Bijles in Galmaarden

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

9000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
3. Leer van overal - online of in persoon
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Arne

Ninove

Bachelor

Ostend Air COllege

Professionele lijnpiloot (ATPL)

Bijles met Arne

Ik ben Arne, 21 jaar en afgestudeerd als lijnpiloot. Vroeger in het middelbaar had ik zelf moeite met het vak wiskunde en heb toen ook bijles genomen voor dit vak. Ik ben ervan overtuigd dat met de juiste sturing en uitleg, wiskunde een héél leuk en boeiend vak kan worden! In mijn vrije tijd help ik mensen hier graag mee verder!

Ninove
Professionele lijnpiloot (ATPL)
Bachelor, Ostend Air COllege

Stefanie

Ninove

Master

U Gent

Psychologie

Bijles met Stefanie

Sinds een jaartje werk ik 4/5. Op die manier maak ik bewust tijd vrij voor dingen die ik graag doe: het geven van studiebegeleiding. Sinds begin dit jaar ben ik in bijberoep gestart met het geven van studie begeleiding. Ik heb nog een aantal uurtjes vrij en vul deze graag in via BijlesHuis. Het is enorm fijn om samen met de studenten te zoeken naar hoe ze het anders kunnen aanpakken, naar wat goed werkt en wat hen zou kunnen helpen.

Ninove
Psychologie
Master, U Gent

Maxime

Gooik

Master

Universiteit Gent

B. Sc. in Chemical engineering and Material Science

Bijles met Maxime

Ik heb altijd graag complexe concepten uitgelegd aan mensen met een uiteenlopende voorkennis. Hierbij merkte ik op dat ik zeer goed intuïtieve invalshoeken kan vinden om deze concepten over te brengen. Mede dankzij een eerder visuele manier van denken en memoriseren. Vaak heb ik deze vaardigheden gebruikt om wiskunde, chemie en fysica uit te leggen aan mijn jongere zus en broer (respectievelijk studenten bio-ingenieur en industrieel ingenieur). Hun dankbaarheid gaf mij steeds veel voldoening. Mijn studies in Gent zijn moeilijk te combineren met een vaste studentenjob tijdens de week. Een ietwat flexibelere job waar ik bovendien gebruik kan maken van mijn vergaarde kennis spreekt mij enorm aan. Ook is het een noemenswaardige toevoeging aan mijn CV. BijlesHuis leerde ik kennen via een flyer uitgedeeld door de studentenvereniging van burgerlijk ingenieurs van Gent (VTK)

Gooik
B. Sc. in Chemical engineering and Material Science
Master, Universiteit Gent

Fjodor

[no name]

Bachelor

Artevelde Hogeschool

International Business Management

Bijles met Fjodor

Ik spreek graag Engels en ik zie bijles als een manier waar ik dit kan doen en iemand anders kan helpen. Economie is iets waar iedereen volgens mij een basis moet van hebben. Ikzelf vind economie zeer interessant en vind het dan ook leuk om dit op een toffe manier aan te leren aan anderen. Voor mijn studies is het ook interessant om opleiding te kunnen geven en ik zie bijles geven als een manier om deze vaardigheid verder te ontwikkelen.

[no name]
International Business Management
Bachelor, Artevelde Hogeschool

Brend

Ninove

Bachelor

Odisee Hogeschool

Bedrijfsmanagement accountancy-fiscaliteit

Bijles met Brend

Als alumnus in een economisch-getinte richting ligt mijn interesse- en expertisegebied grotendeels in de economische sfeer. Concreet omvat dit boekhouden, algemene economie en het kiezen van de juiste belegging of verzekering. Momenteel ben ik werkzaam in een boekhoudkantoor dus kan ik praktische informatie van in het werkveld meegeven. Daarbij komt ook een goede omgang met Excel kijken. Tijdens mijn opleiding leerde ik dit al op gevorderd niveau en dankzij praktische toepassingen is dit op peil gebleven. Ik kijk ernaar uit mijn kennis door te geven en door interactie op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen mijn vakgebied.

Ninove
Bedrijfsmanagement accountancy-fiscaliteit
Bachelor, Odisee Hogeschool

Caro

Geraardsbergen

Bachelor

Bijles met Caro

Ik heb altijd al een passie gehad om mensen uitleg te geven over dingen die ze niet begrepen. Daarom geef ik nu graag bijles.

Geraardsbergen
Bachelor,

Lenka

Geraardsbergen

Derde graad

KA Geraardsbergen

Sociale en technische wetenschappen

Bijles met Lenka

Ik heb een passie voor de Engelse taal en cultuur. Ik ben gemotiveerd om dit door te geven aan mijn leerlingen. Ik denk dat bijles geven mij nog meer unieke ervaringen zal geven in mijn leerkracht zijn. Ooit hoop ik zelf les te kunnen geven in het buitenland.

Geraardsbergen
Sociale en technische wetenschappen
Derde graad, KA Geraardsbergen

Maarten

Geraardsbergen

Bachelor

KAHO Sint-Lieven Aalst

Leerkracht Lager Onderwijs

Bijles met Maarten

Na mij studies leerkracht leerkracht lager onderwijs heb in Het Katholiek Hoger Instituut Voor Opvoedkunde Dr. F. De Hovre (KHIVO) een door het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming erkende opleiding van 120 contacturen gevolgd om mijzelf verder te verdiepen in de laatste onderwijsvernieuwingen. Deze opgedane kennis + mijn ervaring uit de praktijk wil ik graag ook naschools inzetten om leerlingen naar een hoger niveau te tillen!

Geraardsbergen
Leerkracht Lager Onderwijs
Bachelor, KAHO Sint-Lieven Aalst

Evelien

Geraardsbergen

Professioneel / Volwassen

HUB Brussel

leerkracht in het lager onderwijs

Bijles met Evelien

Heel graag wil ik kinderen en jongeren helpen bij hun studies en zo hun zelfzekerheid opkrikken.

Geraardsbergen
leerkracht in het lager onderwijs
Professioneel / Volwassen, HUB Brussel

Kelly

Ninove

Bijles met Kelly

Ik geef les in het lager onderwijs en help na mijn uren kinderen die nog wat extra hulp kunnen gebruiken.

Ninove