Verbeter je Excel vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Excel uit Alken! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Excel

Bram

Hasselt

Bachelor, PXL

Bijles Excel met Bram

Mijn doel is om kinderen en jongeren helpen met minder zorgen doorheen hun schooltraject te geraken. Ik ben informaticus van opleiding en heb ervaring met programmeerlessen voor leerlingen van alle leeftijden. Ik zorg voor oefeningen en uitdagingen op maat.

Hasselt
Informatica
Bachelor, PXL

Excel

Niels

Diepenbeek

Master, Katholieke Universiteit Leuven

Bijles Excel met Niels

Ik geniet ervan anderen kennis, vaardigheden en perspectieven bij te brengen. Tijdens mijn universiteitsjaren gaf ik een aantal collega's bijles en ook sindsdien ben ik regelmatig bijles blijven geven aan kennissen, familieleden en mijn eigen kinderen. Momenteel werk ik als manager van een team van data-analisten. Een van de aspecten in deze job waar ik het meeste energie uit haal, is het trainen en coachen van de mensen in mijn team, zodat zij over de nodige skills en het nodige zelfvertrouwen beschikken om hun eigen doelen te realiseren. In de toekomst wil ik expliciet in het onderwijs gaan werken. Daarom start ik vanaf september de lerarenopleiding aan het CVO LIMLO. Om deze opleiding te combineren met mijn huidige job, spreid ik de opleiding over 2 jaar waarvan het eerste jaar voornamelijk via online afstandsonderwijs zal gebeuren. In combinatie daarmee zou ik graag al concreet aan de slag gaan om mensen via bijles te ondersteunen.

Diepenbeek
Master sociologie
Master, Katholieke Universiteit Leuven

Excel

Lieze

Geetbets

Master, KULeuven Handelswetenschappen

Bijles Excel met Lieze

Ik zoek dit jaar naast mijn studies een nuttige bezigheid waar ik bovendien ook voldoening uithaal. Daarom leek les geven mij de ideale uitdaging. Het is iets waar ikzelf voldoening kan uithalen door andere leerlingen/studenten een dienst te kunnen bewijzen. Wanneer ze dankzij bijles betere punten kunnen halen, zal ik me hierdoor trots kunnen voelen. Ik ben zelf ook iemand die heel veel geduld heeft en er geen probleem mee heeft om iets verschillende keren opnieuw uit te leggen. Ook ben ik graag creatief bezig (als marketeer bijvoorbeeld) en dat zorgt er ook voor dat ik graag creatieve manieren zoek om iets uit te leggen; bijvoorbeeld wanneer een leerling iets niet begrijpt op school, dan zal ik proberen om het duidelijk te maken met een schema, filmpje, voorbeelden, formule, geheugensteuntjes,... Mijn vrienden zeggen ook altijd dat ik iemand ben die goed kan luisteren. Ik denk dat dit ook een goede eigenschap is als lesgever, namelijk dat je begrijpt waar de leerlingen precies vast zitten en hoe je ze kan helpen.

Geetbets
Master Handelswetenschappen
Master, KULeuven Handelswetenschappen

Excel

Ramazan

Hasselt

Professioneel / Volwassen, Hogeschool Hasselt

Bijles Excel met Ramazan

Office, Excel, Access, Photoshop, Windows… Al deze kennis heb ik verworven tijdens mijn opleiding Informatica. Het zijn onderwerpen waar ik heel graag mee bezig ben en deze kennis zou ik heel graag delen. Het is erg belangrijk om zulke vakken 'hands on' te geven. Dankzij mijn lerarenopleiding kan ik ook leerlingen begeleiden. Ik kan niet alleen vakken aan het middelbaar en secundair geven maar ook aan de volwassenen. Ik heb zelf ook verschillende talen zoals Nederlands aan anderstaligen gegeven. Ook heb ik vakken zoals het Office pakket en Photoshop gegeven aan volwassenen. Informatica is essentieel voor mijn richting, maar vaak zeer theoretisch en abstract. Hierdoor heb ik wel een grondige kennis van. Na jaren les geven aan de leerlingen uit het Middelbaar, Secundair en Volwassenen, kan ik stellen dat zodra iemand de basis van informatica heeft ingehaald, gemakkelijk weer mee kan met de leerstof in de les. Mijn doel als bijlesleerkracht zal dan ook zijn om op een zeer toegepaste en begrijpelijke manier de leerstof aan te vullen met diepere achtergrond, en eventueel extra uitleg over de basisprincipes waarop de leerstof steunt.

Hasselt
Professioneel / Volwassen, Hogeschool Hasselt

Excel

luyckx

Hasselt

None

Bijles Excel met luyckx

Lesgeven op zich heb ik altijd al erg leuk gevonden. Bovendien heb ik vastgesteld dat ik heel goed ben in het lesgeven in een één op één omgeving. Sommige leerlingen kunnen niet echt "overleven" in een klascontext. Ze hebben nood aan extra begeleiding. Mijn ervaring leert me dat ik er in slaag om dit soort leerlingen, mits de nodig individuele begeleiding, wel kan laten presteren.

Hasselt

Excel

Fabrizio

Genk

None

Bijles Excel met Fabrizio

Het zal moeilijk zijn om vanaf september onmiddellijk werk te vinden in het onderwijs. Om voeling te blijven houden met de doelgroep en de materie, lijkt het mij een meerwaarde om bijles te geven. Bovendien haal ik zelf veel voldoening uit het één op één begeleiden.

Genk

Excel

Naomi

Hoeselt

None

Bijles Excel met Naomi

Geachte de heer/mevrouw, Via deze weg wil ik mijn belangstelling kenbaar maken voor de positie van bijlestutor bij het BijlesHuis. Het aanbieden van professionele studiebegeleiding op maat van het kind, de tiener, de jongvolwassene, de student of de volwassene, het aanbieden van zowel bijles, studiebegeleiding als studiemethodiek voor zowel lager, secundair, hoger als volwassenenonderwijs en het ondersteunen van elke doelgroep in het zelfstandig en efficiënter leren studeren, spreken mij erg aan en waren de drijfveer om bij u te solliciteren. Gedurende zowel mijn studie- als loopbaancarrière heb ik veel ervaring kunnen opdoen in het werken en begeleiden van studenten met verscheidene problematieken, zowel studie- als privégerelateerd, het ondersteunen en begeleiden van studenten.. Hierdoor heb ik me ook flexibel, cliëntgericht, autonoom en stressbestendig leren opstellen. Dit kan gestaafd worden a.d.h.v. volgende elementen:  (Student)tutor voor verscheidene blokken (bachelor psychologie), inclusief herhalingsonderwijs, bij FPN, sinds september 2011  Bijlestutor voor verscheidene blokken (bachelor psychologie) bij FPN, sinds mei 2013  Klinisch psycholoog, inclusief studiebegeleiding voor o.a. studenten en ervaring met psychosociale dienstverlening binnen verscheidene scholen  Als projectmanager ben ik binnen FARESA betrokken bij het begeleiden van thesissen en onderzoeksprojecten ihkv voortgezet onderwijs en het begeleiden van bachelor- en masterstudenten tijdens hun stage. Verdere stavingelementen voor mijn ervaring kan u terugvinden in mijn CV. Steeds bereid tot een persoonlijk onderhoud, verblijf ik met de meeste hoogachting, Naomi Daniëls

Hoeselt

Excel

Eddy

Genk

Master

Bijles Excel met Eddy

De voornaamste reden dat ik bijles wil geven is omdat ik graag mensen help zodat ze een betere kans hebben om hun plek in de maatschappij te vinden. De beste manier waarmee ik ze kan helpen is door iets te doen waar ik zelf heel goed in ben en waar ik mensen in kan helpen. En dat is een combinatie van mijn opleidingen als Master TEW en leerkracht, mijn werkervaringen en mijn creatieve, geduldige en gerichte aanpak.

Genk
Master

Excel

Sofie

Hasselt

None

Bijles Excel met Sofie

Ik zou graag bijles geven om zo andere mensen te helpen en hun interesse te laten toenemen voornamelijk voor wetenschapsvakken.

Hasselt

Excel

Elise

Alken

Bachelor, Erasmus Hogeschool Brussel

Bijles Excel met Elise

Ik help zeer graag andere mensen, het geeft me zeer veel voldoening als ik zie dat ik iemand heb kunnen verder helpen. Zo blijf ik zelf ook constant bezig met de leerstof die ik heb gehad, maar in mijn toekomstige opleiding minder aan bod gaat komen.

Alken
Tuin- en landschapsarchitectuur
Bachelor, Erasmus Hogeschool Brussel