Bijles Biologie in Diksmuide

Verbeter je biologie vandaag nog met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte lesgever voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

biologie

Tijs

Staden

Bachelor

Universiteit Gent

Bio-Ingenieurswetenschappen

Bijles biologie met Tijs

Mijn doel is om jouw inzicht in bepaalde vakken te verbeteren en jouw interesse, motivatie en energie in de wetenschapsvakken en wiskunde een boost te geven.

Staden
Bio-Ingenieurswetenschappen
Bachelor, Universiteit Gent

biologie

Jade

Middelkerke

Derde graad

Sint-Jozefinstituut

Gezondheid- en welzijnswetenschappen

Bijles biologie met Jade

Ik vind het leuk om mensen te helpen als er iets niet lukt en de tips die ik ooit gekregen heb door te geven. Ik heb mijn zusje en broertje vaak geholpen met hun schoolwerk en de manier hoe ze het best zouden kunnen leren.

Middelkerke
Gezondheid- en welzijnswetenschappen
Derde graad, Sint-Jozefinstituut

biologie

Amber

Kortemark

Master

UGent

of Science in de industriële wetenschappen biochemie

Bijles biologie met Amber

Ik hou ervan om mensen iets bij te leren. Mijn motivatie is dan ook om jongvolwassenen iets bij te leren waardoor ik hun prestaties op school zie verbeteren.

Kortemark
of Science in de industriële wetenschappen biochemie
Master, UGent

biologie

Joke

Diksmuide

Master

KuLeuven

Kinesitherapie en revalidatiewetenschappen

Bijles biologie met Joke

Zelf heb ik het ook niet altijd gemakkelijk gehad met bepaalde vakken in mijn opleiding. Bijles heeft mij dan door die vakken gesleurd en zonder de bijles had ik er waarschijnlijk een paar jaar langer over gedaan om mijn diploma te behalen. Dit wil ik nu zelf ook doen voor leerlingen die het moeilijk hebben!

Diksmuide
Kinesitherapie en revalidatiewetenschappen
Master, KuLeuven

biologie

Lise

Gistel

Bijles biologie met Lise

Na vijf jaar studeren zit het er voor mij bijna op. Graag wil ik met mijn opgedane kennis anderen vooruit helpen in hun studie. Jongeren in het middelbaar die het moeilijk hebben met biologie, of studenten verpleegkunde die vloeken op hun anatomie/fysiologie help ik met veel plezier vooruit!

Gistel

biologie

Michaël

Ieper

Master

Universiteit Gent

Bijles biologie met Michaël

Aangezien ik een grote interesse heb in wetenschap, ben ik na mijn middelbare studies Moderne Talen-Wetenschappen gestart met een professionele bachelor Biomedische Laboratoriumtechnologie. Tijdens deze studies heb ik heel wat kennis opgedaan over hoe het er in een standaard laboratorium aan toe gaat. Na deze bachelor heb ik besloten om nog een Master Industriële wetenschappen afstudeerrichting Biochemie te volgen. Dit heeft mij veel theoretische kennis bijgebracht. Tenslotte heb ik nog 2 jaar bij gestudeerd om ook het diploma van Bio-ingenieur op zak te hebben. Tijdens dit hele studietraject heb ik heel wat wetenschappelijke kennis opgedaan die ik ook graag wil delen met studenten. Naast de standaard wetenschappen doe ik ook heel graag aardrijkskunde, geschiedenis en Engels, en ik wil mij ook voor deze vakken hard inzetten om studenten vooruit te helpen.

Ieper
Master, Universiteit Gent

biologie

Bert

Ieper

Master

KAHO Sint Lieven Gent

Industrieel ingenieur bouwkunde

Bijles biologie met Bert

Ik ben industrieel ingenieur en help studenten uit lager en middelbaar onderwijs bij wiskunde en wetenschappen. Daarnaast bied ik ook ondersteuning bij Excel. De sessies vinden plaats in regio Ieper-Roeselare. Ik ben een geduldig en rustig persoon. Ik heb de gave om op een rustige manier iets nieuws uit te leggen aan iemand.

Ieper
Industrieel ingenieur bouwkunde
Master, KAHO Sint Lieven Gent

biologie

Emma

Houthulst

Master

Universiteit Gent

Bijles biologie met Emma

Ik heb altijd al de ambitie gehad om studenten iets bij te brengen waar zij het moeilijk hebben. Het lijkt me zeer interessant om je kennis met iemand anders te kunnen delen. Elke student is anders en studeert anders, daarom vind ik het ook belangrijk om elke student individueel aan te pakken. We streven samen naar een doel, om zo het beoogde resultaat te bereiken.

Houthulst
Master, Universiteit Gent

biologie

maarten

Torhout

Master

KU leuven

biomedische wetenschappne

Bijles biologie met maarten

-Bachelor in de biomedische laboratoriumtechnieken -Master in de biomedische wetenschappen -(hoofd)leiding KSA Driekoningen Torhout

Torhout
biomedische wetenschappne
Master, KU leuven

biologie

Julie

Torhout

Master

Universiteit Gent

Ziekenhuisapotheker

Bijles biologie met Julie

Ik vatte vorig jaar de opleiding tot leraar aan in avondonderwijs in combinatie met mijn fulltime job als ziekenhuisapotheker. Dit bleek echter niet evident en ik werd genoodzaakt deze opleiding te onderbreken. Op heden werk ik echter slechts 80% en ik combineer op die manier mijn job met het geven van bijles, wat heel nauw aanleunt bij het lesgeven en mij uitermate boeit. Leraar worden in de toekomst sluit ik zeker niet uit.

Torhout
Ziekenhuisapotheker
Master, Universiteit Gent