Bijles Wiskunde in Geetbets

Krijg vandaag nog bijles wiskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

wiskunde

Lotte

Hasselt

Master

KUL

Bio-ingenieur in de landbouwkunde

Bijles wiskunde met Lotte

Lesgeven en jongeren nieuwe kennis bijbrengen is een passie van mij, zowel voor de klas als in één op één. Ik hou ervan om het 'ahha' moment te creëren en leerlingen door veel voorbeelden en oefeningen inzicht te geven in de voor hun moeilijkere leerstof.

Hasselt
Bio-ingenieur in de landbouwkunde
Master, KUL

wiskunde

Dominique

Hasselt

Professioneel / Volwassen

Vlerick Leuven Gent Management School

Master in Financial Management

Bijles wiskunde met Dominique

Professioneel heb ik mij geheroriënteerd naar verschillende zaken die ik graag doe, zaken met liefst wat meer maatschappelijke relevantie. Het aan anderen bijbrengen van kennis voldoet aan beide. Mijn vrouw is leerkracht hoogste graad secundair onderwijs. Ik zie enerzijds haar voldoening en weet anderzijds vrij goed wat te verwachten. Wat sport betreft, hou ik me bezig met mountainbiken, tennissen en wandelen. Verder heb ik een brede algemene interesse in onder meer geschiedenis, politiek, economie en wetenschap. Ik ben ook een doe-het-zelf belegger. Me bezighouden met kinderen is nooit een last.

8,9/10

Hasselt
Master in Financial Management
Professioneel / Volwassen, Vlerick Leuven Gent Management School

wiskunde

Johan

Kortenaken

Bachelor

Heilig Hartinstituut Heverlee ( nu UCLL)

wiskunde -bio - aardrijkskunde

Bijles wiskunde met Johan

Ik geef bijles omdat ik voel dat er bij kinderen momenteel heel wat leerachterstand is door de lockdown van vorig schooljaar. Bovendien geeft het me veel voldoening: het moment als je een leerling hoort zeggen "Ah, maar nu snap ik het" is het beste moment van de hele les.

10/10

Kortenaken
wiskunde -bio - aardrijkskunde
Bachelor, Heilig Hartinstituut Heverlee ( nu UCLL)

wiskunde

Jef

Hasselt

Master

kuleuven

Bio-Ingenieur

Bijles wiskunde met Jef

Ik ben bio-ingenieur van opleiding en heb een grote passie voor slackline, klimmen en outdoor sporten. Ik ben 3 jaar leerkracht geweest in 2de en 3de graad voor verschillende wetenschapsvakken. In bijberoep geef ik bijlessen in wetenschappen, wiskunde voor middelbaar en hoger onderwijs. Hiernaast help ik ook nog met studiebegeleiding.

Hasselt
Bio-Ingenieur
Master, kuleuven

wiskunde

Barbara

Lubbeek

Master

KU Leuven

Informatiemanagement

Bijles wiskunde met Barbara

Sinds enkele jaren geef ik bijles wiskunde. De leerling helpen waar problemen optreden en op deze manier kennis verruimen en punten verhogen. Dat maakt zowel de leerling als de docent blij.

8,7/10

Lubbeek
Informatiemanagement
Master, KU Leuven

wiskunde

Thomas

Nieuwerkerken

Master

Uhasselt

Industrieel ingenieur Electrotechniek

Bijles wiskunde met Thomas

Bijles geven is echt mijn passie!

9/10

Nieuwerkerken
Industrieel ingenieur Electrotechniek
Master, Uhasselt

wiskunde

Michiel

Scherpenheuvel-Zichem

Bachelor

KU Leuven

Handelsingenieur

Bijles wiskunde met Michiel

Ik geef graag bijles om mijn kennis over te kunnen dragen op andere jongeren. Ik hou ervan om jongeren vooruitgang te zien maken en draag hier graag mijn steentje in bij. Ik merk dat ook als voetbalcoach: Als je ziet dat je iets uitlegt en dat dat wordt opgepikt en dat het daarna ook zichtbaar verbetert, is dit echt een heel leuk gevoel.

Scherpenheuvel-Zichem
Handelsingenieur
Bachelor, KU Leuven

wiskunde

Jeroen

Diest

Master

UGent

in Nutrition and Rural Development

Bijles wiskunde met Jeroen

Jeroen behaalde een bachelor in de Biologie en volgt momenteel een master in Nutrition and Rural Development. Als zwemlesgever en jeugdmonitor heeft hij ervaring met kinderen en jongeren. Hij helpt studenten van alle niveaus graag verder bij biologie, chemie, wiskunde, fysica, statistiek en algemene studiebegeleiding.

10/10

Diest
in Nutrition and Rural Development
Master, UGent

wiskunde

Bea

Tienen

Master

KU Leuven

Wiskunde

Bijles wiskunde met Bea

Als leerkracht wiskunde is wiskunde individueel uitleggen aan leerlingen niet alleen mijn beroep maar ook mijn hobby.

9,6/10

Tienen
Wiskunde
Master, KU Leuven

wiskunde

Marlies

Halen

Bachelor

UCLL

Lerarenopleiding secundair onderwijs: chemie-wiskunde

Bijles wiskunde met Marlies

Ik wil bijles geven om mijn vrije tijd nuttig te besteden. Het helpt de studenten verder en ik doe ervaring op voor mijn studie.

9,3/10

Halen
Lerarenopleiding secundair onderwijs: chemie-wiskunde
Bachelor, UCLL

Studenten die we al konden helpen

 • Dennis uit Kortenaken

  Leerling in het 4de middelbaar richting Handel heeft ondersteuning nodig bij wiskunde. Momenteel gaat het moeilijk bij het hoofdstuk rond goniometrie, rijen, statistiek, enz.

 • Yani uit Halen

  Student 3de middelbaar Economie zoekt hulp bij het vak wiskunde. Het gaat vooral om de leerstof rond veeltermen en driehoeksmeting. Recent heeft de student een pre-examen gehad waarop z… Lees meer

 • Britt uit Glabbeek

  Leerling uit het 6e leerjaar wil hulp bij rekenen. Het gaat vooral om breuken en vermenigvuldigen met grote getallen. De leerling heeft al sinds het 4e leerjaar moeilijk met wiskunde. H… Lees meer

 • Mina uit Diest

  Student 5de jaar Wiskunde-Wetenschappen (7u wiskunde) zoekt begeleiding bij wiskunde. Zijn punten zijn gemiddeld 40%. Vorig jaar slaagde hij nog zonder probleem. Niet hebben 'leren lere… Lees meer

 • Quinten uit Alken

  Quinten zit in het 5e middelbaar sportwetenschappen en zoekt begeleiding bij wiskunde, fysica en chemie. Graag een wekelijkse opvolging van de geziene leerstof tijdens het 3e trimester.

 • Karsten uit Lummen

  Student 3de jaar Natuurwetenschappen zou graag hulp hebben bij wiskunde.

 • Johan uit Sint-Truiden

  Leerling uit het 3e middelbaar STV zoekt hulp bij wiskunde. De leerling heeft dyscalculie en al sinds de tweede helft van het lager onderwijs meer moeite met wiskunde. Ze heeft toen ook… Lees meer

 • Nikki uit Herk-de-Stad

  Student die in september naar het 4e middelbaar Latijn-Wetenschappen gaat zoekt ondersteuning bij wiskunde op wekelijkse basis vanaf september.

 • Emilie uit Sint-Truiden

  Leerlinge in het 4de middelbaar richting Natuurwetenschappen heeft ondersteuning nodig bij wiskunde. Het gaat over vergelijkingen, ongelijkheden en stelling van Pythagoras.

 • Lieselotte uit Hasselt

  Leerling uit het vijfde leerjaar heeft het moeilijk met wiskunde. Ze zoekt een gemotiveerde docent die haar kan helpen bij het voorbereiden van oefeningen en toetsen en de oefeningen oo… Lees meer

 • Luna uit Alken

  Leerling uit het 6e middelbaar wiskunde-wetenschappen zoekt hulp bij wiskunde en fysica. Beide vakken zijn altijd wat moeilijker geweest voor de leerling. Voor wiskunde gaat het vooral … Lees meer

 • Karsten uit Halen

  Leerlinge 2e middelbaar (Moderne Talen-Wetenschappen) heeft begeleiding nodig bij wiskunde, in eerste instantie in het kader van het examen op 14 december.

 • Melise uit Halen

  Student 3de middelbaar Latijn -Wiskunde (5u) wenst begeleiding bij wiskunde. Graag wat extra ondersteuning ter voorbereiding van het eindexamen.

 • Graave uit Herk-de-Stad

  Moeder zoekt hulp voor haar plusdochter bij het vak wiskunde. Momenteel zit ze in het 6de leerjaar. Het gaat al een aantal jaren moeilijker voor wiskunde, alle andere vakken verlopen we… Lees meer

 • Bas uit Hasselt

  Student 3de middelbaar Economische Wetenschappen zoekt begeleiding bij wiskunde. Het rapport van de herfstvakantie heeft uitgewezen dat de bijles aan de orde is. Hij zoekt een gemotivee… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Jij beslist zelf op welke momenten de bijles wiskunde plaatsvindt. Zowel na school tijdens de week, als in het weekend of in de vakantie zijn mogelijkheden. Je spreekt zelf af met jouw docent uit Geetbets die matcht met jouw beschikbaarheden.
Natuurlijk, beide opties zijn mogelijk om bijles te volgen: online of aan huis in Geetbets. Online bijles gaat via BijlesHuis door, niet via Zoom of Skype, maar via een eigen platform speciaal ontwikkeld voor bijles. Zo kan je huiswerk en andere documenten van je school uploaden om samen met je bijlesdocent te bespreken. Er is een whiteboard, screenshare, videochat en veel meer. Ook kan je de bijlessen wiskunde achteraf terugkijken. Lees hier alles over online bijles.

BijlesHuis garandeert een persoonlijke aanpak. We zoeken een bijlesdocent wiskunde die jou kan helpen bij jouw specifieke leerdoelen. Vanaf jouw aanvraag volgen wij alles nauwgezet op, regelen alle administratie en betalingen en beantwoorden al jouw vragen telefonisch of via mail. Wil je graag bijles volgen in Geetbets, laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter en wij selecteren de geschikte bijlesdocent!

Top bijlesaanvragen

hulp in Wiskunde regio Geetbets, bijles Wiskunde in Geetbets, privé leerkracht, bijles in de zomervakantie, privé leraar, bijles Wiskunde prijs, bijles tarieven, bijles Wiskunde tarief, privéles Wiskunde