Bijles Biologie in Westerlo

Krijg vandaag nog bijles biologie op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

biologie

Lore

Laakdal

Master

KU Leuven

Industrieel Ingenieur in de Biowetenschappen optie Voedingsindustrie

Bijles biologie met Lore

Studenten die extra ondersteuning wensen, dienen geholpen te worden. Graag deel ik mijn kennis met deze studenten om hen verder te helpen.

8,8/10

Laakdal
Industrieel Ingenieur in de Biowetenschappen optie Voedingsindustrie
Master, KU Leuven

biologie

Dirkje

Halen

Bachelor

Maastricht University

Geneeskunde

Bijles biologie met Dirkje

Ik heb ervaring als studenttutor voor middelbare scholieren. Ik vind het heel erg leuk om mijn enthousiasme voor mijn studie en leerstof op een nuttige manier te kunnen delen met andere mensen. Ik doe reeds 2 jaar dienst als studenttutor en ik haal hier elke keer opnieuw heel erg veel voldoening en plezier uit.

Halen
Geneeskunde
Bachelor, Maastricht University

biologie

Melanie

Laakdal

Master

Kuleuven

Farmaceutische wetenschappen

Bijles biologie met Melanie

Ik hou ervan om mensen iets bij te brengen, op een rustige en interactieve manier!

Laakdal
Farmaceutische wetenschappen
Master, Kuleuven

biologie

Céline

Geel

Derde graad

Heilig Hartcollege Tervuren

Wetenschappen-Wiskunde-Wiskunde

Bijles biologie met Céline

Ik zou graag een bijverdienste hebben dat ik kan aanpassen aan mijn eigen rooster. Mijn vrienden hebben mij ook al vaak verteld dat ik in deze sector zou uitblinken. Ik heb al bijles gegeven aan 2 studenten van mijn eigen richting. De eerste student ging wat moeizamer, aangezien deze in hetzelfde jaar als mij zat.

Geel
Wetenschappen-Wiskunde-Wiskunde
Derde graad, Heilig Hartcollege Tervuren

biologie

ynke

Geel

Bachelor

KU leuven

biomedische wetenschappen

Bijles biologie met ynke

Ik ben graag rond kinderen. Ik heb altijd leerkracht willen worden, eigenlijk nog steeds al kies ik nu voor een bredere opleiding, waardoor ik later nog steeds leerkracht kan worden.

Geel
biomedische wetenschappen
Bachelor, KU leuven

biologie

Berdien

Herselt

Bachelor

KU Leuven

Biologie

Bijles biologie met Berdien

Ikzelf vind het fijn om mensen te vertellen over biologie en alle mooie organismen in de wereld, nog beter als ik mensen hiermee kan helpen tijdens hun studies. Ervaring met bijles geven heb ik nog niet en hoop die hier dan ook op te doen. BijlesHuis heb ik leren kennen via een vriendin in mijn huidige richting.

Herselt
Biologie
Bachelor, KU Leuven

biologie

Nell

Westerlo

Bachelor

Bijles biologie met Nell

Westerlo
Bachelor,

biologie

Natania

Westerlo

Bijles biologie met Natania

Zelf deed ik de vakken wiskunde, chemie, fysica en biologie erg graag in het middelbaar. Aan de universiteit heb ik deze vakken dan ook beter onder de knie gekregen. Momenteel twijfel ik om avondschool te volgen om les te gaan geven in het middelbaar onderwijs, maar eerst zou ik willen kijken of bijles geven me ligt.

Westerlo

biologie

Anke

Herselt

Master

Vlerickschool voor management - RUG/KUL

Basis opleiding diergeneeskunde aangevuld met MBA bij Vlerick

Bijles biologie met Anke

Ik geef bijles, omdat ik graag jonge mensen op weg help om hun carrière op te bouwen. Ik heb een lerarenopleiding gevolgd, maar daarbij lag het accent wat mij betreft veel te veel op het volgen van leerplannen het correct opstellen van lesvoorbereidingen en te weinig op de individuele noden van de leerlingen. Bij het geven van bijles heb je meer vrijheden wat betreft de manier waarop je lesgeeft. Het allerbelangrijkste is dat de bijles wordt toegesneden op maat van de leerling. Het doel van de bijles is ook welomschreven: je hebt een richtpunt dat je samen moet bereiken. Dat vind ik fijn. Verder ben ik van mening dat, wanneer je er als lesgever in slaagt om je leerling te interesseren in de leerstof, inzicht te laten verwerven en zin laat krijgen in de verwerving van meer kennis, je ontzettend veel terugkrijgt en bereikt hebt. Ik wil slagen in mijn opdracht door mijn leerling(en) te laten slagen, prachtig toch?

Herselt
Basis opleiding diergeneeskunde aangevuld met MBA bij Vlerick
Master, Vlerickschool voor management - RUG/KUL

biologie

Jan-Willem

Lille

Master

Universiteit Gent

dierenarts kleine huisdieren

Bijles biologie met Jan-Willem

Ik heb ervaring als dierenarts, maar sta sinds kort ook voor de klas. Daarnaast heb ik ervaring met bijles geven voor vakken als wiskunde en wetenschappen. Dat doe ik voor verschillende bijleskantoren uit de buurt.

9,5/10

Lille
dierenarts kleine huisdieren
Master, Universiteit Gent

Studenten die we al konden helpen

 • Emily uit Kortrijk

  Emily heeft een herexamen voor Biologie. Ze zit in het 5e middelbaar Humane Wetenschappen. Dagelijks werk was steeds goed, maar voor het examen heeft ze een zwaar tekort. Ze heeft nood … Lees meer

 • Thibaut uit Brasschaat

  Student bachelor Biochemie zoekt hulp bij Biokathalyse. Ze geeft aan dat ze het vak niet goed genoeg begrijpt om het toe te kunnen passen. EINDCOMPETENTIES: je moet de enzymkinetiek, he… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

De meeste medewerkers bij BijlesHuis zijn accountmanagers, en eentje daarvan zal jouw bijles biologie tiptop in orde brengen. Hij of zij belt je op en selecteert een gepaste docent uit regio Westerlo. Je kan uitgebreid kennismaken met het volledige team van BijlesHuis op deze pagina.
BijlesHuis vindt het belangrijk dat onze lesgevers in Westerlo aan enkele standaarden voldoen. We peilen tijdens een intakegesprek naar hun motivatie, ervaring en vakkennis biologie en communicatieve, pedagogische en interpersoonlijke vaardigheden. Daarnaast vragen we een diploma en uittreksel uit het strafregister op. Tijdens hun parcours als docent biologie bij BijlesHuis blijven we hen opvolgen om zeker te zijn dat ze aan de standaarden blijven voldoen.
We kunnen geen vast tarief plakken op bijles biologie in Westerlo, om de eenvoudige reden dat elke bijles uniek is. Voor hoe lang heeft je kind bijles biologie nodig? Wat is het precieze niveau? En het belangrijkste: met welke docent uit regio Westerlo gaan jullie graag van start? We vergoeden onze bijlesdocenten namelijk naargelang hun ervaring en achtergrond. Je kan hiervoor een kijkje nemen naar onze tarieventabel.

Top bijlesaanvragen

privéles Biologie, Biologie leren, bijles Biologie in Westerlo, Biologie bijles gezocht in Westerlo, bijles secundair onderwijs, beste bijles, bijles leraar, bijles juf, bijles Biologie middelbaar