Bijles in Galmaarden

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Brend

Ninove

Bachelor

Odisee Hogeschool

Bedrijfsmanagement accountancy-fiscaliteit

Bijles met Brend

Als alumnus in een economisch-getinte richting ligt mijn interesse- en expertisegebied grotendeels in de economische sfeer. Concreet omvat dit boekhouden, algemene economie en het kiezen van de juiste belegging of verzekering. Momenteel ben ik werkzaam in een boekhoudkantoor dus kan ik praktische informatie van in het werkveld meegeven. Daarbij komt ook een goede omgang met Excel kijken. Tijdens mijn opleiding leerde ik dit al op gevorderd niveau en dankzij praktische toepassingen is dit op peil gebleven. Ik kijk ernaar uit mijn kennis door te geven en door interactie op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen mijn vakgebied.

Ninove
Bedrijfsmanagement accountancy-fiscaliteit
Bachelor, Odisee Hogeschool

Sanne

Ninove

Bachelor

Hogeschool Universiteit Brussel (nu Odyssee)

Lerarenopleiding Secundair Onderwijs Biologie en Project Algemene Vakken

Bijles met Sanne

Ik ben een gemotiveerde leerkracht die leerlingen zowel in de klas als buiten de klas voldoende kansen wil geven. Door de jaren heen viel het me meer en meer op dat het maken van huiswerk, het voorbereiden van toetsen/syntheseproeven niet voor elke jongere even evident is; vaak hebben zij hierbij hulp nodig. Daarom wil ik mij hiervoor inzetten.

Ninove
Lerarenopleiding Secundair Onderwijs Biologie en Project Algemene Vakken
Bachelor, Hogeschool Universiteit Brussel (nu Odyssee)

Lenka

Geraardsbergen

Derde graad

KA Geraardsbergen

Sociale en technische wetenschappen

Bijles met Lenka

Ik heb een passie voor de Engelse taal en cultuur. Ik ben gemotiveerd om dit door te geven aan mijn leerlingen. Ik denk dat bijles geven mij nog meer unieke ervaringen zal geven in mijn leerkracht zijn. Ooit hoop ik zelf les te kunnen geven in het buitenland.

Geraardsbergen
Sociale en technische wetenschappen
Derde graad, KA Geraardsbergen

Nina

Galmaarden

Derde graad

Heilige Harten Ninove

Office en Retail management

Bijles met Nina

Ik werk graag met kinderen, ik ben ook al animator geweest op de speelpleinwerking.

Galmaarden
Office en Retail management
Derde graad, Heilige Harten Ninove

Evelien

Geraardsbergen

Professioneel / Volwassen

HUB Brussel

leerkracht in het lager onderwijs

Bijles met Evelien

Heel graag wil ik kinderen en jongeren helpen bij hun studies en zo hun zelfzekerheid opkrikken.

Geraardsbergen
leerkracht in het lager onderwijs
Professioneel / Volwassen, HUB Brussel

Kelly

Ninove

Bijles met Kelly

Ik geef les in het lager onderwijs en help na mijn uren kinderen die nog wat extra hulp kunnen gebruiken.

Ninove

Nicolas

Geraardsbergen

Bachelor

UGent

ingenieurswetenschappen elektrotechniek

Bijles met Nicolas

Ik geef graag uitleg over de onderwerpen die ik beheers. Ik vind het belangrijk dat leerlingen en studenten alles begrijpen, omdat dit belangrijk is voor hun verdere studies en opvoeding.

Geraardsbergen
ingenieurswetenschappen elektrotechniek
Bachelor, UGent

Erin

Geraardsbergen

Bachelor

Bijles met Erin

Momenteel volg ik een lerarenopleiding secundair onderwijs Wiskunde en Biologie (alsook natuurwetenschappen 1ste graad) aan HoGent. Dankzij mijn stage heb ik al enige ervaring in het lesgeven en ik denk dat bijlessen een grote meerwaarde kunnen zijn om mezelf te ontwikkelen als volwaardig leerkracht.

Geraardsbergen
Bachelor,

Bram

Geraardsbergen

Bachelor

KU Leuven

3e Politieke Wetenschappen en Sociologie

Bijles met Bram

Lesgeven zit bij mij in de familie. Mijn moeder en grootvader zijn allebei leerkracht in het secundair, en zo heb ik het onderwijs dus steeds van dichtbij gevolgd. Toen de studentenvereniging Politika vorig jaar vrijwilligers zocht om in samenwerking met de Faculteit Sociale Wetenschappen een "Peer Assisted Learning"-project te beginnen, heb ik dan ook geen moment getwijfeld. Het leek me een erg leuke ervaring om eerstejaarsstudenten te helpen met het leren van cursussen en om hen te begeleiden bij die eerste stappen naar het universitaire onderwijs, vanuit mijn eigen ervaringen. Aangezien ik wel een goed idee had van hoe (bij)les geven precies verliep, was het niet echt een verrassing voor mij dat, als je het echt goed wilt doen, je ook wel nogal wat tijd moet besteden aan voorbereiding. Het PAL-project werd echt een heel leuke ervaring. Omdat ik dit jaar in het eerste semester in het buitenland studeerde en het PAL-project een volledig jaar doorloopt, was het moeilijk om opnieuw mee te doen. Het is dan ook daarom dat ik nu via BijlesHuis meer ervaring wil opdoen met het geven van bijles.

Geraardsbergen
3e Politieke Wetenschappen en Sociologie
Bachelor, KU Leuven

Joren

Geraardsbergen

Bachelor

Katholieke Hogeschool Sint-Lieven Aalst en Hogeschool Helicon Zeist

Lerarenopleiding

Bijles met Joren

Ik ben erg goed in het individueel werken met kinderen. Het is voor mij gemakkelijk om me in te leven en de beginsituatie in te schatten. Wiskunde geef ik het liefst, ik kan het herleiden tot zijn essentie, leg het eenvoudig uit en van daaruit wordt snel progressie gemaakt. Kinderen voelen zich snel begrepen en gerustgesteld.

Geraardsbergen
Lerarenopleiding
Bachelor, Katholieke Hogeschool Sint-Lieven Aalst en Hogeschool Helicon Zeist

Studenten die we al konden helpen

 • Wenche uit Galmaarden

  Student tweede bachelor Bedrijfsmanagement zoekt hulp bij het maken van een examentaak. Het gaat om een opdracht waarbij een website moet worden gemaakt met het programma WIX. Het is de… Lees meer

 • Kato uit Galmaarden

  Student eerste bachelor Bedrijfsmanagement (Artevelde) zoekt hulp bij het vak Excel. Het vak ligt hem minder en hij is wat de motivatie verloren. Graag een extra begeleiding van een doc… Lees meer

 • Inne uit Galmaarden

  Ouder is op zoek naar initiatielessen Frans voor haar twee kinderen, haar dochter zit in het 3de kleuter, haar zoon in het 2de leerjaar. Volgend jaar (eventueel deze zomer, eventueel ie… Lees meer

 • Lucas uit Galmaarden

  Leerling 6e middelbaar (Wetenschappen-Wiskunde) met dyslexie heeft begeleiding nodig bij fysica. Hij begrijpt de leerstof, maar heeft het moeilijk om deze te reproduceren.

 • Nghitti uit Galmaarden

  Leerling 5e middelbaar (Wiskunde-Wetenschappen) heeft begeleiding nodig bij Engels. Het gaat vooral over de basisgrammatica.

 • Danisa uit Galmaarden

  Leerling 5e middelbaar (Wiskunde-Wetenschappen) heeft begeleiding nodig bij Frans. Het gaat vooral over de basisgrammatica.

 • Leone uit Galmaarden

  Student 1ste bachelor farmaceutische wetenschappen (UGent) zoekt hulp bij chemie. Momenteel gaat het om titraties. In het middelbaar onderwijs heeft de student wiskunde-wetenschappen ge… Lees meer

 • Mervin uit Galmaarden

  Leerlinge in het 4de middelbaar wil volgend jaar doorstromen naar de studierichting Wetenschappen-Wiskunde (6u) en heeft daarom extra hulp nodig bij wiskunde. Haar punten zijn niet slec… Lees meer

 • Danisa uit Galmaarden

  Leerlinge 1e middelbaar (13 jaar, A-stroom) met zware concentratieproblemen heeft een algemene studiebegeleiding nodig. Eventueel kan er ook inhoudelijk gekeken worden naar de leerstof … Lees meer

 • Jul uit Galmaarden

  Leerling die naar het vijfde leerjaar gaat zoekt begeleiding bij rekenen en taal. Ze zit in een grote klas met 28 leerlingen, waardoor er een achterstand opgebouwd is.

 • Laura uit Galmaarden

  Laura zit in het 6de middelbaar humane wetenschappen en zou graag hulp hebben bij Frans. Ze zou hulp nodig hebben bij grammatica, vocabulaire, schrijven en spreken. Studente heeft dysle… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.