Bijles Engels in Alken

Krijg vandaag nog bijles Engels op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Engels

Jeroen

Diest

Master

Vrije Universiteit Brussel (VUB)

bedrijfskunde

Bijles Engels met Jeroen

Als afgestudeerde leerkracht is het geven van bijles uiteraard een ideale activiteit die aansluit bij mijn interesses en competenties.

9,5/10

Diest
bedrijfskunde
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Engels

Lotte

Alken

Master

Katholieke Universiteit Leuven

psychologie, theorie en onderzoek

Bijles Engels met Lotte

Ik heb jarenlang huiswerkbegeleiding gegeven en werk als onderzoeksspecialiste in een bedrijf dat andere bedrijven helpt om uit te blinken. Om mijn vrije tijd nuttig te besteden, geef ik graag bijles over de vakken die ik zelf steeds ijverig en met veel plezier gestudeerd heb.

9,3/10

Alken
psychologie, theorie en onderzoek
Master, Katholieke Universiteit Leuven

Engels

Evelien

Diepenbeek

Master

kuleuven

Taal- en Letterkunde Nederlands-Engels

Bijles Engels met Evelien

Ik heb altijd bijles gegeven aan de kinderen in de familie. Nu iedereen afgestudeerd is, hebben ze mij niet meer nodig. Ik haalde erg veel voldoening uit de bijlessen en daarom geef ik persoonlijke begeleiding via BijlesHuis als bijberoep.

10/10

Diepenbeek
Taal- en Letterkunde Nederlands-Engels
Master, kuleuven

Engels

Hanna

Hasselt

Master

KUL Leuven (Campus Brussel)

Toegepaste Taalkunde

Bijles Engels met Hanna

Zelf ben ik gepassioneerd door Nederlands en Engels en wil ik die passie graag omzetten naar hulp.

Hasselt
Toegepaste Taalkunde
Master, KUL Leuven (Campus Brussel)

Engels

Liezy

Hasselt

Bijles Engels met Liezy

Mensen begeleiden bij de ontplooiing van hun competenties en het verhogen van hun taalkennis en zelfredzaamheid, is mijn professionele ambitie. Ik vind het heerlijk om mijn wereld- en talenkennis te delen en mensen te helpen een taal of basiscomputertoepassingen te leren beheersen, zodat ze verbinding kunnen maken met anderen.

Hasselt

Engels

Stephanie

Kortessem

Bijles Engels met Stephanie

Dit academiejaar studeer ik af als schoolpsychologe aan de KU Leuven. Nadien zal ik nog een jaar verder studeren om leerkracht te worden. Het geven van bijles is ideaal om meer ervaring op te doen.

Kortessem

Engels

Ramazan

Hasselt

Professioneel / Volwassen

Hogeschool Hasselt

Bijles Engels met Ramazan

Office, Excel, Access, Photoshop, Windows… Al deze kennis heb ik verworven tijdens mijn opleiding Informatica. Het zijn onderwerpen waar ik heel graag mee bezig ben en deze kennis deel ik heel graag. Het is erg belangrijk om zulke vakken 'hands on' te geven. Dankzij mijn lerarenopleiding kan ik ook leerlingen begeleiden. Ik kan niet alleen vakken aan het middelbaar en secundair geven maar ook aan de volwassenen. Ik heb zelf reeds verschillende talen, zoals Nederlands aan anderstaligen, gegeven. Ook heb ik vakken zoals het Office pakket en Photoshop gegeven aan volwassenen. Informatica is essentieel voor mijn richting, maar vaak zeer theoretisch en abstract. Hierdoor heb ik er wel een grondige kennis van. Na jaren les te geven aan de leerlingen uit het middelbaar, secundair en volwassenen, kan ik stellen dat zodra iemand de basis van informatica heeft ingehaald, hij/zij gemakkelijk weer meekan met de leerstof in de les. Mijn doel als bijlesleerkracht is dan ook om op een zeer toegepaste en begrijpelijke manier de leerstof aan te vullen met diepere achtergrond, en eventueel met extra uitleg over de basisprincipes waarop de leerstof steunt.

Hasselt
Professioneel / Volwassen, Hogeschool Hasselt

Engels

Lisa

Hasselt

Derde graad

Bijles Engels met Lisa

Ik heb al bijles gegeven aan een leerling uit het lager onderwijs. Dit was enorm fijn om te doen, aangezien je er veel respect voor terug krijgt. Ook studeer ik om leerkracht Nederlands en Engels te worden in het secundair onderwijs. Lesgeven spreekt me dus enorm aan!

Hasselt
Derde graad,

Engels

Patricia

Hasselt

Master

Katholieke Hogeschool Limburg

Beeldende Kunst

Bijles Engels met Patricia

Patricia beschikt over een master Beeldende Kunsten met aanvullende lerarenopleiding. Ze heeft ervaring als leerkracht Engels aan anderstaligen, als animator, en met individuele begeleiding NT2 (Nederlands aan anderstaligen).

7/10

Hasselt
Beeldende Kunst
Master, Katholieke Hogeschool Limburg

Engels

Judith

Hasselt

Derde graad

Hogeschool Gelderland

Middelbaar (1-6) onderwijs of volwassen

Bijles Engels met Judith

Sinds de zomer woon ik, na 25 jaar in Engeland gewoond en gewerkt te hebben, in België. Ik heb erg veel en goede onderwijservaring in Engeland. Ik geef graag bijles, omdat ik een-op-een werken of in kleine groepen erg nuttig vind.

Hasselt
Middelbaar (1-6) onderwijs of volwassen
Derde graad, Hogeschool Gelderland

Studenten die we al konden helpen

 • Simone uit Hasselt

  Student 2de middelbaar wenst begeleiding bij Engels. Ze heeft vooral moeilijkheden met de grammatica. Zij vindt het moeilijk omdat de leerkracht de uitleg in het Engels geeft. Ook luist… Lees meer

 • Jan uit Hasselt

  Leerlinge in het 5de middelbaar richting Economie-Moderne Talen heeft extra hulp nodig bij Engels. Ze heeft het moeilijk met grammatica en het begrijpen van Engelse teksten (context).

 • Freya uit Hasselt

  Ouder wenst begeleiding bij Engels en Frans voor zijn zoon. Hij is gestart in het buitengewoon onderwijs door hoor- en zichtproblemen, en heeft daar ook zijn 1ste middelbaar afgewerkt. … Lees meer

 • Toufik uit Hasselt

  PhD studente (UHasselt) merkt dat haar Engels ondermaats is zowel om te spreken als te schrijven. Graag zou ze aan de hand van bijles haar schrijf- en spreekvaardigheden verbeteren. Sta… Lees meer

 • Toria uit Sint-Truiden

  Studente 3e bachelor lerarenopleiding Engels-Nederlands (PXL) heeft begeleiding nodig bij Engels. Ze kreeg de feedback dat ze niet goed Engels spreekt, teveel moet nadenken over haar wo… Lees meer

 • Tran uit Hasselt

  Leerlinge (4 jaar) heeft een initiatie nodig bij Engels in het kader van een verhuis naar Amerika.

 • Rachid uit Hasselt

  Student 1ste middelbaar zoekt hulp bij het vak Engels. Sinds dit jaar heeft ze dit vak en de materie is dus volledig nieuw voor haar. Ze mist een duidelijke basis, waardoor toetsen en e… Lees meer

 • Lisa uit Hasselt

  Leerlinge 6e middelbaar (Economie-Moderne Talen) heeft begeleiding nodig bij Engels, vooral bij grammatica, bij het voorbereiden van het eindwerk en van de toetsen en examens.

 • Eddy uit Hasselt

  Volwassene wenst begeleiding bij Engels. Ze is moedertalig Spaans en zal in België verblijven in oktober '22 (eventueel ook nog wat november). Haar basisniveau is beginner. Ze wenst te … Lees meer

 • Shanayah uit Diepenbeek

  Leerling 3e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Engels.

 • Jan uit Hasselt

  Leerling 4e middelbaar (Economie-Talen) heeft begeleiding nodig bij Engels en Nederlands.

 • Chabeli uit Borgloon

  Volwassen studente zoekt ondersteuning bij Engels. Ze heeft voorkennis van Engels via films en televisie, maar het spreken en schrijven gaan erg moeilijk. Op school had ze geen Engels (… Lees meer

 • Birgit uit Borgloon

  De leerlinge wil de komende maanden haar diploma van de derde graad TSO behalen via de examencommissie. Hiervoor zoekt ze nog extra ondersteuning bij Engels (10 juni schriftelijk, 25 ju… Lees meer

 • Toufik uit Vliermaalroot

  Leerlinge 4e middelbaar (Sociaal-Technische Wetenschappen) heeft begeleiding nodig bij Engels, o.a. schrijven.

 • Edwin uit Sint-Truiden

  Leerling 4e middelbaar (gaat naar 5e middelbaar Latijn-Moderne Talen) heeft begeleiding nodig bij Engels, o.a. zinsconstructies en uitspraak.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.