Bijles Informatica in Zwevegem

Krijg vandaag nog bijles informatica op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

informatica

Lisa

Kortrijk

Bachelor

Global Business Management

Bijles informatica met Lisa

Ik geef bijles omdat ik ervan houd om mensen dingen aan te leren. Ik heb dan ook heel erg veel geduld waardoor ik alle tijd van de wereld neem om iets uit te leggen. Ik geef bijles in de volgende vakken: wiskunde, economie en ICT-tools.

9/10

Kortrijk
Global Business Management
Bachelor,

informatica

Christophe

Roeselare

Master

KU Leuven

Business administration

Bijles informatica met Christophe

Christophe heeft een Bachelor IT en een Master Handelsingenieur. Hij helpt graag leerlingen vanaf de 2e graad met wiskunde & economie. Studenten uit het hoger onderwijs kunnen eveneens bij hem terecht voor economie, wiskunde, statistiek & programmeren.

9/10

Roeselare
Business administration
Master, KU Leuven

informatica

Arne

Kortrijk

Bachelor

KU Leuven

Wiskunde

Bijles informatica met Arne

Ik behaalde een bachelorsdiploma wiskunde en werk momenteel (22-23) mijn master af. Wiskunde en fysica waren in het middelbaar mijn lievelingsvakken en ik help anderen hier graag bij verder. Ik heb al ervaring met bijles geven voor wiskunde, statistiek en fysica, dit zowel voor het hoger als middelbaar onderwijs.

Kortrijk
Wiskunde
Bachelor, KU Leuven

informatica

Benoit

Kortrijk

Bachelor

KULeuven

in de ingenieurswetenschappen

Bijles informatica met Benoit

Ik gaf eerder bijles en vond dit een zeer aangename ervaring. Mensen helpen vind ik zeer belonend werk. Als iemand die zelf veel bijles gevolgd heeft als kind weet ik hoeveel het geapprecieerd wordt wanneer een student eindelijk het 'aha'-moment bereikt.

Kortrijk
in de ingenieurswetenschappen
Bachelor, KULeuven

informatica

Sophie

Kortrijk

Bachelor

RITCS

Producion management

Bijles informatica met Sophie

Ik vind het heel erg fijn om mijn kennis te delen en samen oplossingen te vinden voor moeilijke problemen. Iedereen is anders, dus een persoonlijke aanpak helpt volgens mij enorm.

Kortrijk
Producion management
Bachelor, RITCS

informatica

Margot

Zwevegem

Master

UGent

Industrieel Ingenieur

Bijles informatica met Margot

Ik wil studenten helpen om programmeren echt te begrijpen. Na mijn bachelor Toegepaste Informatica wilde ik blijven bijleren en besloot ik om nog een master Industrieel Ingenieur te volgen. Programmeren is een waardevolle skill die zeker nog van pas komt bij veel studenten.

Zwevegem
Industrieel Ingenieur
Master, UGent

informatica

Sander

Deerlijk

Master

Universiteit Gent

Industrieel ingenieur Elektrotechniek

Bijles informatica met Sander

Onrechtstreeks deed ik in mijn studententijd al aan bijles, aangezien ik de leerstof soms ging uitleggen bij mijn medestudenten. Mijn moeder is docente en lesgeven heeft me ook altijd wel aangesproken. Nu ik er de tijd voor heb, heb ik me ingeschreven in dit bijlesportaal (gevonden via Google).

Deerlijk
Industrieel ingenieur Elektrotechniek
Master, Universiteit Gent

informatica

Louis-Philippe

Zwevegem

Professioneel / Volwassen

CVO Moeskroen

GPB opleiding

Bijles informatica met Louis-Philippe

Na 12 jaar lesgeven ben ik door omstandigheden een totaal andere weg ingeslagen op vlak van beroepsleven. Door het contact met de jobstudenten op mijn huidig werk leeft het plezier van lesgeven en het zien evolueren van de leerlingen weer op.

Zwevegem
GPB opleiding
Professioneel / Volwassen, CVO Moeskroen

informatica

Anja

Waregem

Derde graad

Vrij Handels en sportinstituut

Richting handel 2 de en 3de graad

Bijles informatica met Anja

Ik heb in het verleden een aantal studenten uit een bachelorrichting begeleid bij Excel en Access, en dit gaf me enorm veel voldoening. Resultaat boeken is voor mij heel belangrijk.

Waregem
Richting handel 2 de en 3de graad
Derde graad, Vrij Handels en sportinstituut

informatica

Pauline

Kortrijk

Bachelor

HoWest

in Game Development

Bijles informatica met Pauline

Pauline behaalde een bachelor in Game Development. Ze heeft ervaring als teaching assistent aan de hogeschool waar ze introductielessen voor wiskunde gaf aan eerstejaarsstudenten. Zij helpt leerlingen in het middelbaar en hoger onderwijs graag verder bij wiskunde.

Kortrijk
in Game Development
Bachelor, HoWest

Veelgestelde vragen

BijlesHuis biedt enkel individuele bijles aan, zodat je kind samen met de docent uit Zwevegem op zijn of haar persoonlijke leerdoelen kan focussen. Dankzij een 1-op-1 aanpak kan je al je vragen kwijt aan je docent informatica en werk je aan jouw knelpunten. Indien je graag bijles volgt met een klasgenootje, kunnen jullie natuurlijk samen een aanvraag indienen.
Het antwoord daarop is kort: we bieden bijles informatica in Zwevegem voor elke leeftijd en elk niveau aan. Onze jongste studenten zijn 3 jaar, onze oudste studenten 75+! Of je kind nu in de lagere school zit, in het middelbaar of op de universiteit of hogeschool: we vinden een gepaste docent voor je bijles.
We kunnen geen vast tarief plakken op bijles informatica in Zwevegem, om de eenvoudige reden dat elke bijles uniek is. Voor hoe lang heeft je kind bijles informatica nodig? Wat is het precieze niveau? En het belangrijkste: met welke docent uit regio Zwevegem gaan jullie graag van start? We vergoeden onze bijlesdocenten namelijk naargelang hun ervaring en achtergrond. Je kan hiervoor een kijkje nemen naar onze tarieventabel.

Top bijlesaanvragen

bijles gevraagd, privéles Informatica, bijlesdocent Informatica in Zwevegem, studiebegeleiding middelbaar, ik zoek bijles, Informatica leren, bijles Informatica in Zwevegem, bijles Informatica middelbaar in Zwevegem, extra bijles