Bijles Datastructuren in Lebbeke

Krijg vandaag nog bijles datastructuren op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

9000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
3. Leer van overal - online of in persoon
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

datastructuren

Jana

Berlare

Bachelor

Odisee Dirk Martens Aalst

Leerkracht Lager Onderwijs

Bijles datastructuren met Jana

Ikzelf ben als persoon enthousiast en optimistisch. Hierdoor zet ik steeds door in het lesgeven en geef ik nooit op wanneer iets niet vanaf de eerste keer lukt. Wanneer iemand met vragen zit, sta ik meteen paraat om deze persoon te helpen en nieuwe zaken aan te leren. Ik ben zeer geduldig waardoor ik het niet erg vind om iets meerdere keren uit te leggen.

Berlare
Leerkracht Lager Onderwijs
Bachelor, Odisee Dirk Martens Aalst

datastructuren

Arne

Aalst

Bachelor

Ostend Air COllege

Professionele lijnpiloot (ATPL)

Bijles datastructuren met Arne

Ik ben Arne, 21 jaar en afgestudeerd als lijnpiloot. Vroeger in het middelbaar had ik zelf moeite met het vak wiskunde en heb toen ook bijles genomen voor dit vak. Ik ben ervan overtuigd dat met de juiste sturing en uitleg, wiskunde een héél leuk en boeiend vak kan worden! In mijn vrije tijd help ik mensen hier graag mee verder!

Aalst
Professionele lijnpiloot (ATPL)
Bachelor, Ostend Air COllege

datastructuren

Valerie

Aalst

Master

Universiteit Gent (UGent)

Bio-Ingenieurswetenschappen

Bijles datastructuren met Valerie

Ik wil bijles geven om kinderen en studenten met problemen te helpen. Ik heb zelf ook steun gehad aan bijles, en wil zo ook anderen ondersteunen. Ik leg graag dingen uit en help anderen met het begrijpen van voor hen moeilijke onderwerpen.

Aalst
Bio-Ingenieurswetenschappen
Master, Universiteit Gent (UGent)

datastructuren

Ingrid

Dendermonde

Master

Universiteit Antwerpen

Germaanse filologie (Nederlands- Engels)

Bijles datastructuren met Ingrid

Ik ben een ervaren leerkracht vanuit het buitengewoon lager onderwijs. Momenteel geef ik, ondertussen al meer dan drie jaar Nederlands aan anderstaligen (OKAN) en doe ik daarvoor de coördinatie. Ik heb een master in de Germaanse filologie (Nederlands- Engels) en ik heb eveneens een pedagogisch diploma. Ik houd me graag bezig met het geven van bijlessen, vooral leerlingen die het moeilijk hebben met de Nederlandse taal geef ik graag een duwtje in de rug.

Dendermonde
Germaanse filologie (Nederlands- Engels)
Master, Universiteit Antwerpen

datastructuren

Lies

Aalst

Bachelor

Arteveldehogeschool

Pedagogie van het jonge kind

Bijles datastructuren met Lies

Ik geef graag huiswerkbegeleiding omdat ik zeer graag kinderen help. Ik motiveer hen graag, geef hen weer energie om er tegenaan te gaan en dit alles door vanuit hun sterktes te vertrekken. Ik studeer Pedagogie en baseer mij dus niet enkel op presteren, maar de weg naar het presteren toe. Dit is natuurlijk mooi uitgelegd, maar hoe doe ik dit? Ik vertrek vanuit de sterktes en interesses die een kind heeft, ik maak spelletjes van het huiswerk of ik werk met beloningssystemen. Ik kijk naar wie het kind is, want elk kind is uniek, en baseer daarop mijn strategie om het te helpen bij zijn/haar huiswerk.

Aalst
Pedagogie van het jonge kind
Bachelor, Arteveldehogeschool

datastructuren

Silke

Dendermonde

Master

UGent

Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie

Bijles datastructuren met Silke

Ik sta graag in het onderwijs en werk graag met jonge mensen. Op deze manier kan ik ook zien waar de problemen bij de studenten zich voordoen en kunnen we samen op zoek gaan naar een goede strategie om de leerstof onder de knie te krijgen. Deze informatie kan ik dan uiteraard ook meenemen naar de lespraktijk en heb ik ook een beter inzicht bij welke leerstofonderdelen de studenten het meeste moeite hebben.

Dendermonde
Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie
Master, UGent

datastructuren

Marita

Aalst

Master

Antwerp management school

Toegepaste Economische Wetenschappen en Business Administration

Bijles datastructuren met Marita

Ik wil bijles geven omdat ik studenten wil helpen het beste uit zichzelf te halen, net zoals ik dat bij mijn eigen kinderen heb gedaan. Gezien mijn eigen kinderen afgestudeerd zijn heb ik nu ook de benodigde tijd beschikbaar om andere studenten individueel te begeleiden in een succesvol verloop van hun opleiding.

Aalst
Toegepaste Economische Wetenschappen en Business Administration
Master, Antwerp management school

datastructuren

Carole

Zele

Bachelor

Hogeschool Gent

Bedrijfsmanagement - Rechtspraktijk

Bijles datastructuren met Carole

Mijn naam is Carole en ik ben sinds juni 2015 afgestudeerd aan de Hogeschool Gent. Ik heb mijn studies met glans kunnen beëindigen, mede dankzij mijn bijlerares Frans. Zij heeft me door mijn middelbaar gesleurd en ervoor gezorgd dat Frans mijn beste vak in het hoger onderwijs werd. Ik ken bijgevolg de nood aan wat extra hulp en uitleg en haal veel voldoening uit zo'n taak. Verder ben ik een enthousiast en energiek persoon die graag met kinderen werkt.

Zele
Bedrijfsmanagement - Rechtspraktijk
Bachelor, Hogeschool Gent

datastructuren

Astrid

Aalst

Master

Universiteit Gent in de ingenieurswetenschappen Architectuur

Bijles datastructuren met Astrid

Sinds kort ben ik afgestudeerd als burgerlijk ingenieur architect en begin binnenkort mijn architectenstage te lopen. Daarnaast heb ik een grote interesse voor lesgeven gegroeid uit hobby's, waaronder toneel en voordracht, en mijn studies waarbij ik regelmatig presentaties hield. Bij deze had ik graag mijn (technische) kennis gedeeld aan jongere generaties om niet alleen aan hen meerwaarde te bieden, maar ook om zelf ervaring op te doen in het lesgeven

Aalst
Master, Universiteit Gent in de ingenieurswetenschappen Architectuur

datastructuren

Hannabel

Lebbeke

Bachelor

Bijles datastructuren met Hannabel

Ik wil kinderen en/of studenten helpen om hun studies te kunnen afmaken. Hier streef ik ook al heel mijn studieperiode naar.

Lebbeke
Bachelor,