Verbeter je biologie vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten biologie uit Alken! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

biologie

Furgan

Hasselt

Master, KUL Leuven

Bijles biologie met Furgan

Zelf ben ik student geneeskunde. Bijles voor de wetenschappelijke vakken is geen enkel probleem. Bovendien begeleid ik studenten aan de universiteit die moeilijkheden hebben met wetenschappelijke vakken van de opleiding biomedische wetenschappen. Ook ben ik zeer goed in Frans en help graag studenten die er moeilijkheden mee hebben.

Hasselt
Master in de geneeskunde
Master, KUL Leuven

biologie

Louise

Hasselt

Master, kuleuven

Bijles biologie met Louise

Ik ben zelf erg leergierig en ben geïnteresseerd in wetenschappen. Ik wil mijn kennis graag delen en anderen aansteken met mijn leergierigheid!

Hasselt
Master, kuleuven

biologie

Herlinde

Hasselt

Master

Bijles biologie met Herlinde

Ik ben Herlinde Aerts, psychomotorisch therapeut/kinesist, mental coach en psychotherapeut en docent coaching. Ik ben moeder van drie kinderen van 15, 13, en 10 jaar oud die ik graag en intensief begeleid bij hun schoolwerk. Ik wil naast mijn zelfstandige activiteit graag lesgeven, begeleiden. Ik heb een talent voor het 'vertalen' van abstracte begrippen naar heldere en concreet toepasbare informatie. Ik werk graag met concrete beelden en begrippen om leerstof bevattelijk te maken voor kinderen en adolecenten. De vakken waarin ik graag begeleid zijn: - wiskunde - biologie - geschiedenis - fysica - Frans - Nederlands - WO Elk van deze vakken begeleid ik graag op niveau lager onderwijs t/m tweede graad middelbaar onderwijs.

Hasselt
Master

biologie

Stephanie

Hasselt

None

Bijles biologie met Stephanie

Dit academiejaar studeer ik af als schoolpsychologe aan de KU Leuven. Nadien zal ik nog een jaar verder studeren om leerkracht te worden. Dit initiatief lijkt me ideaal om al ervaring op te doen en wat bij te verdienen. Bovendien is zal deze ervaring een toegevoegde waarde op mijn CV zijn.

Hasselt

biologie

sana

hasselt

None

Bijles biologie met sana

Geachte, Ik heb jullie vacature op website van http://vacatures.trovit..be gevonden. Via deze weg wil ik me graag kandidaat stellen voor de vacature. Ik ben heel sociaal en kan heel goed met klanten om. Momenteel ben ik met mijn universiteit taal bezig. Ik woon in Hasselt dus kan ik mij heel makkelijk verplaatsen. Ik ben ook heel flexible met werkuren en ook door de week beschiekbaar.ik heb mijn heel studie in engels gedaan .ik wil ook mijn taal nog verbeteren via bijles geven en via deze manier ander persoon leert engels. bedankte voor uw aandacht. M.v.g. Sana ilyas

hasselt

biologie

Robrecht

Hasselt

Master, Rijksuniversiteit Gent

Bijles biologie met Robrecht

Ik geef graag studiebegeleiding aan leerlingen van het primair (alle vakken) en het secundair onderwijs (Duits, Engels, Chemie, Biologie). Ik beheers Duits (23 jaar in Duitsland gewerkt) en Engels (publicatie vakliteratuur).

Hasselt
Doctor in de diergeneeskunde
Master, Rijksuniversiteit Gent

biologie

Sofie

Alken

Master, KUL

Bijles biologie met Sofie

Dankzij mijn ruime wetenschappelijke achtergrond, ben ik in staat alle wetenschappen in bijles te geven. Het lijkt me een leuke en leerzame manier om andere studenten te helpen. Gedurende de weekdagen ben ik beschikbaar in regio Leuven, tijdens het weekend in regio Alken.

Alken
bioscience engineer - management (Vlerick)
Master, KUL

biologie

Stef

Hasselt

Eerste graad, KHLeuven

Bijles biologie met Stef

Om een extra uitdaging te vinden buiten de school, maar toch met mijn vakgebieden.

Hasselt
Eerste graad, KHLeuven

biologie

Sofie

Hasselt

None

Bijles biologie met Sofie

Ik zou graag bijles geven om zo andere mensen te helpen en hun interesse te laten toenemen voornamelijk voor wetenschapsvakken.

Hasselt

biologie

Elise

Alken

Bachelor, Erasmus Hogeschool Brussel

Bijles biologie met Elise

Ik help zeer graag andere mensen, het geeft me zeer veel voldoening als ik zie dat ik iemand heb kunnen verder helpen. Zo blijf ik zelf ook constant bezig met de leerstof die ik heb gehad, maar in mijn toekomstige opleiding minder aan bod gaat komen.

Alken
Tuin- en landschapsarchitectuur
Bachelor, Erasmus Hogeschool Brussel