Bijles Frans in Diksmuide

Krijg vandaag nog bijles Frans op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Frans

Nico

Lille

Professioneel / Volwassen

CVO Hoger Instituut der Kempen

Specifieke lerarenopleiding

Bijles Frans met Nico

Het 1-op-1 lesgeven (of aan kleine groepjes) geeft de mogelijkheid om veel dieper op de lesinhoud in te gaan. Ik heb als leerkracht ook uren bijles gegeven aan leerlingen met problemen met Frans. Zeker in het BUSO was dit van toepassing.

9,5/10

Lille
Specifieke lerarenopleiding
Professioneel / Volwassen, CVO Hoger Instituut der Kempen

Frans

Marion

Ieper

Bachelor

Vives KATHO RENO TORHOUT

Secundair Onderwijs

Bijles Frans met Marion

Frans is mijn passie. Ik ben zelf van Franse afkomst en ik ben docent Frans. Ik woon al 15 jaar in Vlaanderen en ik vind het fantastisch om mensen te kunnen helpen en begeleiden om Frans onder de knie te krijgen! Ik probeer mijn kennis door te geven op een enthousiaste en positieve wijze, rekening houdend met het niveau van de student.

10/10

Ieper
Secundair Onderwijs
Bachelor, Vives KATHO RENO TORHOUT

Frans

Tania

Duffel

Professioneel / Volwassen

Sint-Lodewijk Antwerpen

Secretariaat Moderne Talen

Bijles Frans met Tania

Vanaf mijn twaalf jaar ben ik zelf ook veel op Franse cursus geweest. Zo heb ik ook geleerd hoe je best een taal aan iemand kunt aanleren.

9,2/10

Duffel
Secretariaat Moderne Talen
Professioneel / Volwassen, Sint-Lodewijk Antwerpen

Frans

Ilse

Beauvechain

Master

Erasmushogeschool Brussel

Vertaler Frans-Italiaans

Bijles Frans met Ilse

Ik vind het jammer dat zoveel studenten een hekel hebben aan Frans. Het is ook wat logisch: we worden overspoeld door het Engels: muziek, films, series, enz... Frans is een taal die we minder vaak horen en die ons minder vertrouwd op de lippen ligt. Daarom geef ik mijn studenten veel tips om op een leuke manier Frans te leren; leuke series op Netflix, muziek, en nog veel meer!

9,8/10

Beauvechain
Vertaler Frans-Italiaans
Master, Erasmushogeschool Brussel

Frans

Lieven

Gent

Master

Universiteit Gent

Taal- en Letterkunde: Frans-Grieks

Bijles Frans met Lieven

Ik ben erg geïnteresseerd om mensen dingen bij te leren, niet alleen om hen betere punten te laten behalen, maar ook om bepaalde levenswijsheid door te geven.

Gent
Taal- en Letterkunde: Frans-Grieks
Master, Universiteit Gent

Frans

Françoise

Stekene

Bachelor

Sint-Thomasinstituut Brussel

geaggregeerde voor het lager secundair onderwijs afdeling Frans, Geschiedenis en Economische Wetenschappen

Bijles Frans met Françoise

Ik werk graag met gemotiveerde leerlingen/studenten om hen te helpen, om hen liefde voor de taal bij te brengen. Stilaan mag ik beginnen zeggen dat ik de knelpunten begin te kennen, vermits ik toch reeds 20 jaar bijles geef.

9/10

Stekene
geaggregeerde voor het lager secundair onderwijs afdeling Frans, Geschiedenis en Economische Wetenschappen
Bachelor, Sint-Thomasinstituut Brussel

Frans

Sandra

Ranst

Bachelor

Karel de Grote Hogeschool Antwerpen

Zakelijk vertalen en Tolken

Bijles Frans met Sandra

Ik hou van het persoonlijk contact met de student en de aangepaste begeleiding die ik kan bieden.

9,2/10

Ranst
Zakelijk vertalen en Tolken
Bachelor, Karel de Grote Hogeschool Antwerpen

Frans

Liliane

Herenthout

Bachelor

Onze Lieve Vrouwinstituut Berchem

Lerarenopleiding

Bijles Frans met Liliane

Na vele jaren voor de klas te staan, ben ik gemotiveerd om opnieuw les te geven. Uit ervaring weet ik dat Frans en geschiedenis knelpunten zijn in de lagere school en de eerste jaren van het secundair onderwijs. Ik voel mij geroepen om kinderen en jongeren bij te staan bij moeilijkheden en te motiveren om beter te scoren bij deze vakken.

9,4/10

Herenthout
Lerarenopleiding
Bachelor, Onze Lieve Vrouwinstituut Berchem

Frans

Evelyn

Brasschaat

Bachelor

Hogeschool Gent

Kleuteronderwijs

Bijles Frans met Evelyn

Ik heb zelf, vroeger als leerling en later als student, ervaren dat het soms heel moeilijk is om bepaalde leerstof onder de knie te krijgen. Dit kan vele oorzaken hebben: leerstoornis, gebrek aan zelfvertrouwen, nood aan meer tussenstappen of kapstokken, niet de juiste klik met de leerkracht of de manier hoe de leerstof wordt aangebracht, verkeerde studiehouding, te snel afgeleid door externe prikkels,... Zeker als de klassikale introductie in de klas van nieuwe leerstof te snel gaat of dat er te weinig tijd in de klas is om meer individuele begeleiding te krijgen (door een te grote klasgroep of schrik om hulp te vragen omwille van de reactie van de medeleerlingen/studenten). In een individuele bijles kan je je meer toelichten op de problematiek of studiemoeilijkheden van de leerling/student. Een aanpak opstellen waardoor het memoriseren vlotter gaat, kan door gebruik te maken van tussenstappen, kapstokken, en ook niet te vergeten de rustige gemoedelijke sfeer waarin dit gebeurt, bevordert ook vaak de studiehouding.

9,2/10

Brasschaat
Kleuteronderwijs
Bachelor, Hogeschool Gent

Frans

Guillaume

Zelzate

Master

Universiteit Gent

Toegepaste taalkunde vertalen

Bijles Frans met Guillaume

Ik heb een Master Vertalen Frans-Spaans behaald aan de UGent. Ik heb ook al enkele jaren ervaring met het geven van bijles aan leerlingen uit het middelbaar onderwijs. Ook leerlingen uit het lager onderwijs kunnen bij mij terecht voor bijles Frans. Momenteel ben ik aan de slag als leerkracht Frans-Spaans in de katholieke middelbare school van Zele.

9,6/10

Zelzate
Toegepaste taalkunde vertalen
Master, Universiteit Gent

Studenten die we al konden helpen

 • Peggy uit Diksmuide

  Student 6de middelbaar Humane Wetenschappen wenst ondersteuning bij Frans. Hij heeft momenteel een tekort voor het vak (42 procent). De student heeft een bepaalde achterstand opgebouwd,… Lees meer

 • Petra uit Diksmuide

  Studente 2e bachelor Bedrijfsmanagement heeft begeleiding nodig bij Frans. Het gaat om een heropfrissing van de basis, de grammatica en de tijden.

 • Josephine uit Diksmuide

  Josephine zit in haar tweede jaar Accounting en fiscaliteit. Ze zou graag hulp hebben bij Frans.

 • Maartje uit Diksmuide

  Leerling in het 4de middelbaar richting Houttechnieken (TSO) heeft ondersteuning nodig bij Frans. Hij heeft een zware vorm van dyslexie, waardoor het bij Frans ontzettend moeilijk gaat.… Lees meer

 • Anja uit Diksmuide

  Studente Examencommissie (3e graad Humane Wetenschappen) met autisme heeft begeleiding nodig bij Frans, in het kader van het mondelinge en schriftelijke examen.

 • Elke uit Diksmuide

  Leerling 2e middelbaar (A-stroom) heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. toepassen van de grammatica en studiemethode.

 • Blanche uit Houthulst

  Leerling 2e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. woordenschat en vervoegingen. Vorig jaar had hij geen examens voor het 2e of 3e trimester en geen les in het 3e trimester.… Lees meer

 • Valerie uit Middelkerke

  Volwassene werkt in sales en is op zoek naar ondersteuning bij Frans. Graag wil ze vlot en correct leren converseren en schrijven.

 • 'Remco uit Ichtegem

  Leerlinge 4e middelbaar (Humane Wetenschappen, Sint-Andreasinstituut) heeft begeleiding nodig bij Frans (handboek: Quartier Francais). Haar grootste moeilijkheid is het spreken.

 • Nina uit Kortemark

  Nina zit in 5de middelbaar Moderne talen Wetenschappen. Ze zou graag hulp hebben bij Frans en zoekt extra ondersteuning voor woordenschat en grammatica.

 • Emmy uit Koksijde

  Emmy zoekt begeleiding bij Frans. Zijn vriendin is Franstalig en hij zoekt begeleiding bij het mondelinge en deels bij het schrijven. Hij kan zich redden in het Frans maar zou zich hier… Lees meer

 • Tim uit Ichtegem

  Student 5de middelbaar Latijn-wetenschappen wenst ondersteuning bij Frans. Hij heeft momenteel een klein tekort. Frans is minder zijn ding. Ook is hij dit jaar in een nieuwe school gest… Lees meer

 • Diyen uit Middelkerke

  Student 3de middelbaar Talen-Wetenschappen zoekt hulp bij Frans. Hij mankeert een basis en heeft geen taalgevoel en dat maakt het moeilijk voor hem om Frans te leren.

 • Willem uit Nieuwpoort

  3 leerlingen zijn op zoek naar bijles Frans. Het gaat om een jongen van het vijfde leerjaar, zijn broer die in het 3e middelbaar zit en zijn zus die in het 4de middelbaar Sportwetenscha… Lees meer

 • Zehra uit Kortemark

  Een student uit het 4e middelbaar Bio-Esthetiek zoekt begeleiding bij Frans. Voornamelijk bij de grammaire heeft ze het moeilijk.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.