Bijles Chemie in Espierres

Krijg vandaag nog bijles chemie op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

chemie

Yanaika

Tielt

Master

ugent

ziekenhuisfarmacie

Bijles chemie met Yanaika

Ik gaf onlangs uitleg aan mijn vriend, die opnieuw begonnen is met studeren en ik stond er van verrast hoeveel ik nog wist over mijn eigen studiejaren.

10/10

Tielt
ziekenhuisfarmacie
Master, ugent

chemie

Stijn

Deinze

Bachelor

Universiteit Gent

Biologie

Bijles chemie met Stijn

Ik weet uit ervaring hoe belangrijk het is om ingewikkelde materie eenvoudig uitgelegd te krijgen. Ik ben zeer gemotiveerd om mijzelf te verdiepen in allerlei onderwerpen en krijg veel voldoening wanneer ik dit succesvol kan overdragen aan anderen.

7/10

Deinze
Biologie
Bachelor, Universiteit Gent

chemie

Ruben

Avelgem

Master

KUL

in de Industriële Wetenschappen: Biochemie

Bijles chemie met Ruben

Ruben is afgestudeerd met een master in de Biochemie en is momenteel werkzaam als projectbegeleider in een onderzoekslabo. Ruben helpt leerlingen graag verder bij wiskunde, fysica, chemie en biologie. Bovendien heeft hij als jeugdtrainer en animator bij de lokale speelpleinwerking ervaring met kinderen en jongeren.

9/10

Avelgem
in de Industriële Wetenschappen: Biochemie
Master, KUL

chemie

Mathijs

Harelbeke

Master

Ugent

Industriële wetenschappen: Chemie

Bijles chemie met Mathijs

Ik sta open om studenten/leerlingen te helpen met leerproblemen. Het is belangrijk dat leerachterstand of leerproblemen zo snel mogelijk aangepakt worden. Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen. Ik heb vorig jaar nog vrijwillig wiskunde bijles gegeven aan een vriend. Hij heeft me aangespoord om ook andere studenten te helpen met leerproblemen.

Harelbeke
Industriële wetenschappen: Chemie
Master, Ugent

chemie

Gertjan

Deinze

PhD

Universiteit Gent

Chemie

Bijles chemie met Gertjan

Tijdens mijn studie heb ik heel veel kennis opgedaan op het vlak van alle takken van de chemie, maar ik merkte vlug dat ik die opgedane kennis nog liever deelde met mijn medestudenten of familieleden die moeite hadden met chemie. Tijdens mijn opleiding heb ik hiervoor ook de kans gekregen, namelijk door het begeleiden van thesisstudenten, maar ook door het doceren van werkcolleges over organische chemie aan verschillende richtingen. Dat delen van kennis en ervaring heb ik eigenlijk al altijd graag gedaan, of het nu in de jeugdbeweging was of tijdens het sporten, en ik wil dit zeer graag blijven doen.

Deinze
Chemie
PhD, Universiteit Gent

chemie

Thibaut

Roeselare

Bachelor

Université Grenoble Alpes (UGA)

2de wiskunde (L2 MAT)

Bijles chemie met Thibaut

Ik geef graag bijles geven omdat het mij gelukkig maakt als ik anderen iets kan bijbrengen. Het is ook een troef voor op mijn cv. Het lijkt mij een nuttigere invulling dan een reguliere studentenjob. Ik zou ook graag in onderzoek gaan en daar hoort bijna altijd lesgeven bij en dan is het dus een ideale voorbereiding daarop. Ik heb al wat bijles gegeven. Het is tof en het voelt niet als zwaar werken. Het is ook leuk om dan andere vakken te geven die ik niet (meer) krijg aan de universiteit en dat zorgt voor een goede afwisseling. Ik heb BijlesHuis leren kennen via mijn broer die het dan op zijn beurt heeft leren kennen via VTK, studentenvereniging burgelijk ingenieur UGent.

8,7/10

Roeselare
2de wiskunde (L2 MAT)
Bachelor, Université Grenoble Alpes (UGA)

chemie

Stéphanie

Kluisbergen

Master

Ugent

in de bio-ingenieurswetenschappen: bos- en natuurbeheer

Bijles chemie met Stéphanie

Stéphanie is bio-ingenieur van opleiding en ze geeft heel graag bijles vanwege de sociale interactie. Ze geeft bijles aan studenten lager en middelbaar onderwijs en universiteit. Ze helpt ook studenten met studiebegeleiding, waarbij ze een coachende aanpak heeft.

Kluisbergen
in de bio-ingenieurswetenschappen: bos- en natuurbeheer
Master, Ugent

chemie

Niel

Ingelmunster

Master

Universiteit Gent

Bio-ingenieurswetenschappen

Bijles chemie met Niel

Bijles geven is aan de ene kant een manier om bezig te blijven met materie die mij interesseert, en waarvoor ik voor bio-ingenieurswetenschappen gekozen heb. Aan de andere kant geeft het mij de kans om de kennis die ik in mijn studie heb opgedaan, door te geven aan studenten die problemen ondervinden met bepaalde vakken. De vakken die ik heb opgesomd, heb ik met veel plezier gevolgd. Het zijn alle wetenschapsvakken, omdat mijn studie nu eenmaal focust op (natuur)wetenschappen en het ook die vakken zijn die ik het liefste doe. Het examen van ieder onderdeeltje per vak heb ik met succes afgelegd, en denk dan ook dat ik de juiste persoon ben om bijles te geven in die vakken.

Ingelmunster
Bio-ingenieurswetenschappen
Master, Universiteit Gent

chemie

Stephen

Kortrijk

Derde graad

Universiteit Gent

Farmaceutische Wetenschappen

Bijles chemie met Stephen

Ik wil kinderen en jongeren die problemen hebben met algemene en exacte wetenschappen laten inzien dat deze vakken leuk en interessant kunnen zijn. Ik vind het leuk om les en informatie te geven over wetenschappen, en om personen te helpen hun wetenschappelijk denkvermogen te ontwikkelen en te verruimen.

Kortrijk
Farmaceutische Wetenschappen
Derde graad, Universiteit Gent

chemie

Aron

Roeselare

Master

Ugent

in de industriële wetenschappen: biochemie

Bijles chemie met Aron

Ik behaalde mijn master Industriële Wetenschappen Biochemie. Ik koos hiervoor omdat ik altijd al geïnteresseerd was in docent of ingenieur worden. Ik vind bijles geven een mooie verhouding tussen mijn interesse in het onderwijs en mijn huidige job. Momenteel ben ik al 5 jaar werkzaam als procesingenieur. Ik heb ervaring met bijles geven van wetenschapsvakken en wiskunde aan mijn jongere zus en aan mijn neefjes (zowel op hogeschool- als middelbaar niveau).

Roeselare
in de industriële wetenschappen: biochemie
Master, Ugent

Studenten die we al konden helpen

  • Anke uit Zelzate

    Student 5de middelbaar Gezondheid en Welzijn zoekt hulp bij chemie. Zij heeft eerst 4 jaar handel en talen gedaan, dus zij mankeert een basis in chemie.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Jij beslist zelf op welke momenten de bijles chemie plaatsvindt. Zowel na school tijdens de week, als in het weekend of in de vakantie zijn mogelijkheden. Je spreekt zelf af met jouw docent uit Espierres die matcht met jouw beschikbaarheden.
Iedere leerling is anders, verwerkt leerstof op een andere manier, en heeft andere knelpunten. Daarom staat een aanpak op maat bij ons op nummer 1. Of het nu gaat om specifieke bijles chemie, leren leren of zelfvertrouwen verbeteren: je docent uit regio Espierres maakt samen met jou een persoonlijk leerplan op je eigen tempo.
Het antwoord daarop is kort: we bieden bijles chemie in Espierres voor elke leeftijd en elk niveau aan. Onze jongste studenten zijn 3 jaar, onze oudste studenten 75+! Of je kind nu in de lagere school zit, in het middelbaar of op de universiteit of hogeschool: we vinden een gepaste docent voor je bijles.

Top bijlesaanvragen

privé bijles, bijles coach, bijles Chemie, bijles volgen, bijles Chemie middelbaar in Espierres, privéles Chemie, bijlesdocent Chemie in Espierres, bijles gevraagd, bijles Chemie geven in Espierres