Verbeter je vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent.

Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda toch moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten uit Alken! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Melanie

Hasselt - Runkst

Bachelor, KHLim

Bijles met Melanie

Ik heb een deeltijdse job en zou graag wat bijverdienen door bijles te geven. In september begin ik aan mijn specifieke lerarenopleiding. Bijles geven is dan al een goede voorbereiding. Ik spreek vloeiend Frans en kan het goed schrijven en lezen. Vooral met het Frans wil ik iets doen.

Hasselt - Runkst
Bachelor in de Orthopedagogie
Bachelor, KHLim

Ruth

Alken

None

Bijles met Ruth

Ik ben momenteel aan het zoeken naar een leuke bijverdienste voor een beperkt aantal uren in de week in Leuven. Daarnaast is bijles voor mij een goede manier om de vaardigheden die ik opdeed tijdens mijn lerarenopleiding te onderhouden terwijl ik verder studeer.

Alken

Femke

Hasselt

Bachelor, PXL MAD

Bijles met Femke

Ik zou graag na mijn studie nog een jaar specifieke lerarenopleiding bijdoen dus bijles geven is hier de ideale voorbereiding op. Ik zat vorig jaar al in het 'study buddy' project bij ons op school waarbij ik bijles kunstgeschiedenis gaf aan leerlingen van het eerste jaar.

Hasselt
Grafisch ontwerp
Bachelor, PXL MAD

Dieter

Hasselt

Master

Bijles met Dieter

Medestudenten komen vaak naar mij toe om hulp te vragen bij bepaalde vakken en daar haal ik zelf ook veel voldoening uit. De flexibele uren zouden perfect passen bij mijn vakantieperiode die nogal versnipperd is door verschillende activiteiten.

Hasselt
Master

Ramazan

Hasselt

Professioneel / Volwassen, Hogeschool Hasselt

Bijles met Ramazan

Office, Excel, Access, Photoshop, Windows… Al deze kennis heb ik verworven tijdens mijn opleiding Informatica. Het zijn onderwerpen waar ik heel graag mee bezig ben en deze kennis zou ik heel graag delen. Het is erg belangrijk om zulke vakken 'hands on' te geven. Dankzij mijn lerarenopleiding kan ik ook leerlingen begeleiden. Ik kan niet alleen vakken aan het middelbaar en secundair geven maar ook aan de volwassenen. Ik heb zelf ook verschillende talen zoals Nederlands aan anderstaligen gegeven. Ook heb ik vakken zoals het Office pakket en Photoshop gegeven aan volwassenen. Informatica is essentieel voor mijn richting, maar vaak zeer theoretisch en abstract. Hierdoor heb ik wel een grondige kennis van. Na jaren les geven aan de leerlingen uit het Middelbaar, Secundair en Volwassenen, kan ik stellen dat zodra iemand de basis van informatica heeft ingehaald, gemakkelijk weer mee kan met de leerstof in de les. Mijn doel als bijlesleerkracht zal dan ook zijn om op een zeer toegepaste en begrijpelijke manier de leerstof aan te vullen met diepere achtergrond, en eventueel extra uitleg over de basisprincipes waarop de leerstof steunt.

Hasselt
Professioneel / Volwassen, Hogeschool Hasselt

Ilse

Hasselt

Master, Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB)

Bijles met Ilse

In 2007 ben ik afgestudeerd als master in de vertaalkunde Engels, Frans en Nederlands nadat ik reeds het diploma van leraar secundair onderwijs Engels - Frans – economie behaald had. Ik heb reeds wat ervaring opgedaan in het onderwijs, maar ook tijdens mijn opleiding deed ik de nodige leservaring op door talrijke stages in de verschillende richtingen van het secundair onderwijs. Tijdens mijn opleiding tot master in de vertaalkunde heb ik in het bijzonder mijn talenkennis kunnen versterken. Zowel als leerkracht, als door mijn jarenlang engagement als scoutsleidster, heb ik niet alleen mijn verantwoordelijkheidsgevoel kunnen ontplooien, maar ben ik ook vertrouwd met het begeleiden en motiveren van jongeren. Momenteel ben ik werkzaam bij de personeelsdienst van de Universiteit Hasselt. Een uitdagende job die ik met veel passie uitvoer. Mijn talenkennis komt in deze functie echter niet ten volle aan bod. Ik zie het daarom als een kans om in bijberoep niet alleen deze kennis terug te benutten, maar bovendien ook te kunnen overbrengen aan anderen.

Hasselt
Master in de vertaalkunde Frans, Engels, Nederlands
Master, Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB)

Valerie

Hasselt

Bachelor, KHLim lerarenopleiding

Bijles met Valerie

Ik heb werken rond een probleem dat een leerling heeft, steeds nuttig gevonden. Daarnaast werk ik al parttime en zou dit een mooie en leerrijke aanvulling zijn.

Hasselt
BASO Aardrijkskunde-Nederlands
Bachelor, KHLim lerarenopleiding

Sofie

Alken

Master, KUL

Bijles met Sofie

Dankzij mijn ruime wetenschappelijke achtergrond, ben ik in staat alle wetenschappen in bijles te geven. Het lijkt me een leuke en leerzame manier om andere studenten te helpen. Gedurende de weekdagen ben ik beschikbaar in regio Leuven, tijdens het weekend in regio Alken.

Alken
bioscience engineer - management (Vlerick)
Master, KUL

Tom

Alken

Master, XIOS Hogeschool Limburg

Bijles met Tom

Beste, Zoals u op mijn CV kan zijn heb ik tot vorig jaar in de privé gewerkt. Nu geef ik al een schooljaar les, technische vakken, 2de en 3de graad. Ik zit heel graag in het onderwijs en kan mezelf inzetten om jongeren iets bij te brengen en te leren. Mvg Tom Duchamps

Alken
Master, XIOS Hogeschool Limburg

Lauren

Alken

Master

Bijles met Lauren

Omdat ik graag wil groeien in het lesgeven; 1 op 1 sessies of kleinere groepen zijn hiervoor het meest geschikt. In het verleden heb ik reeds bijles gegeven en hierdoor heb ik ervaren dat ik het enorm leuk en inspirerend vond om kinderen iets bij te brengen en aan te leren.

Alken
Master