Bijles Nederlands in Veurne

Krijg vandaag nog bijles Nederlands op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Nederlands

Vanessa

Oudenburg

Master

Erasmushogeschool

Tolk

Bijles Nederlands met Vanessa

Als leraar kan je echt het verschil maken. Je kan mensen een nieuwe taal aanleren of je kunt studenten helpen bij het slagen voor hun examens. Dit bezorgt je echt voldoening.

Oudenburg
Tolk
Master, Erasmushogeschool

Nederlands

Anne-Laure

Oostende

Master

Universiteit Gent

Logopedische wetenschappen

Bijles Nederlands met Anne-Laure

Ik geef graag bijles om op die manier mensen en kinderen te helpen die niet in het ondersteuningsvangnet zitten (extra ondersteuning, logopedie), maar die hier wel veel baat bij zouden hebben.

Oostende
Logopedische wetenschappen
Master, Universiteit Gent

Nederlands

Jana

Oostende

Master

Vrije Universiteit Brussel

Geografie

Bijles Nederlands met Jana

Al jaren geef ik bijles aan (mede)studenten en ik zet dit graag verder, gezien de dankbaarheid en het gelukzalige gevoel dat ik ervaar als de student in kwestie effectief vooruitgang boekt in dit vak.

10/10

Oostende
Geografie
Master, Vrije Universiteit Brussel

Nederlands

Ilse

Ichtegem

Bachelor

Educatieve lager onderwijs

Bijles Nederlands met Ilse

Ik hou ervan om hetgeen waarvoor ik gestudeerd heb te beoefenen en ik wil graag alle kinderen evenwaardige kansen bieden om in het onderwijs te volgen.

10/10

Ichtegem
Educatieve lager onderwijs
Bachelor,

Nederlands

Sophie

Oudenburg

Master

Universiteit Gent

Vertaler tolk Frans-Italiaans

Bijles Nederlands met Sophie

Ik vind het heel leuk om ervoor te zorgen dat een student iets snapt waar hij het moeilijk mee heeft. Ook iemand zien evolueren op alle vlakken is heel boeiend. Van studenten kan er bovendien iets geleerd worden. De aanpak moet verschillen van leerling tot leerling. Ik heb nog enkele jaren bijles gegeven aan een meisje uit het middelbaar en vond het leuk te horen dat ze graag kwam en Frans niet meer zo erg vond.

9/10

Oudenburg
Vertaler tolk Frans-Italiaans
Master, Universiteit Gent

Nederlands

Saskia

Koksijde

Master

Universiteit Gent

Taal- en Letterkunde (Nederlands-Engels)

Bijles Nederlands met Saskia

Saskia beschikt over een master Taal- en Letterkunde: Nederlands-Engels en is aan het werk als copywriter, journaliste en taaltrainer. Zo heeft ze de nodige ervaring met begeleiding Nederlands voor Franstalige cursisten.

Koksijde
Taal- en Letterkunde (Nederlands-Engels)
Master, Universiteit Gent

Nederlands

Jan

Koksijde

Master

Vrije Universiteit Brussel

Communicatiewetenschappen

Bijles Nederlands met Jan

De ervaring, vorig jaar als interimaris, inspireerde mij om in te schrijven bij BijlesHuis. Als journalist heb ik steeds een passie gekoesterd om kennis en informatie aan anderen door te geven en zelf nieuwe onderwerpen te verkennen.

Koksijde
Communicatiewetenschappen
Master, Vrije Universiteit Brussel

Nederlands

Hans

Veurne

Master

Lerarenopleiding Universiteit Gent

in de taal-en letterkunde (Nederlands-Latijn) + SLO in de taal-en letterkunde (Nederlands-Latijn)

Bijles Nederlands met Hans

Voor de leerling: - individuele begeleiding is ideaal voor een hoger leerrendement - individuele opvolging kan welbevinden van de leerling op school en op persoonlijk vlak verbeteren - gepassioneerde, persoonlijke lesgever zal liefde voor bepaalde vakken ongetwijfeld aanzwengelen Voor mijzelf: - ervaring opdoen - didactische vaardigheden trainen - werken met differentiatie en werkvormen op maat van een specifieke leerling - vakinhoudelijk: eigen passie voor Nederlands en Latijn blijven cultiveren en gebruiken om appreciatie bij leerlingen op te wekken

Veurne
in de taal-en letterkunde (Nederlands-Latijn) + SLO in de taal-en letterkunde (Nederlands-Latijn)
Master, Lerarenopleiding Universiteit Gent

Nederlands

Charlotte

Nieuwpoort

Derde graad

Artevelde hogeschool Gent

bachelor in de Journalistiek (2e jaar)

Bijles Nederlands met Charlotte

In 2012 startte ik de praktische opleiding Journalistiek. Nog steeds een richting nauw verbonden met taal en (moderne) geschiedenis, twee vakken die me ontzettend goed liggen. Ik geef vaak bijles Engels, Nederlands of geschiedenis aan en maak nog meer samenvattingen voor vrienden (hogeschoolstudenten die een studierichting volgen waarbij Engels, Nederlands of geschiedenis geen hoofdvak is) of aan de jongere broertjes of zusjes van vrienden (van 12 tot 18 jaar). Bijles geven en samenvattingen maken is iets waarmee ik mijn eigen basiskennis in beide talen en geschiedenis kan opfrissen. Ik ben iemand die werkt met veel structuur, waardoor ik dingen op een duidelijke en gestructureerde manier kan overbrengen aan de leerling.

Nieuwpoort
bachelor in de Journalistiek (2e jaar)
Derde graad, Artevelde hogeschool Gent

Nederlands

Anaïs

De Panne

Master

Universiteit Antwerpen

Specifieke Lerarenopleiding Frans

Bijles Nederlands met Anaïs

Anaïs behaalde een bachelor in de Scandinavische talen en vervolgens een master in de Meertalige Professionele Communicatie aan UAntwerpen. Nadien volgde ze nog een specifieke lerarenopleiding voor Frans. Ze bezit ook de nodige kennis om Latijn (eerste graad) te onderwijzen. Ze heeft ervaring met lesgeven in verschillende vakken (geschiedenis, Frans, Latijn, PAV,...) in de verschillende graden en richtingen. Momenteel werkt ze niet meer als leerkracht, maar aan de overheid. Verder studeert ze voor nog een bijkomende master. Tijdens haar studentenperiode begon ze reeds met bijles geven, ook via het tutoraat.

10/10

De Panne
Specifieke Lerarenopleiding Frans
Master, Universiteit Antwerpen

Studenten die we al konden helpen

 • Aurore uit Lebbeke

  Leerling 2e middelbaar (STEM) heeft begeleiding nodig bij Nederlands. Het gaat in eerste instantie over het herhalen van de leerstof van het 1e jaar, omdat dit onvoldoende gekend bleek.

 • Luk uit Dilbeek

  Leerling 1e graad heeft begeleiding nodig bij Nederlands.

 • Jasper uit Leeuw-Saint-Pierre

  Man van 45 jaar wenst ondersteuning voor Nederlands. Hij spreekt Turks en Duits en zou graag Nederlands leren voor zijn job. Hij dient van nul te beginnen.

 • Halimatou uit Asse

  Halimatou is 6 jaar en zit reeds in het eerste leerjaar. Ze is van Brussel afkomstig waar ze ondertussen reeds vloeiend Frans leerde praten. Haar moedertaal is Afrikaans. Er is een klei… Lees meer

 • Els uit Affligem

  Meisje in het 2de leerjaar heeft ondersteuning nodig bij Nederlands. Het grootste probleem zit bij lezen en spelling, dictee: ei of ij/ou , oe, ie, i/d of t. Haar huidig niveau is taalk… Lees meer

 • Annelies uit Ninove

  Volwassen studente zoekt ondersteuning bij Nederlands. De studente komt uit Brazilië en spreekt Portugees als moedertaal. Ze is nu in België en zou graag voldoende Nederlands leren om t… Lees meer

 • Younan uit Kruibeke

  Ouders wensen begeleiding voor hun zoon die in het 1ste middelbaar zit. Hij woont nu 1 jaar in België, voorheen woonde hij in Zweden. Vorig jaar volgde hij al het 6de leerjaar in het Ne… Lees meer

 • Théo uit Aalst

  Student 3de middelbaar Moderne Talen wenst ondersteuning bij Nederlands. Het gaat over het algemeen niet zo goed, punten zijn niet zoals gewenst, moeite met het te studeren... Er zou du… Lees meer

 • Margot uit Berlare

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Nederlands, in het kader van zijn opleiding tot leraar Nederlands. Hij zoekt voornamelijk ondersteuning op vlak van grammatica en spelling, addert… Lees meer

 • Wannes uit Halle

  Maatschappelijk Werk student in haar laatste jaar zoekt begeleiding voor een grote taak. Ze doet stage bij het OCMW en moet een werkboek maken. Ze heeft hier feedback op gekregen, één v… Lees meer

 • Naomi uit Denderleeuw

  Studente uit het 2e middelbaar Economie zoekt ondersteuning bij Nederlands en Engels. Vooral de grammatica loopt moeilijk.

 • Rocio uit Meise

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Nederlands. Ze werkte als boekhouder en heeft nu promotie gekregen, wat wil zeggen dat ze verschillende rapporten en projectfiches moet opstellen.… Lees meer

 • Ozlem uit Ganshoren

  Leerling 1e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Nederlands (tijden en zinsdelen) en studiebegeleiding.

 • Gunter uit Lebbeke

  Een student uit het 1e middelbaar STEM zoekt begeleiding bij Nederlands. De student is Franstalig opgevoed en heeft het daarom moeilijk bij Nederlands.

 • Maike uit Lennik

  Leerling 2e leerjaar (7 jaar) met dyslexie heeft begeleiding nodig bij Nederlands, o.a. dictee en lezen.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Top bijlesaanvragen

bijles in het Engels, bijles Nederlands tarief, bijles Nederlands in Veurne, bijles thuis, Nederlands bijles in Veurne, bijles Nederlands middelbaar, bijles Nederlands in de buurt van Veurne, bijles krijgen, zomer bijles