Bijles Econometrie in Vosselaar

Krijg vandaag nog bijles econometrie op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

econometrie

Stephanie

Beerse

Master

KUL

Pedagogische Wetenschappen

Bijles econometrie met Stephanie

Ik ben orthopedagoog en leerkracht lager onderwijs. Momenteel werk ik in het buitengewoon basisonderwijs (type 3 en 9). Ik geef bijles Latijn en studiebegeleiding!

Beerse
Pedagogische Wetenschappen
Master, KUL

econometrie

Eva

Turnhout

Master

KU Leuven te Antwerpen

in het Vertalen (Engels - Frans - Nederlands)

Bijles econometrie met Eva

Ik heb reeds verschillende leerlingen begeleid zowel voor Frans als voor studiebegeleiding. Daardoor heb ik gemerkt dat er een grote nood is aan een-op-een-begeleiding voor leerlingen en studenten die soms een klein duwtje in de rug nodig hebben om daarna uit de startblokken te schieten en weg te zijn met de leerstof. Na alle begeleidingen heb ik steeds positieve feedback gekregen en heb ik vernomen dat de leerlingen weten hoe ze het vak moeten aanpakken en hoe zij het beste studeren. Die feedback geeft mij nog meer 'goesting' om hiermee te blijven verder doen en leerlingen te ondersteunen waar ik kan helpen.

Turnhout
in het Vertalen (Engels - Frans - Nederlands)
Master, KU Leuven te Antwerpen

econometrie

Kiona

Turnhout

Master

rijksuniversiteit Groningen

Internationale Betrekkingen

Bijles econometrie met Kiona

Ik vind het leuk om andere mensen te helpen en te begeleiden met dingen waar ze moeite mee hebben. Het leukste aan bijles geven is als er aan allebei kanten iets wordt uitgehaald. Kennis is nooit volledig, en of je nu tien of 100 jaar oud bent - er valt altijd wat bij te leren!

Turnhout
Internationale Betrekkingen
Master, rijksuniversiteit Groningen

econometrie

An

Turnhout

Bachelor

Katholieke Hogeschool Kempen

Bijles econometrie met An

Bijles geven voor mij is het helpen van kinderen, jongeren en volwassenen en het verder bouwen aan hun toekomst. Ik kan een steun zijn bij het leren leren, maar ook wanneer andere aspecten het leren belemmeren.

Turnhout
Bachelor, Katholieke Hogeschool Kempen

econometrie

Thomas

Turnhout

Bachelor

Bijles econometrie met Thomas

Ik vind het leuk om mensen iets bij te brengen omtrent technologie!

Turnhout
Bachelor,

econometrie

Cindy

Turnhout

Bachelor

Bijles econometrie met Cindy

Ik ben leerkracht lager onderwijs en heb een extra diploma 'Zorgverbreding en remediërend leren' waardoor ik extra goed op de noden van kinderen kan inspelen. Bent u op zoek naar iemand die bijles geeft in de vakantie aan leerlingen uit het basisonderwijs. Dan ben ik hier de geknipte persoon voor!

Turnhout
Bachelor,

econometrie

Jolien

Rijkevorsel

Bijles econometrie met Jolien

Door al vier jaar in het buitengewoon onderwijs te staan, besef ik dat kinderen vaak meer nodig hebben dan wat hen in de klas aangeboden kan worden. Niet elk kind volgt dezelfde ontwikkelingslijn. Door tijdens mijn opleiding huiswerkbegeleiding te doen, heb ik gezien dat dit een grote meerwaarde kan bieden. Daarom geef ik graag bijles.

Rijkevorsel

econometrie

Sara

Antwerpen

Master

Universiteit Antwerpen

Bijles econometrie met Sara

Momenteel geef ik reeds bijles Frans (1x/week) en werk ik als NT2-docente in het avondonderwijs. Ik breid graag mijn bijlesactiviteit op een professionele manier uit via BijlesHuis.

Antwerpen
Master, Universiteit Antwerpen

econometrie

Jolien

Beerse

Basisschool

Artesis-Plantijn hogeschool

Bijles econometrie met Jolien

Ik heb mij altijd graag ingezet voor school. Bezig zijn met taken en begeleiden van leerprocessen vind ik een meerwaarde voor mijn eigen ontplooiing. Wel zou ik mij beperken tot lagere school en eerste jaren van het secundair onderwijs. Ikzelf heb stw gevolg, dus mijn kennis van wiskunde etc is beperkter dan ASO-opleidingen.

Beerse
Basisschool, Artesis-Plantijn hogeschool

econometrie

Leo

Oud-Turnhout

Bachelor

Bijles econometrie met Leo

Ik ga graag met mensen om en leerstof uit leggen gaat mij goed af. Ik geef graag initiatielessen statistiek en informatica.

Oud-Turnhout
Bachelor,

Veelgestelde vragen

Een persoonlijke aanpak staat bij BijlesHuis voorop, om zo de mooiste resultaten te boeken. Met 1-op-1 bijles econometrie kan er veel meer aandacht worden besteed aan de individuele knelpunten dan bij bijles in groep in Iedereen kan bijles volgen in Vosselaar! Omdat elke persoon en diens pedagogische noden uniek zijn, is elke bijles econometrie dat ook.
Je kan zeker online bijles econometrie volgen bij BijlesHuis. We hebben een online platform ontwikkeld, speciaal voor bijles, zodat de bijlessen online minstens even goed zijn als in Vosselaar zelf. De bijles kan opgenomen worden, je kan met je bijlesdocent econometrie oefeningen maken en nog veel meer! Wil je meer weten over online bijles, lees dan deze pagina.
We kunnen geen vast tarief plakken op bijles econometrie in Vosselaar, om de eenvoudige reden dat elke bijles uniek is. Voor hoe lang heeft je kind bijles econometrie nodig? Wat is het precieze niveau? En het belangrijkste: met welke docent uit regio Vosselaar gaan jullie graag van start? We vergoeden onze bijlesdocenten namelijk naargelang hun ervaring en achtergrond. Je kan hiervoor een kijkje nemen naar onze tarieventabel.

Top bijlesaanvragen

Econometrie leren, bijles Econometrie middelbaar in Vosselaar, privéles Econometrie, bijles Econometrie geven in Vosselaar, bijles juf, zomer bijles, bijles Econometrie tarief, bijles gevraagd, examen bijles