen aanbieden in Stabroek. Voor elk vak, op elk niveau. Laat ons je noden weten en wij helpen jou verder!

Top bijlesaanvragen

bijles Taalkunde middelbaar in Stabroek, privéles Taalkunde, bijlessen aan huis, ik zoek bijles, privé leraar, bijlesdocent Taalkunde in Stabroek, Taalkunde leren, bijles Taalkunde prijs, bijles instituut