Bijles Wiskunde in Geetbets

Krijg vandaag nog bijles wiskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

wiskunde

Johan

Kortenaken

Bachelor

Heilig Hartinstituut Heverlee ( nu UCLL)

wiskunde -bio - aardrijkskunde

Bijles wiskunde met Johan

Ik geef bijles omdat ik voel dat er bij kinderen momenteel heel wat leerachterstand is door de lockdown van vorig schooljaar. Bovendien geeft het me veel voldoening: het moment als je een leerling hoort zeggen "Ah, maar nu snap ik het" is het beste moment van de hele les.

10/10

Kortenaken
wiskunde -bio - aardrijkskunde
Bachelor, Heilig Hartinstituut Heverlee ( nu UCLL)

wiskunde

Dominique

Hasselt

Professioneel / Volwassen

Vlerick Leuven Gent Management School

Master in Financial Management

Bijles wiskunde met Dominique

Professioneel heb ik mij geheroriënteerd naar verschillende zaken die ik graag doe, zaken met liefst met wat meer maatschappelijke relevantie. Het aan anderen bijbrengen van kennis voldoet aan beide. Mijn vrouw is leerkracht hoogste graad secundair onderwijs. Ik zie enerzijds haar voldoening en weet anderzijds vrij goed wat te verwachten. Wat sport betreft hou ik me bezig met mountainbiken, tennissen en wandelen. Verder heb ik een brede algemene interesse in onder meer geschiedenis, politiek, economie en wetenschap. Ik ben ook een doe-het-zelf belegger. Me bezighouden met kinderen is nooit een last.

8,9/10

Hasselt
Master in Financial Management
Professioneel / Volwassen, Vlerick Leuven Gent Management School

wiskunde

Lotte

Hasselt

Master

KUL

Bio-ingenieur in de landbouwkunde

Bijles wiskunde met Lotte

Lesgeven en jongeren nieuwe kennis bijbrengen is een passie van mij, zowel voor de klas als in één op één. Ik hou ervan om het 'ahha' moment te creëren en leerlingen door veel voorbeelden en oefeningen inzicht te geven in de voor hun moeilijkere leerstof.

Hasselt
Bio-ingenieur in de landbouwkunde
Master, KUL

wiskunde

Jade

Wellen

Master

KULeuven

Toegepaste Economische Wetenschappen

Bijles wiskunde met Jade

Ik vind het heel belangrijk dat ieder kind en iedere jongere zich ten alle tijde goed kan voelen, dit ook in de klas. Het is nooit fijn om het gevoel te hebben achterop te lopen en daar wil ik heel graag mee helpen. Iedereen verdient dezelfde kansen in het onderwijs, en het geeft mij veel voldoening om daar een verschil in te maken. Ik heb reeds studenten aan de universiteit geholpen met wiskunde en statistiek. Wanneer zij mij achteraf lieten weten dat ze geslaagd waren, mij bedankten of vroegen of ik hen ook nog met andere vakken kon helpen, gaf mij dat steeds een heel goed gevoel. Dat is natuurlijk ook het doel: leerlingen of studenten terug vertrouwen geven in hun eigen kunnen.

8,3/10

Wellen
Toegepaste Economische Wetenschappen
Master, KULeuven

wiskunde

Pawandeep

Zoutleeuw

Master

KU Leuven

Industrieel Ingenieur

Bijles wiskunde met Pawandeep

Ik leg heel graag uit wat ik al kan. Soms een beetje overbodig zelfs, tips geven waar het niet hoeft, maar ik heb het graag als mensen kunnen groeien. Een voorbeeld hiervan is tijdens het sporten (competitief), de andere op zijn fouten wijzen, al zou het betekenen dat ik verlies. Ervaring met bijles geven is altijd positief geweest, al heel vaak gedaan aan mijn vriendenkring en kennissen, deze zijn er tevreden van.

9,7/10

Zoutleeuw
Industrieel Ingenieur
Master, KU Leuven

wiskunde

Thomas

Nieuwerkerken

Master

Uhasselt

Industrieel ingenieur Electrotechniek

Bijles wiskunde met Thomas

Bijles geven is echt mijn passie!

9/10

Nieuwerkerken
Industrieel ingenieur Electrotechniek
Master, Uhasselt

wiskunde

Furgan

Hasselt

Master

KUL Leuven

in de geneeskunde

Bijles wiskunde met Furgan

Zelf ben ik student geneeskunde. Bijles voor de wetenschappelijke vakken is geen enkel probleem. Bovendien begeleid ik studenten aan de universiteit die moeilijkheden hebben met wetenschappelijke vakken van de opleiding biomedische wetenschappen. Ook ben ik zeer goed in Frans en help graag studenten die er moeilijkheden mee hebben.

9/10

Hasselt
in de geneeskunde
Master, KUL Leuven

wiskunde

Bea

Tienen

Master

KU Leuven

Wiskunde

Bijles wiskunde met Bea

Als leerkracht wiskunde is wiskunde individueel uitleggen aan leerlingen niet alleen mijn beroep maar ook mijn hobby.

9,6/10

Tienen
Wiskunde
Master, KU Leuven

wiskunde

Marlies

Halen

Bachelor

UCLL

Lerarenopleiding secundair onderwijs: chemie-wiskunde

Bijles wiskunde met Marlies

Ik wil bijles geven om mijn vrije tijd nuttig te besteden. Het helpt de studenten verder en ik doe ervaring op voor mijn studie.

9/10

Halen
Lerarenopleiding secundair onderwijs: chemie-wiskunde
Bachelor, UCLL

wiskunde

Jannes

Hasselt

Master

KU Leuven

Ingenieurswetenschappen

Bijles wiskunde met Jannes

Aanvullen vrije dag leraar

10/10

Hasselt
Ingenieurswetenschappen
Master, KU Leuven

Studenten die we al konden helpen

 • Jonathan uit Geetbets

  Student gaat volgend jaar naar het 1ste middelbaar (A-stroom). Preventief hadden de ouders graag ingezet op extra begeleiding voor wiskunde komend schooljaar. In de lagere school had de… Lees meer

 • Bas uit Halen

  Student start in september het 3de middelbaar Humane Wetenschappen en wenst ondersteuning bij wiskunde. Dit jaar was ze er net door, het is sowieso een moeilijker vak voor haar. Moeilij… Lees meer

 • Leon uit Halen

  Student 3de middelbaar Latijn -Wiskunde (5u) wenst begeleiding bij wiskunde. Graag wat extra ondersteuning ter voorbereiding van het eindexamen.

 • Kim uit Geetbets

  Leerlinge 1e middelbaar heeft begeleiding nodig bij wiskunde. Ze heeft de meeste problemen met getallenleer en rekenen met negatieve getallen.

 • Jana uit Geetbets

  Leerling in het 5e middelbaar Economie-Wiskunde wenst ondersteuning bij wiskunde. Het is de eerste keer dat het moeilijk gaat bij dit vak, waarschijnlijk door de afwisseling van fysieke… Lees meer

 • Kathleen uit Halen

  Leerlinge 2e middelbaar (Moderne Talen-Wetenschappen) heeft begeleiding nodig bij wiskunde, in eerste instantie in het kader van het examen op 14 december.

 • Shanah uit Herk-de-Stad

  Student die in september naar het 4e middelbaar Latijn-Wetenschappen gaat zoekt ondersteuning bij wiskunde op wekelijkse basis vanaf september.

 • Jef uit Nieuwerkerken

  Student 6de middelbaar economie-wiskunde zoekt hulp bij het vak wiskunde (4u/week). Hij heeft hierbij moeite met algebra en goniometrie.

 • Laura uit Kortenaken

  Leerling in het 4de middelbaar richting Handel heeft ondersteuning nodig bij wiskunde. Momenteel gaat het moeilijk bij het hoofdstuk rond goniometrie, rijen, statistiek, enz.

 • Anja uit Sint-Truiden

  Student heeft de 1ste graad (Moderne Wetenschappen) via de examencommissie afgelegd en is gebuisd op het vak wiskunde. Er is een herkansing hiervan op 18 november. Er loopt iets mis bij… Lees meer

 • Dana uit Bekkevoort

  Studente in de eerste bachelor TEW (KUL) heeft ondersteuning nodig bij wiskunde ter voorbereiding van een herexamen. Ze heeft vooral extra oefening en uitleg nodig bij lineaire algebra,… Lees meer

 • Jan uit Halen

  Leerling(e) zit in het 3e middelbaar "art" met vijf uur wiskunde. De leerling(e) is op zoek naar bijlessen Wiskunde in regio Diest of Halen. De leerling(e) maakt dit jaar een sprong uit… Lees meer

 • Océane uit Nieuwerkerken

  De leerling zit in het 3de middelbaar en volgt de richting Natuurwetenschappen. Hij is op zoek naar bijlessen wiskunde. Tot vorig jaar had hij zeer goede punten voor wiskunde, maar dit … Lees meer

 • Lieve uit Zoutleeuw

  Leerlinge gaat in september naar het 2de middelbaar (A-stroom) en heeft nood aan algemene studiebegeleiding en een korte herhaling van de leerstof wiskunde van afgelopen schooljaar. Dez… Lees meer

 • Fleur uit Linter

  Student 4de middelbaar Humane Wetenschappen wenst begeleiding bij wiskunde. Tot vorig jaar ging dit nog op haar eentje, maar dit jaar is het extra moeilijk. Momenteel ziet ze de leersto… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.