Bijles Biologie in Arendonk

Krijg vandaag nog bijles biologie op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

biologie

Florian

Retie

Bachelor

Karel de Grote Hogeschool

Secundair onderwijs

Bijles biologie met Florian

Als lesgever is mijn doel om de leerlingen een "aha-moment" te laten meemaken. Ik help ze graag met het ontdekken van de leerstof, door ze hulpmiddelen aan te bieden waarmee ze zelf tot nieuwe inzichten kunnen komen. Wanneer leerlingen plots een concept doorhebben en ze het helemaal begrijpen, geeft dat me erg veel voldoening.

9,5/10

Retie
Secundair onderwijs
Bachelor, Karel de Grote Hogeschool

biologie

Bart

Ravels

Master

KU Leuven

Bio-ingenieur Scheikunde

Bijles biologie met Bart

Ik geef bijles, omdat ik mensen graag help en mijn kennis wil doorgeven.

Ravels
Bio-ingenieur Scheikunde
Master, KU Leuven

biologie

Gilles

Dessel

Master

Katholieke Universiteit Leuven

in de biochemie & biotechnologie

Bijles biologie met Gilles

Er zijn verschillende redenen waarom ik graag bijles zou willen geven. Eerst en vooral vind ik het zeer fijn om met mensen om te gaan en hen te helpen. Als mensen problemen hebben met bepaalde vakken op school waar ik kennis van heb, wil ik ze hier met al mijn enthousiasme graag mee verder helpen.

Dessel
in de biochemie & biotechnologie
Master, Katholieke Universiteit Leuven

biologie

femke

Ravels

Bachelor

Sint Victor, Turnhout

Wetenschappen moderne talen

Bijles biologie met femke

Ik zou graag bijlessen geven om twee redenen. De eerste reden is natuurlijk om mensen te helpen met hun studies. Studeren is niet altijd even gemakkelijk, daar ben ik ook al achtergekomen, maar met een beetje extra hulp zal je er zeker wel geraken. De tweede reden is dat ik als student de prijsstijgingen van tegenwoordig wel voel ; )

Ravels
Wetenschappen moderne talen
Bachelor, Sint Victor, Turnhout

biologie

Lucas

Retie

Bachelor

Universiteit Antwerpen

Bio ingeneur Ba2

Bijles biologie met Lucas

Vaak zit het wetenschappelijk gevoel of de kennis in je, maar af en toe heb je iemand nodig die het op net een andere mannier uitlegt om je te laten zien hoe het werkt. Verder ben ik erg geïnteresseerd door de wetenschappen. Ik ga helemaal op in vakken als chemie en moleculaire biologie.

Retie
Bio ingeneur Ba2
Bachelor, Universiteit Antwerpen

biologie

Tobias

Geel

Bachelor

KDG Hogeschool

Zorgverbreding en remediërend leren

Bijles biologie met Tobias

Begeleiden/helpen van kinderen, jongeren, vrienden en collega's is altijd al iets geweest dat ik graag doe. Vooral na mijn keuzestage (GON-begeleiding/huiswerkbegeleiding) sprak het begeleiden van leerlingen mij aan, maar toen heb ik het niet verder uitgebouwd. In het kader van mijn huidige studies (zorgverbreding en remediërend leren) ben ik me actief aan het verdiepen in helpen, begeleiden, coachen,... van leerlingen. Bijles geven is iets dat hier perfect op aansluit.

Geel
Zorgverbreding en remediërend leren
Bachelor, KDG Hogeschool

biologie

Jan-Willem

lille

Master

Universiteit Gent

dierenarts kleine huisdieren

Bijles biologie met Jan-Willem

Ik heb ervaring als dierenarts, maar sta sinds kort ook voor de klas. Daarnaast heb ik ervaring met bijles geven voor vakken als wiskunde en wetenschappen. Dat doe ik voor verschillende bijleskantoren uit de buurt.

9,5/10

lille
dierenarts kleine huisdieren
Master, Universiteit Gent

biologie

Nicholas

Retie

Master

KU Leuven

Toegepaste Informatica

Bijles biologie met Nicholas

Nicholas is master Toegepaste Informatica en is momenteel aan de slag als IT-consultant (developer). Hij heeft daarnaast ervaring met bijles geven (wiskunde, fysica, chemie, informatica en programmeren). Hij heeft qua programmeertalen het meeste affiniteit met Java en Python.

9/10

Retie
Toegepaste Informatica
Master, KU Leuven

biologie

Anna

Turnhout

Bachelor

Fontys hogeschool voor kunsten

Bijles biologie met Anna

Ik wil graag kinderen helpen groeien tot de persoon die ze willen of kunnen zijn. Soms heb ik het gevoel dat kinderen niet alle kansen hebben gekregen, door hun (school)achtergrond. Door bijles te geven, denk ik dat het kansen kan vergroten.

Turnhout
Bachelor, Fontys hogeschool voor kunsten

biologie

Van

Turnhout

Bijles biologie met Van

Ik kan iemand verder helpen met mijn (basis)kennis wetenschappen en wiskunde die ik onder de jaren heb verworven. Ik haalde in het middelbaar altijd goede punten op al mijn wetenschappen en wiskunde vakken. Ik ben ook in Turnhout naar school geweest aan het Sint-Jozef College. Daar studeerde ik eerst moderne wetenschappen en ging later verder naar wetenschappen-wiskunde-8u.

Turnhout

Veelgestelde vragen

Iedere leerling is anders, verwerkt leerstof op een andere manier, en heeft andere knelpunten. Daarom staat een aanpak op maat bij ons op nummer 1. Of het nu gaat om specifieke bijles biologie, leren leren of zelfvertrouwen verbeteren: je docent uit regio Arendonk maakt samen met jou een persoonlijk leerplan op je eigen tempo.
BijlesHuis bestaat uit een enthousiast team met onder meer een groep didactisch onderlegde accountmanagers. Zij kennen ons netwerk van bijlesdocenten vanbinnen en vanbuiten, en selecteren voor jou dan ook de beste bijlesdocent in de buurt van Arendonk. Jouw persoonlijke accountmanager vormt je aanspreekpunt binnen BijlesHuis, en je kan erbij terecht voor elke vraag rond je bijles biologie. De persoonlijke info over BijlesHuis vind je uitgebreid op deze pagina.
Het netwerk van BijlesHuis strekt zich uit over het hele land. Ook in de buurt van Arendonk hebben we een aantal kanjers beschikbaar voor bijles biologie! De profielen van onze bijlesgevers zijn gevarieerd; van studenten aan de universiteit tot leerkrachten die zelf al jaren voor de klas staan. Sowieso is elke docent biologie grondig gescreend en beschikt over de nodige didactische ervaring.

Top bijlesaanvragen

bijles leraar, privéles Biologie, bijles Biologie in Arendonk, privé cursus, hulp in Biologie regio Arendonk, bijles instituut, bijles tarieven, Biologie leren, bijles Biologie middelbaar in Arendonk