Bijles in Geetbets

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Ellien

Landen

Master

KULeuven

Tolken Frans-Spaans

Bijles met Ellien

Mijn passie voor taal is al van jongs af aan begonnen. Ik ben namelijk tweetalig opgevoed. Al snel wist ik dat ik iets met talen wou gaan doen als beroep. Ik ben aan een talenopleiding begonnen aan de KU Leuven en ben afgestudeerd als Master in het Tolken (Frans-Spaans). Ik heb daarna een anderhalf jaar als vertaler gewerkt voor een privébedrijf. Daar gaf ik vrijwillig bijles Frans aan de zoon van een werknemer. Ik besefte dat ik dit heel graag deed. Het gevoel om het taalprobleem te vinden en dit op te lossen door begeleiding, geeft mij veel voldoening. Ik ben iemand die zeer enthousiast, sociaal en extravert is.

8,8/10

Landen
Tolken Frans-Spaans
Master, KULeuven

Margaretha (Greta)

Alken

Master

KULeuven - Didactiek vreemde talen

Geaggregeerde Hoger Secundair onderwijs

Bijles met Margaretha (Greta)

Ik heb een passie voor talen, en voor leren. Zelf bijleren en anderen helpen om te leren, daar vind ik grote voldoening in. Ik wil graag professioneel actief blijven en mijn passie voor de Franse taal delen en overbrengen, en anderen daarvoor motiveren. Ik heb ervaring met jongeren maar ook met volwassenen, die hun kennis van het Frans voor professionele doelen willen verbeteren. Ik ga met plezier op zoek naar aangepaste leermethoden en originele materialen, en leef mijn creativiteit graag uit in het ontwikkelen van een aanpak op maat van de jonge of minder jonge bijlesnemer.

9,5/10

Alken
Geaggregeerde Hoger Secundair onderwijs
Master, KULeuven - Didactiek vreemde talen

Tinne

Borgloon

Bachelor

CVO Limlo, Diepenbeek

Specifieke Lerarenopleiding

Bijles met Tinne

Ondertussen help ik drie jaar jongeren met hun schoolwerk en planning. Ik werk als leerkracht in het secundair onderwijs waardoor ik dichtbij de leerlingen sta. Ik geef ook onderwijs aan huis aan leerlingen die niet naar school kunnen komen.

8,6/10

Borgloon
Specifieke Lerarenopleiding
Bachelor, CVO Limlo, Diepenbeek

Barbara

Lubbeek

Master

KU Leuven

Informatiemanagement

Bijles met Barbara

Sinds enkele jaren geef ik bijles wiskunde. De leerling helpen waar problemen optreden en op deze manier kennis verruimen en punten verhogen. Dat maakt zowel de leerling als de docent blij.

8,7/10

Lubbeek
Informatiemanagement
Master, KU Leuven

Lotte

Alken

Master

Katholieke Universiteit Leuven

psychologie, theorie en onderzoek

Bijles met Lotte

Ik heb jarenlang huiswerkbegeleiding gegeven en werk als onderzoeksspecialiste in een bedrijf dat andere bedrijven helpt om uit te blinken. Om mijn vrije tijd nuttig te besteden, geef ik graag bijles over de vakken die ik zelf steeds ijverig en met veel plezier gestudeerd heb.

9,3/10

Alken
psychologie, theorie en onderzoek
Master, Katholieke Universiteit Leuven

Thomas

Nieuwerkerken

Master

Uhasselt

Industrieel ingenieur Electrotechniek

Bijles met Thomas

Bijles geven is echt mijn passie!

9/10

Nieuwerkerken
Industrieel ingenieur Electrotechniek
Master, Uhasselt

Furgan

Hasselt

Master

KUL Leuven

in de geneeskunde

Bijles met Furgan

Zelf ben ik student geneeskunde. Bijles voor de wetenschappelijke vakken is geen enkel probleem. Bovendien begeleid ik studenten aan de universiteit die moeilijkheden hebben met wetenschappelijke vakken van de opleiding biomedische wetenschappen. Ook ben ik zeer goed in Frans en help graag studenten die er moeilijkheden mee hebben.

9/10

Hasselt
in de geneeskunde
Master, KUL Leuven

Bea

Tienen

Master

KU Leuven

Wiskunde

Bijles met Bea

Als leerkracht wiskunde is wiskunde individueel uitleggen aan leerlingen niet alleen mijn beroep maar ook mijn hobby.

9,6/10

Tienen
Wiskunde
Master, KU Leuven

Marlies

Halen

Bachelor

UCLL

Lerarenopleiding secundair onderwijs: chemie-wiskunde

Bijles met Marlies

Ik wil bijles geven om mijn vrije tijd nuttig te besteden. Het helpt de studenten verder en ik doe ervaring op voor mijn studie.

9,3/10

Halen
Lerarenopleiding secundair onderwijs: chemie-wiskunde
Bachelor, UCLL

Pierre

Hasselt

Master

KU Leuven

Psychologie

Bijles met Pierre

Pierre is tweetalig en heeft een master psychologie op zak. Hij is aan de slag als HR-consultant en helpt daarnaast leerlingen en studenten bij talen.

9/10

Hasselt
Psychologie
Master, KU Leuven

Studenten die we al konden helpen

 • Djameela uit Brasschaat

  Leerlinge in het 6de leerjaar heeft ondersteuning nodig bij taal. Het spreken gaat vlot, maar ze maakt nog veel schrijffouten. Haar ouders zijn recent gescheiden en ze lijdt hier best w… Lees meer

 • Max uit Brecht

  Leerlinge 3e leerjaar heeft begeleiding nodig in het kader van achterstand wegens ziekte.

 • Frank uit Hoogstraten

  Student 5de middelbaar Automechanica zoekt begeleiding bij Elektriciteit. Zijn examen was niet zo goed, hij kan moeilijk de theorie omzetten naar de praktijk. Hij zou graag meer inzicht… Lees meer

 • Natasha uit Engelskirchen

  Natasha volgt de opleiding Dierengeneeskunde (UGent). Ze heeft nood aan begeleiding bij organische chemie. Onderwerpen: bouw en eigenschappen moleculen, chemische reactiviteit/stabilit… Lees meer

 • Berdien uit Brasschaat

  Leerlinge 4e leerjaar heeft huiswerkbegeleiding nodig.

 • Channa uit Brasschaat

  Leerling 4e middelbaar (TSO Handel) heeft begeleiding nodig bij natuurwetenschappen. Hij is al 2 keer blijven zitten en komt van ASO. Het gaat om een wekelijkse opvolging.

 • Jorn uit Echten

  Leerling zit in het eerste jaar hbo Dier en Veehouderij en zoekt online begeleiding voor Scheikunde. Hij gebruikt de cursus H2O.

 • Caithlin uit Kapellen

  Leerlinge 2e leerjaar met dyslexie heeft begeleiding nodig bij rekenen, o.a. plus en min.

 • Shannon uit Kapellen

  Leerlinge 5e leerjaar heeft begeleiding nodig bij rekenen.

 • Filip uit Brasschaat

  Leerling heeft het 4e middelbaar Houttechnieken achter de rug en zoekt hulp bij AutoCAD ter voorbereiding van het 5e middelbaar. Hij had een licht tekort op het einde van vorig schoolja… Lees meer

 • Raphael uit Voorburg

  Raphael zit in groep 6. Zijn ouders spreken geen Nederlands, maar hij wel. Hij heeft problemen met taal; begrijpend lezen en spelling.

 • Ella uit Houten

  Ella uit groep 8 heeft moeite met rekenen. Momenteel heeft ze voornamelijk op basis hiervan advies vmbo-TL, maar met de Cito-toets van april kan het niveau nog naar omhoog. De ouders zo… Lees meer

 • Buraj uit Hoofddorp

  Buraj is vijf en zit in groep 2. Zijn ouders willen hem een zetje geven door een docent in te schakelen die hem kan ondersteunen bij het alfabet, cijfers en schrijven. Zodat hij in 2023… Lees meer

 • Chloé uit Amsterdam

  Student Computer Science heeft hulp nodig bij R Studio. In functies van zijn studies komt er een midterm examen aan voor statistiek. Hiervoor moet hij werken met R Studio, echter heeft … Lees meer

 • Sabrine uit Sint-Job-in-'t-Goor

  Sabrine zit in het 5e middelbaar elektromechanica en zoekt begeleiding voor PC-technieken en elektriciteit. Vorig jaar volgende ze een sociaal technische richting, waardoor zij nu een k… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Wij luisteren eigenlijk vooral naar jouw noden. Zijn jullie op zoek naar bijles aan huis? Dan regelen wij een docent uit regio Geetbets die aan huis komt. Wil je liever online bijles volgen, of op een neutrale locatie in Geetbets? Dat is evengoed een optie.
Iedereen kan bijles volgen in Geetbets! De moeilijkheidsgraad van het vak maakt niet uit. Ons uitgebreide en lokaal verankerde netwerk van bijlesdocenten zorgt ervoor dat er iemand beschikbaar is voor elk niveau van elk vak. BijlesHuis biedt dan ook bijles aan voor elke leeftijd.
Op deze pagina vind je alvast enkele bijlesdocenten uitgelicht die in regio Geetbets wonen. Maar dat is slechts een selectie! BijlesHuis beschikt over een kwaliteitsvol netwerk van duizenden geïnterviewde docenten over heel België. Bijlesdocenten zijn er in alle soorten: PhD'ers, gepensioneerden, mensen die voltijds in het onderwijs of een andere sector staan, universiteitsstudenten,... Als je een aanvraag indient via de site, kijken wij vrijblijvend welke docent in Geetbets bij jou past!

Top bijlesaanvragen

bijles geven in Geetbets, bijles wiskunde Geetbets, huiswerkbegeleiding Geetbets, bijles krijgen, bijles Frans Geetbets, bijlessen aan huis, beste bijles, bijles krijgen, bijles aan huis in Geetbets