Bijles Econometrie in Wommelgem

Krijg vandaag nog bijles econometrie op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

econometrie

Veerle

Edegem

Master

UFSIA en RUG

Latijn-Griekse humaniora geschiedenis; diploma lerarenopleiding; certificaat management-assistant

Bijles econometrie met Veerle

Ik stel graag mijn kennis ten dienste. Ik ben flexibel en zeer sterk in talen. Ik heb ervaring in vele verschillende richtingen in het secundair onderwijs en in het volwassenenonderwijs (met name het tweedekansonderwijs). Ik heb eveneens ervaring met bijles geven.

9,6/10

Edegem
Latijn-Griekse humaniora geschiedenis; diploma lerarenopleiding; certificaat management-assistant
Master, UFSIA en RUG

econometrie

Inge

Antwerpen

Master

vub

in de klassieke filologie (Latijn en Grieks)

Bijles econometrie met Inge

Als gepassioneerd leerkracht Latijn wil ik de leerlingen helpen om Latijn niet te snel te laten vallen en om hen het nut van deze taal bij te brengen.

9/10

Antwerpen
in de klassieke filologie (Latijn en Grieks)
Master, vub

econometrie

Kathleen

Antwerpen

Master

Lessius Hogeschool Antwerpen

vertaler Engels-Spaans-Nederlands

Bijles econometrie met Kathleen

Ik geef bijles omdat ik het fijn vind om anderen te helpen. Ik geef bijzonder graag les, zeker als het individuele lessen zijn, of in kleine groepjes.

Antwerpen
vertaler Engels-Spaans-Nederlands
Master, Lessius Hogeschool Antwerpen

econometrie

Stefanie

Wommelgem

Master

Universiteit Antwerpen

Specifieke lerarenopleiding

Bijles econometrie met Stefanie

Graag help ik leerlingen/studenten met leerstof waar ik het zelf ook moeilijk mee heb gehad. Ik ken de valkuilen en de tips & tricks om de leerstof beter te memoriseren. Alsook ligt het onderwijs ook in mijn interessegebied. Ik ben afgestudeerd als leerkracht biologie/natuurwetenschappen aan de Universiteit Antwerpen, dus mijn professionaliteit ligt zeker in dit gebied.

Wommelgem
Specifieke lerarenopleiding
Master, Universiteit Antwerpen

econometrie

Anke

Edegem

Master

Vlerickschool voor management - RUG/KUL

Basis opleiding diergeneeskunde aangevuld met MBA bij Vlerick

Bijles econometrie met Anke

Ik geef bijles, omdat ik graag jonge mensen op weg help om hun carrière op te bouwen. Ik heb een lerarenopleiding gevolgd, maar daarbij lag het accent wat mij betreft veel te veel op het volgen van leerplannen het correct opstellen van lesvoorbereidingen en te weinig op de individuele noden van de leerlingen. Bij het geven van bijles heb je meer vrijheden wat betreft de manier waarop je lesgeeft. Het allerbelangrijkste is dat de bijles wordt toegesneden op maat van de leerling. Het doel van de bijles is ook welomschreven: je hebt een richtpunt dat je samen moet bereiken. Dat vind ik fijn. Verder ben ik van mening dat, wanneer je er als lesgever in slaagt om je leerling te interesseren in de leerstof, inzicht te laten verwerven en zin laat krijgen in de verwerving van meer kennis, je ontzettend veel terugkrijgt en bereikt hebt. Ik wil slagen in mijn opdracht door mijn leerling(en) te laten slagen, prachtig toch?

Edegem
Basis opleiding diergeneeskunde aangevuld met MBA bij Vlerick
Master, Vlerickschool voor management - RUG/KUL

econometrie

Johan

Antwerpen

Master

Universiteit Antwerpen

Ik behaalde ook een postgraduaat Journalistiek aan de HU Brussel, na mijn Internationale Politiek.

Bijles econometrie met Johan

Ik hou er ontzettend van complexe materie op een begrijpelijke manier over te brengen en ben daar ook goed in. Ik leg veel geduld aan de dag. Ook houd ik ervan studenten te motiveren voor hun studie, door een boeiende aanpak te kiezen. Ik heb specifieke kennis in schrijven en tekststructuur en begeleidde al met succes een thesis. Dit semester was ik ook docent Nederlands aan een Franstalige hogeschool.

Antwerpen
Ik behaalde ook een postgraduaat Journalistiek aan de HU Brussel, na mijn Internationale Politiek.
Master, Universiteit Antwerpen

econometrie

Veronique

Schilde

Bachelor

kdg Antwerpen

Bijles econometrie met Veronique

Ik werk graag met kinderen en jongeren. Momenteel studeer ik leerlingenbegeleiding en mag ik zeer veel studiebegeleiding geven. Dit vind ik enorm leuk en zet ik graag verder.

Schilde
Bachelor, kdg Antwerpen

econometrie

Ard

Lier

vub

Bijles econometrie met Ard

Bijles geven aan één persoon of aan slechts enkele personen tegelijkertijd geeft me meestal een grotere voldoening dan gewoon klassikaal lesgeven. Men kan zich beter inleven in de leerlingen of studenten, beter inschatten welke leermoeilijkheden ze juist hebben. Men kan heel snel grote vooruitgang boeken, op voorwaarde dat de leerlingen of studenten zelf gemotiveerd zijn en achter de bijlessen staan. Op dit moment werk ik de lerarenopleiding (richting Wetenschappen en Ingenieurswetenschappen) aan de VUB af.

Lier
, vub

econometrie

Laura

Antwerpen

Master

Vrije Universiteit Brussel

Bijles econometrie met Laura

Ik ben zelf een gemotiveerde student die goed georganiseerd en praktisch te werk gaat. Ik heb in mijn schoolcarrière steeds goede resultaten behaald. Ik ben iemand die graag mensen helpt en dingen uitlegt op een logische en begrijpelijke manier, maar ook op een creatieve en originele wijze. Ik ben bovendien zeer begripvol en geduldig.

Antwerpen
Master, Vrije Universiteit Brussel

econometrie

Vardanian

Wommelgem

Master

Vlaamse Trainerschool Bloso

Bijles econometrie met Vardanian

Doorheen de jaren heen is lesgeven uitgegroeid tot mijn ware passie. Sinds mijn jeugd heb ik mij jarenlang ingezet als vrijwilliger voor huiswerkbegeleiding van anderstalige kinderen en jongeren. Nadien ben ik tevens gestart met het geven van privéles voor de vakken Nederlands en wiskunde. Ik zet mijn passie voor het onderwijs nu graag verder met het geven van bijles. Hierna ben ik van plan een verkorte opleiding tot gediplomeerd leerkracht te volgen aan de Thomas More hogeschool. Bij het geven van bijles leg ik steeds de nadruk op de samenwerking tussen kind en lesgever. Het gaat mij dan ook om de stimulatie van het kind op zowel intellectueel als psychologisch vlak. Tot slot ben ik van de overtuiging dat elk kind uniek is met een eigen leertempo. Dit vereist dan ook een aanpak die afgestemd is op de individuele noden van het kind. Hier tracht ik dus naar te streven bij het geven van bijles.

Wommelgem
Master, Vlaamse Trainerschool Bloso

Veelgestelde vragen

Je bijles econometrie vindt plaats wanneer jou dat goed uitkomt. In samenspraak met je docent uit Wommelgem kiezen jullie een vast wekelijks tijdstip, of spreken jullie telkens na de bijles af wanneer de volgende gepland staat. Ook meerdere bijlessen econometrie per week zijn mogelijk, indien je intensieve begeleiding wenst. Super flexibel!
BijlesHuis biedt bijles aan, zowel aan huis in Wommelgem als online, via een speciaal privéplatform. Daar kan je de bijles econometrie opnemen, oefeningen maken, je scherm delen en veel meer. Alle aantekeningen en documenten die jullie aanmaken, blijven bewaard tot de volgende les! Klik hier door om te weten te komen hoe online bijles precies werkt.
Eén gemiddelde prijs per uur voor bijles econometrie bestaat eigenlijk niet, omdat de tarieven afhankelijk zijn van een aantal factoren. Bijvoorbeeld de ervaring en de achtergrond van de bijlesdocent uit Wommelgem, het aantal uur dat je graag bijles econometrie wil, en het niveau van de begeleiding. Je vindt alle informatie over de tarieven op onze tarievenpagina.

Top bijlesaanvragen

bijlesleraar gezocht, bijles coach, privéles Econometrie, Econometrie bijles gezocht in Wommelgem, zomer bijles, bijlesleerkracht, bijles Econometrie geven in Wommelgem, bijles Econometrie in Wommelgem, bijlesdocent Econometrie in Wommelgem