Bijles Datastructuren in Oosterzele

Krijg vandaag nog bijles datastructuren op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

datastructuren

Jolien

Merelbeke

Master

Universiteit Gent

of science in biomedische wetenschappen

Bijles datastructuren met Jolien

Een job als leerkracht heeft mij steeds sterk aangesproken. Daarom volbracht ik mijn lerarenopleiding en ben ik een aantal maanden aan het werk geweest als leerkracht natuurwetenschappen, biologie en fysica. Ondanks dat mijn professionele carrière momenteel een andere wending gekregen heeft, zou ik toch graag leerlingen blijven helpen.

Merelbeke
of science in biomedische wetenschappen
Master, Universiteit Gent

datastructuren

Peter

Oosterzele

Bijles datastructuren met Peter

Eerder gaf ik reeds schaaklessen en voetbaltrainingen, en uit het bijbrengen van inzichten of concepten aan jongelingen schiep ik voldoening. Dit feit gecombineerd met mijn groeiende interesse in de Wiskunde bracht mij op het pad van het geven van bijles. Temeer omdat in een 1-op-1 leersituatie de nadruk zuiver op de leerstof kan gelegd worden. Ook wil ik trachten wiskundige stellingen zo speels en zo fundamenteel mogelijk aan te brengen.

Oosterzele

datastructuren

Silvia

Merelbeke

Derde graad

Sint-Jozefinstituut

A2 verkoop, bedrijfsbeheer

Bijles datastructuren met Silvia

Ik hou ervan om andere mensen iets bij te leren, te begeleiden, te helpen. Ik kan naast de vakken die ik heb aangeduid ook goede verkoopstechnieken aanleren.

Merelbeke
A2 verkoop, bedrijfsbeheer
Derde graad, Sint-Jozefinstituut

datastructuren

Thomas

Wetteren

Bachelor

UGent

Taal- en letterkunde

Bijles datastructuren met Thomas

Ik ben sinds het academiejaar 2013-2014 afgestudeerd als bachelor in taal- en letterkunde: Nederlands - Duits. Nu ik een andere richting heb aangevat, voel ik de nood om mijn vreemde aangeleerde taal (Duits) zoveel mogelijk te onderhouden. Een ideale manier om in dergelijk onderhoud te voorzien is het geven van bijles, zodat ik de Duitse grammatica blijf herhalen en tevens mijn kennis kan delen met anderen. Ook het onderwijzen van Nederlands, en dan vooral aan NT2-leerlingen, spreekt me aan, daar ik tijdens mijn opleiding steeds geïnteresseerd was in de verschillende aspecten die hiermee gepaard gaan, zoals bijvoorbeeld een inzicht in de grammaticale structuren van de moedertaal van de leerling.

Wetteren
Taal- en letterkunde
Bachelor, UGent

datastructuren

Thomas

Oosterzele

Bachelor

Bijles datastructuren met Thomas

Ik zie bijles geven zowel als een verrijkende ervaring als de mogelijkheid om anderen op een constructieve manier te helpen.

Oosterzele
Bachelor,

datastructuren

Naomi

Merelbeke

Bijles datastructuren met Naomi

Momenteel volg ik een specifieke lerarenopleiding aan de UGent (Muziek). Omdat ik nog geen ervaring heb in het lesgeven, is het geven van bijlessen een ideale tussenstap in mijn ontwikkeling als leerkracht.

Merelbeke

datastructuren

Annelies

Merelbeke

Derde graad

Bachelor Farmaceutische wetenschappen

Bijles datastructuren met Annelies

Ik geef heel graag bijles om andere mensen te helpen met vakken waarmee ze moeilijkheden hebben, dit geeft me namelijk een enorme voldoening.

Merelbeke
Bachelor Farmaceutische wetenschappen
Derde graad,

datastructuren

Astrid

Merelbeke

Derde graad

Universiteit Gent

3e Bachelor Burgerlijk Ingenieur bouwkunde

Bijles datastructuren met Astrid

Ik heb in het verleden reeds bijlessen wiskunde, fysica en chemie gegeven aan leerlingen van het secundair onderwijs (4, 5 en 6), telkens met succes! Ik wil echter vaker studenten kunnen helpen op deze manier. Ik heb heel veel geduld en blijf steeds enthousiast. Ik vind het ook belangrijk om het zelfvertrouwen van de student op te krikken, samen lossen we de moeilijkste oefeningen op! Ik heb ook een goed inzicht verworven in de "buisvakken" van het eerste jaar van mijn opleiding (Wiskundige Analyse, Meetkunde en Lineaire Algebra, Wiskundige Basistechniek, Statistiek,...) en wil dit inzicht graag delen met studenten die het moeilijk hebben met deze vakken. Na het middelbaar heb ik mijn studiemethode grondig moeten aanpassen om te slagen in het hoger onderwijs, ook hiermee kan ik beginnende universiteitsstudenten op weg helpen.

Merelbeke
3e Bachelor Burgerlijk Ingenieur bouwkunde
Derde graad, Universiteit Gent

datastructuren

Liesbeth

Destelbergen

Master

Universiteit Gent

Tolken Nederlands-Engels-Turks

Bijles datastructuren met Liesbeth

Ik vind het leuk om jongeren en ouderen meer bij te brengen en te helpen i.v.m. mijn eigen passie: taal. Ook studenten kan ik een hand toereiken door hun papers, scripties, thesissen etc. na te lezen op spelling-, grammatica- en stijlfouten.

Destelbergen
Tolken Nederlands-Engels-Turks
Master, Universiteit Gent

datastructuren

Jens

Oosterzele

Bachelor

Artevelde hogeschool Gent

in het secundair onderwijs

Bijles datastructuren met Jens

Ik zit momenteel in de opleiding secundair onderwijs (geschiedenis) op de Arteveldehogeschool. We kunnen niet vooruit zonder achteruit te kijken! Leerlingen bewust maken van terugkerende patronen in de geschiedenis op zowel politiek, cultureel en economisch vlak kan niet enkel hun individu helpen maar ook de gehele samenleving waarin de leerlingen leven. Geschiedenis is mijn passie waarmee ik al bijna heel mijn leven bezig ben. En die passie wil ik overzetten op leerlingen. Daarom geef ik zeer graag bijles over geschiedenis. Ik heb een afkeer tegen de oude stijl van lesgeven omtrent geschiedenis. Ik ben tegen een droge doceerles, de leerlingen vinden dit saai en zijn zeer passief in het onderwijsgebeuren. Met goede oefeningen op maat van de leerling en voorbeelden die zowel van toepassing zijn in het verleden als vandaag wil ik hun interesse stimuleren. Mijn uiteindelijke doel is dat leerlingen zelf kritisch naar de geschiedenis kijken en dat ze van daaruit de samenleving waarin ze opgroeien ook kritisch onder ogen nemen.

Oosterzele
in het secundair onderwijs
Bachelor, Artevelde hogeschool Gent

Veelgestelde vragen

Omdat je leerdoelen helpen behalen het allerbelangrijkste is voor ons. We screenen en selecteren de beste bijlesdocent uit regio Oosterzele, regelen de opstart, admnistratie en opvolging, en blijven bereikbaar. Voor eender welke vraag rond je bijles datastructuren, of zelfs een docentenwissel, kan je bij ons terecht. Dien een vrijblijvende aanvraag in en wij helpen je zo snel mogelijk verder!
Ja hoor. Indien je liever bijles datastructuren achter je scherm volgt in plaats van met een docent bij jou in Oosterzele, selecteren wij een ervaren online bijlesgever. Online bijles vindt plaats via onze eigen leeromgeving die beschikt over verschillende snufjes. Een interactief whiteboard voor theorie en oefeningen, een opnamefunctie, schermdelen, videochat, de mogelijkheid om je schoolwerk te uploaden en te bewerken,... Lees deze pagina voor meer info over onze online bijles.
We beoordelen onze docenten via een intakegesprek op verschillende gebieden. Pedagogisch uiteraard: aanpak, didactische skills, eventuele ervaring. Maar ook de vakkennis datastructuren is belangrijk voor ons. Elke bijlesdocent uit regio Oosterzele moet ook een uittreksel uit het strafregister model 596.2 voorleggen, samen met hun diploma('s). We houden de kwaliteit van onze docenten steevast in de gaten.

Top bijlesaanvragen

bijles Datastructuren middelbaar in Oosterzele, bijles secundair onderwijs, bijles in de zomervakantie, bijles Datastructuren middelbaar, Datastructuren bijles aan huis in Oosterzele, Datastructuren bijles gezocht in Oosterzele, bijles Datastructuren geven in Oosterzele, bijles leraar, individuele bijles