Bijles Wiskunde in Zwevegem

Krijg vandaag nog bijles wiskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

11000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

wiskunde

Rebecca

Harelbeke

Bachelor

Hogeschool Gent

Leraar secundair onderwijs: verzorging-voeding en wiskunde

Bijles wiskunde met Rebecca

Ik ben iemand die graag vooruitgang ziet bij leerlingen en ik vind het leuk wanneer een leerling een bepaald deel van de leerstof toch begrijpt na mijn uitleg. Ik wil mij inzetten om alle leerlingen zo goed mogelijk te helpen en af en toe de leuke kant van wiskunde te laten zien.

9/10

Harelbeke
Leraar secundair onderwijs: verzorging-voeding en wiskunde
Bachelor, Hogeschool Gent

wiskunde

Maxime

Harelbeke

Master

KIHO Gent

Industrieel ingenieur electromechanica

Bijles wiskunde met Maxime

Als industrieel ingenieur creëer ik graag een meerwaarde. Ik help graag kinderen en jongeren op weg helpen om meer uit hun capaciteiten te halen. Ik help bij wiskunde en exacte wetenschappen.

10/10

Harelbeke
Industrieel ingenieur electromechanica
Master, KIHO Gent

wiskunde

Hannelore

Zwevegem

Master

UGent

Farmaceutische Zorg

Bijles wiskunde met Hannelore

Ik ben geduldig en in staat om me op het niveau van de leerling te stellen om de leerstof op een aangepast niveau uit te leggen. Ook werk ik graag structureel. Ik ben sociaal aangelegd en sta er altijd voor open om kennis te delen.

Zwevegem
Farmaceutische Zorg
Master, UGent

wiskunde

Anne

Harelbeke

Master

Universiteit Gent

Bijles wiskunde met Anne

Na mijn master Handelswetenschappen wilde ik graag nog de lerarenopleiding doen, omdat mij dit altijd al aangesproken had. Na mijn stages in zowel het ASO, TSO als BSO bleek het ook echt iets voor mij te zijn! Ik geef graag les en zou bijles geven ook heel fijn vinden. Het is een geweldig gevoel om een leerling, die het wat moeilijker heeft om de leerstof te verwerken, vooruit te kunnen helpen!

Harelbeke
Master, Universiteit Gent

wiskunde

Stephen

Harelbeke

Derde graad

Universiteit Gent

Farmaceutische Wetenschappen

Bijles wiskunde met Stephen

Ik wil kinderen en jongeren die problemen hebben met algemene en exacte wetenschappen laten inzien dat deze vakken leuk en interessant kunnen zijn. Ik vind het leuk om les en informatie te geven over wetenschappen, en om personen te helpen hun wetenschappelijk denkvermogen te ontwikkelen en te verruimen.

Harelbeke
Farmaceutische Wetenschappen
Derde graad, Universiteit Gent

wiskunde

Caroline

Zwevegem

Bachelor

KU Leuven

Logopedisch en Audiologische wetenschappen

Bijles wiskunde met Caroline

Mijn bacheloropleiding bestaat uit een combinatie van logopedische en audiologische wetenschappen. Hier heb ik onder andere vakken gehad die gaan over leerstoornissen en verschillende ontwikkelingsstoornissen, maar ik heb ook geleerd hoe je je communicatieve vaardigheden moet gebruiken tijdens een therapeutische sessie. Deze kennis en vaardigheden ontwikkel ik graag verder door bijles te geven aan zij die het nodig hebben.

Zwevegem
Logopedisch en Audiologische wetenschappen
Bachelor, KU Leuven

wiskunde

Nika

Kortrijk

Derde graad

Don Boscocollege Kortrijk

Wetenschappen-Wiskunde

Bijles wiskunde met Nika

Veel mensen denken dat wiskunde te moeilijk is voor hen, wat zeker niet waar is. Ik geloof in wiskunde begrijpen en niet er in duwen via oefeningen. Bijles geven geeft me de mogelijkheid om meer mensen te de schoonheid van wiskunde te laten ontdekken.

Kortrijk
Wetenschappen-Wiskunde
Derde graad, Don Boscocollege Kortrijk

wiskunde

Ella

Anzegem

Bijles wiskunde met Ella

Ik ben afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs en heb al enkele kinderen bijles gegeven, vooral studiehulp en huiswerkbegeleiding. Ik werk vooral ervaringsgericht, wat betekent dat we de leerstof herhalen of inoefenen aan de hand van ervaringsgerichte situaties of spelletjes. Mijn hobby's zijn dansen, tekenen, de jeugdbeweging en bijles geven. Ik ben een erg creatief persoon die kinderen iets wil bijleren.

Anzegem

wiskunde

Arne

Anzegem

Bachelor

Universiteit Gent

master Biomedische wetenschappen-major Educatie en Communicatie

Bijles wiskunde met Arne

Ik ben masterstudent Biomedische wetenschappen met als major Educatie en Communicatie. Daarnaast volg ik de Specifieke Lerarenopleiding. Ik ben altijd sociaal geëngageerd geweest, van allerlei taken binnen de jeugdbeweging tot het geven van rugbytrainingen aan dames en junioren. Het geven van bijles en het verder op weg helpen van leerlingen met studiemoeilijkheden zie ik dan ook als een leuke uitdaging.

Anzegem
master Biomedische wetenschappen-major Educatie en Communicatie
Bachelor, Universiteit Gent

wiskunde

Bjorn

Zwevegem

Master

Industrial Science - Elektrotechniek

Industrieel Ingenieur Elektrotechniek

Bijles wiskunde met Bjorn

Tijdens mijn opleiding tot master in de industriële wetenschappen (Elektro-mechanica optie elektrotechniek) deed ik niet enkel theoretische maar ook heel wat praktische kennis op die genoodzaakt is in de geïndustrialiseerde wereld van vandaag. Tijdens deze opleiding kwam ik echter tot de constatatie dat een goede basisopleiding in het secundair onderwijs reeds een grote stap betekent tot het succesvol beëindigen van eventuele verdere studies en een enorme meerwaarde biedt in de arbeidsmarkt. Tijdens mijn secundaire schooljaren heb ik de richting ‘Industriële Wetenschappen’ gevolgd waarbij natuurlijk wiskunde en wetenschappen centraal stonden wat uitstekend aansluit bij deze beoogde job! Ik ben momenteel leerkracht in een school voor Wetenschap en Technologie. Ik ben zeer gemotiveerd en haal enorm veel voldoening uit mijn huidige job. Ik heb ondertussen de SLO-cursus (Specifieke Leraren Opleiding) met succes beëindigd en ben dus in het bezit van een lerarendiploma. Ik zou graag een verdere carrière uitbouwen in het onderwijs en/of bij-lesgever en dit in meerdere vakgebieden (algemene, theoretische en praktijk vakken).

Zwevegem
Industrieel Ingenieur Elektrotechniek
Master, Industrial Science - Elektrotechniek

Studenten die we al konden helpen

 • Bas uit Zwevegem

  Leerling uit het 6de Latijn-Wetenschappen zoekt ondersteuning bij wiskunde: buigpunten, extrema, domein, tekenschema, bepalen van afgeleiden van goniometrische en cyclometrische functie… Lees meer

 • Sanne uit Zwevegem

  Student die naar het derde jaar Electromechanica gaat, zoekt begeleiding bij wiskunde. Hij heeft veel moeite met het vak.

 • Suzy uit Zwevegem

  Bachelorstudent Lager Onderwijs heeft vorig jaar haar eerste jaar afgewerkt met schitterende punten, behalve voor het vak wiskunde (7/20). Ze herneemt het vak dit jaar. Door problemen m… Lees meer

 • Sydney uit Zwevegem

  Student tweede bachelor Houttechnologie (HOGent) zoekt hulp bij het vak Toegepaste Wiskunde. De leerstof omvat onder meer reële functies, goniometrie en numeriek rekenen. Hij heeft dit … Lees meer

 • Tamara uit Zwevegem

  Leerlinge in het 1ste middelbaar heeft extra hulp nodig bij wiskunde, meer bepaald bij algebra (bewerkingen, breuken omvormen, enz). Ze scoort goed op dagelijks werk, maar veel minder g… Lees meer

 • Diete uit Zwevegem

  Diete zit momenteel in het 3e middelbaar natuurwetenschappen en zoekt begeleiding bij wiskunde. Graag verkreeg zij een wekelijkse of tweewekelijkse opvolging van de geziene leerstof. … Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.