Bijles BTW in Oosterzele

Krijg vandaag nog bijles BTW op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

BTW

Jolien

Merelbeke

Master

Universiteit Gent

of science in biomedische wetenschappen

Bijles BTW met Jolien

Een job als leerkracht heeft mij steeds sterk aangesproken. Daarom volbracht ik mijn lerarenopleiding en ben ik een aantal maanden aan het werk geweest als leerkracht natuurwetenschappen, biologie en fysica. Ondanks dat mijn professionele carrière momenteel een andere wending gekregen heeft, zou ik toch graag leerlingen blijven helpen.

Merelbeke
of science in biomedische wetenschappen
Master, Universiteit Gent

BTW

Peter

Oosterzele

Bijles BTW met Peter

Eerder gaf ik reeds schaaklessen en voetbaltrainingen, en uit het bijbrengen van inzichten of concepten aan jongelingen schiep ik voldoening. Dit feit gecombineerd met mijn groeiende interesse in de Wiskunde bracht mij op het pad van het geven van bijles. Temeer omdat in een 1-op-1 leersituatie de nadruk zuiver op de leerstof kan gelegd worden. Ook wil ik trachten wiskundige stellingen zo speels en zo fundamenteel mogelijk aan te brengen.

Oosterzele

BTW

Silvia

Merelbeke

Derde graad

Sint-Jozefinstituut

A2 verkoop, bedrijfsbeheer

Bijles BTW met Silvia

Ik hou ervan om andere mensen iets bij te leren, te begeleiden, te helpen. Ik kan naast de vakken die ik heb aangeduid ook goede verkoopstechnieken aanleren.

Merelbeke
A2 verkoop, bedrijfsbeheer
Derde graad, Sint-Jozefinstituut

BTW

Thomas

Wetteren

Bachelor

UGent

Taal- en letterkunde

Bijles BTW met Thomas

Ik ben sinds het academiejaar 2013-2014 afgestudeerd als bachelor in taal- en letterkunde: Nederlands - Duits. Nu ik een andere richting heb aangevat, voel ik de nood om mijn vreemde aangeleerde taal (Duits) zoveel mogelijk te onderhouden. Een ideale manier om in dergelijk onderhoud te voorzien is het geven van bijles, zodat ik de Duitse grammatica blijf herhalen en tevens mijn kennis kan delen met anderen. Ook het onderwijzen van Nederlands, en dan vooral aan NT2-leerlingen, spreekt me aan, daar ik tijdens mijn opleiding steeds geïnteresseerd was in de verschillende aspecten die hiermee gepaard gaan, zoals bijvoorbeeld een inzicht in de grammaticale structuren van de moedertaal van de leerling.

Wetteren
Taal- en letterkunde
Bachelor, UGent

BTW

Thomas

Oosterzele

Bachelor

Bijles BTW met Thomas

Ik zie bijles geven zowel als een verrijkende ervaring als de mogelijkheid om anderen op een constructieve manier te helpen.

Oosterzele
Bachelor,

BTW

Naomi

Merelbeke

Bijles BTW met Naomi

Momenteel volg ik een specifieke lerarenopleiding aan de UGent (Muziek). Omdat ik nog geen ervaring heb in het lesgeven, is het geven van bijlessen een ideale tussenstap in mijn ontwikkeling als leerkracht.

Merelbeke

BTW

Annelies

Merelbeke

Derde graad

Bachelor Farmaceutische wetenschappen

Bijles BTW met Annelies

Ik geef heel graag bijles om andere mensen te helpen met vakken waarmee ze moeilijkheden hebben, dit geeft me namelijk een enorme voldoening.

Merelbeke
Bachelor Farmaceutische wetenschappen
Derde graad,

BTW

Astrid

Merelbeke

Derde graad

Universiteit Gent

3e Bachelor Burgerlijk Ingenieur bouwkunde

Bijles BTW met Astrid

Ik heb in het verleden reeds bijlessen wiskunde, fysica en chemie gegeven aan leerlingen van het secundair onderwijs (4, 5 en 6), telkens met succes! Ik wil echter vaker studenten kunnen helpen op deze manier. Ik heb heel veel geduld en blijf steeds enthousiast. Ik vind het ook belangrijk om het zelfvertrouwen van de student op te krikken, samen lossen we de moeilijkste oefeningen op! Ik heb ook een goed inzicht verworven in de "buisvakken" van het eerste jaar van mijn opleiding (Wiskundige Analyse, Meetkunde en Lineaire Algebra, Wiskundige Basistechniek, Statistiek,...) en wil dit inzicht graag delen met studenten die het moeilijk hebben met deze vakken. Na het middelbaar heb ik mijn studiemethode grondig moeten aanpassen om te slagen in het hoger onderwijs, ook hiermee kan ik beginnende universiteitsstudenten op weg helpen.

Merelbeke
3e Bachelor Burgerlijk Ingenieur bouwkunde
Derde graad, Universiteit Gent

BTW

Liesbeth

Destelbergen

Master

Universiteit Gent

Tolken Nederlands-Engels-Turks

Bijles BTW met Liesbeth

Ik vind het leuk om jongeren en ouderen meer bij te brengen en te helpen i.v.m. mijn eigen passie: taal. Ook studenten kan ik een hand toereiken door hun papers, scripties, thesissen etc. na te lezen op spelling-, grammatica- en stijlfouten.

Destelbergen
Tolken Nederlands-Engels-Turks
Master, Universiteit Gent

BTW

Jens

Oosterzele

Bachelor

Artevelde hogeschool Gent

in het secundair onderwijs

Bijles BTW met Jens

Ik zit momenteel in de opleiding secundair onderwijs (geschiedenis) op de Arteveldehogeschool. We kunnen niet vooruit zonder achteruit te kijken! Leerlingen bewust maken van terugkerende patronen in de geschiedenis op zowel politiek, cultureel en economisch vlak kan niet enkel hun individu helpen maar ook de gehele samenleving waarin de leerlingen leven. Geschiedenis is mijn passie waarmee ik al bijna heel mijn leven bezig ben. En die passie wil ik overzetten op leerlingen. Daarom geef ik zeer graag bijles over geschiedenis. Ik heb een afkeer tegen de oude stijl van lesgeven omtrent geschiedenis. Ik ben tegen een droge doceerles, de leerlingen vinden dit saai en zijn zeer passief in het onderwijsgebeuren. Met goede oefeningen op maat van de leerling en voorbeelden die zowel van toepassing zijn in het verleden als vandaag wil ik hun interesse stimuleren. Mijn uiteindelijke doel is dat leerlingen zelf kritisch naar de geschiedenis kijken en dat ze van daaruit de samenleving waarin ze opgroeien ook kritisch onder ogen nemen.

Oosterzele
in het secundair onderwijs
Bachelor, Artevelde hogeschool Gent

Veelgestelde vragen

Omdat BijlesHuis de beste service biedt, in combinatie met de beste docenten. Wij zoeken voor jou de meest geschikte docent in de buurt van Oosterzele, bundelen alle informatie, regelen alle betalingen en administratie en stoppen niet tot jij tevreden bent. Wens je een andere bijlesdocent BTW? Geen probleem. Je kan ons op elk moment telefonisch en per mail bereiken met je vragen. Laat hier je gegevens achter om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen.

Je bijles BTW vindt plaats wanneer jou dat goed uitkomt. In samenspraak met je docent uit Oosterzele kiezen jullie een vast wekelijks tijdstip, of spreken jullie telkens na de bijles af wanneer de volgende gepland staat. Ook meerdere bijlessen BTW per week zijn mogelijk, indien je intensieve begeleiding wenst. Super flexibel!
Voor bijles BTW in Oosterzele betaal je bij BijlesHuis een eerlijke prijs. Eerlijk omdat wij onze docenten vergoeden naargelang hun ervaring. Het hangt er dus van af of je bijles BTW volgt met een universiteitsstudent (met uitstekende punten) of bijvoorbeeld een gepensioneerde leerkracht met 40 jaar ervaring in het onderwijs. Ook het niveau en de gewenste duurtijd van je bijlessen hebben invloed op het tarief. Meer info lees je op onze prijzenpagina.

Top bijlesaanvragen

beste bijles, bijles BTW middelbaar, bijles BTW in de buurt van Oosterzele, bijles BTW in Oosterzele, bijles BTW, bijles door studenten, ik zoek bijles, BTW bijles aan huis in Oosterzele, bijles secundair onderwijs