Bijles Zweeds in Veurne

Krijg vandaag nog bijles Zweeds op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Zweeds

Nele

Zandhoven

Master

UGent

Historische Taal- en Letterkunde

Bijles Zweeds met Nele

Ik heb al een aantal keer bijles gegeven en haal daar veel voldoening uit. Het is niet altijd gemakkelijk om in een klassikale les alle leerlingen mee te krijgen. Als je dan wel een leerling individueel terug op het juiste spoor krijgt en de goesting voor het vak kan laten behouden, geeft dat steeds een goed gevoel.

9,6/10

Zandhoven
Historische Taal- en Letterkunde
Master, UGent

Zweeds

Loran

Gent

Master

UGent

Taal- en Letterkunde Engels

Bijles Zweeds met Loran

Ik werk heel graag met kinderen en jongeren, enerzijds omdat ik hier al veel positieve ervaringen van heb, anderzijds omdat ik graag iets wil betekenen voor hen en hen wil helpen waar ik kan. Daarnaast ben ik op zoek naar een flexibele studentenjob die ik makkelijk kan combineren met het schrijven van mijn thesis en mijn studentenvereniging. Op deze manier leek mij bijles geven een ideale combinatie van deze twee elementen.

Gent
Taal- en Letterkunde Engels
Master, UGent

Zweeds

Dries

Tielt-Winge

Bachelor

UGent

Taal- en letterkunde

Bijles Zweeds met Dries

Mijn passie voor talen is groot en ik wil dan ook graag anderen helpen om die prachtige complexiteit te begrijpen. Want talen zijn nu eenmaal de bouwsteen van ... alles (dat denken taalkundigen toch alleszins). Mijn ervaringen met (bij)les geven zijn enkel positief. Ik vind het machtig om een manier te vinden die voor mij en mijn student goed werkt en het maakt me blij om te horen dat ze er baat bij hebben.

Tielt-Winge
Taal- en letterkunde
Bachelor, UGent

Zweeds

Elisabeth

Neuheim

Master

Lessius Hogeschool Antwerpen

Handelswetenschappen

Bijles Zweeds met Elisabeth

Elke leerling is anders. De perfecte werkmethode vinden en leerlingen daarin begeleiden en dat laten ontdekken is heel fijn. Zoals gezegd heb ik dat al doende ontdekt in Zweden waar het schoolsysteem ook een tikkel anders is.

Neuheim
Handelswetenschappen
Master, Lessius Hogeschool Antwerpen

Veelgestelde vragen

Een persoonlijke aanpak staat bij BijlesHuis voorop, om zo de mooiste resultaten te boeken. Met 1-op-1 bijles Zweeds kan er veel meer aandacht worden besteed aan de individuele knelpunten dan bij bijles in groep in Iedereen kan bijles volgen in Veurne! Omdat elke persoon en diens pedagogische noden uniek zijn, is elke bijles Zweeds dat ook.
Het antwoord daarop is kort: we bieden bijles Zweeds in Veurne voor elke leeftijd en elk niveau aan. Onze jongste studenten zijn 3 jaar, onze oudste studenten 75+! Of je kind nu in de lagere school zit, in het middelbaar of op de universiteit of hogeschool: we vinden een gepaste docent voor je bijles.
Bijlessen Zweeds worden gegeven door drie verschillende types bijlesdocenten uit regio Veurne: junior, senior en professionele docenten. Die indeling maakt BijlesHuis op basis van bijleservaring, vakkennis Zweeds, en algemene werkervaring. Maar of je nu een bijlesdocent kiest die nog aan de universiteit studeert, een leerkracht die na zijn werkdag nog enkele bijlessen geeft, of een gepensioneerde rot in het vak: bij eender welke BijlesHuisdocent Zweeds ben je in goede handen.

Top bijlesaanvragen

bijles nodig, Zweeds bijles in Veurne, zomer bijles, bijles Zweeds in Veurne, bijles Zweeds tarief, Zweeds bijles gezocht in Veurne, privé bijles, bijles krijgen, bijles Zweeds middelbaar