Bijles Boekhouden in Wommelgem

Krijg vandaag nog bijles boekhouden op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Studenten die we al konden helpen

 • Karen uit Gent

  Student industrieel ingenieur (BA1) die in het tweede semester schakelde naar Handelsingenieur heeft hulp nodig bij Boekhouden. Het gaat over dubbel boekhouden. Hij heeft een herexamen … Lees meer

 • Ann uit Zoutleeuw

  Leerling zit in het 4e middelbaar Bedrijfseconomie en Organisatie (TSO) en heeft een herexamen boekhouden op 28 augustus. Graag bijlessen boekhouding voor volgende onderwerpen: opstelle… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Het kloppende hart van BijlesHuis, en wie jouw bijles boekhouden zal regelen, zijn onze fantastische accountmanagers. Zij hebben alle docenten persoonlijk gescreend en kennen hun sterke punten. Voor jou fungeren ze dan ook als adviseur en vinden de beste match in regio Wommelgem gebaseerd op jouw noden. Maak kennis met hen op deze pagina!
Voor iedereen! BijlesHuis heeft een uitgebreid netwerk van bijlesdocenten waardoor we zowel aan jonge kinderen, leerlingen, studenten en volwassenen bijles boekhouden kunnen aanbieden in Wommelgem. Voor elk vak, op elk niveau. Laat ons je noden weten en wij helpen jou verder!
Voor bijles boekhouden in Wommelgem betaal je bij BijlesHuis een eerlijke prijs. Eerlijk omdat wij onze docenten vergoeden naargelang hun ervaring. Het hangt er dus van af of je bijles boekhouden volgt met een universiteitsstudent (met uitstekende punten) of bijvoorbeeld een gepensioneerde leerkracht met 40 jaar ervaring in het onderwijs. Ook het niveau en de gewenste duurtijd van je bijlessen hebben invloed op het tarief. Meer info lees je op onze prijzenpagina.

Top bijlesaanvragen

bijles Boekhouden geven in Wommelgem, ik zoek bijles, studiebegeleiding middelbaar, bijles Boekhouden prijs, bijles coach, bijles Boekhouden middelbaar, zomer bijles, bijles Boekhouden tarief, bijles Boekhouden in Wommelgem