Verbeter je thesis-scriptiebegeleiding vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten thesis-scriptiebegeleiding uit Alken! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

thesis-scriptiebegeleiding

Sonia

Hasselt

Master, VUB

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Sonia

Ik richt me graag op één persoon en vertrek vanuit de competenties van de student(e) en van daaruit werken we aan de tekorten. Verder heb ik door de tijd heen verschillende leermethoden ontwikkeld. Samen met de student(e) bekijken we wat werkt. Zien hoe die evolueert, groeit, aan zelfvertrouwen wint, geeft mij voldoening.

Hasselt
Politieke Wetenschappen
Master, VUB

thesis-scriptiebegeleiding

Niels

Diepenbeek

Master, Katholieke Universiteit Leuven

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Niels

Ik geniet ervan anderen kennis, vaardigheden en perspectieven bij te brengen. Tijdens mijn universiteitsjaren gaf ik een aantal collega's bijles en ook sindsdien ben ik regelmatig bijles blijven geven aan kennissen, familieleden en mijn eigen kinderen. Momenteel werk ik als manager van een team van data-analisten. Een van de aspecten in deze job waar ik het meeste energie uit haal, is het trainen en coachen van de mensen in mijn team, zodat zij over de nodige skills en het nodige zelfvertrouwen beschikken om hun eigen doelen te realiseren. In de toekomst wil ik expliciet in het onderwijs gaan werken. Daarom start ik vanaf september de lerarenopleiding aan het CVO LIMLO. Om deze opleiding te combineren met mijn huidige job, spreid ik de opleiding over 2 jaar waarvan het eerste jaar voornamelijk via online afstandsonderwijs zal gebeuren. In combinatie daarmee zou ik graag al concreet aan de slag gaan om mensen via bijles te ondersteunen.

Diepenbeek
Master sociologie
Master, Katholieke Universiteit Leuven

thesis-scriptiebegeleiding

Louise

Hasselt

Master, kuleuven

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Louise

Ik ben zelf erg leergierig en ben geïnteresseerd in wetenschappen. Ik wil mijn kennis graag delen en anderen aansteken met mijn leergierigheid!

Hasselt
Master, kuleuven

thesis-scriptiebegeleiding

Goele

Hasselt

Master, Universiteit Antwerpen

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Goele

Ik wil graag bijles geven, omdat ik in de eerste plaats graag les geef. Het geeft me voldoening om leerlingen of studenten te ondersteunen in het ontwikkelen van hun talenten. Ik ken het onderwijssysteem en weet wat leerlingen/studenten nodig hebben om hierin goede resultaten te behalen. Bovendien kan ik een stevige dosis ervaring uit de privé-sector meebrengen, waaruit ik kan putten voor praktijkvoorbeelden. Leerlingen die 'anders' leren dan typische studenten (die bvb meer visuele ondersteuning, een ander type uitleg of andere studietechnieken nodig hebben, zijn voor mij een extra uitdaging waarin ik me graag verdiep.

Hasselt
Licentiaat Taal- en Letterkunde: Romaanse Talen (Frans-Italiaans) - Master in European Studies - Specifieke Lerarenopleiding
Master, Universiteit Antwerpen

thesis-scriptiebegeleiding

Romina

Hasselt

Master, Katholieke Universiteit Leuven

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Romina

Gelet op mijn eigen academische studie-ervaringen, waarvan zes jaar universitaire studies, zou ik graag mijn kennis en leermethoden met andere studenten willen delen. Ik ben met glans geslaagd in mijn universitaire studies en behaalde nooit een onvoldoende. Aangezien leerlingen in het hoger onderwijs vaak moeite hebben met het vinden van de correcte en meest efficiënte manier om de omvangrijke studiematerialen door te nemen en gestructureerd te studeren, zou ik graag mijn bijstand willen aanbieden. Verder ben ik erg sterk in mijn talen, daar ik tevens een volledig drietalig beroep uitoefen waarbij ik op dagelijkse basis zowel Nederlands, Frans als Engels dien te spreken en schrijven. Mijn verworven kennis betreffende Latijn tijdens de middelbare studies alsook inzake het Recht gedurende mijn universitaire studies kan ik verder ook nog aanbieden. Ik beschouw mezelf als een open en efficiënt persoon, die op begrijpelijke wijze kennis aan de man kan brengen. Daarom vind ik het dan ook interessant om een centje te kunnen bijverdienen door het onderwijzen van studenten die hier beroep op zouden wensen te doen.

Hasselt
Master in de Rechten + Master of Laws European Law School
Master, Katholieke Universiteit Leuven

thesis-scriptiebegeleiding

Yanick

Hasselt

PhD, universiteit Hasselt

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Yanick

Mijn naam is Yanick en ik werk momenteel als Scientist bij Beta-Cell NV. Samen met de rest van het team help ik mee aan de ontwikkeling van een nieuwe celtherapie voor diabetes. Ik stuur hierbij bepaalde deelprojecten aan en zorg voor trainingen van andere teamleden. Ook tijdens mijn doctoraat aan de UHasselt heb ik studenten begeleid tijdens hun stage en bij het schrijven van een eindwerk. Zelf vind ik het enorm leerrijk en boeiend om mensen te begeleiden en trainingen of lessen te geven aan studenten of aan collega’s. Het geeft me veel voldoening om anderen te zien groeien en samen bepaalde doelen te bereiken. Graag wil ik mijn kennis en enthousiasme ook delen met studenten.

Hasselt
Biomedische wetenschappen
PhD, universiteit Hasselt

thesis-scriptiebegeleiding

Leen

Hasselt

PhD, Uhasselt

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Leen

Doorheen mijn carrière ben ik meermaals in contact gekomen met het coachen en begeleiden van studenten, collega's of nieuwe medewerkers. Dit is dan ook iets wat me sterk aanspreekt, enerzijds omdat je zelf continu bijleert en anderzijds ook omdat je deze kennis kan delen met anderen. Hierbij focus ik me niet enkel op de theoretische kennis maar ook het overbrengen van sociale vaardigheden en het belang van motivering en coaching. Tijdens mijn opleiding heb ik als tutor een studente van het 5de middelbaar begeleid tijdens twee-wekelijkse afspraken waarbij de leerstof van wiskunde en wetenschappen werd overlopen. Verder heb ik tijdens mijn doctoraatsstudie ook zelf werkzittingen gegeven in genetica, fysiologie en cardiologie. Tot slot heb ik ook verschillende studenten begeleid tijdens jaarwerkstukken en masterproeven. Tijdens mijn huidige functie, komt dit echter minder aan bod en daarom zou ik dit graag terug opnemen onder de vorm van bijleslerares. Ik hoop u snel te mogen ontmoeten!

Hasselt
biomedische wetenschappen
PhD, Uhasselt

thesis-scriptiebegeleiding

Lauren

Alken

Master

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Lauren

Omdat ik graag wil groeien in het lesgeven; 1 op 1 sessies of kleinere groepen zijn hiervoor het meest geschikt. In het verleden heb ik reeds bijles gegeven en hierdoor heb ik ervaren dat ik het enorm leuk en inspirerend vond om kinderen iets bij te brengen en aan te leren.

Alken
Master

thesis-scriptiebegeleiding

Wim

Hasselt

None

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Wim

Ik zoek een leuke bijverdienste waarbij ik mijn ervaring uit het onderwijs en mijn pedagogische kennis kan gebruiken. Tevens begeleid ik graag jongeren in hun leerproces.

Hasselt

thesis-scriptiebegeleiding

Elad

Hasselt

None

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Elad

Bijles geven in de filosofie is voor mij een kans om bij te verdienen door te doen wat ik het liefst doe. Bovendien zou bijles mij de mogelijkheid verschaffen om een van de belangrijkste filosofische vaardigheden, met name de overdracht van ideeën, aan te scherpen. Daarnaast zou ik graag iemand helpen om een interesse in de filosofie te cultiveren en een efficiënte, maar individuele studiemethode te ontwikkelen. Bovenal zou ik bijles willen geven omdat filosofie een verrijking voor het leven is; door bijles te geven kan ik tot een dergelijke verrijking bijdragen.

Hasselt